IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

4Beğeni(ler)
  • 1 Post By HerakLes
  • 1 Post By HerakLes
  • 1 Post By Elysian
  • 1 Post By huri

Yeni Makale Ekle Cevapla
 
LinkBack Makale Seçenekleri Stil
  #1  
Alt
Çevrimdışı
HerakLes
HerakLes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart Eski Sevgili
Yazan; HerakLes 24 Kasım 2015, 17:23

eski arkadaşlarla buluştuk mangal yapacağız. görev dağılımı yapılmış, herkes bir tarafa yollanmış. benimle bir kızı da migros'a et almaya yolladılar. gidiyoruz yolda. kıza karşı en ufak bir ilgim yok. normalde onun sadece kız olması yeter ama dönemlerim var benim böyle, bazen dış dünyaya kendimi tamamen kapatıyorum. arkadaş bir insan ne kadar çok konuşabilir. yani 20 dakika yol boyunca sadece hoşlandığı çocuktan bahsedebilir mi bir insan?

adamın eski sevgilisini, eski sevgilisinin yeni sevgilisini, eski sevgilisinin eski sevgilisini, anasının nikahını... allahım neler neler anlatıyor. bir süre sonra benim kafa oldu sümeyye erdoğan kafası. sadece onaylıyorum. bir de çocuğun öyle garip özellikleri var ki. mesela adam üsküdar dan beşiktaşa yüzmüş. niye deli mi öpmüş adamı diyorum içimden. vapur var ordan buraya. binlerce insan her gün geçip gidiyor, bu gitmiş ordan oraya yüzmüş. kız da gözünü belerterek anlatıyor. ben atlasam mala bak denize atladı der. bi dur belki ben de varcam beşiktaşa. sorsan o adam beşiktaş maçına gitmemiştir hiç. ama ordan oraya yüzmüş mal.

omuzları çok genişmiş. tipi fenerbahçeli bekir'e benziyormuş, çok tatlıymış. bak bu iki oldu benim duyduğum, bekir'e baya baya aşık olan kızlar var. zannedersem gol sonrası bi taraftarla telörgüler arasında yaşadığı yasak aşktan sonra böyle prim yaptı. kesin bir şey var bu adamda. erkekler bile hasta. size şöyle şehvetle bakan bir kız oldu mu hiç?
bekir'in böyle sevilmesi bizi de umutlandırıyor açıkçası. da vinci'si demons izledim. leonardo da vinci di mi adam? mucit. süper zeka. bu adamın bile çirkin olmasını kaldıramamışlar. hayır bu adam zaten dahi. azcık tipi normal olsa nolur? normal bile yapmamışlar. adam da vinci mi, birazdan banka reklamında oynayacak murat boz mu belli değil.
iki elinle aynı anda çizim yap, tipin de murat boz'dan hallice olsun. defol ordan. şaftı kayar adamın arkadaşım. o yüz o zekayı kaldıramaz. biz sürekli her yakışıklı ve zengin olan adamın bir şeyleri eksiktir diye kendimizi teselli ediyoruz, adamlar bütün özellikleri yükleyip önümüze koyuyorlar herifleri.
23 yaşıma kadar şöyle düşünüyordum ben: bir adam yakışıklıysa salaktır. parası çoksa anası babası ayrılmıştır, sevgi görmemiştir. zekiyse parası yoktur. komikse tipsizdir. iyi bir okulda öğrenim görüp karı kızla geziyorsa geceleri çıplak ayak sokaklarda ağlayarak koşuyordur. çok iyi ingilizce biliyorsa sevgilisi aldatıyordur vb. daha sonra bir adamla tanıştım, hatta akraba oluyorduk herifle az kalsın. normal yollardan akraba lan. adamda para bok. tipe bakıyorsun manken gibi. karısına bakıyorsun tescilli türkiye güzeli gibi bir şey. çocuğuna bakıyorsun "ay ben seni yerim". allah sen inandırsın köpekleri bile bi ayrı güzel. gittim yanına abi dedim allahını seversen söyle, neyin var senin, milyonda bir olacak bir hastalığa yakalandın da 3 ay ömrün mü kalmış. ne zaman öleceksin, bi yerin ağrıyor mu, katlanılmaz acılar mı çekiyorsun allah aşkına bana derdini söyle dedim. kovdu beni. neden bahsettiğimi bile anlamadı. o olay öyle değilmiş yani. gerçekler bunlar alışın hacılar.

neyse yolculuğumuza geri dönersek; adamı o kadar anlattı anlattı kız, lan neymiş dedim. bi bekir olacak hali yok heralde. sinir oldum ben de. düşünsene bi kız sürekli senin cinsinden birini övüp duruyor. bu da bünye lan. yeter artık. benim de kendimce özelliklerim var diye kuruluyorum içten içe kıza. bir şey de yapamıyorum. migros'a kadar geldik. migros'un orda da yaya geçidi var. ışıkların altına da buton koymuş adamlar. basınca arabalara kırmızı yanıyor, biz de geçebiliyoruz böylece. adı nedir bilmiyorum ama "lost'taki basılmazsa dünyanın sonunu getirecek buton" gibi gözüktü bi ara gözüme. bu kız hala konuşuyor. hala muhteşem birtakım yanlarından bahsediyor adamın. bütün sinirimle, bütün birikmişliğimle gittim o butona bir koydum elimle.

3 saniye içinde çift gidiş geliş akan trafiği durdurdum. 10-12 tane araba sadece biz geçelim diye durdu. ortalık buz kesti, derin bir sessizlik oldu. vitesler boşa atıldı. kollar camdan dışarı çıkarıldı. sürücüler yapacağın işi senin diyerek sitem ediyor. yaptığım olağanüstü hareketin bilincindeydim ancak tek kelime etmedim. övünmek istemedim. kız kendi görsün istedim şu yeteneğimi. mal mal bakmaya devam etti. kafamı çok bilmiş edasıyla yavaşça ileri geri salladım, "biz de boş değiliz. o trafiği öperler" anlamında. adam ordan oraya yüzüyor da kime ne faydası var. bak bana... bana bak... kız da biliyordu ki o herif dahil kimse bu anı ona bir daha yaşatamazdı. şimdi gitsin beni anlatsın benim arkadaş arabaları durduruyor diye. sinirlenince yapabileceklerimin sınırı yokmuş. o gün fark ettim.

butona basınca duruyo lan arabalar. ara sıra gidip basıcam ona. trafiği kitleyeceğim. arabam yok zaten gıcık oluyorum vızır vızır geçiyorlar. şunu yapan halihazırda bi adam niye yok anlamış değilim zaten, "benzin 5 tl olmuş, ben durdum siz de durun lan" deyip birilerinin yapması lazımdı bunu. türkiye'de manyak mı kalmadı noluyor arkadaşlar bize lütfen biraz kendimize gelelim. biz bu değiliz.

bide anket açılmış forumda. kadınlar ne zaman susar diye. Susmaz arkadaşım susmaz. zorlamayın kendinizi.o da benim yaptığım gibi ani hareketlerle 5-10 dakika kadar. 10 dkdan sonra nemi oluyor.

kaç..kaç..kaç..
__________________
Sırf başlayıp bitirebildiğim bir hikayem olsun diye, bıktım ardımda yarım kalmış hikayeler taşımaktan. Yazmanın eziyeti öğretecek bana; Hayat sahip olduklarımızın dışında kalanlarmış meğer.
Alıntı ile Cevapla
Görüntüleme 506 Yorumlar 3
Toplam Yorum 3

Yorumlar

Alt 25 Kasım 2015, 13:41   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eski Sevgili




Bi üye mesaj attı "sevgilin yok diye ne saydırıyon bize"diye.çeyrek asırdır başıma geliyor her seferinde de aynı muhabbet. uzun zamandır görüşülmeyen bi arkadaş vardır. bi de yakın zamanda hep görüştüklerin vardır. uzun zamandır görüşmediğin "eee sevgilin falan var mı naptın bakayım" der ki ben erkeğim bunu diyen de kızdır. cevap olarak "yok bi şey ya" denir. uzun zamandır görüşülmeyen kız arkadaş, diğer arkadaşlara sitem eder, "niye bulmuyonuz bu çocuğa düzgün bi kız". daha sonra da konu değişir. İplenmez.

hayır benim kimsenin bana sevgili bulması gibi bi derdim yokken bu muhabbet niye her seferinde dönüyor ya. sesimi çıkarmıyorum diye hep. düzgün bi kız bulun falan deyince utanıp yere bakıyorum diye heralde. bi daha desinler. bulun lan bulmazsanız terbiyesiz çocuğusunuz her sene her sene aynı muhabbet lan yeter diyeceğim.

arkadaş grubundaki sevgilisiz kişi olmak iyidir bazen. onlar hep cilveleştikleri için ben onlara bakmamak adına doğada bir sürü şey keşfettim mesela. gerekli gereksiz bir sürü ayrıntıya sahibim. metroda giderken yüksek gerilim hatlarında 50 m arayla bulunan kırmızı beyaz topların ne halta yaradığını sen biliyo musun mesela? ben biliyorum işte. ama söylemem.

tamam lan. söylerim. vay arkadaş söylemem deyince ne kıymetli oluyor değilmi. direkt yazsaydım "kırmızı beyaz toplar mı? kimin umrunda olur ki hadi adamım daha gerçekçi şeylerden bahsedelim. kahretsin" derdi herkes. ama şimdi böyle olunca kendimi bi halt sandım. Evrenin sırrını bulmuş gibi hissettim kendîmi.

helikopterler ve alçak uçuş yapan uçaklar gelip yüksek gerilim hattına girmesin diye. kırmızı beyaz toplar fark edilmesini sağlıyor. tamam mı lan? biraz sevgilisisiz olsaydınız bilirdiniz. pislikler. sevgilisi olup da bilen de çıktı. onlara şimdi soruyorum.

denizin ortasında her şeyden bağımsız gibi duran, küçük bir dubaya benzeyip ara sıra batıp çıkan nesne ne işe yarıyor peki? hadi bakalım!!!

olum şaka lan. Olum ne boş adammışım lan ben. Kafayı nelere yormuşum. Siz benle fazla takılmayın iyisimi.

__________________
Sırf başlayıp bitirebildiğim bir hikayem olsun diye, bıktım ardımda yarım kalmış hikayeler taşımaktan. Yazmanın eziyeti öğretecek bana; Hayat sahip olduklarımızın dışında kalanlarmış meğer.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 25 Kasım 2015, 13:53   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eski Sevgili




Akla gelen soru 1: Dert nedir?
Soru 2: Delirmek ve delirtmek anlarından en çok hangisini yaşadınız?
Soru 3: Soru sormak hakkımsa limit ne?

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 25 Kasım 2015, 20:31   #4
huri
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eski Sevgili




Ne tatlısın sen öyle ya. ��

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
beşiktaş, eski, lamba, sevgili, üsküdar


Şu anda bu makaleyi okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Makaleler
Article Author Forum Cevaplar Son Mesaj
Eski sevgili soyundu! Kalemzede Haber Arşivi 0 27 Haziran 2012 09:20
Eski sevgili kurbanı Feronia Haber Arşivi 4 19 Mart 2010 13:12
Bim'de Eski Sevgili ile Karşılaşma. : ) FaCia Genel Paylaşım 0 05 Mart 2009 10:50
Eski Sevgili Diyalog'u Hasan Komedi ve Mizah 0 28 Mayıs 2006 14:08