IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Kasım 2015, 13:54   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Alexa da Yükselme ve seo




Alexa da Yükselme ve seo

Üstelik alexa sıralamasında ilk 100 bin içine girmeniz vaadiyle sizden yüzlerce dolar isteyen servislere paranızı kaptırmadan, yavaş ama emin adımlarla hedeflediğiniz değerden çok daha ilerilere yükselmeniz bile mümkün.
seo optimizasyon
seo optimizasyon
İpucu metinlerini okumadan önce güncel ve özgün bir siteniz olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Unutmayınız ki alexa, size gelen trafiğin kalitesini ölçen bir sistemdir. Bu yüzden kaliteli bir içerikle sizi ziyaret eden kullanıcıların, sitenize tekrar girme eğilimlerini ve sitenizde geçirdikleri süreyi arttırmanız sayesinde ancak alexa’da yükselebilirsiniz.
Alexa bir siteyi nasıl değerlendirir?
Alexa bir sitenin aldığı trafiğin yoğunluğundan çok kalitesini irdeler.
Siteye gelen bir ziyaretçi, site üzerinde kaç sayfa görüntülemiş, bu sayfalarda kaç dakika geçirmiş, aynı ziyaretçi sitenizi hangi sıklıkla ziyaret ediyor gibi parametreler, alexa için değerlendirme kriterleridir.
Örneğin bir A sitesi günde 10 bin tekil ziyaret alıyor ancak gelen kullanıcıların ziyaret derinliği (görüntüledikleri sayfa sayısı) 1 veya 2 konuyu geçmiyor ve bu kullanıcılar, gezindikleri sayfalarda 1 dakikadan daha az zaman geçiriyorlar diye düşünelim. Öte yandan diğer bir B sitesi ise günlük 1500 tekil ziyaret alıyor ancak ziyaretçileri sağdık takipçilerden oluştuğu için aynı ziyaretçiler siteyi düzenli aralıklarla görüntüleyip, dakikalarca B sitesinin sayfalarını karıştırıyorlar (görüntülüyorlar) diye varsayalım.
alexa da yükselmek
alexa da yükselmek
Bu durumda A sitesinin ortalama Alexa değeri 200.000 olurken, B sitesi rahatlıkla 60.000 alexa sırasına ulaşabilir.
Temel mantığı anladıysak, şimdi gelelim yükselme aşamasına.
Kesin yükseliş için 5 önemli ipucu
İlgi çekici bir konuyu, 3-5 parçaya bölerek, belirli aralıklarla yayınlayın. Bu, sitenizin tekrar tekrar ziyaret edilmesini sağlar.
Sitenize popüler videolar yükleyin, ve bu videoları ilgi çekici metinlerle destekleyin. Bu, ziyaretçilerinizin sitede geçirdikleri süreyi arttırır.
Sitenize fotogaleri yükleyin. Genelde haber sitelerinin kullandığı bir taktiktir ve sayfa görüntüleme sayınızı arttırır.
Mümkünse alt etki alanınıza (subdomain) bir dizin kurun. Dizinleri webmaster’lar sever ve ziyaret ederler. Çoğu webmaster alexa toolbar benzeri sistemler kullandığı için, sayfalarınızı gezmeleri size alexa kazandıracaktır.
Sayfanıza Refresh (yenileme) kodu koyarak mevcut ziyaretçilerinize sayfayı yeniletin. Bu taktik de yine haber sitelerinin kullandıkları arasındadır. Ancak google refresh kodlarından pek hoşlanmaz. Bu yüzden yenileme kodunu ana sayfanız yerine iç sayfalara koyarak, 30 saniyeden daha yüksek sürelere ayarlamanız, yararınıza olacaktır.
Yukarıda yazılı 5 ipucu ile Amerikayı yeniden keşfetmedik belki ama Serkan uygulasın ve anlasın benimsesin diye yazdık işte bir fasydamız oldu ise ne mutlu Alexa da yükselene .
Bir alexa için yapılması gerekenleri tek başlık altında toplamış olduk.
Eğer siz de bu taktikleri başka bir forum veya sitede yayımlamak istiyorsanız lütfen
seo
seo

“Alexa” wm aracından alıntı yazı ilginizi çekebilir

Bu dizin sosyal arama motorları ve diğer orjinal dizinlerden daha farklı olarak internet kanalının yarısından fazlası tarafından önemsendiği kesin.

Yayında olan ve biraz da olsa yayınına güncel olarak devam eden tüm sitelerin bulunabileceği bu dizin, geceleri saat 00:00 – 01:00 arasında güncellenip, aynı günün 16:00-17:00 arasında da ara güncelleme yapmaktadır.

Web sitenizin Dünya’ web siteleri arasında kaçıncı olduğunu öğrenmek için “[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden sorgulatma yapabilirsiniz.

Gelelim bu değeri (rank-derece) düşürme yöntemlerine.

Bildiğiniz üzere Alexa değeri düştükçe sıralamanız yükselir, Dünya’nın en çok kullanılan sosyal ağı olan Facebook.com adresinin Alexa değeri global sıralamada #2 dir.

Web sitenizin görüntülenmesi (page views), ziyaretçi artışı (increase in visitors), çevrimiçi – sitedeki ziyaretçilerin sitede kalma oranı (online visitors), tutarlılık ve arama motorlarından gelen ziyaretçi kitlesi (using a search engine to your web site) gibi temel unsurlar baş faktör olarak sitelerinizin değerini etkiler.

Sitenize giren kimselerin eğer Alexa Toolbar denilen eklentisi varsa, o bilgisayar sizin sitenize girdiğine dair bilgileri Alexa.com a gönderir ve sitenin alexa değeri yükselmeye başlar.

Alexa değerinin merkeze gönderilmesi için illa Alexa Toolbar yüklü olması gerekmez, sitenize koyduğunuz Alexa Widget yani, sizin sitenizin alexa değerini ziyaretçilere gösteren bannerların içinde ki java scriptlerde ziyaretçi istatistiklerini alexaya pingler (gönderir).

Alexa değeri, normal bir ziyaretçi sayacınızla birlikte reklam alış verişlerinde temel bir referans noktası olmuştur. (En azından ülkede ki webmasterların %50 sinin üzerinde bir kitle bu sistemde ki rankınızı inceler böyle bir iş yaparken.)

Alexanızı yükseltmek için çok ziyaretçi çekmenize gerek yok, bu bir orandır, yani sitenize giren ziyaretçi sayısı günlük 300 (tekil) kişi ise, bu ziyaretçilerin %95 i arama motorlarından ref ile naturel olarak geliyorsa ve diğer kalanları backlinkler, ezberden vs. giriyorsa, sitenizde ortalama 5 dakika duruyorsa, bu sistemin adı “A” sistemi olsun.

Bir web siteniz ise günlük 2000 ziyaretçi alıyor (tekil), bu ziyaretçilerin %50 si sosyal ağlardan, geri kalanı proxy, hit sitelerinden hitlerle, farklı iplerle manuel ve oto olarak geliyor ve sitede 20-30 saniye kalıyorsa bu sistemin adı ise “B” sistemi olsun.

Bu iki sistemden uzun ömürlü kalıcı olan özgün içerikli olmasıda önemli olan “A” sistemidir. Çünkü sistem kullanıcı kendine çeken ve sitede önemli bir biçimde tutarak (Tekil olmayan) çoğul sayfa gösterimi yaptırır. Çoğul sayfa gösterimi Alexa gözünde büyük bir etkendir.

“B” sisteminin görüntülenme oranı fazla olsa bile Alexa rankı diğer siteye göre daha hızlı ilerler bu oran 1-2 hafta sürer ama belirli bir süreden sonra elinde olmayarak geri tepmeye başlar, çünkü durumu anlamıştır artık Alexa. Bunu 15 site üzerinde denediğim SEO (Search Engine Optimization) deneyleri ile denemiş bulunmaktayım.

Yaklaşık 6-7 kat daha fazla ziyaretçi almasına rağmen ilk sistem sitede ziyaretçi tutarak bağlı olan aynı ülkelerden ziyaretçi alırsa, tutarlılık denilen sistem Alexa değerinizin yükseltir, iyi bir sıralamaya gelirsiniz.

Özgün içerik paylaşırsanız Google’de iyi bir sıralamanız olur ve natural (doğal, hit sitelerinden fake olmayan gerçek ziyaretçi) kazanırsınız. Bu size uzun ömürlü bir değer kazanmanıza yarar.

Kısa süreli Alexa çalışmaları yapan kimselere aldırmayın, eğer ciddi düşünüyorsanız, hayatınızda ve web sitenizde hiçbir şekilde kısa süreli ciddi ranklara oynamayın.

seo için
genel Internet konular, birçok arama dışı ilgili Internet konuları kapsar. Motoru yerleşimi Arama konular bağlama kampanya kurmak ve üst ulaşmak için daha kolay olur “nonsearch” Eğer de çoğu ile ilgili, çünkü buna dahil.
Rekabetçi ifadeler için bağlantı popülerlik ve bu bağlantıların sözleriyle tek en önemli kısmı arama motoru optimizasyonu (SEO) vardır. Ama doğru tip-in insanlar için oy istiyorum almak için sitenizi de çok şeyler yapmak gerekiyor.
Çoğu Web sitesi ile dönüşüm ve kar size olsun trafik katıksız miktarından daha önemli. Sitenizin içinde küçük değişiklikler yapma, çift veya üçlü dönüşüm oranı. Her şeyi doğru yaparsan, SEO çok çaba gerek yoktur.
Bölüm 3’te konular zaten biliyorsanız, onları atlamak çekinmeyin. Web, ilgili tüm soruları cevaplamaya çalışırken daha fazla bölüm 3 orada sen-ebilmek-si olmak diğer Internet iş ile ilgili soruların yanıtları doğru işaret yardımcı olmaktır.
Çok ileri SEO girmeden önce sen-si olmak bir fikir bir yaymak kolay olacak olup olmadığı hakkında düşünüyorum. Yoksa, Internet’te yaymak daha kolay içine sizin kavramı nasıl dönüştürebilirim düşünüyorum.
Genellikle çok daha kolay ve çok daha karlı daha yaymak değer değil bir fikir yaymak için yaymak değer bir fikir oluşturmak.
Yasal Uyarı: bu yana arama motorları hala algoritmalar gizli tutulması sırasında sürekli değişiyor, herhangi bir zamanda tam algoritmalar bilmek yolu yoktur. Ancak, son birkaç yıl içinde arama motorları gözlemleri toplanan veriler nedeniyle bu kitabı nasıl bilinçli gözlem ve kararları değiştirmek arama motorları devam ederken yapmak öğretecektir benim umut olduğunu. Yeterince deneyimi ile bir arama motoru bulmaca desenleri ayırt ve bunun sonucunda işleminin nasıl çalıştığı rakam. Bu kılavuz, bu yapıyı tanımlayabilir ve bulmaca çözmek öğrenmek için oluşturuldu. sıralamalarını iyileştirmek yardımcı olmalıdır aşağıdaki while ben bu kitabın yazarı kullanımı (veya yanlış) Bu bilgiler nedeniyle hasar için sorumlu tutulamaz.
Hızlı Özet-It kendini SEO İpuçları
Birçok kişi bu kitabı satın almak asla tam olarak okuyacak. Damak uyandırmak veemin olmak için size bazı değer bu metin dışında olsun (ve bu nedenle, her şeyiokumak), Internet pazarlama ve arama motoru optimizasyonu en önemli yönlerinivurgulayarak hızlı başlangıç denetim listesi işte. Arama motoru optimizasyonu ilebaşlamak isteyen, aşağıdaki konuları göz önünde bulundurun:
SEO araçları
Bu başlığı okuyun ve bu adımı zaten başarmış ve ürün (veya ürününüz içinvizyon) rafine, kaydırılmış ve satın almak için hazır zaten düşünmek isteyebilirsiniz.Ancak, mallar veya hizmeti müşterilerine getirmeden önce düşünülmesi gerekenbirçok önemli sorular şunlardır:

• Ürün satmaya çalışıyorlar baktılar var mı? Eğer değilse, neden farklı bir ürünseçin.

Bir şey bir olasılık Pazarlama Internet yapar. Ne satmaya çalışıyorsun içindeilgileniyorsanız başarılı olmak çok daha yüksektir. Ayrıca, onları almak için dahaürününüzü istediğiniz istedikleri kişi satmak çok daha kolaydır. Pazar istediği bir şey yaratmak.

• Pazar doygun ürününüz için mi?

Örnekler. Poster, kredi kartları, reçeteli ilaçlar, hosting, genel site tasarımı ve mürekkep doldurma tüm doygun marketler vardır. Bu pazarlara dalga, son derece zor, çok dikkatli bir şekilde ürün farklı ve gerekli ne yapmak hakkında düşünüyorum.

• Bir şey insanlar ürün web üzerinden sipariş etmek ister mi?

• Piyasada kendini herkesten farklı olmak için yapabileceğin bir şey var mı? (Lütfendikkat: genellikle değil aşırı rekabetçi bir pazarda çoğu Web siteleri için bir meşrumarka/iş modeli “daha ucuz”.)

Örnek: SEO SEO sanayi ile her gün devam ederse bir blog tarafından desteklenenhiçbir diğer e-kitap kapsayan (en az değil ben ilk yazdı bu bir).

Başka bir örnek: 2002 yılında SEO uygulamaları”kötü” bir dizin oluşturulur. Bugün için başka hiç kimse böyle bir site yaptı. Bana 100 $ altında iyi bir pazarlamabütçesi ile ilk yıl binlerce hak ettin.
Sonunda, kendinize—insanlar sen onları isteyen olmadan sitenize bağlantı ister ki?Eğer değilse, ne yaratıcı veya özgün fikirler bağlamak istediğiniz kişi olmak içinsitenize ekleyebilirsiniz?
Bir alan adı picking
Doğru etki alanı adını bulmak zor bir iş olabilir ve gerçekten de, online pazardabaşarı ve başarısızlık arasındaki fark anl***** gelebilir. Bu nedenle, önemli bir etki alanı adı seçmeden önce aşağıdaki noktaları dikkate alın:
• YENİ siteler için: (ürün veya hizmet ile kolayca ve olumlu ilişkili olabilir ya da son derece brandable anlam) bir etki alanı adı veya bir birincil anahtar kelimeler devardır markalaşma ve amacın bağlı olarak seçin. Kısa ve unutulmaz bir etki alanıadı kullanın. Unutulmaz ise bu anahtar kelimeler içinde varsa önemli değil. Ciddi,uzun vadeli Web siteleri için unutulmaz bir Domain bir başarı için anahtarmaddeler olacak.
• Eğer tam olarak kendi etki alanı adı anahtar kelimeler Google Rehber sitenizinalaka bonus ile eşleşir. (örn: SeoBook.com sırada kolayca seobook ve seo kitabıiçin).
• Rekabetçi alanlarında çalışma olacak veya büyük sitelerde olacaksa, farklı bir etki alanı için farklı bir dil kullanmak isteyebilirsiniz Eğer hedef alıyor.
Ben kendi etki alanı adı örnekleri: BlackHatSEO.com,
SEOBook.com, FattyWeightLoss.com ve Threadwatch.org
& Hosting Domain Tescili
Bir etki alanı adı seçtikten sonra kullanılabilir olduğundan emin olun ve sonrakayıt. Etki alanı adınızı kayıtlı sonra Web siteniz için güvenilir bir ev sahibibulmalıyız.
• Bir ICANN (Internet Corporation Assigned Names and Numbers için) akrediteregistrar ile etki alanınızı kaydettirin. Ben GoDaddy kullanın.
• Küresel bir pazar varsa mümkünse bir .com kayıt olun. Eğer sen cant’almak bir.com, ama büyük bir .net ya da .org hala mevcuttur, bunlardan daha uzun (vedaha az unutulmaz) com etki alanı kayıt yerine kayıt için değer olabilir.
• Belirli bir ülke veya dil hedefleme Eğer o ülkenin en üst düzey etki alanı adı biretki alanı adı kayıt (örn., satın almak için U.K. hedefli site co.uk Web). Ayrıca etki alanı adınızı .com sürümünü satın almak ve ülkeye özel konumda gelin.
• Oftentimes belirli dizinleri ve arama motorları doğru yerel siteler de önyargılıolacak veya yalnızca dizin yerel siteler izin. “Yerel” Yerel etki alanı ve/veya buülkede bir sunucuda barındırılan ile biten anl***** gelebilir.
• Güvenilir bir ev sahibi ile sitenizi barındırmak. Ben DreamHost veya Pair.comtavsiye ederim.
• Dinamik siteler için ana bilgisayar (ASP veya PHP gibi) para harcama öncekullanacaksınız teknolojisini destekler emin olun.

Alexa ilk yerli Internet saat tanıttı sıralama, sıralama sitenin Alexa koordinat sadece nihai olduğunda, dedi, güzel zafer hiçbir iki, iç portalları da Alexa sıralaması için bir şeyler almak zorunda. Sohu, Sina da iftira iftira şey reklâm hile, dayak çürüklerin rütbe için, şimdi bu sıralama vardır kadar birbirleriyle kavga. Aslında, benim görüşüme göre Alexa bir plaj köpek dışkısı olduğunu. Alexa sıralaması geliştirmek istiyorum, Alexa araç çubuğu yüklü, sağ fırça, oldukça hızlı arttı.
Benim blog alın, günlük bağımsız ip yaklaşık 300 yüz bireyler 80’den fazla farklı anahtar kelimeler olabilir olduğunu. Başlangıçta Alexa yaklaşık 800.000 gezinip sıralaması. Bu meraklı iki gün önce bile, Alexa araç çubuğunu, benim blog Alexa araç çubuğu görünümü ile her gün, yorum cevap makaleler, sadece üç gün yazmak tarayıcı yüklü fazla 60.000 tırmandı, bu demek böylece sıralama ne demek?
Bir yabancı BBS, kişisel web sitesi sahiplerinin bir sürü sıralaması Alexa geliştirmek için birbirleri ile deneyimlerini paylaşmak için. Adlı bir kullanıcı Rodpuga, şunları söyledi: “Ben Alexa Toolbar Bu site 10 iki hafta var yüklemeden önce ben normalde sadece bir gün benim web sitesini ziyaret ederek, ben ilerleme 500.000 rütbe mümkün olacak.! . İlk 15.000 milyon atlama “Başka imza Bogglesworld kullanıcı söyledi:” İki gün önce ben Alexa Toolbar yüklü bir birim, aile ilk 100.000 hakkında atladı var takılmamış. alexa sıralaması – alexa sıralamasını yükseltmek – web sıralama alexa iyileştirmek için nasıl – fırça Alexa: sadece bir ya da iki Alexa Toolbar yüklemek ilk 30.000, birçok siteler yapabilirsiniz göstermek vardır “, önemli ölçüde ileri atlayabilir. sıralama alexa iyileştirmek, çatlak araç çubuğu – – alexa alexa teknoloji sıralaması .alexa dünyayı sıralaması, bilgi sıralama, -alexa Hizmet -alexa sıralama sorguları Sıralaması haber sıralamasında yapabilirsiniz 10000-300000 kadar üretir, bunu unutmak düşünüyorum Ben yapmak için size gelmek gibi, her gün on line, bir araç çubuğunda fırça koymak. 15 hızlı artış Alexa sıralaması yöntemleri
Aşağıda açıklanan Alexa sıralaması yöntemleri konuşmak haklı olan bu hızlı artışı açıklamak için önce, bu site Alexa sıralaması fırça hile yöntemlerinin kullanılmasını savunan yok.
1. Alexa araç çubuğunu ve blogunuza Anasayfa takın. Alexa Rank nedir biz Alexa sıralamasında bilgi toplamak için Alexa araç çubuğunda dayalı ve internet kullanıcıları sitenizin istatistiklerine dahil edilecektir erişmek için sadece Alexa araç çubuğunu yüklü olduğunu biliyorum bu makalede. Bir bireysel mal sahipleri olarak, biz öncelikle Alexa araç çubuğunu yüklemeniz gerekir yapmak gerekir, blogunuza Ev her zaman açık IE Alexa sıralamasında sitenin hayatını etkilemek mümkün olduğunu sağlamaktır. Alexa araç çubuğu Hakkında indirebilirsiniz veya Alexa resmi web sitesinden SearchStatus altında Firefox eklenti yüklemek.
Tıklandığında, kullanıcı yüklü Alexa araç çubuğunu yok bile çünkü 2, aynı zamanda Alexa istatistiklerine dahil edilecektir, blogunuzda Alexa sıralaması istatistik widget koymak, tek bir ziyaret olarak sayar.
3. Alexa araç çubuğunu yüklemek için teşvik edin.
Eğer şirkette çalışan ya da bir şirket sahibi iseniz 4., o zaman var, ben bütün bilgisayar şirketleri Alexa araç çubuğunu yüklü vermek, ve blog sayfası öneririz.
5, Alexa bazı yazılar yazmaya blogunuza, hatta Alexa sütun açabilirsiniz. Webmaster genellikle iyi bir makale yazarsanız o zaman genellikle makalenin yazı veya bağlantıları yeniden yazdırmak, bu şeyleri görmek istiyorum, bu yüzden size daha fazla trafik getirmek ve Alexa sıralamasında iyileştirmeye yardımcı olabilir.
6, blogunuzun URL’sini göndermek için yöneticileri tarafından uğrak yerlere. Genel yöneticileri Alexa araç çubuğunu kuracaktır, blogunuza mesajları duyurmak için bazı webmaster forumları gidebilirsiniz.
7, Alexa sitede blogunuza için oy arkadaşlarınızı arayın. Blogunuzun Alexa çok fayda sıralamasında bilmiyorum bu yüzden şimdi yapıyorum, ama orada iken her zaman iyi bir Alexa derece iyidir.
8, blogunuzda, bu sütunun sahipleri endişe vb daha fazla SEO gibi açmak web sitenizi ziyaret etmek daha yöneticileri çekmek için.
Kullanıcı bu tıkladığında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir mesaj bırakın 9, Alexa yeniden yönlendirmeyi kullanmak için blogunuzun URL’sini, bu bağlantıyı bırakabilirsiniz bağlantı, o yüklü Alexa araç çubuğunu yoktu bile, Alexa istatistiklerine dahil edilecektir.
10, yabancıların çoğu Alexa araç çubuğunu yüklemeniz çünkü bazı yabancı forum veya web sitesi, blogunuza teşvik etmek mümkün fazla varsa.
11, blogunuza bazı yöneticileri programı. Bu blogunuza tenezzül fazla sahipleri çekecek.
12, yeterli fonlar eğer, o zaman reklam tıklama başına blogunuza satın tazminatı düşünebilirsiniz, bu IP bol getirmek blogunuzu verecek, Alexa sıralaması artırmaya yardımcı.
13 artı blog en popüler maddeler üzerinde Alexa içeriğine bazı zincir bağlantıları, ya da blogunuzun diğer bölgelerine Alexa yönlendirme özelliği bağlantıları kullanın.
Eğer blogunuza kadar çekmek için Alexa araç çubuğu yüklü yöneticileri bir sürü koyun, böylece Ali annesi tarafından 14, bazı webmaster forumları reklam satın almak.
15, kafeterya sahibine yakındaki bir kafede biraz para gitti, bu yüzden yüklü Alexa araç çubuğundaki tüm tezgah koymak ve tarayıcınızın ana sayfasına blogunuza koymak.
SEO özellikleri
editörü
SEO Tam adı: Arama Motoru Optimizasyonu, yani arama motoru optimizasyonu . Arama motoru optimizasyonu için site ne göstermek için, site arama motoru optimizasyonu webmaster aşağıdaki özelliklere ayrılmıştır değildir:
1, sayfa resim veya bir çok kullanır , Flash ve diğer zengin medya , metin alabilirsiniz (Zengin Medya) şeklinde bilgi , ancak en temel SEO makaleleri olan SEO ve resimler SEO ;
2, sayfa değil, başlık veya başlık geçerli içermiyor anahtar kelimeler ;
3. sayfa geçerli vücut anahtar kelime nispeten küçük (tercihen doğal ve dağıtım odaklanmak, özel anahtar kelime doldurma);
4, site navigasyon sistemi arama motorları “okuma” izin verir;
5, çok sayıda dinamik sayfalar arama motorları etkileyecek;
Diğer teklif olmamıştır 6 arama motoru sitesi dahil edilmiştir bağlantılar ;
7, örneğin “gibi arama motorları, aldatmak spam mesajları ile sular altında yer ara Sayfanın “,” giriş sayfaları “, renk ve arka plan rengi , aynı metnin ;
8, site yoksun orijinal gibi basılı olarak, başkasının içeriğini kopyalayarak, içeriği.
2 SEO tanımı
editör
Hakkında SEO , aşağıdaki titiz tanım olarak: SEO anlamak anl***** gelir arama motoru sıralamalarını doğal uyum ve iç ve dış optimizasyonu sitesinde, mekanizmasının temelinde, arama motoru web sitesini geliştirmek için anahtar kelimeler olarak doğal bir konumda , daha fazla trafik almak ve çekmek daha fazla hedef müşterileri elde etmek pazarlama ağı ve marka oluşturma hedefleri. Arama Motorları ilkesi sürekli doğrudan arama motoru değişiklikleri sitenin anahtar kelime sıralamasında yol açacaktır ilke değişiklikleri almak, değişiyor, bu yüzden arama motoru optimizasyonu bir kez ve herkes için değil.
Bir kullanıcı girer: bilinçli düzeyde, SEO için webmaster görüntüsü olarak anlaşılabilir bir arama motoru büyük girme gibi, kütüphane . – Peki, bu kütüphanede büyük bir sınıflandırma içine sınıflandırılması, sınıflandırmanın çok (raflardan olarak anlaşılabilir) küçük sınıf (yukarıdaki ızgara raflar olarak anlaşılabilir) yanı sıra küçük sınıflandırma özgü (kitabın içeriği) vardır uzun kuyruk anahtar kelimeler .
Yılında kütüphaneye her gün içinde, sonra yeni bir site, yeni bir kitabın çıkması eşit bir sınıflandırmaya görünür yeni içerik ekliyoruz. Yani kitabın başlığı ve sırası o site karşılık ADI ve Açıklama . Ama zaman, eğer “diğerleri” (arama motorları başvurabilir) kütüphane salonuna emmek olsa, kitabın başlığı önce bu kitabın başlığı bazıları bu kategoride, ya da kitap bir dizi olduğunu, ancak, bu kitap bulmak aynı, bu okuyucular yöneticileri vardır yanlış anlamayın yapmak emin kopyalama onların sıralamasında orijinal sahipleri etkileyecek, başkasının kitabını. Yöneticileri sitesi yeni olmasına rağmen Yani, ama aslında, yöneticileri başında iyi bir sıralama yukarı olamaz. Bu ciddi gelecekteki etkiler optimizasyonu .
Web Sitesi Doktoru yardımcı olabilir yöneticileri kendi web geliştirmek endeksi yöneticileri geliştirilmiş bağlantı varsa, sola devam edecek ya da sıralamalarını iyileştirmek için geri ve içerik sahiplerinin sayısını artırmak için yüksek kaliteli bakım korumaya devam, . Cezalandırılır ya da post-bakım durdurmak aldatan bir şekilde sürece Geç uygulamalar. Ve ihale reklamları durdurmak, web sitesi bağlantısı da anında kaybolur. Arama motoru kullanıcılarının% 95’inden fazlası öncelik verecektir arama motoru sol sonuçlarından memnun olamaz zaman çoğu insan sadece sağdaki reklamları görüntülemek için gidecek rutin verilen sonuçlar,.
Araştırmaya göre, internet kullanıcılarının% 87 kullanır arama motoru doğrudan doğal sıralamasında arama sonuçlarının ilk sayfasında ihtiyacınız olan bilgileri bulacaksınız arayışçıların yaklaşık% 70 arasında olduğunu size ihtiyacınız olan bilgileri bulmak ve.
Açık artırma reklamlar içinde reklam göstermek sınırlı pozisyon, ihale sonuçları nedenlerle fiyatı müşterilerinin çok zor müzayede yoluyla reklamın etkileri müşterinin kullanımına bir bölümünü elde etmek için yapım, evde sırada edilemez yapmak.
3 ana
düzenleyici
Arama Motoru Optimizasyonu
Bir iç optimizasyon, içerik kral
(1) META etiketleri optimizasyon: Örneğin ADI , ANAHTAR KELİMELER , TANIMI vb optimizasyon,
bağlantılar korelasyon (dahil iç bağlantıları, (2) optimizasyon Etiket etiket ), çapa metin bağlantıları, her navigasyon bağlantısı ve görüntü bağlantıları
(3) Web sitesi içerik güncellemeleri: istasyonu (özellikle günlük içinde güncellenen kalın makale güncellemeleri, vb)
İmparator zinciri dışında, İkinci, dış optimizasyon!
(1) Dış bağlantılar Kategori: blog , forumlar, B2B , haber, sınıflandırılmış bilgiler , yapıştırın biliyorum , Vikipedi ve diğer ilgili bilgi ağları bağlantı çeşitliliği tutmaya çalışın.
(2) işlemleri zinciri dışında: Bu anahtar kelime istikrarı geliştirmek sıralama yüzden, her gün harici linklerin belirli sayıda ekleyin.
(3) seçim zinciri dışında: sitenizin bazı ve alaka ile nispeten yüksek olduğu, sitenin genel olarak daha iyi kalitede anahtar kelime istikrar pekiştirmek sıralama, link değişimi
( yukarıdaki referans [1] )
4 geliştirme geçmişi
editörü
2000, PPC (Pay-per-klik) arama motoru çıktı reklam (PPC olarak anılacaktır) modeli.
2001, Bölüm Kategoriler (Çin) Giriş maliyeti kadar, yılda birkaç bin dolar birkaç yüz dolar ödemek her site için şarj başlatmak için.
2002 yılında, bu alanda yer alan bir başka yerli bir SEO insanlar sonra.
2003, içerik tabanlı hedefli arama motoru reklamcılığı (göründü Google AdSense).
2004 yılında, ülkenin gizli SEO, SEO ekibi yavaş yavaş büyümeye ortaya çıkmaya başladı. SEO pazar kaotik, yasadışı operasyonlar, bir cut-boğaz rekabet halinde. En SEO optimizasyon atölyeleri, küçük ölçekli operasyonlar şirket bireysel işletmeler alır. SEO eğitimi pazar doğdu.
2006, bir ağ ile birlikte piyasa rekabet yoğunlaştı, işletmelerin Ağlar , yeni bir anlayış için varlık ve ağ ürünleri, rasyonel tedavi şirketleri başladı pazarlama , şirketlerin fark vardır Baidu teklif yaygınlığı ile, pazar arama motoru önemi Ayrıca birçok SEO hizmetleri şirketi doğum eşlik etti.
2007, internet şirketlerinin popülaritesi SEO bilgi teknolojisi gül, şirketin bir parçası bir başlattı ödeme-için için, inşaat sitesinden, SEO hizmetleri projeleri anahtar kelime tam hizmet yönünü, arama motoru optimize, genel SEM İnternet Pazarlama başlatmak ve programın uygulanması.
2008, SEO hizmeti şirketin teknoloji ve fikirleri olgun ile, bazı şirketler başlattı web sitesi planlama hizmetleri, hizmet ve şantiye (web kullanıcı deneyimi için daha fazla dikkat) ve site verimliliği dönüşüm oranı pazarlama etkinliği hakkında daha fazla vurgu amacıyla.
2009, bir birey, ekip veya şirket ya da eğitim kurumları olup olmadığını SEO şiddetle sitenin anahtar kelime sıralaması ve dizine hızlı hale teşvik ve siteyi çalıştırmak için SEO teknikleri kullanmak vardır, gelişme incandescence aşamasına girmek.
2012, SEO sanayi ayarı girdi, özgün hizmet modeli kazan-kazan durumu elde etmek zor olmuştur, küçülme birçok şirket, bazı şirketler, yeni bir aramaya başladı hizmet modeli .
15 Şubat 2012, Baidu arama SEO ile ilgili sözleriyle, “Baidu ister: önermek retorik ve olgular SEO şirket, SEO sitenizin aşırı risk verebilir inanmayın bu çoğunluk. webmaster SEO için sitenin Daha önce, Baidu resmi web sitesi “. Referans Optimizasyon Kılavuzu’nu okuyun hareket Baidu kabul edilir hit SEO önemli bir ölçü.
8 Mart 2012, arama ve SEO ile ilgili terimler, bu Baidu yapmak için baskı altında olduğu kabul edilir “Baidu ister :. SEO, SEO Baidu tavsiyelerine başvurun çok önemli bir çalışmadır” Bir uzlaşma , benzer kaçınmak mümkün tekeller atlatılmasını, SEO ve SEO geliştirme gizli baskı varlığının tanınması.
Mayıs 2012 , Baidu başlattı Baidu webmaster platformu , webmaster platformu bırakma “Web2.0 Anti-Raiders ayrıntılı” ve uzak hile gelen “tanınmış sitesi SEO Hususlar” makul optimize edilmiş bir site, bazı değerli önerilerde bulundu.
Haziran 2012 , Baidu güncelleme anti-hile stratejileri, sitenin geniş bir alanı K, Baidu tıklayın büyük ölçekli ortak girişim webmaster nedeni sonra “düşük kaliteli sitelerine karşı önlemler, etkisi almıştır” iddia Baidu açık artırma ! olayı hangi nedeniyle bu olayın doğrudan kurbanlarına ve En çok etkilenen tıbbi teklifidir.
23 Ekim 2012 , Baidu, anti-hile algoritması yükseltmeleri, web sitesi köprü formu hile mücadele etmek, ve ticaret davranışını bağlar. Ama gerçek anket hile sitesinde yer alan yükseltme gerçek bir fenomen K az neden olduğunu buldu.
Kasım 2012-Aralık , Baidu webmaster platformu bir webmaster araçları serisi (anahtar kelime arama, Baidu endeksi hacmi, zincir analizi dışında, başlatmak için yer revizyon güçlü şoklardan, vb), üçüncü taraf Web Yöneticisi Araçları.
19 Şubat 2013 , Baidu başlattı Scindapsus algoritma mücadele tüm köprüleri aracılık.
19 Mart 2013 , zinciri dışında kullanmak için aracın tamamen açık beta sürümü reddetti.
25 Nisan 2013 “tarihinde yargı zinciri dışında,” webmaster toplumda yayınlanan bir kağıt, yakından SEO sanayi izledi.
Öğleden sonra 17 Mayıs 2013 , Baidu webmaster platformu üzerinde açıklandı Baidu Web Araması Anti Hile ekibi, şunları söyledi: resmen yeni bir algoritma açılacak “Bir hafta sonra nar algoritması . ” Yeni algoritma öncesi konsolidasyon üzerinde durulacak kötü engellemektedir normal kullanıcılar bir çok özellikle düşük kaliteli pop çok sayıda sayfalarına reklam göz içeren pop reklamları , sayfanın ana içeriği karıştırmayın Spam temsil sayfaları.
1 Temmuz 2013 , kendi arama motorunu azaltarak hedef sitenin ceza, hamiline serbest yumuşak kağıt siteleri uygun cezayı arttırmak çabaları, zinciri dışında Baidu Scindapsus algoritması 2.0 güncellemesi bülteni, artan filtrasyon yumuşak kağıt değerlendirme, aynı zamanda, Baidu sitenin haber kaynağı onların haber kaynaklarını temizlemek olacaktır. [2] 19 Temmuz 2013 , Baidu Web Araması Anti Hile ekibi, ikinci düzey etki alanı veya yüksek fiyatlı satın alma bir sürü mücadele için bir bildiri yayınladı dizin bilgileri, büyük çoğunluğu böyle satışı, hile için kullanılan ikinci düzey etki alanı sorunları ikincil dizin olacak ağır ceza, töhmet kalkan doğrudan ve Baidu haber kaynaklarını temizlemek için tüm site. [3] 5 ilgili terimler
düzenleme
Navigasyon
Webmaster’ları emin olun sitesi navigasyon ( site navigasyon ) dayalı html formu bağlantıları . Hatta, eve geri gelmesi bu mümkün değilse, bir kurulmasını düşünebilirsiniz istasyonuna içinde herhangi bir sayfayı karşılamak için, tüm sayfalar arasında arabağlantı geniş bir yelpazede olmalıdır site haritası .
Ev
Sitesi ev (ev veya indeks sayfası, vb) kullanılmalıdır metin yerine, formu flaş vb. yöneticileri hedef anahtar kelime veya hedef ifade içermelidir metin.
Etiket
<Title> </ title> Bu başlık etiketi en önemli hedefi yöneticileri anahtar kelimeleri içermelidir.
<Anahtar Kelimeler> </ anahtar kelimeler> Bu anahtar kelimeler etiketi
<Açıklama> </ description> Bu açıklama etiketi,
PR değeri algoritması
PR (A) = (PR (B) / l (B) +, PR (C) /L(C)+PR(D)/L(D)+…+PR(N)/L(N)) q + 1 -q
Hangi PR (A): A sayfalarına atıfta Sayfa rütbe ( PR değeri ).
PR değeri algoritması
PR değeri algoritması
PR (B), PR (C) … PR (N) bir bağlantı sayfa N Page rank (PR) bir sayfasını gösterir. N bağlantılar herhangi bir web sitesi bağlantıları (geri) alınabilir, bağlantıların toplam sayısı.
L (N): N sayfaların sayısı (sayfa numarası ihracat bağlantısı N) diğer sitelere bağlantılar için.
q: sönümleme 0-1 arasında, 0.85 google
Not: Bazı insanlar da Baidu ağırlıkları BR diyecekler, aslında, resmi Baidu “Baidu ağırlığı” dedi basitçe olmadığını söyledi. [4] Istasyon stratejisi dışında
Politika 1., sınıflandırılmış özeti
Bugün, sınıflandırmak veya kategorize ve daha sonra doğrudan bir liste yapabilir bazı yöneticileri göre internette büyük kaynaklar, vb ilişkili veriler, böyle bir makale organize etmek kolay olduğunu gösterir, bu çok kolay oldu bir yetkili veri olarak anılan edilecek.
2, makalenin içeriğini artırarak yetkili
Yetkili referans veri olarak kendi verilerini koymak için, yöneticileri iyi bir adam daha yöneticileri ise, kendi veri, anlaşılması kolay anlaşılması kolay, onu anlamak ve usta kolay daha otoriter içerik yapılan koymak zorunda yayıldı.
3, haber siteleri ve akıllı kullanımı RSS toplama
Yazın ilgili sanayi sonra kaliteli makaleler ve haber sitesinde yayınladı. Bu ağırlıklar, yüksek rütbeli web burada olmak, yüksek popülerlik, büyük görünümleri sitenin artan ek bir makale yayınladı geri , ama aynı zamanda yöneticileri beklenmedik trafik için.
4, kullanım istasyonları de , dizinleri istasyonları ve sosyal imleme
Kendi web sitesine göre, kendi web sitesi Open Directory veya diğer ücretsiz dizinlere sitenizi göndermek, Çin dizin istasyonları ağırlıklı olarak hao123 , Baidu sitesi Daquan, Google sitesi Daquan, vb. Bu dizinler bu siteler dahil edilebilir eğer, sadece trafik getirmek, ve daha da önemlisi yöneticileri için web sitesi bir akışı getirdi, çok meşgul istasyonun popülerlik web örümcek arama motorları, web sitesi tarafından dizine site, anahtar kelime sıralaması çok etkilidir.
Ilave Kendi butik makaleleri Baidu Tibet arama , Yahoo dilek, Google Bookmarks, QQ imleri ve diğer sosyal imleme .
5, ortaklar, link değişimi (yani, bağlantılar)
Diğer taraf (tabii takas sitenize veya link değişimi için bir bağlantı eklemek için böylece Ya, iş ortakları arasında bir ortaklığın mümkün olduğunca yararlanmak ağırlıkları yüksek).
Koşullar sağlayabilir açık kaynak bağlantısını sol olanların kullanımına izin, vb veya şablonları. Ayrıca verebilir bir içerik yönetim sistemi veya CMS blog sistemi ve diğer açık kaynak web sistemlerini ücretsiz güzel sağlayan şablonları , ve şablonda “× × Tasarım” ekleyin; açık-kaynak Web uygulama geliştirme plug-ins ve bağlantı sol, yayınlanan yararlı araçlar geliştirilmesi Download ve böylece sol ve.
6, kullanımı akıllı bağlantı bırakarak interaktif platformu,
Aktif Q & gibi bir platformda katılmak biliyor Baidu , Yahoo bilgisi, vb, sadece bu sorulara ve cevapları ihtiyacı olanlar için sorun çözümler sunmak, aynı zamanda sitenin linkini sol olabilir, sormak;
İlgili katılım forumları gibi antivirüs güvenlik forumu olarak. Bu sitede bir bağlantı ekleyebilirsiniz;
Toplumda katılım wiki gibi platformlarda Baidu Ansiklopedisi , Wikipedia ve diğer editörler;
Ve profesyonel bir web GooglePage noktasını kurmak;
Bazı kullan ticaret platformu onun zeki bağlantı bırakarak, ya da değişim platformu.
7. makale ve Q & A Bir yorum yazın
Kullanım Blog yorumları akıllı isimlerini ve bağlantıları bırakın bulunmaktadır.
Ünlü ya da etkili bir olay oynadı yorum makale, yazın yakıt olarak rol ve yavaş yavaş olayın sitenin etkisini genişletmek.
Özel durum sorunları ortaya veya sorular için, onların bağlantıları bırakarak, yazı yazmak.
Sen yöneticileri ürün veya reklam satın almak için, ayrıca tavsiye bazı harfleri yazabilirsiniz, bir yorum bırakın böylece onların fikirlerini ve düşünme yollarını ve tavsiye ederim.
8, bazı durumlarda ve karakter sosyal ilişkilerin kullanılması, fırsat hype.
Aktif, sosyal ilişkiler ve kullanılması ünlü yutturmaca çekim, özel günler göndermek veya vb göz alıcı yeri, sahip fotoğrafları taşınan, harika yorum veya yorumların ardından Bölümü veya bir cümle kaydetmek ve başlatmak tabii, röportajlar gibi eşyalar haline yapılabilir, hızlı yayılmasını kolaylaştırır.
Optimize tanımı
Birçok kişi seo optimize içerik güncelleme + görüntüleyebilirsiniz dış bağlantılar . Aslında, bu seo bir yanlış anlama çalışmaları, seo optimizasyonu da tecrübe Özetle söylenebilir bir tekniktir vardır, arama motorlarının vücut deneyimi ilkelerini anlamak için, istasyon kod optimizasyonu ve yapısal düzeyde teknik yönlerini yansıtmak, dost, seo kullanıcı deneyimi değer arayan kullanıcıların ihtiyaçlarına etrafında tasarlanmış ve optimizasyon SEO optimizasyon teknikleri, karmaşık konuların deneyimini kombine optimize.
Kestirme hatalar
1, seo anahtar kelime araştırma işlevi takip etmek istemiyorum;
2, arama motoru optimizasyonu , sadece akılda yapılan;
3, onlar sevmiyorum çünkü toplumsallaşmış göz ardı medya ;
4, eksikliği stratejileri ve planları ;
5, sıralama raporu bağımlısı ve dikkat trafik istatistikleri;
6, eksikliği yürütme .
6 bağlantı optimizasyonu
editörü
Web Sitesi Yapı Optimizasyonu
1. kurulması Site Haritası
Mümkün, tam bir web sitesi site haritası oluşturmak için en iyi site haritası . Iken ana sayfada site haritası bağlantısı, arama motorları kolayca bulmak ve bilgi tüm sayfaları tarayabilir, böylece;
Web Sitesi Optimizasyonu
Web Sitesi Optimizasyonu
2, evden dört tıklama maksimum ulaşılabilir her sayfası;
3, sitenin navigasyon sistemi, bir metin bağlantısını kullanmak en iyisidir;
4, metinde yer gezinti bağlantıları doğru içerik sütun tanımlamak gerekir;
5, bütün mesele PR transferi ve akış;
6 sayfa birbirine bağlamak.
Nasıl arama motorları web tarama
1. arama motorlarının nasıl sürün. (Kurallar ve nasıl tarama ne göre)
2. Fiziksel ve bağlantı yapısı
3.URL statik
4. Mutlak ve göreli yollar
5. zinciri ve Site Haritası içinde yeniden dağıtılması hakkı
6. kaçının örümcek tuzak
Bağlantı yapısı
İkinci yapı ağ yapısı: aynı zamanda iç bağlantıların oluşumu mantıksal yapısı olarak bilinen bağlantı yapısı, bir web sitesi bağlantılı ağ haritası var.
Makul bağlantı yapısı genellikle bir ağaçtır
Anahtar kelime seçimi
Kelimenin tanıtımı için anahtar kelime araçları Baidu promosyon yardımcısı seçimi kullanın;
Anahtar kelimeleri seçmek için araştırma yapın;
Istatistiklerine bakarak anahtar kelimeleri seçmek için log;
Uzun kuyruk anahtar kelimeler ;
Birden fazla permütasyon ve kombinasyon için anahtar kelime;
Kullanmaya çalışıyorum sanayi jenerik terim;
Coğrafi konumu iyi kullanılması;
Anahtar kelime belirleyin değeri ;
Uzun kuyruk kelimeleri seçin;
Anahtar kelimeler güncellik ;
Analiz rakipleri ;
Bazı kelimeler Baidu yerine kullanıcının arama anahtar kelimeleri daha alakalı aramalarda üzerinde.
7 SSS
editörü
1, nasıl web siteme güncelleme hızlandırmak için?
Cevap: bu değil, aynı zamanda orijinal çok noktaya, bu güncelleme sitesi her gün gayretli olması gerekir, aksi takdirde biraz zor, Baidu yeni istasyon bir süre önce her gün eski istasyon güncellemeleri ve elde etmek için yüksek kaliteli bağlantılar çok sayıda güvenmek gelebilir. Bu, belirtmek gerekir ki Baidu haber kaynakları genellikle yeni içerik 20 dakika içinde dahil, hızla güncellendi.
2, niçin özgün bilgi sahipleri yeniden basıldı diğerleri, diğerleri bilgi önünde duran?
A: faktörler daha yaygın olan doğal sıralaması ölçü: Web değerlendirmek veya ağırlıkları (PR \ SR), web adresi derinliği , web sayfası harici bağlantı gelin, çizgi içinde yer ağırlıkları , site arama motorları etkisi, web İç bağlantılar, başlık, makul, uygun bir açıklama olduğunu, diğer web sitelerine bağlantılar anahtar kelimeler makul dağılımı, içerik kalitesi , okunabilirliği kullanıcı deneyimi böylece derecesini ve yansıtır. Bu faktörler bir araya işin her türlü yapılabilir eğer, doğal olarak diğer siteler üzerinden sahipleri.
3. Neden ani düşüş siteleri son birkaç gün içinde dahil mi?
A: Arama motoru, yağış bir süre sonra sabit bir kütüphanede bilgi içeriği sadece bir kısmını, dahil sonra bu kısa sürede normal, önemsiz ya da yüksek kalitede bilgi silinecektir. Gözlem bir süre sonra, eğer devam ederse düşüş, ya da birdenbire ortadan kaybolmaya. Bu istasyon içinde olup olmadığını görmek için kontrol etmelisiniz, normal değil hile ortaklaşa ya da ceza, ya da insan müdahalesi olmadığını, işaretler.
4. sitede birden çok etki alanı adları etkisi nedir?
A: birden çok etki alanı adlarının kullanımı aynı site hile aittir, çok etki alanı miktarı kısa vadede artmış olabilir, ancak ağırlık, ek malzemeler, yinelenen sayfaları ve diğer konularda neden olacaktır dahil, sadece bir tane korumak için tavsiye edilir, 301s yapabileceğiniz diğer.
5, diğer istasyon Baidu silinir aynı IP değil, ben sorumlu olabilir?
A: Aynı IP sitesi, diğer istasyonlar olan ceza , ama mutlaka kendi istasyonları değil ceza , IP altında diğer istasyonlar güçlü hile varsa, ya da içerik ile çok tutarlı arama motorlarında standart dahil, daha sonra bu IP olabilir arama motoru yasaktır.
6, ne kadar hızlı dış bağlantılar eklemek için?
A: en hızlı şekilde iki vardır: Birincisi, para harcamak, ikinci yazmak için yumuşak kağıt . miktar ve harici linklerin kaliteli bağlantı kalitesini gözardı etmiyoruz, iki parametre bölünmüş.
7. Neden bir site de rütbe görünmüyor anahtar kelimeler mi?
CEVAP: Bunun iki sebebi vardır: siyah şapka yaklaşımdır Google bombalar , beyaz şapka yaklaşım geçerlidir. Google Bomba etkisi şimdiye kadar yok edemez motoru, site zor alaka bit desteği yapmak için yüksek kaliteli içerik bir sürü gerektirir artmış, ve benzeri fenomen daha fazla yetki sitelerinde siteleri tanınmış.
Güvenlik Politikası
Bu aynı zamanda bir site gözden kaçırmak kolaydır SEO sürecinde sahiplerinin bir sürü
Üç krallıkları usta
Üç krallıkları usta
Sorular, öneri şu açıdan güvenlik ilkesini başlatmak için.
Istikrarlı seçin 1. sunucu veya sanal konak , site istikrarlı ve düzgün kullanıcı erişimini sağlamak;
2, programın kapsamlı bir analiz sitesinde, hantal kaldırmak kod basit kullanarak, DIV + CSS , düzen boşluklar riskleri ortadan kaldırmak;
Güvenliğini ve istikrarını korumak için sunucu sistemde 3, düzenli güncellemeler işletim sisteminin sitenin güvenli çalışmasını garanti etmek için;
4, karmaşık gibi site arka plan yönetici hesabı ve şifresi;
5, veritabanı yolu varsayılan kullanmamaya çalışın;
6, düzenli savunmasız programı güncellemek için yamaları gibi CMS (kullanımı gibi, İçerik Yönetim Sistemi arkadaşlar genellikle geliştirici güncelleme yamaları başvurabilirim) istasyonları;
En son güvenlik açığı yamaları Microsoft’un resmi açıklama endişe 7, güncellemek için;
Daha iyi müşteri istikrarlı bir kaynak getirmek amacıyla, kullanıcılar için arama hizmet verebilmek için güvenli web alanı ve çalışma platformları, güvenlik sorunları göz ardı edilemez. Kullanıcıya güvenli ve istikrarlı bir web sitesi platformu verin, ve tabii yöneticileri büyük kazanç getirmek.
Dışına SEO
Kapsam dışı SEO, ondan söylenebilir sitesi arama motorlarında sitenin sıralamasını harici siteden etkisi adını arama motoru teknolojisi, bu dışsal faktörlerin sitenin kontrolü dışındadır. En en yararlı özelliği güçlü faktör dış site geri olduğunu söyledi sahipleri bu harici linklerin . Bir site için harici linkler önemli bir rol oynamıştır arama motoru sonuç sayfasında içine dahil edilecek hiç şüphe yoktur.
SEO
SEO
Nasıl kaliteli üretmek için geri ?
1, yüksek kaliteli içerik yüksek kalitede üretmek için harici linkler okuyucuların makaleyi okumak isteyen en iyi yolu, yöneticileri makale veriyor kaliteli içerik yazmak için yeniden basıldı edildi
İki ortak, link değişimi ve karşılıklı bağlantılar tavsiye ortakları. Ve sanayi siteleri web sitesi linki ile ilgili
3. Kategori
Sitenizi gönderin DMOZ dizinine, Yahoo dizininde ve bazı profesyonel dizin siteleri ODP dizinine
4, sosyal imleme
site Baidu dilek , Yahoo koleksiyonları, Google Bookmarks, QQ imi sosyal imleme
5, yayınlama blog bir bağlantı oluşturmak için
Harici linklerin en etkili yollarından biri Get yayın günlüğü gönderileri yoluyla
6, forum sonrası veya imza
Özgün yayın forumda nakleder veya URL eklemek için bir imza yazmak için bağlantılar içerir
7, yüksek değer bağlantıların satın
Şahsen bu yöntemi kullanmanızı tavsiye etmiyoruz, arama motoru olarak bulunacaktır sağ aşağı
8, iş ortakları ve SEO SEM \ SEO genel çözüm
9. Sosyal Medya
Sen sosyal medyada gibi, katılabilirsiniz mikroblog , sosyal ağ sitelerinde böylece ve.
Site SEO
SEO ağ kimlik
SEO ağ kimlik
1, istasyon içindeki bağlantı yapısı
Görüntü bağlantıları ve Flash bağlantıları orijinal değiştirmek küresel birlik düz metin bağlantısını, bağlantı konumu ve tanımı kullanmaya çalışın.
2, BAŞLIK yeniden konumlandırılmış
3, anahtar kelimeler yeniden konumlandırılmış
4, Açıklama yeniden konumlandırılmış
unvanı hem birden fazla sayfa başlığı site aynı değil ise en azından “anahtar kelime, Ev segment basit bir kelime açıklamasını içeren” türünü görüntülemek edebilmek için, anahtar kelime optimize içeriği gerekiyor. Başlığı kez, değişiklik yapmayın!
5, anahtar kelime seçimi
Kelime araçlarını kullanarak analizi. Google Anahtar Kelime Aracı ve Baidu indeksi sıklıkla kullanılmaktadır. Bu araçlar yöneticileri sitenin yöneticileri niteliğine göre doğru anahtar kelimeleri ve kategorileri seçebilirsiniz, belirli bir süre içinde anahtar kelime arama hacmi, referans değeri çok yüksektir analiz edebilirsiniz.
Izleyiciye anahtar kelime kimliğini dikkate. SEO nihai hedefi kendi öznel oluşturmak için anahtar kelimeyi tüm seçerseniz sörfçü yani anahtar kelimeler anlamı yoktur bile yukarı gitmek, düşünme arama uymayan, siteye trafik getirmektir.
Aynı sektörde rakiplerin analizi. Rekabeti önlemek gerektiğini, hangi onlar ötesinde taklit neler yapabileceğini görmek için ilk rakipleri Araştırma, bu gelecekte web sitesi anahtar kelime sıralaması artış yardımcı olacaktır.
Türev kuyruk iple anahtar kelimeler. Yalnız kelimelerden biri uzun kuyruk anahtar kelime arama hacmi büyük olmasa da sahipleri, 2-3 uzun kuyruk anahtar kelime optimize edilmiş web içeriği seçmeniz gerekir, büyük trafik getirmek için olası değildir, ancak belirli sayıda birikmiş zaman Zaman, trafik kaydadeğer getirir.
Anahtar kelimeleri görmek için istatistiksel yazılımı kullanma. Web sitesi analiz ederek trafik istatistikleri verilerini, ziyaretçilerin yöneticileri bulmak için web arıyorsunuz anahtar kelimeleri öğrenebilirsiniz.
Arama motoru Lenovo aracı tarafından seçilen anahtar kelime .
6, site yeniden yapılanma
Görüntü sayfası için özgün site, daha büyük bir miktarda kullanın çünkü varsayalım , Flash ve görüntüler, bu sayfalar motoru dostu unsurlar arama değildir dahil bu sayfanın altındaki artı üç sütun, sırasıyla, şirket profili ile ilgili anahtar ürün haberleri yer almaktadır, ve şirketin ürün listesi anahtar kelimeler ve üç sütun içeriğini ekleyin url .
7, kaynak kullanımı
Kaynak kullanımı hakkında konuşun. Kabaca sonra sitenin yapısını ayarlamak, genişletmek kaynakların bir kısmını kullanabilir dış bağlantılar yukarıya. Öncelikle, açabilir Baidu alan bu siteyi ziyaret eden ilk kez Baidu Robot böylece şirketin ürün anahtar kelimelerin kullanımı ile ilgili, uzay alanı, şirket aynı zamanda, şirket Web sitesi ile, orijinal bilgi siteyi yeniden. Rastgele bir iade-i ziyaret elde etmek için, başka bir kullanıcı hesabı Baidu alan erişmek için bu alanı kullanın, böylece daha iyi sonuçlar ulaşmak için örümcek: Bir ucu vardır ki. İpucu: Baidu Uzay, yapıştırın ve trafik geliştirmek, ziyaretlerin alışverişini kolaylaştırmak için bağlantı bilgileri ile gelen bilgileri yayımlamak için hatırlamak zaman biliyorum.
8 Siteler sırada
editörü
Sitenin pek çok üyesi sitenin katma değeri maksimize etmek kararlıyız, arama motorları tarafından yayın okuyabilir, W3C serbest kodlama yönergeleri. Makul ve etkili, kurallara uymayı sitesi sıkça etkin bir orijinal içerik güncellenir, ve birkaç pratik, anlamlı oluşturmak gelen bağlantılar , temel arama trafiği önemli sayıda zor bir şey olsun.
Sitesi yararlı içerik varsa, diğer siteler doğal böylece PageRank ve ziyaretçiler akışı artan istasyonu personel bağlantı olacaktır. Bir ziyaretçi yararlı bir siteyi bulduğunda, onlar, e-posta veya diğer ziyaretçilere tanıtıldı anlık ileti linki kullanınız eğilimindedir.
Arama motoru çalışmaları örümcekler
Arama motoru örümceklerinin linkler aracılığı web adresleri için arıyoruz. Farklı bir isim ve farklı arama motorları arama motoru örümceklerinin. Bir bağlantı başlayarak olduğu ilkesi bir durdurma koşulu ulaşana kadar olacak, böylece web içeriğini tarama başlar ve aynı zamanda bir Web sayfasındaki bir bağlantı ve bir sonraki tarama bağlantı adresi olarak bu bağlantıları, toplanan ve Dur. Zaman veya miktar genellikle set dayalı koşulları durdurun, bağlantı katmanı örümcek taranmasına tarafından kısıtlanabilir. Aynı zamanda objektif faktörler için bir bilgi sayfanın önemi örümcek sitesi sayfalarını alır belirler. Web Yöneticisi Araçları arama motoru örümcek simülatörü aslında, bu ilkedir. Yoğunluk değişiklikleri nesil, ama örümcek açısından bazı değişiklikler ulaşmadı, ancak bu örümcek çalışma ilkesine dayanarak, sahipleri, sayfa anahtar kelime doğal olayları artış olmayacak. Bu arama motoru optimizasyonu sürecinin kaçınılmalıdır olduğunu.
Faktörler
37 seçkin yabancı uzman SEO toplum katılımı etkileyen bir açıklama şeklinde oy Google önemli faktörlerden sıralamasını, seçim değil, birden fazla listeleri rağmen 200 Google sıralamasında faktörler, ancak Google sıralama algoritması,% 90, çok değerli Önemli maddeler -95% hangisine dahil edilmiştir.
Pozitif faktör
Sıra Puan Kategori Açıklama
1 Anahtar Kelimeler
(1) Anahtar kelimeler TITLE web sitesinde kullanılan
(2) sayfa içeriğinde kullanılan anahtar kelimeler
(3) sayfa içeriği ve anahtar kelimeler (semantik analizi) arasındaki korelasyon
Içinde (4) anahtar kelime H1 kullanım etiketleri
(5) etki kullanılan anahtar kelimeler
(6) Anahtar Kelimeler sayfanın URL’sini kullanılan
(7) ‘Anahtar H2 kullanımı, H3, vs. Başlık etiketi
Anahtar kelime optimizasyonu (8) resim
(9) Meta Description anahtar kelimeler kullanın
Meta Anahtar Kelimeler (10) anahtar kelime
2 Dış bağlantılar
(1) Dış bağlantı çapa metin
(2) Dış bağlantılar sayfası kendisi Popülerlik bağlantı
Tematik (3) Dış Bağlantılar sayfası
Topluluk web sitesi link popülerliğine (4) Dış Bağlantılar İlgili Konular sayfası
(5) Bağlantı Yaş
Çevresindeki metin (6) bağlantı
Dış bağlantılar sayfanın (7), aynı etki bağlantısı altında popülerlik
(8) Dış bağlantılar oluşturulur ve güncellenir
Particularity (9) Dış web sitesi alan adı bağlantılar
(10) Dış bağlantılar web sitesi PR değeri
3 Site Kalitesi
Dış (1) sitesi bağlantı popülerlik , popülerlik
(2) etki yaşı (arama motoru endeksi sayılır)
İlgili Dış Bağlantılar sayfa içeriği ve anahtar kelimeler (3) web sitesi
(4) Konu grubu ile ilgili web siteleri site bağlantı popülerlik
Oranı (5) yeni harici web sitesi bağlantıları oluşturulan
(6) sitelerin sayısı dahil
(7) kullanıcı sorgu anahtar kelimeler ve web sitesi temaları alaka (Google bombalama önlemek için)
(8) Kullanıcı Davranışı
(9) Google yapay ağırlıkları ödüllendirildi
(10) özgüllüğü alanı (edu gov, vs.)
(11) Puan yeni bir sayfa üretti
Sayı (12), kullanıcıların siteyi arama
(13) sitesi Google Web Yöneticisi Merkezi tarafından onaylanmıştır
4 sayfası kalitesi
(1) web sitesi iç bağlantı yapısı
Kalite (2) ihracat bağlantısı ve alaka
Yaş (3) sayfa
Sayfa içeriğinin kalitesi (4)
Yapısal seviye (5) web sitesi
“/” sembolü olarak oluşumları (6) URL sayısı
Yazım ve dilbilgisi (7) doğruluk
(8) HTML kodu tarafından W3C belgelendirme
5 kilo etiketi güçlü başlık etiketleri sayfanın içeriği kullanılan
6 nofllow etiket nofollow etiketi linkleri ve meta sayfalarında kullanılan.
Baidu SEO optimizasyonu 7
Olumsuz faktörler
Derece Puan Açıklaması
Bir sunucu genellikle yanıt başarısız;
2 Google derece tekrarlayan içeriğini endeksli olmuştur;
Düşük kaliteli veya spam sitelere 3 zincir;
Sayfaları web sitesinin 4 sayıda çoğaltmak META etiketleri ;
Bir yığın üzerinde 5 anahtar kelimeler ;
6 link çiftlikleri katılmak veya bağlantıların çok sayıda satış;
7 sunucu yanıt süresi çok yavaş;
Ana sayfa 8 META frekansını değiştirmek çok yüksek;
Şekil 9, bir çok düşük akış hızı , kullanıcı davranış farkı yansıtmak için;
SEO anahtar kelime optimizasyonu yerleşim teknikleri
Sayfa başlık içinde sitedeki başlık ve metinde anahtar kelimeler kullanın, başlık metni kullanıcının göz çekmek ve o en uygun siteye geldiğini onlara söylemelidir. < h1 > metin başlığı optimize etmek </ h1> en doğrudan ve bir SEO optimizasyonu. Başlangıçta kararlı sıralaması almaya başlayan yöneticileri kadar, bu doğrudan yaklaşım kullanmanızı öneririz. en büyük en küçük başlık etiketi, H6 sırasıyla HI. Webmaster ayrıca vücutta kullanılabilecek CSS , bir başlık içinde gazete gibi bu başlıkları hayal. Ben genellikle benzer bir anahtar kelime öbekleri altyazı metin yapılmış kullanmak. Vücudun diğer kısımları genellikle yazmak için düşünülen ve arama motoru optimizasyonu için satış dönüşüm bir hatırlatma çok vermez.
sayfa ekipleri ayrılmıştır
Sayfa başına H1 etiketi h1 (ana anahtar tarafından bestelenen) Sadece kullanılan
(Ana anahtar kelime öbeği tekrarlanan alt temalar benzer) H2 paragraf
H2 (benzer veya örtüşen anahtar kelimeler bazı türevleri ile ikincil tema eklenmesi)) Paragraf
H2 paragraflarda (bazen birkaç dakika hiçbir başlık anahtar kelimeler, ama en H2 başlık yapılır)
Yöneticileri makale vurgulama için Anahtar GÜÇLÜ etiket içeriği
Tipik altyazı ana başlık üzerinde, özellikle uzun bir kaç anahtar kelime öbekleri üzerinde durulacak, aynı zamanda aynı ana başlık ifade bazı içerecektir. Yöneticileri sitesine göz alt pozisyonlarında başka açıklaması verimliliğini ve kullanılabilirliğini artırmak gerekir.
Başlık etiket bilgileri ikincil anahtar kelimeleri oluşturan metin kelime başka bir dizi ile sayfa başına H1 etiketi kullanılmasını önerir.
Kelime Ekstraksiyon
Sitelerin çoğu HTML formatında endeksi için var, sadece metin mesajları işlemek gerekir. Anahtar kelime çıkarma, yinelenen, basım eleme: Dolayısıyla ihtiyaç sayfasının içeriğini ayıklamak için, ve format metin düzeni bilgilerini kayıt sırasında o, bazı komut ve JS mevcut içerik olarak diğer reklam biçimlerine süzüldü, web işleme dört yönlerini kapsamaktadır bağlantı analizi ve web hesaplama önemi, HTML sayfası kaynak çeşitliliği nedeniyle, daha rahat içerik, SEO anahtar kelimeleri ayıklamak ve yeni normlara dikkat etmez nasıl, temiz, alakasız bilgiler, Çince web sayfasının bir sürü içeren bir sözlük ve kesme kullanır word yazılım metinde olmamalı, durdurma kelimeler denilen kelimeler, 200 kelime ya da öylesine etkili sağlamak.
Anahtar kelimeler sıralamasında faktörleri sayfalar
Ortak terimler
Anahtar kelimeler kullanarak ilk başlık etiketi kelime veya kelime 1.
2. alanı adı anahtar kelimeler içeriyor
Anahtar kelime etiketi 3.h kullanın 1
Anahtar kelimeler kullanarak 4. İhracat sayfa iç bağlantı çapa metin
Anahtar kelimeler kullanarak 5. İhracat sayfa dış bağlantı çapa metin
Görünür metin sayfaları 50-100 kullanarak anahtar kelimeler Önce 6.
7. alt alan anahtar kelimeler içeriyor
8. Ayrıca dizin adı anahtar kelime vardır
9. Diğer metin başlığı (H2, H3) kullanılan anahtar kelime
Bağlantılar Kursu (Bağlantı Çiftliği)
SEO açısından, bağlantı çiftlik bağlantılarla dolu bir sayfa, aslında bu bağlantıları hiçbir pratik etkisi, sadece bir bağlantı olarak var, ama herhangi bir gerçek bağlamında olmadan. Siyah şapka SEO yöntemlerinin kullanımını kabul olanlar kullanabilir link çiftlikleri, umuduyla, bir sayfanın bağlantıların sayısını artırmak geçmek Bu sayfayı yararlı bağlantı değeri Google hata yapmak için bu şekilde.
Etkileşimli bağlantılar (Karşılıklı Link)
Iki yönlü bağlantı bir sayfaya sahip bir köprü bağlantısı değil sadece, ama karşılık gelen bağlantı ve orijinal sayfa olarak orada da bilinmektedir.
Organik listeleri (Organik İlanı)
Organik listeleri SERP ücretsiz listeleri vardır. SEO organik listeleri genellikle genellikle sayfa veya altyapı düzeyleri Web sitesinin, gerçek içeriğini geliştirerek içerir.
PageRank
PageRank ile takıntılı Google insanların sitelerini Google bir metrik sıralama test etmek için. SEO ve arama motoru pazarlama (SEM) uzmanı da bu terim SERP sayfanın sıralamasını açıklar kullanmak ve Google sitenin sıralamasını algoritmasına dayalı bir puan atar. Ancak tanımlanmış, PageRank SEO önemli bir parçasıdır.
Ödeme Listesi (Ücretli İlanı)
Adından da anlaşılacağı gibi, liste sadece bir ücret ödedikten sonra arama motoru hizmeti dahil edilecek olan. Arama motorlarında bağlı, ücretli listeleri anl***** gelebilir: endekste, tıklama başına (PPC), Sponsor Bağlantılar (Sponsorlu Bağlantı) dahil veya site yapmak için arama hedef anahtar kelimeler ve ifadeler kullanmak, diğer yollarla SERP ve maliyet.
Kalıcı yönlendirme (Daimi Yönlendirme)
Ayrıca 301s olarak bilinen, daha sonra URL değişiklikleri kullanırken bir sayfa deneyimli son farklı bir URL görüntülemek için gerekli olan tarayıcıyı görüntülemek için web tarayıcısı bir talimat vardır. Kalıcı bir yönelim, bir sunucu tarafı yönlendirme düzgün arama motoru örümceklerinin işlenebilir olduğunu.
Sıralama (Sıralama)
sıralama hedef anahtar kelime sayfası SERP listelenen konum. SEO hedeflenen anahtar kelimeler için Web sayfası sıralamalarını geliştirmeyi amaçlamaktadır.
Sıralama algoritması (Sıralama Algoritması)
Arama motoru sıralama algoritması değerlendirmek ve indeksi için kurallar listesi sıralamak için kullanılır. Algoritması Sıralama sonuçları belirli bir sorgu ile alakalı belirler.
Arama motoru pazarlama (Arama Motoru Pazarlaması, SEM)
SEM ve SEO terim birbirinin yerine kullanılabilir, ancak sık sık SEM arama motoru pazarlaması ve ücretli reklam yoluyla web sitesine, ve SEO tekniklerinin uygulanması anl***** gelir olabilir.
SEO (Arama Motoru Optimizasyonu, SEO)
SEO Web sayfaları arama motorları seçilebilir sağlayan, içeriği optimize etmek çekiciliği ve görünürlük dayalı bir arama motorudur. SEO ağırlıklı organik sıralaması listesini iyileştirmek için kullanılır.
Arama motoru sonuç sayfaları (Arama Motoru Sonuçları Sayfası, SERP)
SERP belirli bir arama veya ekranın sonuçlarının bir listesi. SERP bazen arama motoru sonuçları düzenleme (yerleştirme) olarak tanımlanır. Bu serinin amacı, bir sayfa yerine düzenlemeler de ifade edilecektir. SEO alanında, iyi bir performans SERP her şey elde.
Spam teknolojisi (Spam)
Spam teknolojisi aldatmaya çalışır, bir sahte SEO demektir paletli (Örümcek), ve hedeflenen anahtar kelimeler için sıralamalarını etkilemek için sıralama algoritması boşluklar kullanımı. Spam teknolojisi birçok biçimler alabilir, ancak “önemsiz sanatının” en basit tanımı herhangi bir teknik kılık kendileri ve etkisi sıralamasında Web sitesi olduğunu.
Kelime gizli kelime (Kelime Dolması ile Gizli Metin)
Arama motorları aldatmak için başka bir yoludur. Genellikle iyi sonuçları elde etmek için anahtar kelimeler gibi, ya da CSS Gizli Nitelik (gizli özellik) tarafından, renk ve sayfa arka plan rengini ayarlamak anl***** gelir. Google, bu uygulamayı bulduktan sonra, deneyim Google’ın veri tabanında kaldırılır sitesi olacak.
Paletli (Örümcek)
Arama motoru endeksinde listeye eklenecek isteyen, Web tarayıcısını dolaşın. Bazen Web paletli sıralamalar (WebCrawler) veya robotlar taramasını olarak anılacaktır. Organik listeleri sayfası optimizasyonu için örümcek dikkatini çekmektir.
SEO ve flaş aşırı kullanımı Ajax teknolojisi, arama motoru bir sürü sorun getirecek bir arama motoru yeterince flaş, ajax web performansı endeksli değil, nedeni arama motorları sadece indeks sayfası, ama indeksleme değil uygulamaları .
Orada tam bir açıklama yapmak için bir arama motoru bile var Flaş hala rütbe url hiçbir küçük bir yardım kullanarak uygulamayı gezinmek için bir yol yoktur, dosya veya ajax uygulaması ve bunların ilgili içeriğini analiz ve dizin olabilir. arama motorlarının temel amacı kullanıcıya arama sonuçlarını sunacak, ancak bu medya ile uğraşırken, arama motorları bilgi sırası olmayacaktır. Kısacası, Flash ve Ajax tespit etmek zor spam şeklinde getirecek, daha yenilikçi tasarım getirecektir.
Google indeksleme Flaş, öneri web tasarımcıları, sadece nerede kullanmayı Flash ve Ajax kullanmanız gerekir gerektiğini, esas olarak daha fazla yararlanması gerektiği HTML dili web sitesi tasarımı ve Flash ve Ajax yardımcı teknoloji olarak, somut sunmaktır faydaları. Tipik olarak, karıştırma, HTML ve JavaScript temelde bu teknolojileri kullanarak etkisini elde edebilirsiniz. Diğer bir deyişle, sayfadaki öğelerin yerine sayfanın kendisi gibi onları Flash ve Ajax kullanırken.
Bağlantı Popülerlik web siteleri popülerlik bağlantı .
Arama motoru sıralamasında Rolü tanınmış ve değerli olmuştur. Aslında, onlar GOOGLE üzerinde yöneticileri yöneticileri siteyi göndermek, ancak diğer sitelerle link sergiledi bile, Google, web yöneticilerinin web sitesini dahil edilebilir. Arama motorları da tamamen bağlantı popülerlik yöneticileri web sitesi sıralaması karar yöneticileri dayalı olabilir.
İç Bağlantılar İç bağlantılar: Bu sitede iç sayfalar arasında bağlantılar
Dış Bağlantılar Dış Bağlantılar: Bu sitede Dış bağlantılar, genellikle bu siteye link bağlı diğer sitelere eder
Geriye Linkler veya Gelen / Gelen Linkler / İthalat ters bağlantı : Anlam ve “dış bağlantılar” yakın, hatta diğer sitelere atıfta bu siteye bağlantı
Giden / Giden Bağlantılar İhracat bağlantısı: Bu siteden diğer web sitelerine linkler bile gelir
Motoru Konumlandırma Arama Motoru Konumlandırma Arama
Arama Motoru Sıralaması Arama Motoru Sıralaması
Harici bir dosyada saklanır Dış Dosyalar
JavaScript dosyaları ve CSS JS ve CSS dosyaları harici bir dosyada yerleştirilir. Bunun yararı sayfanın üst kısmına sayfa önemli içerik ve dosya boyutunu azaltabilirsiniz. Elverişli aramak için motor hızla sayfaları tarar ve doğru önemli içeriğidir.
Kelime Yoğunluğu Anahtar Kelime Yoğunluğu
ROBOTLAR arama robotu
Affiliate Pazarlama Affiliate Pazarlama (Affiliate pazarlama, Ortaklık, vb)
Affiliate pazarlama reklamları yerleştirmek için web sitesi B düğmesi bir web sitesi A anl***** gelir, daha sonra satış getirmek için B site için bir reklam sisteminin bir indirim olsun. Bazı reklamverenler bu şekilde yerine nakit satış daha pazar bilgilerine erişim. Bu yaklaşım nispeten sıkı pazarlama giderleri yeni sitenin daha yaygın kullanımı olmasıdır.
Maliyet-Per-Click (olarak anılacaktır CPC ) ödeme tıklama başı
SEO
SEO
Affiliate pazarlama yönetim sistemi ne kadar para yol reklam tıklama başına ödeme tüccar sitesi metin veya resim linki (veya E-posta bağlantısı) sayısı, tüccar (Tüccar) ortağıdır üyelik site üzerinde her misafir tıklayarak kaydeder.
Başı Maliyet Kurşun (kısaltılmış CPL ) veya Maliyet-Per-Devralma (kısaltılmış EBM )
, Tüccar sitesine eğer tam çeşitli ödeme veya bağlı kuruluş bağlantıları aracılığıyla kılavuz ziyaretçileri basın ve formu gönderin, yönetim sistemi boot kaydını işletmelerin sayısına göre bir iştirakin kılavuzuna gelen (Kurşun) kayıtlarını üretecektir Üyeler ödeme.
Başı Maliyet Satış (olarak anılacaktır CPS ) satış tarafından ödenen
Satış İşletmeler iştiraki ödenen fiili satın alma davranışı (çoğunlukla online ödeme) sonra oluşturulan ticari sitesinde misafir tanıtmak için sadece ortaklık bağlantılarından, genellikle komisyon oranı ayarlanır (% 10 50% aralık).
Performans Pay For (Ödemeli)
Pazarlama, ister iş veya ortaklık için Pay-bağlı kabul etmek nispeten kolaydır. Nedeniyle daha mükemmel sitenin otomatik süreçlere, online ödeme sistemleri , daha olgun, daha fazla affiliate marketing sistemi satış yaklaşımı ile ödenir vardır. Reklam dağıtım iş bu yöntem sıfır risk yaklaşımı olduğundan, işletmeler daha yüksek komisyon oranı ayarlamak için hazırız, böylece pazarlama sistemlerinin bu şekilde giderek kullanılmaktadır yapar.
İçindekiler Endeksi (ÖDP olarak anılacaktır) Açık Dizin Projesi
Tam Metin Arama Motoru tam metin arama motoru
Arama indeksi / Dizin İçindekiler Dizin sınıfı arama motoru
META Arama Motoru Meta Arama Motoru
Örümcek genellikle “örümcek” olarak bilinen
Indexer alma programı
(Olarak anılacaktır Tüm Linkler için ücretsiz FFA ücretsiz link listesi)
Dur Kelimeler / Filtre Kelimeler kelimeler / Filtre durdurma sözcükleri
Ne zaman önem ikisi, hatta arama motoru değeri genellikle filtre bu sözleri karşılaştı almak için herhangi bir kelime etmeden bazı çok yaygın araçları gibi. Bu nedenle, yer kazanmak için, sen yerlerde sayısına sıkı sınırları vardır, özellikle metinde, kelimenin bu tür kullanmaktan kaçınmalısınız.
Spam: topluca arama motoru Spam teknikleri
Çerçeve Setleri Çerçeve
Bazı arama motorları (örneğin FAST gibi) çerçeve yapısı tarafından desteklenmiyor, onların “örümcek” programı bu sayfayı okuyamaz.
Image image blokları Haritalar
“Örümcek” programı gibi bir yapıya karşılaştı zaman çapraşık hissediyorum eğilimindedir. Yani Görüntü Harita linki ayarlamak için deneyin.
Dinamik sayfalar Dinamik sayfalar
Bağlantılar “?, Programı ve veritabanı web üzerinden bandında herhangi bir adres yapılan kapı” Hayır, “&” işareti (ve diğer benzer semboller) sayfalar koyacağız “örümcek” programı.
Görünmeyen / gizli metin gizli metin içeriği
Arama motoru sıralamalarını iyileştirmek amacına ulaşmak amacıyla duyarlık, anahtar kelime alaka puanı geliştirerek sayfaya göre anahtar kelime çok sayıda içeren öncül altında sitenin görünümünü etkilemez.
Görünmeyen / gizli bağlantılar bağlantıları gizle
Güven puanı ve arama motoru sıralamalarını iyileştirmek için bağlantıları geliştirerek, sitenin öncül altında hedef görünmez görünümüne bir bağlantı eklemek için sayfa optimize ederek diğer sayfaları etkilemez.
Anahtar kelimeler yanıltıcı Yanıltıcı Kelimeler
Bu web sitesinin kullanımı konusu sitede bir sorguya ziyaretçi çekmek Sayfası alakasız anahtar kelimeler yanıltıcı. Bu ciddi arama motoru alaka ve nesnellik, arama motorları için abhorrence tarafından sağlanan sonuçlar etkiledi.
Tekrarlanan Kelimeler tekrarlayan anahtar kelimeler
Bu hile tekniği de anahtar kelimeler (aşırı) tekrarı için mantıksız metin ve başlık anahtar kelime görünür sayfalara arama motoru dikkat kullandığı “anahtar kelime doldurma aldatma (Dolgu Kelimeler)”, olarak da bilinir. Diğer benzer yaklaşım HTML meta etiketleri doldurma anahtar kelime çok sayıda içerir veya anahtar kelime alaka iyileştirmek için birden fazla anahtar kelimeleri meta etiketlerini kullanarak. Bu teknik kolaylıkla arama motorları tarafından tespit ve buna göre cezalandırılır.
Dolgu Kelimeler Anahtar kelime doldurma
Cloaked Sayfa gizleme
Gerçek ziyaretçi ya da arama motorları ya arama motoru sıralamalarını geliştirmek için olmayan gerçek arama motoru dostu içerik sağlamak için gerçek web içeriğini gizlemek.
Yanıltıcı gizli yönlendirmeler yönlendirmeleri
Ilk sayfa (açılış sayfası) hızla tamamen farklı bir sayfa içeriğine yönlendirildi erişmek için kullanıcı ifade eder.
Gölge Alan hayalet kasaba
Bu kullanıcıların başka bir siteye veya sayfaya aldatıcı yönlendirmeler aracılığıyla erişim sağlayan en yaygın aldatıcı yönlendirmeler teknolojisidir.
Meta Yenile logosu
Antre Sayfa giriş sayfaları
Ayrıca “Köprü / Portal / Git / Giriş Sayfası” çağırdı. Özel arama motoru tasarımı için tasarlanmış bazı anahtar kelimeler sayfası için üretilen, anahtar kelime zengin etki alanı adı hedef ve gerçek sitenin başka bir etki alanına yönlendirmek için tasarlanmış arama motoru sıralamasında belirli anahtar kelimeler geliştirmeyi amaçlamaktadır . Arama Motoru Örümcekler genellikle bu sayfaların alımı otomatik olarak başka bir sayfaya yönlendirilirsiniz göz ardı edilir.
Ayna Siteler Ayna Sitesi
Web sitesi veya farklı bir etki alanı adı ve sunucu sayfasının içeriğini kopyalayarak ve atamak tarafından, böylece aynı sitede veya birden endeksler aynı sayfada arama motorları aldatmak. Çoğu arama motorları ayna siteleri, ayna siteleri tespit edebilen uygun filtrasyon sistemi ile sağlanır, bir kez bulundu, kaynak site ve ayna siteler endeksi veritabanından silinecektir.
Bağlantı Spam Hile Bağlantı / kötü amaçlı bağlantı
link çiftlikleri çiftlikleri bağlantı
Toplu Bağlantı Değişim Programları toplu link değişimi programı
Çapraz Bağlantı çapraz bağ
Kapı Antre Domain
Arama motoru sıralamasında belirli anahtar kelimeler geliştirmek için tasarlanan anahtar kelime zengin etki alanı adı hedef ve ana sayfanın başka bir etki alanına yönlendirmek için tasarlanmıştır. Arama motorları genellikle alınan otomatik bir sayfa başka sayfalara yönlendirilir görmezden gibi, bu yüzden bu teknolojinin kullanımını savunan yok.
9 optimizasyon adımı
editörü
SEO teknolojisi sadece bir kaç öneri değil, ama bir hasta ve zihinsel yeterince dikkatli olması gerekiyor. Genel olarak, SEO optimizasyonu sekiz küçük adımlar ayrılmıştır:
1, anahtar kelime analizi (aynı zamanda denir anahtar kelime hedefleme)
Bu SEO için en önemli bölümünü optimize edilmiştir, anahtar kelime analizi şunlardır: dikkat anahtar kelime analizi, miktarı rakip analizi , anahtar kelime analizi ve web sitesine, anahtar kelime düzeni, anahtar kelime sıralaması öngörüler.
2, site mimarisi analizi
Sitesi yapısı SEO optimizasyon yardımcı olacaktır gibi motoru tarayıcılarının arama uygundur. Sitesi mimarisi analizi şunlardır: kötü bir site mimarisi tasarımı, uygulaması, ağaç yapısı, site navigasyon ve bağlantı optimizasyonu çıkarmadan.
3, web dizini ve sayfa optimizasyonu
SEO sadece Ev arama motorlarında iyi bir sıralama atalım değil, daha önemli sitenin her sayfası trafiğini getirdi sahip olmaktır.
4, içerik dağıtımı ve bağlantı düzenlemesi
Arama motorları düzenli web sitesi içerik güncellenen, böylece site içeriği sürüm takvimi önemli SEO optimizasyon teknikleri biridir düzenlemek seviyorum. Arama motorları her sayfa ve anahtar kelimelerin önemini anlamak için, böylece Linkler, organik birbirine bağlı tüm sitenin koymak layout, referans uygulama kelime düzeni ilk noktadır. Bağlantılar kampanyası şu anda başlatılır.
5, arama motoru ile diyalog
Büyük arama motorlarına Ekleyen henüz giriş iniş sitesinde yer değil. SEO arama motoru sitesi tarafından, etkisini görmek için: bir koleksiyon ve site güncelleme biliyoruz alan adı sahipleri. By etki : etki alanı adı veya yöneticileri bağlantı , yöneticileri alan adları sitesi biliyorum: backlink durumu. Arama motorları ile daha iyi diyalog elde, Google Web Yöneticisi Araçları kullanmanızı öneririz.
6, inşa sitemap SiteMap
Site haritası yapmak onların site yapısı, yani yöneticileri web arama motoru dostu teknolojiye göre. Arama motorları SiteMap sitedeki tüm sayfaları ve sütunları erişebilirsiniz yaşayabilir edelim.
En iyi SiteMap iki takım vardır, müşterilerine hızlı uygun bir site bilgilerini (html formatında), kullanışlı arama motoru web sitelerinin başka bir dizi bu güncelleme sıklığı, güncelleme süresini, sayfa ağırlığı (xml formatında) bulabilirsiniz. Kurulmuş ve fiili durum sitemap sitesi yöneticileri tutarlı olmak.
7, yüksek kaliteli linkler
Seo optimizasyonu için kaliteli bağlantılar kurmak, sitenizin artırabilir PR değeri güncelleme oranı ve web siteleri, çok kritik konulardır.
8, web sitesi trafiğini analiz
Web sitesi trafiği sitesinin kullanıcı deneyimini optimize de öğreticidir ise SEO analiz rehberlik, bir sonraki SEO stratejileri sonuçları. Trafik analiz araçları, önerilen analiz aracı Google Analytics Baidu istatistiksel analiz araçları ve analiz araçları.
Azim yukarıdaki Adım 8. Daha fazla Akış ve gurur olmayın, küçük bir umut kaybetmek yok., Ileriye taşımak öğrenmek için çalışılıyor SEO optimizasyonu , yöneticileri başarılı olmak mümkün olacak.
Zorluk Uygulama
[SEO] zorluk uygulanması zorluk derecesi çeşitli sıralaması: … Bir bağlantı kurma, 2 içerik oluşturma, üç bir blog yazma, dört toplum tabanlı entegrasyon; 5.SEO açılış sayfası, 6.URL yapısını; 7 rakipleri Araştırma, 8. Anahtar kelime araştırma; 9.XML site haritası, 10 iç bağlantılar ;. 11.Title işareti, 12.Meta etiketi.
Birkaç ortak fenomen SEO stratejisi
A: Sandbox
Ne bir kum nedir? Sandbox genellikle ortalama yeni siteye atıfta Google, altı ay ya da öylesine genel zaman sınırı erken iyi bir sıralama olması zordur. Sandbox girmek Neden? Sebebi genellikle kum dış bağlantıları büyük bir ani artış sitesi girin.
II: Bomba
Ne bir bomba? Dış bağlantıların çok sayıda bina ile kastedilen bomba, çapa metin (text bağlantı) tüm anahtar kelime. Led kuvvet web sitesi sıralaması arttı. Neden orada bir bomba? Bir site için yanlış motor, zamanlama nicel eklenti metin çapa bir kerelik çapa metin çok daha yeni bir istasyon için en çok istenen sayfa arama eklemek için böylece arama motoru sorunu, çapa metin çok sayıda algoritmaları Çünkü Sitenin ağırlığını artırmaya yardımcı olabilir.
III: Hayalet
Ne bir hayalet? Hayalet yeni istasyon sıralaması kararsız dalgalı fenomen ifade eder. Bir hayalet var Neden nedeniyle arama motorları hile önlemek için çünkü? Bu esas olarak. Önemli bir faktör de sitenin hakkının konudur.
Dört: Hatta oturup
Hatta Hatta eski ceza hukuku bu durumda sunucuları veya IP adresleri ile diğer sitelerde karışmış olması olduğunu oturmak? Ne oturmak olduğunu. Ayrıca arama motorları link çiftlikleri yayılmasını önlemek için, hile önlemek için.
Beş: Altın Üçgen
Golden Triangle şeklinde genel dağıtım, üçgen konumunda sol tarama google anahtar kelime odaklı sayfaları eder.
Altı: Anlık düzeltme
Anlık Anlık düzeltme güncel döndürülmeden önce Baidu görüntüsünü ifade eder.
Nedenleri: Kararsız hosting alanı, değişikliklerin Ev, anormal zincir bağlantı Arkadaşlar, Baidu ayar algoritması aşırı kullanımı seo taktikleri hile optimize etmek.
çözüm:
Yabancı makaleler içinde ve tarih ayarlaması zincir bağlantı soruşturma dışında istasyonları ve istasyonları güncelleme ile istikrarı korumak!
Etki
Daha fazla kullanıcıların hızlı aradığı şeyi bulmak için izin
Sen müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için, ilgili anahtar kelimeler sıralaması yapabilir
Böylece ilk yöneticileri bulmak insanlar için bir talep var
Doğal arama sonuçları sıralaması sağlanması, güvenilirliğini artırmak
Doğal ileri sitenizin sıralaması yöneticileri olun teşvik etmek web sitesi trafiğini, web sitesi tanıtım ve iş geliştirme artırmak
Seçkin sitelerin görünürlüğünü artırmak, web geliştirme teknolojisi yükseltme
Bulmak için gereken ağ veya ağ bilgisi hakkında çok az tanıdığım insanları anlamak daha kolay
Kurumsal için Tasarruf pazarlama ağı giderleri
Taktik
dahil seo stratejileri anahtar kelime optimizasyonu üzerinde site yapısı zinciri ve zincir içinde optimizasyonu odaklanarak, ve içerik optimizasyonu
Anahtar kelime optimizasyon stratejisi
Kelime arama motoru optimizasyonu çekirdek. Arama motorlarında web sitesi sıralaması için Anahtar Kelime seçimi önemli rol oynamaktadır. E-ticaret siteleri için, kolayca istedikleri bilgiyi elde edebilmek için kullanıcı gerektirir, ve kullanıcıların genellikle anahtar kelime arama tarafından yürütülmektedir, sonra e-ticaret web sitesi bilgileri okumak için arama motorları yapmak için, yöneticileri anahtar kelime yapmanız gerekir Aşağıdaki ayarlar:
İlk olarak, organizasyon adı ve adlandırma hizmetleri adı ile.
İkincisi, anahtar kelime, sadece sağlayabilir hizmet yansıtılmamıştır. Ayrıca ürün veya hizmetleri çözülebileceğini içerir. Üçüncü olarak, değişim dikkate sezonu almak. Dördüncü olarak, imla hataları ve dikkate argo lehçesi gerekir. Beşinci, ürün ve hizmetlerin yerini tarif etmelidir. Temizlik, çiçek ve hediyeler için, düğün hizmet şirketleri özellikle önemlidir. Altıncı, biz acil düşünmek gerekir. Vb deprem, kar fırtınaları gibi “Tıp” ve diğer bir deyişle için özellikle duyarlıdır. Yedinci, böylece üzerinde belirgin festivaller ve düşünmelisiniz.
2. Sitesi yapısı ve içeriği optimizasyon stratejisi
Dahil olmak üzere Web sitesi optimizasyonu: yapmak için web sitesi yapı optimizasyonu, web sitesi optimizasyonu etiketleri, web sayfası optimizasyonu, bu sıralama anahtar kelimelere odaklanmak istiyorum arama motoru arama sitesi yöneticileri ve sahipleri için daha kolay.
Zincir ve zincirin içinde optimizasyon stratejileri 3. Odak
prüler arama motorları için, sayfaları ve bağlantıları bir dizi kalitesi çok önemli bir gösterge önemini yansıtan web sayfalarına bağlantılar, bir bütün halinde ağları birbirine dağınık olacaktır.
Eylem
1, sermayenin ölçek genişlemesi
2, finansal yapıyı optimize
3, varlıklar SEO yeniden aracılığıyla
4, ürün yapısı ayarlama, endüstriyel yükseltme teşvik
5, Marka Koruma
6. Promosyon (ana rolü)
Kurumsal pazarlama ağı için 7, maliyet tasarrufu
Önem
SEO amacı nedir? SEO bu komplonun küçük bir tat olarak değil gibi görünüyor? Erişilebilir ve kullanışlı web siteleri oluşturmak SEO, iyi bir SEO uygulama sitesi, daha kullanışlı, daha erişilebilir ve arama motoru dostu yapacak. Ancak, ele avuca sığmaz SEO pazarlama şirketleri siyah şapka SEO teknikleri SEO kötü bir isim getirdi (spam teknolojisi), kullanacak. Ancak, pazarlama her türlü durumda: kendi ürünlerini ve kötü, kötü ve bazen daha etkili tanıtmak için iyi bir yolu vardır – ama sadece kısa vadeli.
Arama motorları aldatmak için siyah şapka SEO teknikleri ile tehlikeli bir yol, kötü bir kullanıcı deneyimi getirecektir. Bu nedenle, bu seri beyaz şapka SEO teknikleri hakkında sadece endişe duymaktadır. Beyaz şapka SEO teknikleri kullanın, sizin ve kullanıcılar yararlanacaktır. Bu bir kazan-kazan yaklaşımı.
SEO iş siteye kritik
Iş çevrimiçi ise, şirketin hayatta kalma endişe Web sitelerinin derecesine bağlıdır. İnsanlar bir ticari site, ama aynı zamanda orada bir şeyler satın alabilirsiniz nasıl bulamazsanız? Ayrıca, sorun potansiyel müşterilerin sitenizi ana sayfa bulmak ve açılan menüden, bağlantılar, ya da başka bir şey gezinmek izin değil sadece. Eğer iyi bir ana indeks sayfasını varsa Geçmişte, insanlar ihtiyaç duydukları bilgiyi bulmak, ama geri artık böyle kadar sabırla göz akın edecek.
Iş online iş değil için, SEO da çok önemlidir.
Giderek şiddetli pazar rekabeti, daha fazla insan, mobil internet kullanıcılarının daha fazla insan çevrimiçi daha fazla alışveriş erişebilirsiniz bilgisayar vardır değil sadece, internet erişimi.
10 Sınıflandırma
editörü
Beyaz şapka SEO
Beyaz şapka SEO, adil bir şekilde ana satırı kullanmaktır arama motorları yayınlanan kılavuzlar öngörülen SEO optimizasyon yöntemleri. sanayi her zaman en iyi SEO uygulamaları olarak kabul edilmiştir, tüm riski önlemek için değil, aynı zamanda önlemek için arama motoru herhangi bir çatışma durumunda verilen yönergeleri, aynı zamanda en yüksek etik standartlar SEOer pratisyen hekimlerdir. Arama motorları, metin-merkezli olduğundan, aynı araçları birçok da arama motoru optimizasyonu, web erişilebilirliği kolaylaştırmak yardımcı olabilir. Bu yöntemler de dahil olmak üzere, grafiksel içerik optimize dahil ALT nitelikleri ve metin açıklama eklemek. Hatta Flash animasyonları sayfa tasarımı alternatif içerik ekleyebilirsiniz, bu optimize etmesi için kullanılan Flaş ortam okuyamıyor ziyaretçileri vermek için kullanılan olurdu.
İşte motorları dikkate bazı arama doğru yolu:
Her sayfada bir, kısa benzersiz ve alakalı başlık kullanarak.
Sayfayı ve tema sayfayı düzenleyin. Belirsiz ifadeler yerine ilişkin özel terimler. Bu arama motorlarında arama ve doğru istasyona yönlendirilir, istasyonun izleyici itiraz yardımcı olur.
Sitede özgün içerik miktarını artırın.
anahtar kelimeler, ünlem işaretleri, ya da alakasız başlık şartları aşırı kullanımı olmadan makul büyüklükte, döviz standardı doğru açıklama, kullanımı.
Tüm sayfalar aracılığıyla değil, yalnızca normal linkler aracılığıyla ulaşılabilir emin olun , Java , JavaScript veya Adobe Flash uygulamaya erişmek. Bu, tüm içerik sayfalarını ulaşmak için özel bir listesine istasyonu kullanılarak elde edilir ( site haritası )
Doğal yoldan bağlantılar geliştirilmesi: Google bu biraz kafa karıştırıcı yönergelere çaba değildir. Site ekibi bir e-posta yaz, ona: Sen sadece çok iyi bir makale yayınlanmıştır, ve bağlantı talep, bu yaklaşım büyük olasılıkla arama motorları tarafından kabul edilmektedir.
── sürece diğer siteler bağımsız olarak, aynı başlık ve karşılaştırılabilir kaliteyi paylaşmak: diğer web Ağ Grubu Katılımı (halka ittifak istasyonu grubunun aynı tema atıfta web tarafından tercüme).
Black Hat SEO
Genellikle, bütün kullanarak hile ya da şüpheli araçları konuşan denebilecek siyah şapka SEO . Örnek için Spam bağlantıları , gizleme, IP trafiği fırça, giriş sayfaları , anahtar kelime doldurma vb ve. Siyah şapka SEO değil arama motoru siyah şapka SEO sanayi, beyaz şapka SEO çoğunluğu için çok, ahlaki alt çizgi meydan ve hor gibi, usulsüzlük tarafından desteklenen. Çöp indeksi (Spamdexing) tarafından gelir sızdırma ve satmak için kötüye alakasız arama algoritmaları, özellikle iş odaklı web sitesi. Birçok arama motorları yöneticileri inanıyorum çöp indeksi kim sitenin sayfa sıralama geliştirmeyi amaçlamaktadır arama motoru optimizasyonu, herhangi bir biçimde. Ancak, zaman içinde, bir istasyonda arama motoru sıralamasını ve trafik sonuçlarını teşvik kabul aracı değil, ne sanayi içinde bir fikir birliği geliştirmek.
Arama motorları bir yüksek otomasyonlu faaliyet Çünkü, genellikle, arama motoru vasıtasıyla tanınmayan sitenin bazı üyelerinin sıralaması teşvik etmek yöntemler yararlanabilirsiniz. Arama motoru çalışanları sitesini ziyaret ve sıradışı aktivite kaydetti veya sıralama algoritması küçük bir değişiklik geçmiş bir şekilde yüksek dereceleri elde etmek için sitenin kaybına yol açmadıkça Bu yöntemler, genellikle fark edilmeden vardır. Bazen bir şirket optimizasyonu istihdam danışmanları rakip siteleri değerlendirmek ve arama motorlarına optimizasyon yöntemleri “ahlaksız” Rapor.
Bu kötü çöp indeksi bulunduğunda, arama motorları harekete geçmeye etik olmayan yollarla kullanımını optimize etmek bulundu olanlar olabilir. 2006 yılı Şubat ayında, Google kaldırıldı BMW onlar bu yöntemleri kullanılır, çünkü Almanya ve Ricoh Almanya istasyonu istasyonu.
Gri şapka SEO
Gri şapka SEO arasında gelir beyaz şapka ve siyah şapka arasındaki orta yere . İlgili Whitecaps için, bu eylemlerin yasadışı değildir, çünkü, bazı zor taktikleri alacak, ama aynı zamanda kurallara uymaz, bir gri alan . Küresel ve yerel yönlerinin optimizasyonu üzerinde duruluyor. Gri şapka SEO ılımlılık belli bir derece peşinde olduğunu. Gri Hat SEO beyaz şapka ve siyah şapka tekniği, kısa vadeli kazançlar konusunu düşünün, aynı zamanda uzun vadeli çıkarlarını düşünün, ama her ikisi de bir kombinasyonudur.
Long Tail Keywords
Aramaların Tek sayıda olmayan popüler anahtar kelimeler nispeten küçük, ama büyük genel sayıdır.
TBM (Tıklama Başına Maliyet)
Reklamverenler tıklama reklam fiyatlarının başına ödeme.
Doğal sıralaması
Ve reklam ve ücretli şey sadece sayfanın kendisi alaka, önemi ve şimdi arama motoru sonuçları sayfası sıralamasında dışarı güvenmek
Analiz
Web içerik kalitesi, iç kalite web sitesi içerik güncellemeleri de dahil olmak üzere analiz, aynı zamanda yayınlanan içeriğin zinciri analizi dışında sitenin kalitesi. Ana başlık konusu kullanıcılar tarafından neden olsun orijinal sitenin, bir referans standardı olduğu; bir bütün olarak sitenin orijinal içerik vb orijinal içerik, zinciri dışında, site içeriği vb çoğaltılamaz ve nasıl.
1, site içeriği kalitesi analizi
2, site anahtar kelime sıralaması ilerleme analizi
3, site veri analizini içerir
4, toplanan verilerin zinciri analizi dışında sitesi
5, site trafiği analizi
Sitesi analizi tarama 6 örümcek
Optimize formülü
SEO = ∫Clock = ∫C1 + L2 + K3 + O4
1, ∫ ayrılmaz bir sembolü, C = içerik, L = bağlantı, K = anahtar kelimeler, O = diğerleri olduğunu. SEO “zaman” entegrasyon sürecinin uzun bir terimdir, içerik çekirdek;
2, zengin içerik kullanıcı deneyimini karşılamak için içerik öncelik, önem sırasına göre yeniden özgün, sözde orijinal, uygun, ilk unsurdur C1;
3, makul ve zengin L2 bağlantılar yüksek Pr değeri ile eşit derecede zengin ve son derece ilgili dış bağlantılar sayfa, ikinci elemanı, makul ve etkin iç bağlantıları ve dış bağlantıları özellikle önemlidir;
4, K3- anahtar faktör de dahil olmak üzere üçüncü önemli faktörler olduğunu: Açıklama, Anahtar Kelimeler, sayfa anahtar kelime yoğunluğu ve rasyonel dağılımı ve ilgili anahtar kelimeler, makul Adı;
Gibi 5, O4- diğer faktörler: domain adı , yaşı, standı sunucu , site mimarisi, tipografi, düzen, Url böylece, haritalar ve;
Bu formül bir iyi yazmak için, SEO optimizasyonu, çok genel bir fuar ve sorunun farkında olmak SEO optimizasyon ihtiyacı dikkate alınır.
Bu formüle göre, birçok değerli kavramları bulabilirsiniz, ilgilenen arkadaşlar dikkatli tadı tadabilirsiniz, ancak öncül yöneticileri bu formülü anlamak için bakmak gerekir olduğunu.
SEOer aslında, kullanıcı deneyimi de çok önemli olduğunu, örümcekler deneyimi hakkında çok endişe görünüyor. Ben özetlemek için aşağıdaki formülü kullanın:
SEO = kullanıcı deneyimi + örümcek deneyimi . SEO / SEM = UE + SE: Ayrıca, hatta SEM, SEO / SEM teoremi kullanılabilir.
Düşünme
1, sayfa başlığı optimizasyonu
2, anahtar kelime seçimi
3, anahtar kelimeler (anahtar kelimeler) optimizasyon
4, meta etiketleri ve sayfa optimizasyonu tarif
5, site yapısı ve URL optimizasyonu
Regex 6, SEO
7, senin niyeti ile arama motorları seyahat böylece
8, web bağlantıları optimize
9, optimize başlık etiketleri
10. Resimler (alt) optimizasyon
11, sayfa kilo kaybı <.JavaScript üstlenmeden div + CSS web script kodunu kilo. Sayfa Diyet kalanını>
12, yararlı bir SEO web sitesi kurmak için <blog. Forumlar. Baidu alan, vb>.
Ünlü siteler
Ünlü site kullanıcıları web sitesinin daha yüksek bir görünürlük var demektir. daha iyi bilinen siteler, daha uzağa hile ve kötü niyetli davranışları en önemli, olumlu, rasyonel, web sitesi optimizasyonu, SEO gibi bir kullanıcı deneyimi uzun vadeli dikkate olmalıdır.
11 arama yöntemi
editörü
Alan Adı Ara
Biliyorsunuz sitenin domain ismi üzerinden arama yapabilirsiniz SEO kapsamlı bir anti-risk yeteneği
Arama sonuçlarının sayısı bak;
Olan on anlık önce bak anlık ve başlık kalitesi;
Anti-zinciri ile tüm durumu görmek zinciri içinde durumu.
SİTEDE ARA
Bir web sitesi artı “önünde yerinde : “Bir etki alanı adı içinde belirli bir siteye arama, site kanalı, ya da sayfaları sınırlayabilir;
[Adaçayı zincir sitesi: Web sitesi] site arama ve “ruhunda zinciri” içinde arama ile ilgili olduğunu söyledi;
[Sayfalara endeksli sorgu sitesi: Inside web inurl: etki / g /] veya intel: + anahtar kelime arama;
[Site: Sitesi boşluk + anahtar kelime] arama istasyonu olduğunu gösterir.
SEO tabu
1, ilk sorun siteleri dolandırıcı ve aynı değil mi, boşluk satın almak sunucuda üzerinde.
2, özgünlük eksikliği içeriği.
3, sitenin içerik ve tema eşleşmiyor.
4. sayfanın başlığı sık sık değişmez.
5, sayfalar tam animasyon (FLASH veya hareketli resimler).
6, anahtar kelime seçimi yanlış.
7, anahtar kelime doldurma.
8, hiçbir sabır.
9, endişeli.
10, ekibin hiçbir anlamı yoktur.
11, ölü bağlantıları bağlar.
12, siteyi uyarmak bağlar.
Uzun kuyruk görmezden 13, sadece çekirdek kelimeler.
12 sıralamasında artırmak için ipuçları
editörü
Anahtar konumu, yoğunluk, işleme
URL anahtar kelime (İngilizce) görüntülenir
Anahtar kelimeler sayfa başlığında görünür (1-3)
Anahtar Anahtar kelimeler etiket (1-3) belirir
Açıklama etiketleri anahtar kelimeler (ana anahtar kelimeler iki kez tekrarlandı) görünür
İçerik doğal olarak oluşan anahtar kelimeler
İçerik ilk ve son paragrafları Anahtar Kelimeler görünür
H1, H2 etiketleri anahtar kelimeleri meydana
İhracat bağlantı çapa metin anahtar kelimeler içeriyor
Dosya adının Resimleri anahtar kelimeler içeriyor
ALT öznitelikleri anahtar kelime görünür
% 2-8 anahtar kelime yoğunluğu
Anahtar kelime kalın ya da italik için
Içeriğin kalitesi, güncelleme sıklığı, korelasyon
En iyi orijinal içerik, içerik defalarca çoğaltılamaz olmamalı
İçerik bağımsızlık, diğer sayfaların en az 30% birbirini dışlayan
1000-2000 kelime, makul bir segmentasyon
Her gün, tercihen düzenli olarak güncellenen
Anahtar kelimeler sayfa içeriğinin etrafında genişletmek ve tüm istasyon konu
Yorumlar özellik anahtar kelime yorumlar ortaya çıkmıştır
İthalat bağlantıları ve çapa metin
İthalat bağlantısı yüksek PR değeri siteleri
Sayfanın içeriği ile ilgili gelen bağlantılar
İthalat bağlantı çapa metin sayfaları Anahtar Kelimeler içeriyor
Çapa metin web içeriği mevcut
İlgili Kategoriler çapa metin etrafında görünür
İthalat bağlantısı en fazla 3 ay var
Bağlantı az 100 olduğu İthalat İhracat sayfayı linkle
Farklı IP adreslerinden gelen bağlantılar
Doğal artış gelen bağlantılar
Çapa metin çeşitliliği
SEO teknikleri yöneticileri izin üzerine hakim anahtar kelime sıralaması önemli ölçüde iyileşmiştir.

__________________
SusKun ve Sessiz Mürekkep...


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
alexa, da, seo, ve, yükselme


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
PHP Alexa Class, Php Alexa Seo Sınıfı hayLaz Alexa 0 27 Haziran 2013 07:00
Ücretsiz Hit Veren Siteler - Alexa'da Hızlı Yükselme Lovestory Arama Motorları Haberleri 3 25 Aralık 2012 19:52
Alexa Nedir? alexa değerim neden yok CONSTANTiN Alexa 0 06 Haziran 2012 20:11