IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

10Beğeni(ler)
  • 4 Post By Swat
  • 3 Post By Swat
  • 2 Post By ZaLim
  • 1 Post By Ayaz

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Temmuz 2014, 11:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Web Destek Bilgi. Yardımlaşma




Arkadaşlar Günümüzde bir çok irc sunucusu acılıyor bir şekilde ilerliyor bir şekilde kapanıyor yeni başlayan hevesli arkadaşlara bunu konu altında günümüzün irc sunucusu büyütme user giriş çıkışını Google üzerinden yaptırıldığının hepimiz farkındayızdır buna istinaden yardımcı olmak amacıyla web üzerindenki faliyetleri kaynakları neler yapılmasını nelere dikkat edilmesini bu konu üzerinden bildirirsek hem faydalı bir bilgi alış verişi yapmış oluruz hemde hevesli arkadaşlarımıza yön göstermiş oluruz şimdiden teşekkür ederim

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 15 Temmuz 2014, 17:40   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Web Destek Bilgi. Yardımlaşma




web sitesinde önemli bazı başlıklar vardır örnek vericek olursak bunlar Açılış süresi,Site Kalitesi,içerik ile uyumluluk

bu belli başlıkları tek tek açıklamak gerekirse

1) Açılış SÜresi.

Artık Kullanıcılar sadece bilgisayar bağlantısı ile degil de tablet telefon gibi yeni nesil teknolojileride kullanıyor bildiginiz gibi bunun için bir sürenin açılış hızı olmazsa olmazlardandır sitenin açılış hızını ne etkiler bunu ayrı bir başlıkta açıklıycak olsak aşırı şekilde resim yüklü olması ( büyük boyutlu resimler) videolarda ımbed kod yerine videoları ftp ye upload edilmesi makinanı hızı gibi etkenler sitenizi ağırlaştırabilir yani buda sitenizin kötü bir imaj vermesini sağlar hem google açısından hemde kullanıcı acısından

Google açılış süresini çok basit bir algoritma ile belirlemektedir. Eğer sizde açılış sürenizi öğrenmek istiyorsanız [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aracını kullanabilirsiniz.

Site kalitesi

Sitenin kalitesi genel bir kavramdır ve genel olarak sitenin durumu incelenir. Hızlı açılan ve günde 24 saat yayında kalan bir site kaliteli sayılabilmektedir. Asıl önemli anahtar kelime ile reklam sayfasını özeleştirebilmektir

İçerik ile uyumluluk

Yayınlamış olduğunuz web siteniz, tanıtımını yaptığınız ya da örnek vericek olursam sattığınız ürün ile alakalı mı? Eğer spor kıyafetleri satan bir e-ticaret mağazası sahibi iseniz sayfanızda ürünlerinizin mi yoksa sporcuların mı bilgileri ile dolu. Belki size şu anda çok basit ve saçma gözüken bu uyumsuzluk aslında sürekli bir hata. Zincirin son halkası olan web siteniz uyumsuzsa başarısız olursunuz.

Genelde şimdilik web site sahiplerinin yaptıkları yeteri kadar abartmıycak şekilde pr degeri yüksek sitelerden link alımı ve tanıtım yazısıdır. günde 2 i geçmiycek şekilde toplist ve en önemlsi özgün yazıdır. uzun vadeli bir çalışma olur ama mutlaka meyvasını vericektir. blog siteleri acıp sitenizi besleyebilirsiniz.

inş yararlı olur.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 30 Eylül 2014, 23:54   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Web Destek Bilgi. Yardımlaşma




güzel proje.

__________________
Güneşin ilk ışıklarına vererek umutlarımı
Masal Dünyamın açıp kapılarını
Girdim insan Kalabalığına
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 06 Aralık 2014, 23:45   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Web Destek Bilgi. Yardımlaşma




Önersi olan varmı arkadaşlar üstadlardan dinliyelim birde @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam siz ne düşünüyorsunuz ?

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 07 Aralık 2014, 01:10   #5
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Web Destek Bilgi. Yardımlaşma




çok güzel şeyler düşünür o.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 07 Aralık 2014, 02:51   #6
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Web Destek Bilgi. Yardımlaşma




Öncelikle Web Siteleri İçin Google Seo Analiz Açısından Faydali Bir Kaç Şey Ben Aktarayım.

Başlık (Title) Uzunluğu
Başlık en fazla 70 karakter uzunluğunda olmalıdır. 70 karakterden uzun olması arama motorları tarafından spam olarak yorumlanmaktadır.

Açıklama (Description) Uzunluğu
Açıklama meta etiketi 160 karakterden az olmalıdır. 160 karakterden uzun olması arama motorları tarafından spam olarak yorumlanmaktadır.

Anahtar Kelime (Keywords) Uzunluğu
Anahtar kelime meta etiketi 260 karakterden az olmalıdır. 260 karakterden uzun olması arama motorları tarafından spam olarak yorumlanmaktadır.

H (Heading Tags) Etiketleri
Sitenizde mutlaka h etiketlerine yer vermenizi öneririz.

Alt Etiketi Bulunmayan Resimler
Arama motorlarına bir resmin ne hakkında olduğunu alt etiketini kullanarak söyleriz. Alt etiketi olmayan resimleri arama motorları anlayamaz. Bu yüzden alt etiketi bulunmayan resimlerinizde alt etiketi kullanıp, bu resimlerin ne hakkında olduğunu arama motorlarına tanıtınız.

Resimlerde Genişlik ve Yükseklik Değerleri
Sitenizdeki resimlere genişlik (width) ve yükseklik (height) değerlerini girebilirsiniz. Bu sayede arama motorlarının resim optimizasyonu için fayda sağlanabilir.

Toplam Resim Sayısı
Sitenizdeki içeriği ön plana çıkarmak ve daha rahat anlaşılabilmesini sağlamak için resim kullanmak iyidir. Bu ziyaretçilerinizin sitenizde daha fazla vakit geçirmesini sağlayacaktır. Ancak gereğinden fazla resim kullanmak sitenize yarardan çok zarar getirebilir. Özellikle büyük boyutta çokça resim kullanmak sayfa açılış hızını olumsuz etkileyecektir. Ayrıca sitenizde çok sayıda ikon kullanıyorsanız, css-sprite tekniğini kullanarak ikonların ve sayfanızın daha hızlı açılmasını sağlayabilirsiniz.

İç Linkler
Kendi site adresinize veya alt sayfalarınıza verilen linklere iç link denir. Kullanıcılarınızın ve arama motorlarının diğer alt sayfalarınıza rahat bir şekilde ulaşabilmesi için iç linkleme çok önemlidir.

Dış Linkler
Diğer sitelere verilen linklerin tamamına dış link denir. Sitenizde çok fazla dış link çıkışı olmamasına dikkat etmelisiniz. Aksi taktirde bunun size olumsuz etkileri olacaktır.

Nofollow Linkler
Arama motorlarının dikkate almayıp takip etmemesi için rel="nofollow" etiketi eklenen linklere nofollow link denir. Gereksiz olarak gördüğünüz bütün linklerde nofollow etiketini kullanmayı unutmayınız.

Biçim Etiketleri
Vurgulamak istediğiniz kelimeleri daha kalın, altı çizili veya eğik yazabilirsiniz. Bu etiketler arama motorları tarafından da algılanmakta ve sayfa içeriğiniz buna göre belirlenmektedir.


Sayfa İçi Stil ve JavaScript Kodları
Css ve Js kodları html dosyası içerisinde yer almamalıdır. Bu kodlar harici bir dosyadan çağırılmalıdır. Böylelikle hem w3 standartlarına uygun bir kodlama yapmış olursunuz, hem de kodlar üzerinde daha rahat değişiklikler yapabilirsiniz.

Kullanılan Stil ve JavaScript Dosyaları
Harici bir dosyadan çağırılan css ve js kodları.

W3 Doğrulama
Sitenizin w3 sertifikasından başarıyla geçmesi önemli bir seo kriteridir. Sitenizin w3 sertifikasından başarıyla geçmesi hem kullanıcılarınız için hem de kod yapısı açısından size olumlu etki edecektir.

Sayfa Hızı
Sayfanızın hızlı açılması gerek kullanıcılar gerekse arama motorları tarafından çok önemlidir. Önerilen 5 saniyeden az bir sürede açılmasıdır.

CSS Standartizasyonu
CSS kodlarınızı eklerken @import olarak eklemekten kaçının.


--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:51 -->-> Daha önceki mesaj 02:15 --

Onun Disinda IRCd Sunucusu Acacak Arkadaslar Icin Web Uzerinde Fayda Saglayacak Bir Onerimde Radyo Yayinlaridir. 24 Saat Surekli Yayin Yapan Bir Radyo Player'i Tum Web Sitelerinize Eklemeniz En Azindan Gununu Evde Gecirenleri Tutmak Icin Bir Kazanc Olabilir. Otomatik Yayın Yapan Programlar Var, Denenmesi Faydalidir.

__________________
𝔰𝔦𝔫𝔠𝔢 շօօՅ 𝓑𝔂 𝓖𝓪𝓛𝓪𝓽𝓪𝓢𝓪𝓡𝓪𝔂𝓛𝓲

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

вüℓвüℓℓεя çσк үαη∂ı, güℓℓεя∂ε үαηsıη...
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 07 Aralık 2014, 13:18   #7
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Web Destek Bilgi. Yardımlaşma




Ah be onları birçok seo sitesindeki ve seo istatistik sitelerindeki makalelerden bulabilirsin. Zaten o sitelerden birinden almışsın.

Şimdi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşimi kırmıyalım. Madem bu konu üzerinde ısrarlı olarak duruyor, bizde bir kaç önemli bilgimizi paylaşalım. Yeni WEB sitesi alıp kuracak arkadaşlar önce tam olarak ne yapmak istedikleri önemli. Uzun vadeli bir web sitesimi düşünüyorlar yoksa bi IRC açıp birkaç arkadaş, eş/dost çevre toplanıp orda takılmak mı istiyorlar, yoksa kurdukları site üzerinden para mı kazanmak istiyorlar bu çok önemli.

Daha sonraki adımları ise amaca yönelik ve uygun olarak çalışmalarını devam ettirebilir. Diğer bir önemli husus ise kuracakları sitede verilecek olan hizmet ve bu hizmet ile ilgili hangi aramalarda yükselmek istiyorlar buna göre title, açıklama ve anahtar kelimelerini siteye optimize ederek daha sonra değişmeyecek sitedeki verecek olduğu hizmet ile uyumlu ve kullanılabilir bir tema editleyerek (yabancı ve daha önce hiçbir Türk sitesinde kullanılmamış olmasına dikkat!) sağlam ve site ile bağdaşan makaleler ile sitelerindeki hizmeti devam ettirebilirler.

Teknik konularda ise sıkıntı yaşanırsa bilgisi yok ise yardımcı oluruz.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
bilgi, destek, web, yardımlaşma


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yardımlaşma Hakkında Kompozisyon Liaaa Ödev ve Tezler 0 20 Nisan 2012 01:52
Yardımlaşma ve Dostluk Kalemzede Felsefe 0 20 Eylül 2011 01:21
Yardımlaşma Çeşitleri Kalemzede İslamiyet 0 09 Ağustos 2011 13:05
Yardımlaşma Delîli Kalemzede İslamiyet 0 09 Temmuz 2011 02:31