![]() | ![]() |
|
|||||||
| Konu Bilgileri: Konuyu KurtlarNet, 14-03-2007 (05:00) tarihinde açmış. Bu konu 12 kişi tarafından yorumlanıp 887 kez izlenmiş. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]()
Üyelik tarihi: 07-04-05
Mesajlar: 9 IRC: WEB: İlgi Alanı: Tecrübe Puanı: 0 IF Puanı : 11 IF Derecesi : |
ARkadaslar bu son günlerde bi çok kişinin sitesini badware'ye alan Google'nin konu olmamasına şaşıyorum doğrusu
Neden yaptığı belli tamam ama bu badwareye aldığı sitelerin hiçbir şekilde mi kurtuluşu geri dönüşü yok. Bu site bilgisayarınıza zarar verebilir uyarısı veriyor + sıralamada da çok çok gerilere atıyor. Bu konu da bilgisi olan arkadaşlarla paylaşmak isterim
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Üyelik tarihi: 25-01-06
Bulunduğu yer: Irak/Felluce Mesajlar: 125 IRC: WEB: İlgi Alanı: Tecrübe Puanı: 17 IF Puanı : 300 IF Derecesi : ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşım Onu Kaldırtabilirsin Ama Onu Şikayet Üzerine Uyguluyorlar Eger Sen Sitem temiz diyorsan google departmanı ile mail aracılıyla iletişime geç sunuc alacaksın suan benim bildigim 2 site var senini gibi kelebek.gen.tr hala siralamada bide klavye.com kaldırılmamak üzere banlandı.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Üyelik tarihi: 07-04-05
Mesajlar: 9 IRC: WEB: İlgi Alanı: Tecrübe Puanı: 0 IF Puanı : 11 IF Derecesi : |
klavye.com'u biliorum onlar zaten haketti de
peki bu departmanla nasıl iletişime geçebiliriz? bunlara alınması gereken önlemler nelerdir bunları izah edebilirmisiniz yada izah edilen bi türkce kaynak var mı? ilgin için teşekkürler ayrıca
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Üyelik tarihi: 25-01-06
Bulunduğu yer: Irak/Felluce Mesajlar: 125 IRC: WEB: İlgi Alanı: Tecrübe Puanı: 17 IF Puanı : 300 IF Derecesi : ![]() ![]() ![]() |
Buyur Kardeşim sana 3 iş günü içerisinde yanıt gelecektir google ile her türlü soruya acıklar adwords-tr@google.com bu mail adresi ile irtibata gececen ;)
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Üyelik tarihi: 07-04-05
Mesajlar: 9 IRC: WEB: İlgi Alanı: Tecrübe Puanı: 0 IF Puanı : 11 IF Derecesi : |
Halili arkadasım kusura bakma. Bi kac gün bakamamıstım foruma ama masallah tartısmalarda diz boyu olmus:S Aranızdaki husumet ne bilmem ama Halili arkadasım gercekten cok tesekkür ederim yardımların icin. Belirttiğin mail'e göndericem e-posta. sitelerim kameralisohbet.net kameralisohbet.org ve kameralichat.org .. Belki diğer ikisini keyflerden dolayı Badware'ye almıs olabilir ama kameralichat.org 'de sahte keyf yok bişi yok nedendir anlayamadim ilk olarak zaten onun düzeltilmesini isticem. Eğer düzeltilirse olumlu olursa diğer ikisinden de keyf leri kaldırıp onlarında kaldırılmasını isticem. Tekrar teşekkürler ;)
|
|
|
|
![]() |
| Anahtar Kelimeler: google, stopbadware |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| stopbadware, google |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| GoogLe Mars | Z-o-M | Genel ve Güncel Konular, Son Haberler | 1 | 12-07-2006 16:41 |
| Google Earth''dan sonra Google Mars | SıradanBiri | Genel ve Güncel Konular, Son Haberler | 0 | 20-03-2006 13:26 |
| GoogLe rekLamLarı | YoN`a`TeaM | vB 3.8.x Genel Sorunlar | 11 | 05-03-2006 05:23 |
| Google ÜST Sıralar... | Gold | Webmaster Genel | 0 | 28-12-2005 19:19 |
| Google taLk'da Msn....? | Mack | MSN, ICQ ve Yahoo Messenger | 3 | 16-12-2005 05:03 |