IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Luthien
  • 1 Post By segate

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Eylül 2014, 18:45   #1
Luthien
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çocuk Yapsak mı?




Yeni evli çiftler çocuk yapmadan önce mutlaka düşünmelidir. Evlilik, aşkınızın sonucudur. Siz her sabah sevdiğiniz insanlar birlikte uyanmak ve bir ömür birlikte yaşamak için evlendiniz.
Ancak şunu mutlaka iyi sorgulamalısınız: Ebeveyn olmaya hazır mısınız? Anne veya baba olmak için çok büyük bir istek duyuyor olabilirsiniz. Unutmayın ki; bu çocuk ikinizin çocuğu olacak.
İşte tam da bu noktada biraz durup soluklanmak gerekir. Sevginizin büyüsüyle evlendiniz ama birlikte aynı evi ve aynı hayatı paylaşmak, sevgili olmaktan farklıdır. Birbirinizi tanımak için biraz zamana ihtiyacınız var.
Onu çok sevdiğinizi ve tanıdığınızı düşünüyorsunuzdur. Mutlaka öyledir! Peki, ya bilmediğiniz yönleri? Ya sizin hiç bilmediğiniz yönleriniz? Eşinizden önce, kendinizi düşünün. Siz bir eşle aynı evi paylaşmak, onunla ortak kurallar üzerinden yola çıkarak hareket etmek, yaşamı beraber yürütmek ne demek, daha önce yaşamadınızsa, bilmiyorsunuzdur. Bilmediğiniz durumlara nasıl tepki göstereceğinizi de ancak tahmin edebilirsiniz.
Evlendikten sonra hem evliliğinizin, hem ilişkinizin yeni boyutunun oturması için kendinize biraz süre tanıyın. Birlikte vakit geçirin. Birlikte olmanın tadını çıkarın.
Çocuk sahibi olmak büyük bir sorumluluktur. En büyük sevgiyi alabilmeniz için, büyük fedakarlıklar göstermeniz gerekecek. Artık hayatınız eskisi gibi olamayacak. Bu noktada eşinizle birbirinizi hala sevgi ve saygı içinde sahiplenebiliyor olacağınızdan emin olmalısınız.
Çocuk sahibi olmak için öncelikle ruhen buna hazır olmalısınız. Ardından maddi olarak durumunuzu gözden geçirmelisiniz. Her ikiniz de çalışıyorsanız, sizin bir süre çalışamayacağınızı düşünmeli, masraflarınızın bundan sonra artacağını hesap etmelisiniz. Kimsenin krallar gibi bir hayatı olması beklenemez. Siz elbette çocuğunuz için en iyisini yapacaksınız. Aslına bakarsanız, çocuğunuza vereceğiniz en büyük servet, sevginiz olacaktır.
Doğru zamanda ve eşlerin birlikteliklerinin sağlamasının ardından yapılan çocuklar, hem sevgi dolu bir ortama doğmaya, hem sevgi dolu büyümeye daha yakındırlar. Çocuk yapmakta acele etmeyin. Önce birbirinizi keşfedin!

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 19 Eylül 2014, 18:46   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Çocuk Yapsak mı?




Yaptık gitti bile
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hemde 2 Tane

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
cocuk, , yapsak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık