IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Ekim 2014, 18:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Pamuklara sarılıp saklanacak erkek




Kadınların, eş ya da sevgili seçerken çok fazla kriteri olduğunu biliyoruz. Paralı olsun, başarılı olsun, kariyerli olsun, yakışıklı olsun, hem romantik hem de maço olsun gibi... Böyle bir insan sizi mutlu edebilir de etmeyebilir de... Ama bir de benim sıraladığım özelliklere bakın. Böyle bir erkekle mutlu olacağınızın garantisini veririm.

1) VİCDANLI VE MERHAMETLİ OLSUN
Hayatını sadece kariyere, başarıya ve paraya endekslemiş erkek vicdanını aldırmış, merhamet duygusunu da kullanmaya kullanmaya yok etmiştir. Sokak hayvanları için bir şeyler yapabilen, düşkün insanlara yardım edebilen, lokantadaki garsonun emeğine saygı gösteren, sizin, annesinin, babasının, kardeşlerinin kıymetini bilen, dünyanın herhangi bir yerinde savaşlarda ölen çocuklar için gözyaşı dökebilen erkek candır, baştacıdır. Sevin onu, yanınızdan ayırmayın.
2) PARA İÇİN YAŞAMASIN
Parasız yaşanmaz hanımefendi, bunu ben de biliyorum. Ama unutma para aşkı değil, insanı satın alabilir. Cömert olsun sevgilin. İnan bana cebine cimri olan aşkına da cimridir. Paranın yaşamı kolaylaştıran bir araç olduğu bilinciyle yaşayan erkek tadından yenmez. Hayatını sadece para kazanmaya yönlendiren ve sana da ‘Ben bunları geleceğimiz için yapıyorum’ diyen erkekten bir süre sonra sıkılırsın. Hayatındaki önceliği sana verebilen erkekle bir ömür geçirebilirsin.
3) YETİNMEYİ BİLSİN
Azla yetinmeyi bilen erkek elindekinin kıymetini bilen erkektir. Her şeyi ‘büyük ve abartılı’ yaşayan erkekse kolay vazgeçebilir. Azla yetinen erkek, birlikte olduğunuz her anın hakkını verir, imkanı olsa da sırf başkaları rencide olur diye mütevazı davranır. Bulunduğunuz her yeri maddi gücüyle değil, sevgisiyle bir cennet haline getirebilir. Olur da bir gün her şeyini kaybetse bile yeniden ayağa kalkıp direne direne hayatını sil baştan kurabilir. Asıl güç budur, böylesi de güçlü erkektir.
4) YENİLİĞE AÇIK OLSUN
Prensipler iyidir ama ‘Ben böyleyim kardeşim’ deyip yeniliklere direnmek kötüdür. Çünkü bu artık prensip değil dogmadır. Değişemeyen, yenilenemeyen insan kendi yarattığı dogmaların esiri olur. Tabii ki yenilik derken, ‘iyi olan’ yeniliklerden söz ediyorum. Yoksa çağa ayak uyduracağım diye kendini maymun edenlerden değil. Yeniliğe açık erkek, senin hayatına, yaşam tarzına saygı duyar. Birlikte daha güzel vakit geçirirsiniz. Böyle bir erkek seni çok mutlu eder.
5) YARATICI OLSUN
Hep aynı şeyleri yapan, hep aynı cümleleri kullanan erkek sıkıcıdır hanımefendi. Ki zaten böyle bir erkek senden öncekilere de aynı şeyleri yapmış, aynı sözleri söylemiştir. Bu yüzden yaptıkları ve söyledikleri pek de önem arzetmez. Oysa yaratıcı erkek kendini eşsiz ve biricik hissetmeni sağlar. Sana öyle bir ‘Seni seviyorum’ der ki, ne sen daha önce böylesini duymuşsundur, ne de o başkasına aynı şeyi yapmıştır. Yaratıcı erkek, az bulunur bir Çin vazosu gibidir, çok değerlidir.
6) GEZMEYİ, EĞLENMEYİ SEVSİN
Eve kapanıp hiçbir şey yapmayan, tatil günlerini televizyonun karşısında geçiren, ‘Bir yere gidelim’ dediğinde ‘Çok yorgunum, çıkmayalım’ diye cevap veren erkekle zaman geçmez. Gezmeyi seven, seninle birlikte yeni yerler keşfedebilen, durduğu yerde duramayan, sen otursan seni ayağa kaldıran erkeği al hayatına. Çünkü aslolan eğlenebilecek erkektir. Birlikte eğlenemediğin erkek zuldür, işkencedir, uzak durulasıdır. Gezmek ve eğlenmek ilişkinin en büyük besinidir, proteinidir.
7) SEVİŞMEYİ BİLSİN
Önce şunu bil; cinsel anlamda uyum sağlayamadığın erkekle birlikteklik sürdüremezsin. Bir süre katlanırsın ama sonra bir yerde patlak verir. Sevişmek iyidir arkadaşım, sevdiğinle sevişmek Nirvana’ya erişmektir. Yatakta bencil olmayan, senin zevk noktalarını keşfedebilen, ‘Haydi sevişelim’ dediğinde elindeki işi bırakıp seninle yatağa koşabilen, sevişmenin sadece ‘yatak’ olmadığını bilen erkek ne güzel erkektir. Bunu önemse. Evliliğin yarısından fazlası sekstir, unutma.
8) ÖĞRENMEYE AÇ OLSUN Öğrenmek sonsuz bir yolculuktur. Bu yolculuğa çıkanlar asla vazgeçmez, hep o yolda kalır. Onunla birlikte sen de öğrenirsin, ufkun genişler. Öğrenmeye aç erkek dünyada olan biten her şeye ilgi duyar, kayıtsız kalmaz. Elinden kitabı eksik olmaz. Böylece olaylar karşısında nasıl tepki verebileceğini bilir, bencillkten uzaklaşır, dünyanın kendi etrafında dönmediğini anlar. Öğrenmeye aç erkek seni de can kulağıyla dinler, söylediklerine önem verir. Al o erkeği, sar koynuna.
9) KENDİNE VE SANA GÜVENSİN
Aşırı kıskanç erkeğin bu huyunun seni çok sevdiğinden kaynaklanmadığını, aslında özgüven eksikliğinden kaynaklandığını biliyor muydun? Şimdi öğrendin. Kıskançlık sevginin ölçütü değildir, bırak artık sevgilini kıskançlığıyla test etmeyi. Erkek, sana ve kendine güvendiği kadar olgundur. Bu güveni oluşmamışsa henüz olmamıştır, dalında bırak onu. ‘Sana güveniyorum ama başkalarına güvenmiyorum’ klişesini hala kullanıyorsa da mümkünse ‘Hay hay öyleyse bay bay’ de ve uzaklaş ondan.
10) GÖZÜ BAŞI OYNAMASIN
Gördüğü her kadına yiyecekmiş gibi bakan, Twitter’da DM’den, Facebook’ta messengerdan yürüyen, sahte hesaplarla sosyal medyada av arayan, erkek arkadaşlarıyla bir araya geldiğinde eski sevgilisiyle neler yaptığını anlatan, kadınların ilgisi karşısında akan salyalarını toplayamayan erkek... Bak böyle bir erkek değişmez. ‘Kadınım, mücadele ederim’ şeklindeki garip düşünceni bırak, yoluna bak. O erkek öyledir öyle kalacaktır, senin de gözünde hep böyle yaş olacaktır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 27 Ağustos 2016, 16:27   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Pamuklara sarılıp saklanacak erkek




Varsa da kapılmıştır.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
adam gibi adam, erkek, iyi erkek, pamuklara, saklanacak, sarılıp


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sarılıp yatmak mümkün değil bende.. Tufan Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 19 Temmuz 2014 01:11
2013, Marka Erkek Giyim, Tarz Kış Erkek Giyim Stilleri, Erkek En Son Moda Kıyafetler Zen Ah Erkekler 0 31 Ocak 2013 13:09
Ona sarılıp uyumanın bedeli 60 dolar Violent Haber Arşivi 2 06 Kasım 2012 09:32
İlkay Sipahi - Sarılıp Günahına Ezgi Aşk ve Sevgi Köşesi 0 05 Aralık 2011 11:12
Şehit annesi Gandi'ye sarılıp isyan etti Lucifer Haber Arşivi 0 30 Temmuz 2010 18:58