IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 2 Post By N999

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Nisan 2012, 16:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Rezzan Kiraz 2012 Nisan Burç Yorumları




Koç Burcu Nisan 2012


Yönetici gezegeniniz Mars, 2 Nisan’da sizin burcunuza giriyor. Aslında bu sizin için sorun olmayacak çünkü enerjiniz ve arzunuz en üst seviyelerde ancak aksilikler yaşanabilir ve uykularınız düzensizleşebilir. Yavaşlayın, riskli aktivitelere girmekten kaçının ve yatmadan önce zihninizi sakinleştirİn. Özellikle 3 ve 11 Nisan’da dikkatli olun ve ayın 19′unda konuşmadan önce bir kez daha düşünün. Ukala yorumlar pozitif tepkiler çekmeyecektir.

İşte, size parlamak için fırsat! 3 Nisan’da Yeni Ay ve farklı zamanlarda beş gezegenin burcunuza girmesiyle, spot ışıkları altındasınız ve her şeyin üstesinden gelmeye hazırsınız. Bu, kişisel girişimler ve sonraki on iki boyunca kendinize bir yol belirlemek için kusursuz bir fırsattır. Ancak dikkatli olun; her şeyi yapmak isteyecek, hatta bunun mümkün olduğuna inanacaksınız. İyimserliğinizi sürdürün ancak gerçekliği elden bırakmayın ve enerjilerinizi size en çok fayda sağlayacak şeylere yönlendirin.

17 Nisan’da Dolunay, ilişkileri temsil eden yedinci eviniz Yay burcunda. Çıkarlarınızı bir kenara bırakıp eşinize ve diğer insanlara kulak verdiğiniz takdirde, bu pozitif bir etki yaratabilir. Aksi takdirde sabırsızlık yanlış anlaşılmalara yol açar. Bir uzlaşı yolu bulmaya çalışın ve duyduklarınızı iyi düşünün. Bu deneyimden ders çıkarın.

Bu ay da kariyerinizle ilgili sorunlarla karşılaşacak olsanız da ay sonunda çabalarınızın karşılığını alacaksınız. Sözlerinizi özenle seçmeye devam edin ve gerekirse, Merkür 23 Nisan’da direkt bir dönüş yaptıktan sonra sorunları gidermek için ilk adımı siz atın.


Boğa Burcu Nisan 2012


Yaşam bazen özellikle de pek çok yöne itildiğinizde bunaltıcı olabilir. Nisan öyle zamanlardan biri. Sakinliğin yerini telaşlı aktiviteler ve ani gelişmeler alacak. Bunların büyük bölümü sizin kontrolünüz dışında gerçekleşecek, o yüzden gidişata ayak uydurmak ve bir kerede tek bir şeyle ilgilenmek için gayret gösterin, Olumlu yanı ise, on ikinci evinizdeki koruyucu Jüpiter’in sizin yanınızda olacak olmasıdır.

23′ ünde Merkür on ikinci eviniz Koç burcuna yönelirken kaybettiğiniz nesneler sihirli bir şekilde ortaya çıkmaya başlayacaklar. Bu süreçte sokakta veya kendi evinizde sizi mutlu edecek başka bir şey bulabilirsiniz. Bunu, dolapları temizlemek için bir teşvik olarak kullanın ve cepleri kontrol ettiğinizden emin olun. Uzun zamandır dokunmadığınız bir kutudan değerli bir eşya çıkabilir.

İlişkiler bu ay arkadaşlıktan sevgi dolu bir safhaya, oradan sıkıntıya ve çatışmalara doğru farklı şekillere bürünecek. Bir akrabanızla yaşayacağınız fikir ayrılığı sabrınızı test edebilir ve bir iş arkadaşınız gayretlerinizi hafife almaya çalışabilir.

18 Nisan’da Dolunayın günlük işler ve genel iyiliği temsil eden altıncı eviniz Terazi burcuna yönelmesiyle iş yükünüz artıyor. Stres de artacak, o yüzden kendinize karşı sabırlı olun ve her günün sonunda gribe yakalanmamak için rahatlayın.


İkizler Burcu Nisan 2012


23 Nisan’da Merkür, on birinci eviniz Koç burcuna yöneliyor. Bundan sonra plan ve projeler rayına oturacak ancak başta son derece yavaş ilerleyecekler. Kararları, sadece fikirlerle değil, somut gerçeklerle de desteklemeye hazır olun. Bir grup aktivitesine katıldıysanız, finansal detayları gerekli beceri ve deneyime sahip olan birine bırakın.

Telaşlı yaşamınızdan kısa bir mola almayı hak ediyorsunuz, Güneş 19 Nisan’da on ikinci eviniz Boğa burcuna girdiğinde, size tam da bunu sağlıyor. İyi bir kitapla koltukta rahatlayabileceğiniz birkaç akşam ve belki de bir hafta sonu planlayın. Ve Mayıs ayında da bunu sürdüreceğinizi bilin.

Değerler çarpışıp öfkeli sözler duyulduğunda, en az bir arkadaşlığınız sınava tabi tutulacak. Bunun geldiğini görürseniz geri çekilin ve tartışmaya girmeyi reddedin. Aynı şey ay ortasında özel birlikteliğinizde de yaşanabilir. Sorun para da olabilir. Ama bunun yanında bu ay arkadaşlarınızla güzel zamanlar geçireceksiniz ve yakın bir arkadaşınız, durumları çözümlemeniz için ihtiyaç duyduğunuz bakış açısını sağlayabilir.

4 Nisanda Neptün, onuncu eviniz Balık burcuna giriyor ve 2012′de başlayacak uzun bir geçiş sırasında neler beklemeniz gerektiğine dair kısa bir ön izleme sunuyor. Genel anlamda bu kariyer etkisi çok olumlu olsa da kendinizi görünmez gibi, hak ettiğiniz övgüyü başkaları alıyormuş gibi hissettiğiniz zamanlar olabilir. Şimdiden plan yapın çünkü 2012 sonları ve 2013, başarı potansiyelinizi fark edeceğiniz yıllar olacak.


Yengeç Burcu Nisan 2012


İş yerindeki ilişkiler bu ay sıkıntı verebilir. Güç oyunları, çelişkiler, çatışmalar ve kararsızlık mümkün. Zaman zaman iniş ve çıkışlar yaşanacak, o yüzden daha büyük sorunlar yaşamamak için her gün stresten arınmanın bir yolunu bulmanız gerek. Ayrıca 3 Nisanda veya ay sonunda Yeni Ayın Koç burcuna geldiği haftalarda, dolaylı veya direkt yollardan işinizi etkileyen ani değişimler olabilin

4 Nisanla Neptün dokuzuncu eviniz Balık burcuna ilerliyor. 3 Ağustos’a kadar süren bu geçiş sizi, geleceğe ve sizi bekleyen sınırsız seçeneklere bakmaya teşvik ediyor, ilham kaynağı sıkıntısı çekmeyeceksiniz ve bu süreçte tek sıkıntınız, daha büyük bir kişisel büyüme ve bilgi öğrenimi için hangi yolu izleyeceğinizi seçmek olabilir.

17 Nisamla Dolunayın dördüncü eviniz Terazi burcuna gelmesiyle, kişisel, özellikle de aile ilişkileriniz parlıyor. Sevdiklerinizle olabildiğince çok zaman geçirmek isteyeceksiniz, onlar da sizle olmak için can atacaklar. Ancak bu ilişkileri etkileyebilecek kariyer stresinize dikkat edin. Gün sonunda iş stresini geride bırakın ki en sevdiğiniz insanlarla keyifli zaman geçirebilesiniz. Dolunay haftası, sevdiklerinizle bir araya gelmek için idealdir.

Bu ay kariyer konusunda yaşayacağınız sıkıntıya rağmen Jüpiter’in gezegensel dizilimi sayesinde harika günler geçireceksiniz ve terfi etmeniz söz konusu olabilir. Sadece iyimserliğinizi gerçekçilikle dengeleyin ve rekabete dikkat edin. Ay sonunda iş arkadaşlarınızla yapacağınız sosyal bir aktiviteden fayda sağlayabilirsiniz.


Aslan Burcu Nisan 2012


3 Nisan’da Yeni Ayın dokuzuncu evinizi harekete geçirmesiyle, bu ay her şeyden uzaklaşmak isteyeceksiniz. Ancak Merkür’ün 3 Nisan’a kadar geri çekiliyor olmasıyla, bu iyi bir fikir değildir. Özellikle iş konusunda iletişim sıkıntılı olabilir, akrabalar konusunda da aynı şey geçerli. İnsanlar sözlerinizi anlayamadıklarında bile sabırlı olmak için elinizden geleni yapın.

19 Nisan’da Güneş onuncu eviniz Boğa burcuna girerken yıldızınız yükselmeye başlıyor. Bunu aklınızda tutun, böylece gelecek birkaç ay içinde etki arttığında sahne ışıklarını yakalamaya hazır olursunuz. Bir terfi ya da yeni bir pozisyon içindeyseniz bu harekete geçmek için yılın en ideal zamanı Yeni bir pozisyon arayışındaysanız bu ayın son haftası olan işlerinizi güncelleyin.

Bu ay iletişim konusunda yaşanacak sıkıntılara rağmen 17 Nisanda Dolunayın üçüncü eviniz Terazi burcuna gelmesiyle, o hafta insanlara ulaşma konusunda daha başarılı olacaksınız. Onların fikirlerini ve görüşlerini ciddi bir biçimde göz önümle bulundurduğunuzda neler öğrenebileceğinizi görünce sasuaçıksınız. Aklınızı açın ve ufkunuzu genişletin.

20 Nisan a kadar sekizinci eviniz Balık burcunda olacak Venüs sayesinde, para size doğru akmaya devam ediyor. Ancak asıl büyük haber, 4′ünde dört aylığına aynı burca gelen Neptüıulüı. İyi kullanırsanız bu pozitif bir etki olabilir.

Faturaların zamanında ödendiğinden ve mali kayıtlarınızın düzenli olduğundan emin olmak için bir sistem geliştirin. Ayrıca internet bankacılığını kullanıyorsanız gereken tüm önlemleri alın.


Başak Burcu Nisan 2012


Bu ay parasal konularda iniş çıkışlar yaşayacaksınız. 3′ ünde sekizinci eviniz Koç burcuna gelen Yeni Ayla bazı sıkıntılar olacak. Beklenmedik harcamalar yapmanız mümkün. Bir ödeme, sigorta, miras veya yatırım konusunda da aksaklıklar olabilin Birileri sizi cesaretlendirse de riske girmeyin ve henüz yapmadıysanız sizin (ve ailenizin) kredi kayıtlarınızı kontrol edin.

Bu ay yeni bir yerler görmek isterseniz harekete geçin. Seyahat bir seçenektir ama anlık ihtiyacınızı, arkadaşlarınızla bir doğa koruma alanına giderek ya da doğada yürüyüşe çıkarak giderebilirsiniz. Ya da kendinize ait bir sebze bahçesi oluşturmaya başlayarak zihninizi boşaltın. Açık havada olmak zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu tazeleyecektir.

Neptün 4 Nisan’da yedinci eviniz Balık burcuna girerken yeni bir ilişki dönemini başlatıyor. Bu kısa ziyaret (3 Ağustos’a kadar) bu mistik gezegenden, 2012 yılında on dört yıllık Balık burcu ziyaretine başladığında neler bekleyebileceğinize dair bir fikir verecek. Size yakın olan insanlar sizin için büyük önem kazanıyor ve yeni bir başarı seviyesine ulaşmanıza yardımcı olacaklar. Ancak biraz temkinli olun; herkes sizin kadar ahlaklı olmayabilir.


Terazi Burcu Nisan 2012


Bu ay Mars, 3 Nisanda yedinci eviniz Koç burcuna gelen Yeni Ayın (Güneş tutulması) etkilerini artırıyor ve ilişkileriniz ile bazı sorunlar yaşamanız olası. Yeni Ay burcunuzda Satürn’le karşılaşıyor. Bu da kendi ihtiyaçlarınızı, başkalarının ihtiyaçlarıyla en iyi şekilde nasıl harmanlayabileceğinize dair birçok soruyu beraberinde geıi riyor. Ancak unutmayın, siz sadece kendinizden sorumlusunuz ve başkalarının davranışları üzerinde hiçbir kontrolünüz yok.

18 Nisan haftasında arkadaşlarınızla veya sevgilinizle özel bir akşam planlayın. Dolunayın burcunuza geldiği bu tarih, özel bir randevu için de idealdir. Çok çekici olacaksınız ve pek çok kişinin ilgisi üzerinizde olacak. Bu hafta başka bir şey daha yapın:
Geçen doğum gününüzde belirlediğiniz kişisel hedeflerinize dair kendinize bir yıl ortası sınavı yapın ve hâlâ aynı rotada ilerleyip ilerlemediğinizi kontrol edin.

23 Nisan’da Merkür Koç burcuna yöneldikten sonra yakın zamanda oluşan yanlış anlamaları netliğe kavuşturmak için bir adım atın. Bu sırada, Yeni Ayın üzerinden yeterince zaman geçmiş olacak ve siz her şeyi daha iyi bir perspektife oturtabilirsiniz. 2 sinde Venüs’ün de Koç burcuna gelmesiyle ilişkileriniz rahat bir nefes alacak ve ay sonunda siz, size yakın biri hakkında neler hissettiğinizi bileceksiniz. Kendinize karşı dürüst olun.

Neptün 4 Nisan’da altıncı eviniz Balık burcuna geliyor ve yeni bir iş dönemini başlatıyor. Gelecek yıllarda, Neptün’ün meşhur olduğu her şeyi yaşayacaksınız. Bunlarda hayaller ve hayal kırıklıkları dâhil. Ayrıca yaratıcı enerjinizi günlük işlerinizde kullanmak için harika bir fırsat yakalayacaksınız. Eğer yeterince tatmin olmadığınızı hissetmeye başlarsanız, seçeneklere göz gezdirin ancak bir karar vermek için gelecek yılı bekleyin.


Akrep Burcu Nisan 2012


Ay ortasında çılgın temponuzun arasında kısa bir mola vermek sizi mutlu edecek. Neyse ki 18 Nisan’da Dolunayın yenilenmeyi temsil eden on ikinci eviniz Terazi burcunda olması, size tam da bu fırsatı sunuyor. Uzaklasın, bir masaj yaptırın, bir akşam bir saatliğine kimse size ulaşamasın; kendinize zaman ayırmak, dinlenmek ve rahatlamak için ne gerekiyorsa yapın.

Neptün 4 Nisan’da beşinci eviniz Balık burcundaki kısa ziyaretine başlıyor. Sonraki dört ay boyunca, ilişkiniz olsa da olmasa da romantizmin doruklarında olacaksınız. Bu gizemli gezegen aynı zamanda birinin kalbini kazanmanıza yol açabilir. Çocuğunuz varsa, çocuklarınız size ilham verecek ama zaman zaman aklınızı karıştıracaklar. Ancak dikkatli olun; çünkü siz bu ara sadece görmek istediklerinizi göreceksiniz. Ama süreç böyle işlemeyebilir.

Bu ay iş yerinde yaşanacak sıkıntılara rağmen 21′inden itibaren Koç burcunda olacak Venüs sayesinde pek çok keyifli gün geçireceksiniz. 21 ‘inden sonra aynı burca gelen Mars size işlerinizi tamamlamak için yüksek enerji verecek ancak bu aynı zamanda sabırsızlığın gezegenidir. Aceleniz bile varsa, başkalarının sizin hızınıza yetişmelerini beklemeyin. Düşündüklerinizi açıklamak için zamanı iyi kullanın.


Yay Burcu Nisan 2012


3 Nisan ‘da beşinci eviniz Koç burcuna girerek Satürn, Uranüs ve Plüton’u harekete geçiren Yeni Ayla birlikte geçen ay yaşadığınız sıkıntılar devam ediyor. Yeni Ay sonrasındaki hafta ve sonra tekrar ay sonunda bazı aksaklıklar yaşanabilir. Ne yapacağınızdan emin değilseniz, Merkür’ün harekete geçeceği 23 Nisan’ı bekleyin. O zaman sorunuza yanıt alacaksınız.

4 Nisan’da Neptün dördüncü eviniz Balık burcuna ilerliyor. Bu tarihten Kova burcuna döneceği 4 Ağustos’a kadar ailenize özellikle çok düşkün olacaksınız ve kendinizi, bedeninizi ve ruhunuzu yenilemek için evde zaman geçirmeyi tercih edeceksiniz. Aynı zamanda Neptün yaratıcılığınızı harekete geçirecek. Bunu ev içindeki işlerde kullanabilirsiniz. Bir alanı, kişiliğinizi ve ilgi alanlarınızı yansıtacak şekilde baştan dekore edin.

Arkadaşlarınızla, özellikle yakın dostlarınızla geçireceğiniz keyifli zamanlar bu ay sizi mutlu edecek. 18 Nisan’da on birinci eviniz Terazi burcuna gelecek Dolunay ‘dan en iyi şekilde faydalanmak için Nisanın son iki haftası arkadaşlarınızla planlar yapın. Eğer birkaç arkadaşınızı veya çifti eve davet etmek ya da çevrenizi genişletebileceğiniz bir yere gitmek istiyorsanız 8 Nisan iyi bir tercihtir.

Nisan ayının büyük bölümünde iş hayatınız ve parasal durumunuzda bîr değişiklik olmayacak. Ancak ay sonunda, Güneş altıncı eviniz Boğa burcuna geldiğinde, bu iki alandan birinde veya her iki alanda bir sorun çıkabilir. İyi bir fikir gibi görünse bile, büyük bir satın alma işini Mayıs’a, hatta sonbahara ertelemek mantıklı olabilir. Bu sırada siz de para biriktirin, çünkü gelecek aylarda beklenmedik masraflar çıkabilir.


Oğlak Burcu Nisan 2012


3 Nisan’da Yeni Ayın dördüncü eviniz Koç burcuna girmesiyle, evle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Ay ilerledikçe gerginlik uzayacak. Ancak Merkür 23′ünde Koç burcuna gelmeden, sorunları halledemeyeceksiniz. Herkesin sizden çok şey talep etmelerini, aynı anda birden fazla yerde olmanızı beklediklerini hissedeceksiniz. Sabırlı olun. İletişim ve olaylara farklı bir açıdan bakmak için gösterilecek çaba yardımcı olacaktır.

Bu ay sıkıntılar yaşasanız da evde aileniz ve arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirebileceksiniz. 2 Nisan’da Koç burcuna gelen Mars’ın sizi bir bahar temizliği yapmaya ikna etmesine izin verin. İşe yaramayan eşyalarınızı atın, kullanılabilir olanlarını bir eskiciye götürün veya ihtiyacı olanlara verin. Eviniz size teşekkür edecek.

4 Nisanda Neptün iletişimi temsil eden üçüncü eviniz Balık hurcuna girdikten sonra, hem siz başkalarına ilham vereceksiniz hem de onlar size. 20′sine kadar Venüs’ün de aynı burçta olmasıyla, insanlarla iletişim kurmakta zorluk çekmeyecek ve onların size ne kadar açık olduklarını fark edeceksiniz. Ancak siz başkalarını etkilerken, onlar da sizi etkiliyor olacaklar. O yüzden duyduğunuz her şeye inanmayın. İnsanlar bazen gerçekleri çarpıtabilirler.

18 Nisan’da onuncu eviniz Terazi burcuna gelen Dolunay, sizi ön plana çıkarıyor. Ancak bu noktada, ego ve kişilikler güç oyunlarına dâhil olurken sorunlar yaşamanız da mümkün. Ne kadar zor olsa da çekimser kalmaya özen gösterin. Kimlerin zirveye tırmanacağını kestirmek zor olabilir.


Kova Burcu Nisan 2012


İster yakın ister uzak olsun, bu ay seyahatler size sıkıntı verebilir. Gecikmeler ve iptaller yaşanması mümkün. îşe gidip gelirken hava koşullarının etkili olup olmayacağını görmek için hava durumunu takip etmeniz gerekebilir. Gezegensel dizilim de aracınızın tamir edilmesini veya akünün değişmesini gerektirebilir; o yüzden potansiyel sorunları, durum kötüye gitmeden halledin; yoksa son dakikada koşturmak zorunda kalabilirsiniz.

19′unda Güneş evcil burcunuz Boğadayken ev işleriniz daha cazip gelebilir. Bu enerjiyi, evinizi şekle sokmak ya da uzun bir günün sonunda ailenizle rahat ve keyifli zaman geçirmek için kullanın. Ancak bir sonraki ay evinizde yapmak isteyebileceğiniz değişiklikler veya almak isteyebileceğiniz mobilyalar hakkında düşünmeye başlayabilirsiniz.

Üçüncü eviniz Koç burcundaki Merkür 23′ünde harekete geçiyor. Yakın zamanda iletişim konusunda yaşadığınız sıkıntılar İni tarihten sonra azalmaya başlayacak ve siz son üç hafta içimle yaşanan yanlış anlamaları giderebilirsiniz. Ayrıca akrabalarınızla ve büyük olasılıkla bir komşunuzla çözümü zor olabilecek sıkını ılar yaşayabilirsiniz. En iyi çözüm biraz zaman tanımak olabilir.

Nisan ayı, Neptün’ün ikinci eviniz Balık burcundaki etkisine dair kısa bir örnek sunuyor. Gelecek on dört yıl boyunca etkili olacak bu geçiş karmaşık bir armağandır. Her ne kadar ihtiyacı nız olan şeylere ihtiyaç duyduğunuz anda kavuşacak olsanız da Neptünün diğer yüzü, paranızı biriktirmeyi zorlaştırabilir Bu, finans dökümlerinizi organize etmek, fatura ödemelerinizi planlamak ve bütçenizi düzenli olarak güncellemek için ideal bir sebeptir.


Balık Burcu Nisan 2012


Beklenmedik masraflar da dâhil parasal sorunlarınız Nisanda Koç burcundaki Yeni Ay ile karşınıza çıkacak gibi görünüyor. Ayın ortası ve sonu da diğer zorluklara meyilli zaman dilimleridir. Hata olma olasılığına karşılık kredi dökümlerinizi kontrol edin ve finans bilgilerinizi korumak için gerekli tüm önlemleri alın. Sîzin veya eşinizin geliri ya da şirketin sağladığı ayrıcalıklar da bu durumdan etkilenebilir.

4 Nisan harika bir gündün 4 Nisan’da yönetici gezegeniniz Neptün burcunuza geliyor. Bu sizin için rahat bir enerjidir ve bunu hemen her şey için, yaşamınızın tüm alanlarında olumlu yönde kullanabilirsiniz. Cazibe ve karizmanız zirvede olacak ve altıncı hissiniz aktif olup size pek çok durumda avantaj sağlayacak. Ayrıca hayallerinizi gözünüzde canlandırma işini günlük bir rutine dönüştürün. Hayaller size ilham verecektir.

Venüs 20 sinden itibaren burcunuzdan geçerken pek çok insan sizin zamanınızı ve ilginizi isteyecek. Çekim güçlerinizdeki bu yükselmeyle romantik anlar büyüleyici olacak ve siz eşiniz ve diğer insanlarla uyum içinde olacaksınız. 20 ve 28 Nisamda çevre kurmak ve sosyalleşmek, doğru insanlarla iletişim kurmanızı sağlayacaktır.

Nisan ayı finansal sıkıntılar getiriyor olsa da rahat nefes alacağınız zamanlar da olacak ve beklenmedik anda elinize bir miktar para geçme olasılığı yüksek. Şanslı Jüpiter yanınızda oldukça, biraz zaman kazanabilir, hatta yapacağınız ekstra işlerle kendinize ek bir gelir yaratabilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2012, burÇ, kiraz, nisan, rezzan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rezzan Kiraz 2012 Mart Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 01 Mart 2012 12:24
Rezzan Kiraz 2012 Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 30 Aralık 2011 01:53