IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 1 Post By N999
  • 1 Post By Melodram

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Mart 2012, 19:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nuray Sayari 2012 Nisan Burç Yorumları




Nuray Sayari Koç Burcu Nisan 2012

Tabii kimi Koçlar henüz bunun farkında değil; yani, ileride olası bir meslek veya mesleki pozisyon değişiminin. Hala farkında değilseniz, kader sizin için ağları örerken, daha erken demektir. Henüz yüzeye çıkacak şartlar oluşmamış, zemin çalışması devam ediyor demektir.
Bazı Koçları uyarmak isterim bu ay; Mars, Jüpiter, Venüs yoğunlaştırıyor; bu dikkatsiz, dalgın, aşırı öfkeli, aşırı hevesli Koçlara kötü oyunlar oynayabilir. Buna dikkat etmek gerekir derim. Bu dönemde, hatta ayın başından 15’ine kadar olan sürede, trafikte, öfkeli ve sabırsız olmayın derim.Yıldızlar sezginizi biraz kör eden bir noktada, bu dediğim süreçte, kendinize aşırı güven, aşırı rahatlık söz konusu olabilir.

Bu ayın ilk yarısında ayrıca aşırı istek ve heves size düşünülmeden atılan adımlar attırabilir. Sabırsızlığınız size tuzaklar kurabilir. O yüzden, planlarınızı sakin zamanda yapın, iyi tahlil edin ki, yıldızlar sizi atağa geçmeye davet ederken, birden sizi yoldan saptıracak heveslere kaymayın veya planlarınıza uymayan acele adımlar atmayın.

Bazı koçlar da sanki “erken” bir başarı kutlaması ile kibir ve böbürlenmeye yönelebilir, ama bu erken bir kutlama olur, benden söylemesi.. Kutlama bir hezimete dönebilir sizin için. Hele ki rakiplerinize karşı, bu kibrin ve zafer kazanmanın etkisiyle birden açık ve öfkeli tutum almanız kısa süre sonra halının altınızdan çekilmesiyle sonuçlanabilir.. Ayağınız her an kaydırılabilir. Siz siz olun rakiplerinizi veya size destek olan ama size göre fazla nasihat eden önemli kişileri hafife almayın..

Ayın ilk yarısı cazibeniz dorukta, yaşama hevesiniz yüksek, ortamların gözdesisiniz, yaptıklarınızla da dikkatleri üzerinize çekecek, öneminizi artıracaksınız. Yalnız kiminizde aşırı davranışlar belirebilir. Bir anda öfkeli, kızgın, intikamcı olup sonra birden barışık, neşeli, küskünlüğü unutan, şımarıklık yapan birine dönüşebilirsiniz. Yani dışarıdan dengesiz davranışlar sergileyebilirsiniz. Egonuzun aşırı yükselmesi sizi bir öyle bir böyle davranışlara sevk edebilir. Ve bu ne olduğu belli olmayan tavırlarınızla hedefinizi de baltalarsınız. Bazı önemli kişilerle birden ve sebepsiz düşmanlık, çatışma içine girmeniz, o kişilerin sizden uzaklaşmasına neden olabilir. Davranışlarınızın dengeye oturması ayın ikinci yarısında mümkün olur.

Sevgilisi olanlar için durum farklı tabii, ayın ikinci yarısı Boğadaki yıldızların Plüton ile yapacağı güzel açı birlikte güzel kararları almaya sevk edecektir. Sorunları aşmaları için hem dış koşullar hem içsel irade destek verecektir. Ay sonunda Güneşin İkizlere geçmesi ile, ilişkileri iyi bir noktaya gelecektir. Artık evlilik için hazırlıkları yapın derim. Koçların kimisi zaten büyük değişimi evlilik yoluyla yaşayacaklar. Hayat tarzları evlilik yoluyla değişecek radikal bir şekilde.

Para konusu bu ay boyunca adeta fırsat yağmuru yağacak sizin için, girişimler hızlı ve çabuk ivme kazanan türden olacak ve ayın ikinci yarısı çok önemli maddi sonuçlar elde edeceksiniz. Ayrıca daha önceden başlamış olan önemli bir işte de somut başarı yakalayacaksınız. Gerçekten bu ay çok sağlam kararlar alıp sağlam ve hızlı adımlar atarsanız, meslekte, parada resmen uzun yıllara damgasını vuran başarılı işlere imza atarsınız. Yıldızlar uzak vadeli başarı grafiğini sürekli yükseltecek önemli işlere işaret etmekte. Alanınızda marka olmanız, isim yapmanız içten bile değil yakın gelecekte. Ve önemli kişilerle işbirliği yaparak işinizi kalite ve boyutunu yükseltmeniz çok mümkün.

Nuray Sayari Boğa Burcu Nisan 2012

Ayın ikinci yarısında yıldızlar sizde toplanıyor
, Güneş zaten burcunuza geçmiş durumda. Bu sizin için önemli bir ay olacak demektir.Geçen ay ruhunuza dolan yoğun duygular, enerjiler taşmaya başlıyor, eyleme dökülmek üzere sizi harekete geçiriyor.

Bu ay sanki çok önemli bir özlem
, beklentiniz karşılık bulacak gibi. Özlemini duyduğunuz bir şeye kavuşmak mutluluk ve rahatlama getirecek. İşte, bu sizin yeni yolunuzda size güç verecek, ilham verecek şey olsa gerek. Rotanızın merkezinde bu özlem duydunuz şey var ve buna bu ay kavuşmanız sizi “doğru” rotaya yerleştirecektir. Adeta hayatınızda çok önemli bir taş veya taşlar yerine oturacak sanki.

Ayın ikinci yarısı güç adeta sizin elinize geçmiş durumda. Adınızdan bahsettireceksiniz adeta. Kiminiz kendi çevrenizde kiminiz daha geniş bir çevrede hakkınızda konuşturacaksınız. Hakkınız olana dair yapmakta olduğunuz mücadelede elde edeceğiniz haklı zafer insanların saygınlığını da kazanmanızı sağlayacak. Ancak
, haklı olduğunuz ve hakkınız olanda mücadele etmek size başarı getirecektir, şayet hak ihlali yaparsanız, emin olun bu başarının yakın zamanda bir bedeli olacaktır.

Sevgilisi olanlar ve eski aşklar bu ay yıldızlar tarafından kutsanıyor. Sevgilisi olmayanlara ne var diye bakarsak
, başta aklınıza gelmeyen, hesaba katmadığınız ama giderek garip bir şekilde bağlanacağınız bir aşk sizi bekliyor diyebilirim. Bu ay yıldırım aşklarının zamanı değil. Ayın ilk yarısı duygularınız bir öyle bir böyle, belki de anlık ilişkilere atlayıp duracaksınız, hatta gizli ilişkilere ama ayın ikinci yarısı dedi mi, birden yıldızlar sizi “derin” ve gerçek aşka sevk edecek. . Bu kadersel aşk enerjilerinden payınıza düşene sıkı sahip çıkın. Küçük kaprislere kurban etmeyin derim.

Nuray Sayari İkizler Burcu Nisan 2012

Ayın ilk yarısı hakikaten zor geçecek sizin için, çünkü gerçekten değişim rüzgarı hızlı esiyor. Ve olaylar da kontrolünüz dışında. Sizden kaynaklı değil. Ama dış kaynaklı olsa da, onları yönetmek, onları iyi tahlil edip yönlendirmek sizin elinizde. Esnek ve iradeli olmak gerek böyle bir zamanda.

Bazı İkizler önünüze yepyeni bir hayatın, yeni bir düzenin nimetlerini getirmiş ama getirirken mevcut şartları bir anda sarstığı için şaşkınsınız. Ani gelişmeler arasında nereye gideceğinizi bilemez haldesiniz. Kararını önceden verenler için koşturmacalar, hesaba katılmayan aksilikler ve beklenmedik hoş sürprizlerle şaşıracağınız bir ay olacaktır.

Sanki işle evlilik/özel hayat konusu birden hızlı gelişmelere maruz kalmış gibi, tek bir konu değil anlaşılan. Ve biri diğer alanı da etkileyecek durumda.Ayın ikinci yarısı hızlı olayların durulacağı, dost Boğa burcuna geçen yıldızların da desteği ile ve çabalarınızın sayesinde önemli beklentilerinizi hayata geçirmeye başlayacağınız bir süreç başlayacak.

Ayın ikinci yarısı dost ve yakın desteği yanınızda olacak. Sevdiklerinizle sıkı ve yoğun görüşmelerle stres atacaksınız. Ayrıca, Güneşin de Boğa da olmasıyla önemli bir hayaliniz hayat bulacak.Yıldızlar gergin ama siz gerçekten önemli bir dileğinizi seslendirmekten çekinmeyin, sanki yıldızların şaşırtıcı bir desteği olacak bu konuda gibi.

Hızlı gelişmelerin hayatınıza girmesiyle neyi nasıl yapacağınızı bilememenin ardından Boğadaki yıldızların size vereceği güçle, sağduyu ile sorunları aşmayı başarabilir ve isteklerinize ulaşabilirsiniz.Kimi Yengeçler için de ilginç durumlar söz konusu olabilir sanki; yenilik evet, değişim evet ama bazı gelişmeler “değişim, yenilik” maskesi altında sizi cezp edici, kandıran süslü püslü paketler içinde gelebilir.

Özetle bu ay aklınızı çelmeye çalışacak şeyler olacaktır, iyi düşünün derim. Karar vermek için en azından gelecek ayı bekleyin derim. Bazı yıldızlar ani ve şişirme fırsatlara işaret ederken, bunların arasında sağlıklı ve sağlam olan fırsatı anlamak kolay olmayabilir. Siz siz olun en azından, süreci biraz gözleyin.

Nuray Sayari Yengeç Bucu Nisan 2012

Bu ay dostlukların kimisi de sanki çıkar dostlukları, yani, belli bir amaç veya çıkar için samimiyet kurulması ve iş bitince dostlukların bitmesi durumu var. Bu tür yüzeysel çıkar ilişkileri belki gereklidir her iki taraf için de ama etik kurallara uyulduğu oranda fayda sağlar, aksi takdirde, bencil niyetler bir süre sonra geri tepecektir, üstelik faydadan çok zarar getirebilecektir. Buna dikkat etmek gerekir.

Ayın ilk yarısı kendinizden başka herkesi dinlemeye meyillisiniz, kafanız karman çorman ama ayın ikinci yarısı Güneş burcunuza geçince, iradeniz güçlenecek, inisiyatifi ele alacaksınız. Ayrıca yukarıda bahsettiğim faydadan çok zarar getirebilecek çıkar ilişkilerini de bir kenara atıp, kendiniz soruna el atıp halletme yoluna gideceksiniz.

Öte yandan inanılmaz güzel ve güçlü dostluklar edinmişe benziyorsunuz. İdeallerinize güç ve umut veren ilişkiler içindesiniz. Çok önemli kişilerden aldığınız destek ile amacınızdan vazgeçmeden ve detayları yani amacınızın içini dolduracak ayrıntıları ince ince işleyerek çalışmalarınıza devam ediyorsunuz.

Yalnız bu ay dostlukların kimisi de sanki çıkar dostlukları, yani, belli bir amaç veya çıkar için samimiyet kurulması ve iş bitince dostlukların bitmesi durumu var. Bu tür yüzeysel çıkar ilişkileri belki gereklidir her iki taraf için de ama etik kurallara uyulduğu oranda fayda sağlar, aksi takdirde, bencil niyetler bir süre sonra geri tepecektir, üstelik faydadan çok zarar getirebilecektir. Buna dikkat etmek gerekir.

Ayın ilk yarısı kendinizden başka herkesi dinlemeye meyillisiniz, kafanız karman çorman ama ayın ikinci yarısı Güneş burcunuza geçince, iradeniz güçlenecek, inisiyatifi ele alacaksınız. Ayrıca yukarıda bahsettiğim faydadan çok zarar getirebilecek çıkar ilişkilerini de bir kenara atıp, kendiniz soruna el atıp halletme yoluna gideceksiniz.
Bu ay aslında yeni iş girişimleri için ayın ilk yarısı güzel olmakla beraber, sanki parasal konularla bağlantılı görüşmeler, resmi işlerde canınızı sıkacak durumlar yaşamanız mümkün. Yani, sizin için kimi yerde çok iyi, umutları yeşerten, yükselten güzel ve mutlu edici gelişmelerle canınızı sıkacak gelişmeler bir arada. Karmaşık, dolaşık bir zaman dilimi olacak gibi ve düğümler ancak ay sonlarında açılmaya ve gelişmeler sizi ferahlatmaya başlayacak.

Ayın ikinci yarısı, ya eski bir ilişki ya da yeni veya var olan ilişkinizde sanki gözlerden ırak görüşme var gibi. Belki de bir tesadüf olacak. Yani, bir kapalılık, gizlilik veya tesadüf söz konusu. Belki sorunlar var ve bunları sakin ortamda, gözlerden ırak çözmek istiyorsunuz. Ya da yeni ilişki-eski ilişki karmaşası söz konusu olacak gibi. Anlaşılan kafanız karışacak gibi. Ay boyunca yaşayacağınız düğüm belki de aşk konusunda olacak gibi görünmekte.

Nuray Sayari Aslan Burcu Nisan 2012

Ayın ilk yarısı yaşanan gelişmeler sizi ayın ikinci yarısında önemli bir mücadeleye sevk edecek. Adeta bir güç savaşı yaşanabilir. Ya sahip olduğunuz bir pozisyonu korumak adına yapacağınız bir mücadele bu ya da, sizinle uğraşmak isteyen birilerine karşı yapacağınız bir mücadele. Bir yarış söz konusu sanki..Şans sizden yana ama tavizsiz ya da inatçı olmak da sanki iyi olmaz gibi. Yani işte birileri sizden yana, size dostken, birileri değil. Bir şeyler değişmiş ve siz bu ay bu değişen şartları somut olarak görüp anlayacaksınız.

Bazı Aslanlar ise bu ay sanki bir mekan değişimi için harekete geçecek, resmi başvuru ile iş yeri değişikliğine koyulacak.Zaten kariyer yükseltmek isteyen, iş/meslek değiştirmek isteyenler için son derece fırsat yüklü bir ay. Yeni şeyler öğrenmek, yeni insanlarla tanışmak size gerçekten ama bugün ama yarın çok faydalı olacaktır. Üstelik yeni tanıyacağınız kişilerden bazısı hayatınıza dost olarak, kalıcı olacak.Para konusu ayın ikinci yarısı sağlam görünüyor. Güç ve para getiren girişimleriniz olumlu sonuçlanacak gibi.Bazı Aslanların bu ay sevdiği bir yakını kendisinin bulunduğu mekana taşınabilir.

Ay boyunca gezmeleriniz ufkunuzu açacak, daha önce gitmediğiniz yerlere gitmek, yapmadığınız şeyleri yapmak, hayat felsefenizi tazeleyen pozitif bir etki yaratacak. Adeta kafanızdaki tozu silkeleyip atacaksınız. Yeni enerji zihninizde doping etkisi yapacak. Ardından yeni şeyleri kalıcı olarak hayata katmak için hevesle girişimlerde bulunacaksınız. Bunları hayatınıza katmanız da uzun sürmeyecek.

Aşk konusunda taze enerjiler pencerenizden sökün etmiş adeta. Evet kalbi boş olan Aslanlar için yeni aşk umut vaat edici. Bu ay birçok burca eski aşklar vaat ederken size yıldızlar yeniyi işaret etmekte. Ve bu yeni aşkın ilerlemesi hızlı olacak. Bu yeni ilişkinin idealinize uygun olduğunu gelecek ay daha iyi anlayacaksınız.

Evli veya sevgilisi olan Aslanlar, birlikte mutlular, hayatlarına getirdikleri taze güzelliklerle adeta bir kış uykusundan uyanıp bahara girmenin çocuksu sevincini duyacaklar. Yenilikler aşkınızı da güçlendirecektir. Bazı Aslanlar ise, aşk için yol yapacak gibi görünüyor.Bazı Aslanları ayın ikinci yarısında, Boğa burcuna yerleşen yıldız yığılması için uyarmak isterim. Yanlış manevra, burnunun dikine gitmek ters teper, kafanızda bir balyoz darbesi yemiş gibi bir etki oluşturabilir. Siz güçlüsünüz evet, ama diğerleri de güçlü…Meslek veya pozisyon değiştirmek için iyi bir zaman..

Nuray Sayari Başak Burcu Nisan 2012

Bu ay Başaklar ya ortaklıkta ya da evli ise, eşiyle birlikte önemli bir yatırım yapmak için kolları sıvamış durumda. Parasal koşulları iyileştirmek, önemli bir hedefinize ulaşmak için iyi bir zaman. Para çıkışı söz konusu yatırım için. Kiminiz de daha önce yapmış olduğunuz yüklü borçları temizlemek için kolları sıvayacaksınız. Ne olursa olsun, paranın gelmesi, ödeme gücünüz yerinde.

Bu arada eşleriyle sorun yaşayanlar çözüm için ayın ikinci yarısı güç sizde. Akıllı ve inisiyatifli somut adımlar atarak bazı sorunları geride bırakacaksınız. Bir şekilde bir sorundan kurtulacaksınız.

Aşk anlayışınız kökten değişirken, ilişkiyi yaşama alışkanlıklarınız, özel hayata karşı bakış açınız da kökten değişiyor. Sanki bazı zincirleri kırıyorsunuz. Kiminiz bu değişimi sağlıklı yönetirken, kiminiz sanki raydan çıkacaksınız. Neyse ki Boğadaki yıldızlar eski-yeni, doğru-yanlış ikilemlerinde bir denge kurmanız için imdada yetişecek.İşler iyi görünüyor. Epeydir yaptığınız çabalar ilerlemeye devam ederken, hedefe odaklı ilerlemek hem iş yeri ortamındaki muğlak havayı dağıtmış, hem siz artık aldırmıyorsunuz olana bitene, ne istediğinizi bilerek ilerlemeye devam ediyorsunuz. Gözünüzde büyüttüğünüz, uzak gördüğünüz şey neyse, gittikçe yakınlaşıyor. Daha önce siz birilerini veya bir şeyleri idealize ederken, artık birileri sizi idealize etmeye başlamış.

Para ve yatırım işinde gerçekçi olmayı elden bırakmadan, büyük oynayın, korkmayın derim, sağlam giderseniz, yıldızlar size uzun vadeli amaç yolunda giderek desteğini artıracaktır. Zaten yıldızların bazı pozisyonları küçük işleri bırakın, büyük oynayın, mesajı vermekte. Yeter ki bastığınız zemin sağlam olsun. İyi planlar yapın, hayatınızın sorumluluklarını da sahiplenin, ipler elinizde olsun.

Geçen aylarda Başakları kendileri ve yakınlarının sağlık durumu için uyarmıştım, bu uyarımı bu ay da yapmak isterim. Özellikle tansiyon ve kalp gibi birden nüksedecek sağlık sorunu hususunda özenli olmak gerekir derim. Bu ayın güzel bir yanı sağlık konusunda, Güneş’in dost Boğa burcuna geçmesidir. Söz dinleyen Başaklar ve yakınları Güneş’in sağlığı güçlendiren etkisinden faydalanacaktır.

Bazı Başakları da uyarmak isterim; ay sonlarında, işte bir skandala karşı dikkat etsinler. Sizi şaşırtacak edebilecek bir durum olabilir. Ancak bu durumu geri püskürtmeniz mümkün. Ya da bazı dış gelişmeler bu işi halledecek.. Yani böyle bir şey sanki hanenize artı olarak geçecek sonuçlar verecek gibi.

Nuray Sayari Terazi Burcu Nisan 2012

Bazı fırsatların gelişme seyri sanki Ağustos deyince ortaya çıkacak gibi. Yani siz adım adım ilerleyeceksiniz ve Ağustosta bir noktaya geleceksiniz. İşte, o nokta sizi tatmin eder durumda ise, yola devam edersiniz, yoksa yeni bir yol tutturursunuz gibi.

Bazılarınız sanki bir ortaklık veya bir işbirliği başlatmış gibi. Bu işbirliği size para getirecek gibi yakın zamanda, ancak, bir-iki ay sonra işbirliğini yeniden gözden geçirmeniz gerekebilecek. Ya da bazı dış koşullar işte belli bir dönüm noktası yaşatacak gibi. Açıkçası bu tür şeylerde uzun vadeli amaç yolu pek açık görünmüyor, yakın zamanın koşulları her an yeni bir manevra gerektirebilir.
Ancak ay sonlarından itibaren bir umut doğabilir. O da zayıf bir umut. Kiminiz de yaptıklarınızla düşman çekmişsiniz kendinize. Üstelik güçlü kişiler bunlar.. Bu tür sorunları aşmak epey zamanınızı alacaktır, hemen olacak bir şey değil.Hem fırsat rüzgarının bol estiği hem ters rüzgarların bol estiği bir zamanda, bir şeyin tersine dönmesi çok mümkündür, o yüzden siz siz olun, her şeyi net ve açık yapın. Ya da olmadı, yeni fırsatlarla kendinize yeni dünyalar açın, bırakın eskimiş şeylerle zaman kaybetmeyi.Para konusu iyi görünmekte. Ayın ikinci yarısında, yatırım için olumlu enerjiler var. Ortak parasal konular iyi görünmekte. Ya da para trafiği olumlu akacak gibi.

Aşka bakarsak; kiminiz gizli, gözlerden ırak bir aşka yelken açıyorsunuz, kiminiz yeni aşkı dolu dizgin yaşıyorsunuz, yarını düşünmeyecek kadar enerji ve heves dolusunuz. Yıldızlar evlilik evinize hücum etmiş durumdayken, her an hızlı bir evlilik kararı alabilirsiniz.

Nuray Sayari Akrep Burcu Nisan 2012

Bu ay gerçekten zor olacak yani çatışma, tartışma var, karşılıklı anlayış olmadığı takdirde giderek artan bir çatışma olacak gibi. Kiminiz bunu geniş ailede, kiminiz işte veya resmi bir bir yerde, kiminiz de evli iseniz eşinizle yaşayacaksınız gibi.Bu ay sorunlar su yüzüne çıkacak. Anlaşmazlıklar, olası bazı içten içe kaynayan durumlar vs çıkacak karşınıza. Gerçekler nedir göreceksiniz. Sorununuz nedir bileceksiniz ve kiminle konuşacağınızı, kimden hesap soracağınızı veya kim sizden hesap soracak, kimi kime şikayet edeceksiniz, vs neyse yaşadığınız şey ortaya dökülüyor.

Ayrıca daha önce yapmış olduğu bir hatanın ceremesini çekecek gibi, çünkü birilerini kızdırmışsınız anlaşılan.İlişkiler evinizde zıt burcunuz Boğada oluşan yıldız yığılması gerçekten zor enerjiler yüklü. Bir taraftan sıcak enerjiler de yok değil. Yani, olası tartışma, çatışma belki daha yumuşak yaşanabilir. Hatta Oğlak burcunda bulunan Plüton’un Boğadaki yıldızlarla ayın ortasında yapacağı olumlu açı, sağduyulu ve olumlu bir iletişim zemini yaratmakta ama bunun için kişilerin istekli olması gerekir. Ve samimi olması gerekir. Yani, yıldızlar öyle ki, bu samimiyet ve iyi niyetli iletişim kurulsa dahi, arkasından birinin yapacağı tepki çekecek bir hatalı tutum birden olayları tersine çevirebilir. O zaman kurulan o anlaşma zemini de heba olur. Sizin bu ayki parolanız iletişim ve samimiyet.

Para konusu oldukça iyi görünüyor. Jüpiter’in para evine yaptığı son derece verimli açı, parasal durumu yükseltmeniz için size şanslı olanaklar sunacaktır. Ay sonunda ise yatırım konusu iyi görünmekte. Uzun vadeli düşündüğünüz bir yatırım hedefine ulaşmanız mümkün.

Tabii bütün Akrepler bu tür çatışmalı durumlar içinde değil. Kiminiz de, sanki, yoğun bir şekilde işinizde koşturmaca içinde olacaksınız, bu koşturmacalar ayın ikinci yarısı iş yerinden dışarı taşacak. Yani önce büroda süren yoğun faaliyetler daha sonra dışarıya yöneltecek sizi, insanlarla yüz yüze görüşmelerle işinizi geliştirme, müşteri potansiyelinizi artırma, onları memnun etme çalışmalarıyla devam edecek. Hatta işbirliğini büyütmeniz söz konusu. Bu bir ortaklık mıdır, bilemem ama bir büyüme, paylaşma söz konusu.

Aşka bakarsak, cazibeniz üzerinizde. Girdiğiniz ortamlarda ilgi çekeceksiniz, iltifat alacaksınız. Bu arada, sanki birilerini bir anda çarpmanız söz konusu. Ama bu karşılıklı bir çarpılma da olabilir. Aşkta bu ay tesadüfler var. Eski bir aşkınızla sanki bir karşılaşma var gibi. Onunla ilgili sizi şaşırtan şeyler öğrenebilirsiniz.

İlişkisi iyi olan Akrepler sanki evlilik hazırlığında. En azından evlilik olasılığının gün ışığına çıkacağını gösteren gelişmeler var.

Nuray Sayari Yay Burcu Nisan 2012

Jüpiter 5.evde gerçekten inanılmaz enerji ve şans verir kişinin büyük girişimlerine, inanılmaz hızla yükselme, ilerleme şansı verir ama Jüpiter’in bu evde bir tuzağı da vardır; kendine aşırı güven pompalayıp kişiyi sınar. Asıl amaca ne kadar sıkı tutunmuşsunuz, planlarınızı gerçekçi zemin üzerine ne kadar sağlam kurmuşsunuz, sınar. Karşısında kısıtlama yıldızı da, bazen birden şansı alır çeker ayağınızın altından. Özetle, siz siz olun kendinize kesinlikle güvenin ama ne detayı es geçin ne kibirlenin, zemininizi asla kaybetmeyin, büyük amacınıza odaklanın.

Jüpiter 5.evde girişimleri yükseltme, büyük projeleri hayata geçirme imkanı verir, itibarı artırır ama aynı zamanda bu evdeki bir Jüpiter iflas yıldızıdır da.. Şans var ama kullanan iyi kullanırsa..Bu ay sizin için de ikiye bölünebilir. Ayın ilk yarısı toplum önündesiniz. İnsanlarla yüz yüze görüşmeler, çalışmalarınızı bir yerlere tanıtma çabaları, çeşitli iş ve sosyal toplantılar içinde geçer ve ayın ikinci yarısı dedi mi, iş faaliyetiniz iş yeri mekanınıza kayar. İş yerinde harıl harıl bir iş temposu başlar. Gündelik hayat bu ay da çok hareketli.

Ayın ikinci yarısı aşırı çalışmaktan sağlığınızı bozabilirsiniz. Beslenme ve bakıma özen göstermelisiniz.Ay sonuna gelince, Güneş zıt burcunuz İkizlere geçecek. Sanırım o zaman üzerinde çalıştığınız işlere ara verip daha farklı ortamlara katılacaksınız. En azından bazı işleri bitirmenin rahatlığını duyacaksınız. Ve iş yerinde yaptığınız bazı çalışmaları gün yüzüne çıkaracaksınız. Önemli kişilerle yüz yüze görüşmeler söz konusu. Hatta uzun zamandır beklediğiniz bir görüşme de mümkün olacak gibi.

Aşka gelirsek; yani, 5.evinizde yıldızlar dolu. Burası aşk evidir. Bu ay beklemediğiniz bir anda birinden teklif almanız mümkün. Cazibeniz çok yüksek. Etrafınız insan kaynayacak adeta. Öte yandan Satürn sizi ikilemlere koyabilir. Kafanızdaki şablonları atmadan etrafınızdaki ilgiyi görmekte de zorlanırsınız. Yine de etrafınız öyle kuşatılmış ki, artık bu ilgiyi de görmemeniz mümkün değil. Bu ay aşk meselesi netleşir, düzene girer, kimle, nasıl bir ilişki olacağı belli olur gibi. Aşkta şans ve tesadüflerin bir arada yaşanacağı bir ay.

Nuray Sayari Oğlak Burcu Nisan 2012

Bu ay sosyal çevreniz birden acaip gelişecek ve kendinizi farklı ve sosyal ortamlarda ifade etme imkanı bulacaksınız. Ciddi görüntünüz ve disiplinli tavrınızla tanınan sizi insanlar eğlence ortamında görüp şaşıracak ve hayran kalacaklar. Eğlenmeyi de bildiğinizi ve sosyal ortamların da merkezinde olmayı başarmanız hayran sayınızı artıracaktır. Bu ay özetle, itbarınızı, desteğinizi artıracağınız sosyal ortamlardasınız, gözdesiniz, insanların önündesiniz.

Bazı Oğlaklar, yıldızların size verdiği sosyal dopingle, gözde olacağınız ortamlara girip birilerini büyülemeniz, hayran bırakmanız ve teklif almanız veya teklif etmeniz çok mümkün. Gözünüzü açın, iş iş deyip, gizli çekingenliğinize işi bahane etmeyin derim. Bu arada gerekli olan cesaretse, Mars Boğaya geçince verecektir. Zaten bu ay rekabetçiliğiniz, yarışma hevesiniz üzerinizde olacak. İddiacı olacaksınız. Epeydir böyle keyifle ve yarışmacı ortamlarda bulunmamıştınız. Hem eğlenecek hem de kendinizi kanıtlayacaksınız.

Evli Oğlaklar ise, nihayet işten, evden, görevden başka şeyler olduğunu hatırlayacak. Eşiyle birlikte ama iş vesilesiyle ama özel, sevdikleriyle beraber eğlence ortamlarına bırakacaksınız kendinizi. Mutlu olmak, hayattan keyif almak en büyük enerji dopingi olacaktır sizin için. Tabii bazı başarıların da kutlamasını yapmak ayrı bir mutluluk olacak sizin için.

Özetle, ben size bu ay bir başarı, bir işi sonlandırma, iyi bir noktaya getirme ve bunu kutlama görüyorum. Kiminiz için ise bir terfi, bir teklif gibi bir şey var. Mevki, kariyer tırmanışında hırsla ve kararlılıkla devam ederken, bu yeni teklif, sanki size ekstra sorumluluktan ziyade, belki bazı yükümlülüklerinizi de hafifletecek ve size daha keyifle çalışma imkanı verecek bir şey gibi. Gökte ararken yerde bulacağınız bir teklif, bir öneri adeta.Para var dedim ama harcama da olacaktır, ay boyunca dışarıdasınız nerdeyse, bunun da bir mali bedeli olacak ama olsun, mutlusunuz, keyfiniz yerinde.

Sevgilisi olanlar ve evlilerin aşklarını güçlendirebilecekleri romantik ortamlar söz konusu. Ayrıca diğer Oğlaklar için, kimine eski kimine yeni aşk var.Yıldızlar bu ay eski aşkları kutsuyor, onları canlandırmaya, güçlendirmeye niyetli. Ayrıca, yıldırım aşkından ziyade derinden gelen, giderek güçlenen aşklara yeşil ışık yakmakta. Bu da sizin için, güçlü ve kalıcı olabilecek aşkın sınırlarına giriyorsunuz demektir.

Nuray Sayari Kova Burcu Nisan 2012

Ayın ikinci yarısına kadar iş ve koşturmacaya devam. Ayrıca sürpriz iş yolculukları da çıkabilir her an yine. Zaten bu ay yoğun bir şekilde iş, tanıtım vs işleri doğru adımlardır sizin için. Kariyer tırmanışında, kariyer taşlarını örme yolunda, bu ay payınıza bol reklam, insanların ayağına giderek görüşmeler var.

Geçen ay bozulan ilişkileri tamir etmek, aksayan görüşmeleri rayına oturmak da gerekir tabii.Kimi Kovalar sanki ya iş yerini taşıma, ya da evi taşıma planı kuracaklar birden. Bu belki işte bir tadilat, yenileme falan da olabilir.Yıldızlar sanki size geçmişte yaptığınız hataları tamir etme imkanı verir gibi. Yani, yaşadığınız bazı olayları iyi gözleyin derim, bu olayların altında yatan yıldızların mesajlarını doğru okuyun.

Para konusu, kağıt üzerine para iyi görünüyor ama bunların nakde çevrilmesi için biraz zaman gerekir gibi.
Aşk durumlarına bakarsak, yeni ilişkiyle beraber yeni anlayış hayatınıza girmiş. Siz genelde partnerinizi değiştirmeye meyillisinizdir ama bu sefer işler farklı gibi. Değiştireyim derken değişmeniz de mümkün çünkü yaşadığınız olaylarla siz de kafanızdaki eskimiş düşünce kalıplarını fark edecek, zihinsel bir yenilenmeye ihtiyacınız olduğunu anlayacaksınız. Olaylarla ilişkiniz üzerinden farklı bir pencereden bakmayı öğrenmenin zamanı gelmiş. Bu değişimin sağlıklı olması için, ilişki alışkanlıklarınızı değiştirmekten başlayın derim yani bir tatile çıkın, ya da buluşma şeklinizde bazı farklılıklar yaratın. Daha önce romantik bir çıkış yapmadıysanız yapın falan. Aşkı farklı yaşamak size de iyi gelecektir.

Yıldızlar yeni ilişki vaat etmiyor size bu ay. Var olan ilişkinizi güçlendirmenizi istiyor anlaşılan. Ancak dediğim gibi, bu zihinsel yenilenme sürecinde yer yer bazı hararetli tartışmalar da yaşanabilir bu ay. Bu tartışmaları bir şeyler değiştirmek adına fırsat sayarsanız, krizi fırsata dönüştürürsünüz. Yoksa, kendinizi bir çıkmazda bulursunuz, kitlenirsiniz. Bu kilidi ancak ay sonlarında çözersiniz gibi.

Nuray Sayari Balik Burcu Nisan 2012

Geçen ayın gelişmeleri devam edecek ayın ilk yarısına kadar, Koçtaki yıldız yığılması sizi parasal işlerle yoğun uğraşmaya sevk edecek. Otorite ile veya önemli kişilerle işbirliği iyi yolda seyredecek bu ay da. Ancak siz siz olun kendinize, kendi yetenek ve gücünüze güvenin derim. Çıkar ilişkisi nerde ters döner bilinmez.

Ayın ikinci yarısında ise, yıldızlar Boğa burcunda yığılma yapacak. Demek ki, ayın ikinci yarısı iş seyahatleri, iş görüşmeleri yapılacak. Sürpriz seyahatler, sürpriz ziyaretçiler bekleyin.Bu ay sanki ailenizle de daha yakın bir temas söz konusu. Sanki bazı planlarınız var ve bunu ailenizle daha fazla paylaşmak istiyorsunuz. Ayrıca özlem gidermek amacıyla ziyaretler yapacaksınız. Yakınlarınızla hem özlem gidereceksiniz hem onların fikrini alacaksınız.

Ayın ikinci yarısında gerek iş konusunda gerekse duygusal konularda sanki dağılan bazı taşlar yerine oturacak gibi. Şu an gözünüz net görmüyor, taşlar karışmış durumda, ama bir süre sonra neyin ne olduğunu görmeye başlayacaksınız.

Belki birilerini üzdünüz, belki sizi birileri üzdü, bu bir düşmanlık, bir ayrılık yaratmış gibi. Bu süreç hem gerçek dostu tanımanızı sağlar hem de varsa bir hata, yolun yarısından dönmek mümkün olur. Hatalar telafi edilebilir, yaralar sarılabilir.

İş ilişkileri konusunda ve dostlukta size önemli dersler verecek bir ay olsa gerek. Bu arada, birilerinin düşmanlığını da kazanmış olmanız mümkün. Bu ay yaşadığınız olayları küçümsemeyin derim. Detaylar çok önemli.

Sağlık konusunda sizi geçen ay uyarmıştım. Bu ay da dikkat etmeniz gerekecek.Aşka bakarsak, ayın ikinci yarısı yıldızlar aşka destek verecek gibi. Aşka vakit ayırmak isteyeceksiniz bu kadar yoğunluk arasında. Çünkü bunalmış görünmektesiniz. Eşiniz veya sevgilinizle yakınlar, dostlar arasında olmak isteyeceksiniz. Bir sevgi dopingine ihtiyacınız var gibi.

Kimi Balıklar ise, bir yakınının aşkla ilgili bir mutluluk haberini alacak. Ya da siz mutlu bir haber vereceksiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 30 Mart 2012, 20:20   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Nuray Sayari 2012 Nisan Burç Yorumları




N999 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Nuray Sayari Boğa Burcu Nisan 2012

Bu ay sanki çok önemli bir özlem , beklentiniz karşılık bulacak gibi. Özlemini duyduğunuz bir şeye kavuşmak mutluluk ve rahatlama getirecek. İşte, bu sizin yeni yolunuzda size güç verecek, ilham verecek şey olsa gerek. Rotanızın merkezinde bu özlem duydunuz şey var ve buna bu ay kavuşmanız sizi “doğru” rotaya yerleştirecektir. Adeta hayatınızda çok önemli bir taş veya taşlar yerine oturacak sanki.

Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
...
- şimdiden özledim.
Aşırı özlem.
...

Günlüğümün bir bölümünde bahsettim özlemden, bir özlem var ama umarım kavuşmayla sonlanır. Birden mutlu oldum.

__________________
If you can't measure it, it doesn't exist.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
2012, burÇ, nisan, nuray, sayari


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nuray Sayari 2012 Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 12 Mart 2012 21:25
Nuray Sayari 2012 Mart Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Şubat 2012 14:58
Nuray Sayari 2012 Şubat Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 18 Ocak 2012 22:14
Nuray Sayari 2012 Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 30 Aralık 2011 01:44
Nuray Sayari 2012 Ocak Burç Yorumları N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 30 Aralık 2011 01:27