IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By N999

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Nisan 2012, 15:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burç Erkekleri Neleri Kıskanır




Aşk varsa, kıskançlıkta var Bazı kıskaçlıkların burcundan kaynaklandığını biliyor muydunuz? Özellikle ilişkilerde burçların ait oldukları gruplar da çok önemlidir, sizin yolunuzu yönlendirir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Koç Erkeği: Ateş burcudur. Güçlü ve yaratıcı bir yaklaşımı paylaşırlar ama ani etkilenmeler ve sonuçtaki kıskançlıklar ve kuşkular ilişkiyi yıkabilir Koç erkeğine âşıksanız çok maço bir erkeğiniz var demektir. Sıcak, (kavurur)kızgın reaktif Mars gezegeni tarafından yönetilen Koç erkeği "savaşçı" olarak bilinir asla sıkıcı değildir. Reddedilmeyi zor hazmeder. Mücadeleyi sever, Elde ettiklerinden çabuk sıkılıp başka hedeflere yönelebilirler. Elde etmek istediği şeyi en sona saklamalısınız. İdealinde hep Terazi ve Yay burcu vardır. Zıt cazibesi Aslan ve Boğa’yı bir mıknatıs gibi çeker.

Boğa Erkeği: Toprak burcudur. Çok sahiplenici bir burçtur. Sabit fikirlilikleri, onları aynı zamanda sadık, sorumluluk sahibi, sebat eden, başladıkları işi kesinlikle yarım bırakmayan ve kararlarını mutlaka uygulayan azimli kişiler haline de dönüştürür Boğa için güvenlik duygusu çok önemlidir ve çoğu zaman kararlarını ona göre verir. Benimsedikten sonra ise fanatik kıskanç olabilirler… Boğa erkekleri yaptıkları hiçbir şeyde aceleyi sevmezler. Çok şanslısınız! İdealinde hep Akrep ve Başak burcu vardır. Zıt cazibesi Yengeç ve İkizleri bir mıknatıs gibi çeker.

İkizler Erkeği: Hava burçlarının bu erkeği, Hayata hep olumlu tarafından baktıklarından, sorun çıkarmaya pek meyilli olmazlar. Yalnızlıktan hoşlanmaz, Fazla duygusal olmasalar da, bazıları çabucak alınır. Sevdikleri insanlara büyük önem verdiklerinden, aşk ilişkilerinde, ilk önce arkadaş olup olamadıklarına bakarlar. Eğer başarmışlarsa, evliliğe rahatça gidebilirler. Rahat bırakma ve rahat bırakılma taraftarıdırlar. Kırıcı olmaktan özenle kaçınırlar ve sinirsel gerilimde kendilerini kaybetmiş gibi göründükleri anlarda bile bunu başarabilirler. ! Kilit nokta hayatındaki en güzel olayın siz olduğunuza onu ikna etmenizdir! İdealinde hep Koç ve Balık burcu vardır. Zıt cazibesi Yay ve Terazileri bir mıknatıs gibi çeker.

Yengeç Erkeği: Su grubu burçlardan Yengeç erkeği hayatını sevgi üzerine kurar. En duygusal erkekler bu burçtan çıkar. (anıları yönetir) Duyguları sık sık değişir. Evhamlı ve endişelidir, aynı zamanda nazik ve vericidir. Niyetleri sezer, düşünceleri okurlar. Bu yüzden de, ortada bir sebep yokmuş gibi gözükürken aniden kıskançlık ve tepki göstermeye başlayabilirler. Alıngan oldukları doğrudur ama her zaman çevrelerindeki insanların tahmin ettikleri sebepten dolayı çileden çıkmazlar. Aşkı kendi iç dünyalarında yaratır, kendi içlerinde yaşar! İdealinde hep Kova ve Aslan burcu vardır. Zıt cazibesi Balık ve Yengeçleri bir mıknatıs gibi çeker.

Aslan Erkeği: Ateş burç erkeğini fark etmemek imkânsızdır. Erkeksi özelliğini ve hükmeden varlığını hemen hissedersiniz. Gösterişli ve abartılı tavırlarıyla çok karizmatiktir. Bir şirketin tüm bölümlerinin olmasa bile kendi çalıştığı bölümün yöneticisidir. Aslan burcunun en tahammül edemediği şey Aşkta ikinci sırada yer almaktır. … Rekabeti asla kabullenmeyecektir. İç dünyalarının fırtınalı olmasından dolayı, dış dünyada da gerilim içinde kalmaya tahammülleri yoktur. Öfke patlamalarını engellemeyi, vazgeçmeyi başaramazlar. Sadakati, bağlılığı ve inanılmaz cömertliği ile sizi kazanır. İdealinde hep Yengeç ve Oğlak burcu vardır. Zıt cazibesi Koç ve Boğayı bir mıknatıs gibi çeker.

Başak Erkeği: Toprak burcunun Titiz, ince eğirip sık dokuyan Başak erkeği aşktan da korkar. Daha doğrusu, mevcut düzenini bozan her şeye karşı derin bir antipatisi vardır.. Sadakatsizliğe ya da evlilik dışı ilişkiler aramaya eğilimli olmamalarına rağmen heyecan verici taze duyguları da severler. Bu da sevdi mi tam sevenlerdendir. Endişelidir. Bazen, sinir bozacak şekilde kıskanç olurlar. Merkür tarafından yönetilir önyargılı ve kuramsaldır Diğer taraftan, alıştıkları şeylerden vazgeçememeleri, bazı şeylerden ya da kişilerden ayrılmak zorunda kaldıklarında onları bunalıma sokabilir. İdealinde hep Akrep ve Terazi burcu vardır. Zıt cazibesi Balık ve Koçları bir mıknatıs gibi çeker.

Terazi Erkeği: Hava burçlarının Güzellik sembolü Venüs gezegeninin burcu Terazi erkeği, partnerlik burcudur, o nedenle Terazi erkeği tek başına olmaktansa evli olmayı ya da beraber yaşamayı tercih eder. Terazi erkeği aslında aşka âşıktır. Onu elde tutmak biraz zor gibidir. Aşkta hayal kırıklığına uğrasa da yeni birini bulmakta zorlanmaz. . O nedenle özelliklede ilişkinin başında nerede durduğunuzu bilmek zor olabilir. Bir kez bağlandıktan sonra sadıktır, Farklılık istekleri, çoğunluğun arasında sadık kalmayı ön plana çıkarırlar. Aşkın oluşması için gereken yer ve atmosferi bulmak için büyük çaba harcarlar. İdealinde hep Koç ve Yengeç burcu vardır. Zıt cazibesi Kova ve Oğlakları bir mıknatıs gibi çeker.

Akrep Erkeği: Su grubu burcu; Akreplerin başlıca özelliği, kırılganlığıdır. Duyguları sel gibi boşalınca, hareketsizleşir. Akrep kararlı, ketum, koruyucu, kıskanç ve güçlü bir erkektir. Tutkuya ve saplantıya eğilimi olan tek burçtur, o nedenle kariyerinden aşk hayatına kadar hiçbir şeyde orta karar değildir. Küllerinden yeniden doğan Zümrüdü Anka Kuşu tarafından sembolize edilir ve bu da Akrep'in felaket gibi görünen zor durumlarda ayakta kalma ve dönüşüm geçirme yeteneğini açıklar. Hırslı olmalarına rağmen, içlerindeki diğer her şey gibi, bunu da gizlerler. Hakkında pek çok şey yazılmıştır. Heyecan verici, güçlü, sessiz ve yakışıklıdır. İdealinde hep İkizler ve Başak burcu vardır. Zıt cazibesi Yengeç ve Terazileri bir mıknatıs gibi çeker.

Yay Erkeği: Ateş burcudur. Bitmek tükenmek bilmeyen enerjileri ile ünlüdürler. Aşırı derecede eğlenmeye meraklı, bağımsızlığına düşkün ve biraz da çapkındır. Zekidir, etik, ahlaki değerler, siyaset, felsefe veya din hakkında fikir tartışması yapmaya her an hazırdır. İyimserliği ve inancı onun en cazip özellikleridir. Aynı zamanda çok gezgin bir burçtur, En iyi sporcular ve İş adamları bu burçtan çıkar. Uzun süreli ve monoton ilişkiler pek ona göre değildir. Kıskançtır fakat Kıskançlığa ve baskıya gelemez ilişkisi ayrılma riski taşır ama karşılıklı bir anlaşmaya varıldığında, zarar vermez. Mutlu bir çift olarak görünürler ve gerçekten de öyledirler. İdealinde hep Yay ve Balık burcu vardır. Zıt cazibesi Aslan ve Koçları bir mıknatıs gibi çeker.

Oğlak Erkeği: Toprak burcudur. Toprak burçlarının temel özelliklerinden biri güvenilir olmalarıdır Oğlaklar güçlü pozisyonlara gelir ve çevrelerini çok başarılı arkadaş ve iş adamları ile doldururlar. Kendi işini yapmak isteyen Oğlaklar büyük şirketlerin bir parçası olmak ister ve çoğu zaman basamakların en tepesine emin adımlarla tırmanır. (Ne kadar çok yükselirse, beraber olduğu kadına okadar fazla önem vereceğini aklınızda tutun.) Bu burcun erkeği, aşk konusunda çok çekingendir. Mantıklı oldukları söylenebilirse de, Kıskanç yapılarının sert baskısının doğurduğu kin tutma huyları nedeniyle dengelerini kaybetmeleri işten bile değildir. İdealinde hep Yengeç ve İkizler burcu vardır. Zıt cazibesi Yay ve Kovaları bir mıknatıs gibi çeker.

Kova Erkeği: Hava burcu Kova erkeği macerayı çok sever. Ayrıca çok zeki, esprili ve tutkuludur. Bu yüzden birçok kızı zorlanmadan etkileyebilir. Kova erkeğinin en göze çarpan özelliği bağımsızlığı ve yaratıcılığıdır. Bilimsel konulara eğilimi vardır. Kovalar geçmişte olan bir şeyi hiç umursamazlar zira tüm dikkatleri geleceğe odaklanmıştır... Doğal ve karizmatik liderlerdir. Genelde çok arkadaşı vardır ama gerçekte ona pek azı yakınlaşabilir. Kova'ya âşık olmak kolay değildir zira elde etmesi zordur. Ama tıpkı Fransızların söylediği gibi aşkta en çok acıyı çekenler yine en büyük aşkı yaşayanlardır. Tehlikeli araç kullandıkları ve daha kıskanç oldukları görülebilir. İdealinde hep Terazi ve Boğa burcu vardır. Zıt cazibesi Balık ve Yengeçleri bir mıknatıs gibi çeker.


Balık Erkeği: Su gurubu Bu erkeğin zengin hayal gücü ve hassasiyeti, onu hemen sevmenize neden olur. Balık'ın en büyük gücü yaratıcılığıdır. Balık burcundan çok yetenekli film yapımcıları, yazarlar fotoğraf sanatçıları ve inşaatçılar çıkar. Sahip olduğu duygudaşlık duygusu nedeniyle ona çok çabuk âşık olabilirsiniz. Büyük olasılıkla iç dünyanızı bu kadar iyi anlayan başka bir erkekle tanışmamışsınızdır. Âşık oldukları zaman dünyayı sevdiklerinin etrafında döndürürler. Onlara açılır, günlük hayatlarında fazla göstermedikleri romantik yanlarını ortaya çıkarırlar. Fedakârlık ve sadakat, âşık olan bir Su grubu burcunu tanımlar. Kıskanmaktan ve iğnelemekten hoşlanırlar. İdealinde hep Yengeç ve Koç burcu vardır. Zıt cazibesi Boğa ve Aslanları bir mıknatıs gibi çeker.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burÇ, erkekleri, neleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kim KıskanıR..? GÜLL IF Anket Arşivi 20 11 Eylül 2015 08:41
Burç Erkekleri Aşkı Nasıl Yaşar N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 26 Mart 2012 13:15
Arkadaşlarınızı kıskanır mısınız? N999 IF Ekstra 3 20 Aralık 2011 23:48
Sevenmi kıskanır güvenmeyen mi? Hesna IF Anket Arşivi 11 21 Şubat 2011 08:57
Seven insan kıskanır mı? Lucifer Aile Evlilik ve Çocuklar 4 24 Mart 2010 20:53