IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Mart 2015, 01:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Balık Mart 2015 Burç Yorumu




Gökyüzü aşk hayatınızda büyük dalgalanmalarla karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Eski aşkınız karşınıza çıkabilir yeni bir insan tanıyabilir ve nasıl karar vermeniz gerektiğini belirlemekte çok zorlanabilirsiniz. Evli Balıklar sizlerde eşinizin üzerinde denetimi bırakıp mutlu olma çabası içine girdiğiniz anda sorunları kendinizin yarattığının farkına varacak ve mutluluğun tadını çıkaracaksınız. Çocuk sahibi Balıklar onların iş ve eğitim hayatında ki başarıları ile mutlu olacaksınız. Ayın ortasında yeni bir ev ya da araç alma şansını yakalayabilirsiniz.
Ekonomi

Ay ın ilk günlerinden itibaren beklenmedik kaynaklardan kazançlar elde edebilirsiniz. Bir iş değişikliği düşünüyor ya da yeni bir iş arıyorsanız uygun zamanlardasınız hareke geçin.

Sağlık

Bu ayın en önemli uyarısı kaza veya yaralanma karşı dikkatli olmanız yönünde. Koşu yürüyüş ya da seyahat ederken çok dikkatli olmalısınız. Çok önemli değilse, geceleri yolculuk yapmaktan uzak durun.
Aile ve Arkadaşlar

Bu ay aile içinde mutlu olacak onlardan gelecek güven ve destekle güçleneceksiniz. Ailenizden beklediğiniz finansal bir konu varsa ısrarcı davranın ve beklentinizi sürekli gündemde tutun ve istediğinizi elde edin. Sen maddi zevklere ilgili bir şey satın alabilir. Eğitim hayatı devam eden Balıklar ekstra çaba harcamanız ve birinci önceliğinizi eğitim hayatınıza vermeniz gereken bir aydasınız. Bekar Balıklar sizlerde 20 Marttan itibaren sizi anlayan değer veren mutlu olmanız için çaba gösteren kalbi güzel ruhu iyi bir insanla yollarınızı kalplerinizi birleştirebilirsiniz.
Şanslı Günler: 1, 5, 10, 14, 23
Zayıf enerjili günler: 3, 6, 7, 11, 21, 24
Astrolog Şenay YANGEL

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2015, balık, burÇ, mart, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık