IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Dream

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Aralık 2016, 12:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
VENÜS KOVA BURCUNDA!




VENÜS 3 OCAK 2017'YE KADAR KOVA BURCUNDA!

Aşk, kalıplarından sıyrılıyor!
Aşkın kraliçesi Venüs, yarından itibaren rasyonel, özgürlükçü, kural sevmeyen niteliklerin temsilci Kova burcunda hareket etmeye başlıyor. Geleneksel, klişe kadın- erkek ilişki dinamiklerinden uzaklaşıp, kısıtlamadan ya da kısıtlanmadan da sadık olunabileceğini göreceğiz. O halde gelin bakalım 3 Ocak 2017’ye kadar Venüs Kova burcunda ilişkilerimize neler katacak;
Hem aşığız hem de arkadaş!
Venüs Kova burcunda hareket ederken, “acaba beni seviyor mu?” değil “acaba bana ve hayatıma gerçekten saygı gösteriyor mu?” sorusu ön plana çıkar. Karşılık sevgiden çok saygı, birbirine adil davranma, anlayış gibi kavramlar iki tarafı birbirine yakınlaştırır. Arkadaşlıktan yeni aşklar doğar. Birbirine âşık olanlar ise arkadaş olmayı da öğrenmeye başlarlar.

Maddi konulardan daha çok bahsediyoruz!
İlişkilerde manevi olduğu kadar maddi destek te önümüzdeki günlerde ön plana çıkıyor. Sevdiğiniz kişiyle birlikte ortak bir borca girebilir ya da birlikte mülk sahibi olmak adına adım atabilirsiniz. Özellikle evli çiftler, banka kredisi, tapu, miras gibi konularda aktif bir gündeme sahip olabilir. Maddi anlamda zorlanıyorsanız, sevdiğiniz kişi ya da yakın bir dostunuz size önemli bir destekte bulunabilir. Ayrıca sevdiğiniz kişinin gelirinde ya da maddi durumunda değişiklik yaşanabilir. Maddiyata ilişkin konuşmalar ve görüşmeler yoğunlaşırken, 2016 yılının temmuz ayından bu yana bir alacağınız varsa bu süreçte onu tahsil edebilirsiniz. Ayrıca bu dönemde 8.evin temsil ettiği organlara yönelik (genital bölge, yumurtalıklar, böbrek) cerrahi işlemler ve operasyonlar gündeme gelebilir.

“Haksız değilmişim”
Temmuz ayında yeni bir ilişkiye başlayanlar! İlişkinizin tam karşısına geçen Venüs, ay sonuna kadar sizi biraz zorlayabilir. Siz değil, ilişkinizdeki kurallar bu dönemde değişmeye başlıyor. Eğer temmuz ayında hali hazırda bir birlikteliğiniz varsa ve sevgiliniz o dönemde şüphe duymanıza yol açacak şekilde davrandıysa, önümüzdeki günlerde şüphelerinizde yanılmadığınızı anlayabilirsiniz.

Öne çıkan tarih: 25 Aralık!
Şans gezegeni Jüpiter ile olumlu bir transit gerçekleştirecek Venüs, bugünlerde sürpriz gelişmelerin habercisi. Kalbi boş olanlar aşkı kendilerinden çok uzakta biriyle yakalayabilir. Bu kişi ile bir seyahat sırasında ya da internet üzerinden tanışabilirsiniz. Birlikteliği olan çiftler ise bir partiden öbürüne koşarken bulabilirler kendilerini… Çocuk sahibi olmak isteyenlere ise tavsiyem bu verimli günleri değerlendirmeleri yönünde.

Venüs Kova’da Burçları Nasıl Etkiliyor?
KOÇ: Aralık sonuna kadar durmak nedir bilmiyorsun. Etkinlikler, organizasyonlar, yılbaşı öncesi davetler derken yılı aktif kapatacaksın.

BOĞA: Seni gören önünü ilikleyecek! Karizmanı fark etmemek mümkün değil. Karlı yatırımlar yapabileceğin bir dönemdesin.

İKİZLER: Yılın yorgunluğu sanki omuzlarına toplanmış. Her şeyden uzaklaşıp birkaç günlüğüne kafa dinleyeceğin bir seyahate ne dersin? Venüs’ün desteği arkanda…

YENGEÇ: Emeğinin hakkını alamadığını düşünüyorsan, şimdi oturup konuşma zamanı… Eğer birikim yapmayı planlıyorsan, biriyle ortak olmak daha karlı çıkmanı sağlayabilir.

ASLAN: Sevgini göstermekte oldukça başarılısın. Sevdiklerinle ilişkilerin güç kazanıyor. Yılbaşı hediyesi bakıyorsan, isabetli seçimler yapacağına şüphen olmasın.

BAŞAK: Zevklerine güven. İyi seçimler yapıyorsun. Yeni ev dekorasyonunu ya da saç modelini herkes konuşacak. Demedi deme…

TERAZİ: Sevdiklerini mutlu etmek istiyorsun. Onlara yapacağın jestleri ömürleri boyunca unutamayacaklar. 25 Aralık senin için önemli bir gün…

AKREP: Misafirperverliğin sayesinde konukların hiç bitmiyor. Yıl sonuna kadar evin insanlarla dolup taşabilir. Hazır ol…

YAY: Sosyal çevren genişliyor. Telefonun bugünlerde hiç susmayacak! Sosyal medyadaki paylaşımların dikkat çekebilir.

OĞLAK: Yılın son bütçe planlarında karşı çıkacaksın. Bu yüzden kemer sıkma politikasına istemesen de ara veriyorsun. Sevdiklerine pahalı jestler yapabilirsin.

KOVA: Aşk gezegeni burcunda; ışıldıyorsun! Seni fark etmemek mümkün değil. Kendinle ilgili yapacağın değişiklilerde tereddüt etme. Emin ol sana çok yakışacaktır…

BALIK: Maddi konularda nihayet yüzün gülüyor. Sosyal çevrene yönelik kaygılarının üstesinden gelmen konusunda sana bir kişi çok yardımcı olabilir.

Astrolog Zeynep Turan

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşk, burclar, kova burcu, venüs


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
VENÜS OĞLAK BURCUNDA - En çok kendimizi seviyoruz! Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 13 Kasım 2016 13:33
Venüs - Koç Burcunda : Tatlı Aşklar Kavgayla Başlar N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 10 Şubat 2012 03:48
Venüs Balık Burcunda N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 18 Ocak 2012 22:47
Venüs-Balık Burcunda Lucifer Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Ocak 2012 08:28