IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Temmuz 2017, 01:02   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
27 Temmuz 2017 Perşembe Mars Güneş’in kalbinde!




27 Temmuz Perşembe günü yani bugün, Mars ile Güneş aynı derece ve dakikada yer alacak. Buna astrolojik olarak kısaca, Mars'ın Güneş'in kalbinde olma hali diyoruz. Bir gezegenin Güneş'in kalbinde olması, Güneş ile bir gezegenin aynı burçta, aynı derecede ve aynı dakikada yer alması demektir.

Güneş yaşam veren olduğu için, eğer bir gezegen Güneş'in kalbinde olursa, evren bir süreliğine o gezegenin dinamiği etkin oluyor demektir. Kısacası Güneş'i Kral gibi düşünürsek, Kral tahtını kısa bir süreliğine Mars'a bırakıyor diyebiliriz. Mars Güneş'in kalbinde olacağı için, Marsyen her türlü konuda bir şeyler yapmak için evrenin en doğru zamanı olduğunu gösterir. Mars; Güneş'in kalbinde olacağı zaman aralığı ise 27 Temmuz 03:57 ile 23:05 arası… Bu saatler Mars'ın tam olarak Güneş'in kalbinde olacağı saat aralığı. Bu saatler arası neler yapabiliriz, etkileri neler olabilir gelin şimdi bunlara göz atalım! Güneş/Mars kavuşumu kendi içinde bir Yeni Ay enerjisi oluşturur ve tam da bu saatler arasında başlatacağınız her türlü tema ve konu aslında 2018 Temmuz ayında bir netliğe kavuşmuş, sonuca ermiş, meyvelerini teker teker toparlamış olursunuz. Bu yüzden aslında, yeni başlangıçlar için muhteşem bir zamanlamadır.

Bu ikilinin birlikteliği, sizi muhteşem bir enerji topuna dönüştürecektir. Harekete geçmek, aktif olmak, hayata katılmak için harikadır. Hayatı oturduğunuz yerden seyretme lüksüne sahip olmazsınız. Fakat bir o kadar rekabetçi, savaşçı, meydan okuyucu bir enerjiyi de aynı şekilde içinde barındırır. Özellikle bu ikili Aslan burcunda olduğundan dolayı, egolarımıza, gururumuza zarar verebilecek her türlü durumda en keskin pençelerimizi ortaya rahatlıkla da çıkarabileceğimizi göstermekte.Gereksiz yere sahnede olma ihtiyacı, şakşakçıların gazı ile hareket etmek bize zarar verecektir. Güneş'in yaşam hedeflerimiz, kimliğimiz, amaç duygumuz, Mars’ın ise harekete geçme enerjisi olduğunu düşünürsek, asıl amaç ve maksatlarınız için artık harekete geçebilirsiniz demektir. Bunu Aslan burcunun sembolize ettiği, yaratıcı ve çokça eğlenceli bir biçimde yapabilirsiniz.

Grupları çok daha kolay bir şekilde yönetebilir, ekipleri doğru koordine edebiliriz. Hedef belirlemek ve bu hedefe doğru harekete geçmek için de çok uygundur. Bugün barış ortamlarının yaratılması zordur. Bir şeyler çözüme kavuşacaksa bu kavga dövüş şeklinde olabilir. Bugün yaralanmalara, düşmelere, çarpmalara karşı dikkatli olunmasında yarar vardır. Kazalara, sakarlıklara yatkınızdır. Ateşli, kesici, delici aletleri kullanırken dikkatli olunmasında yarar var. Bugün spor yapmak, kasları çalıştırmak, bedeni yormak, koşmak için uygundur. Bugün olacak fazla enerjinizi ancak sporla atabilirsiniz. Bugün bir spor salonuna yazılmak için de harikadır.

İlişkilerde ego savaşına dikkat etmeli! Tartışma anlarında ellerinizdekileri fırlatabilirsiniz.

Otorite figürler, eş veya baba ile gergin ortamlar yaratmamaya özen gösterilmelidir. Hassas konuları ortaya atmak için pek uygun değildir. Sağlık olarak kalbe ve tansiyona dikkat edilmesinde yarar vardır. İlişkilerde ego savaşına dikkat etmeli! Tartışma anlarında ellerinizdekileri fırlatabilirsiniz. Sadece kendi isteklerimizi dayatan, zorba, vahşi, aşırı öfkeli davranışlar bizim sadece zarar görmemize neden olacaktır. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Olabildiğince lider özelliklerinizi, yapıcı bir şekilde ortaya koymanızda fayda olacaktır. Her türlü ameliyat, tedavi, operasyon için genel olarak olumludur özellikle bugün. Diğer yandan bu ikilinin birlikteliğinin diğer negatif zorlayıcı yanı ise, aşırı sıcaklar ile ortaya çıkan yangınlar ve deprem riskidir.

Güneş 23:05'ten sonra Mars'tan uzaklaşmaya başlayarak, yeniden tahtına geçecek. Bu uzaklaşma sürecinde Mars yanık konumda olacak ki, bu aslında Mars için de en tehlikeli durumdur. Yanık Mars, yanlış konular için savaşmak, harekete geçmek, enerjiyi doğru kullanamama, rezil olma, gereksiz yere uzayan mevzular ve kavgalar, tartışmaların sağlıklı bir sonuca varamaması, kazalara yatkınlık, kesici delici aletler yüzünden zarar görmeye işaret etmektedir. Bu da tam olarak 19 Ağustos tarihine kadar sürecek olan etkidir arkadaşlar.

Merkür; Güneş'in kalbinde olduğunda evrene tüm iyi dileklerimizi iletirken, Mars Güneş'in kalbinde iken durma, yavaşlama lüksünüz olmamalı. Aksine tüm yeni başlangıçlarınız için harekete geçmeli, yaratıcı olmalı, yeni vizyonlar geliştirmeli, sportif faaliyetlere başlamalı, liderlik etmeli, kahramanlık hikayeleri yaratmalısınız!

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
astroloji, evren, gezegen, güneş, ilişkiler, , mars, merkür, sağlık


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kalbinde Bir Yer Aç - Susan Elizabeth Phillips AftieL Kitap Tanıtımları 1 24 Mayıs 2014 13:54
Dilinde bülbül, kalbinde katil AngeL Kültür ve Sanat 0 04 Kasım 2013 00:42
İstanbul'un kalbinde katliam! Lucifer Haber Arşivi 0 13 Aralık 2011 15:29
Kalbinde saatli bomba taşıyordu . LeyLa Haber Arşivi 0 21 Ekim 2011 12:36
Başkent'in Kalbinde Patlama: 3 Ölü Luthien Haber Arşivi 0 20 Eylül 2011 21:06