IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

3Beğeni(ler)
  • 3 Post By Goemon

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Kasım 2015, 12:32   #1
Goemon
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ConferenceRoom Lisans Anlaşması







Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.








SON KULLANICI LİSANS ANLAŞMASI


BU YAZILIMI KULLANARAK, SİZİN TABİ OLMAYI KABUL ETMİŞ VE BU SÖZLEŞMENİN BİR TARAF OLMA ARE. TÜM BU SÖZLEŞMENİN ŞARTLARI KABUL ETMİYORSANIZ, BU YAZILIM KULLANIMI VE SİZİN ELDE VAR HERHANGİ BİR KOPYA ERASE ETMEYİN.


YENİDEN İZİN değil

HİBE


WebMaster, Incorporated (WebMaster) burada beraberindeki yazılım ürünü (Yazılım) listelenen lisans ücreti ödeme (yetkili bir perakende kanal aracılığıyla bu yazılımın satın alma fiyatı) şarta kullanabilmeniz için size münhasır olmayan bir lisans verir.


Siz, yazılım satın almak için değerlendirilmesi amacıyla için 30 gün üst üste bir süre için ücretsiz yazılımı kullanmak için izin verilmektedir. Yazılım ücretsiz olarak kullanıyorsanız, destek veya telefon desteği hakkına sahip olmayacaktır.


Şunları yapamazsınız: Yazılımı kullanmak için diğer bireylerin İzin; Değiştir, tercüme, sökmeye, derleme, ters mühendislik (yürürlükteki yasalar özellikle böyle bir sınırlama yasaklar ölçüde hariç), Yazılım dayalı türev çalışmalar oluşturmak; Kopya Yazılım (hariç back-up amaçlı); aksi Kiralık, kira, transfer veya Yazılım ve hakların devredilmesi, Yazılımı herhangi bir mülkiyet bildirimlerini veya etiketleri çıkarın, ya da herhangi bir diğer non-ConferenceRoom sunucusu ile Java istemci kullanın.


YAZILIM


Bu lisans, size herhangi bir iyileştirme ya da güncellemek için herhangi bir hak vermez.


BAŞLIK


Başlık, mülkiyet hakları ve fikri mülkiyet hakları ve Yazılım WebMaster ve / veya tedarikçileri ile kalacaktır. Amerika Birleşik Devletleri ve uluslararası telif hakları anlaşmaları Yazılım telif hakkı yasaları Yazılım korur. Ve Yazılımı aracılığıyla erişilen içeriğin hakları, mülkiyet hakları ve fikri mülkiyet hakları, ilgili içerik sahibinin mülkiyetindedir ve geçerli telif hakkı veya diğer kanunlarla korunuyor olabilir. Bu Lisans, bu tür içeriği hiçbir hak verir.


GARANTİ REDDİ


Yazılım, satılabilirlik, belirli bir amaca uygunluk ve ihlal uygunluk garantiler de dahil olmak üzere ancak bunlarla sınırlı olmaksızın, herhangi bir tür garanti olmaksızın OLDUĞU bazında verilir. Yazılımın kalite ve performans olarak tüm risk size aittir. Yazılım kusurlu çıkması halinde, herhangi bir hizmet ve onarım bedelinin tamamını değil WebMaster varsayıyorum. Yazılım tarafından uygulanan güvenlik mekanizmasının yanı sıra, kendine özgü sınırları vardır ve Yazılım yeterince gereksinimlerini karşılayıp karşılamadığını belirlemek gerekir. Bu garanti reddi, anlaşmanın önemli bir bölümünü oluşturmaktadır.


BAZI ÜLKELER ÖRTÜLÜ BİR GARANTİ İSTİSNALAR İZİN VERMEYİN, BU YASAL UYARI SİZİN İÇİN GEÇERLİ OLMAYABİLİR VE SİZ DEVLET İÇİN DEVLETE VEYA YARGI İLE DEĞİŞEN DİĞER YASAL HAKLARI DA OLABİLİR.


SINIRLI SORUMLULUK


HİÇBİR KOŞULDA VE BAŞKA HİÇBİR YASAL TEORİSİ, HAKSIZ FİİL, SÖZLEŞME VEYA ALTINDA, WEBMASTER, TEDARİKÇİLERİ VEYA YETKİLİ SATICILARI, SINIRLAMA OLMAKSIZIN, SİZ BAŞKA HERHANGİ BİR KİŞİ YA DA DAHİL OLMAK ÜZERE HERHANGİ BİR DOLAYLI, ÖZEL, RASTLANTISAL VEYA DOLAYLI ZARARLAR İÇİN BİR ZARARDAN OLACAKTIR İTİBAR KAYBI, İŞİN DURMASI, BİLGİSAYAR ARIZASI VEYA ARIZASI VEYA HERHANGİ BİR VE DİĞER TÜM TİCARİ ZARAR VEYA ZARARI İÇİN TUTULAMAZ. HİÇBİR DURUMDA WEBMASTER WEBMASTER SÖZ KONUSU ZARAR OLASILIĞI BİLDİRİLMİŞ YA DA HERHANGİ BİR KİŞİ TARAFINDAN HERHANGİ BİR İDDİA İÇİN VERİLMİŞ SAHİP OLACAKTIR OLSA BİLE, YAZILIM İÇİN BİR LİSANS İÇİN WEBMASTER LİSTESİ FİYAT AŞAN ZARARLARDAN SORUMLU OLACAKTIR. BU SORUMLULUK SINIRLANDIRMASI UYGULANACAK HUKUK BU TÜR BİR SINIRLAMA YASAKLAR ÖLÇÜDE ÖLÜM VEYA YARALANMA İÇİN SORUMLULUK İÇİN GEÇERLİ DEĞİLDİR. AYRICA, BAZI ÜLKELER, ARIZİ VEYA DOLAYLI KAPSAM DIŞINDA VEYA SINIRLANMASINA İZİN VERMEZ, BU SINIRLAMA VE İSTİSNALAR SİZİN İÇİN GEÇERLİ OLMAYABİLİR.


GERİ ÖDEME


WebMaster, sunucu belirli bir uygulama veya kullanım ihtiyaçlarını karşılayacak emin olmak için, bir 30 günlük deneme ConferenceRoom izin verir. Bu özel uygulama veya ölçeklenebilirlik ilgili herhangi bir soru sormak ya da kalıcı bir anahtar çıkarılacak isteyen önce daha kapsamlı bir deneme için düzenlemek için müşterinin sorumluluğundadır. Bir kez kalıcı bir anahtarı herhangi bir iade ve tüm satış son verilmiş.


TRANSFER


ConferenceRoom lisansları emredilen belirli bir e-posta adresi ve gönderildikleri hangi kilitlenmiştir. WebMaster anahtarı gönderilir e-posta adresini kaydedebilir ve e-posta adresi, bu tuş için güvenlik temas dikkate alacaktır. Bu bize eğer bu e-posta adresi değişikliklerini bildirmek için müşterinin sorumluluğundadır ya da artık geçerli değil, aksi takdirde biz bazı destek hizmetlerini sağlamak için mümkün olacaktır.


SERTİFİKALAR


Sizin lisans belgesi sunucunuza anahtarıdır. Bu sertifika sunucuyu yönetmek için yetkili olmayan kişiler tarafından bilinir hale izin vermemeliyiz anl***** gelir. Kamuya dağıtılmış veya başka bir tehlikeye Lisans sertifikaları iptal edilecek ve ürün yükseltme olmayabilir. Bazı durumlarda, geçici sertifikalar iptal sertifika yerini alacak verebilir. Bu geçici ihracı Incorporated ve WebMaster WebMaster takdirine sadece bu değişimi için talep etme hakkını saklı tutar. ConferenceRoom yazılım ve sunucu hem de yetkisiz kullanıma karşı korumak için lisans anahtarı (ler) güvende tutmak için sizin sorumluluğunuzdadır.


FESİH


Bu lisans, yukarıda açıklanan sınırlamalar uymadığınız takdirde otomatik olarak sona erer. Feshi üzerine, Yazılımın tüm kopyalarını imha etmeniz gerekir.


İHRACAT KONTROLÜ


Yazılım veya altta yatan bilgi veya teknoloji hiçbiri indirilen veya aksi takdirde (i) ihraç veya yeniden ihraç edilebilir (ya da ulusal veya ikamet) Küba, Irak, Libya, Yugoslavya, Kuzey Kore, İran, Suriye ya da herhangi başka bir ülke hangi ABD'nin ürünlerine ambargo uyguladığı veya (ii) ABD Hazine Bakanlığı'nın Özel Olarak Vatandaşları veya ABD Ticaret Bakanlığı'nın Tablo listesinde herkese Siparişler reddet. Yazılımı indirerek veya kullanarak, Yukarıdakilere kabul ve temsil bulunan olmadığını dair teminat kontrolü altında, ya da ulusal ya da böyle bir ülke mukimi ya da böyle bir liste.


ÇEŞİTLİ


Bu anlaşma, partiler ve yerini aralarında önceki tüm anlaşmaları ve temsilcilikleri arasında bu lisans ile ilgili sözleşmenin tamamını temsil eder. Sadece her iki tarafça yürütülen bir yazışma tarafından tadil edilebilir. Bu Anlaşmanın herhangi bir hükmü herhangi bir nedenle uygulanamaz tutulursa, bu hüküm sadece hayata geçirmek için gerekli olduğu ölçüde reform olacaktır. Bu Anlaşma tarafından yönetilecek ve California yasaları uyarınca, böyle bir yasa, Kaliforniya sakinleri arasında yapılan anlaşmalar için geçerlidir olarak girmiş ve Federal yasalar tarafından yönetilir dışında, California içinde yapılacak olacaktır. Uygulama Malların Uluslararası Satışı için Sözleşmeler Birleşmiş Milletler Sözleşmesi'nin açıkça hariç tutulmuştur.


U. S. HÜKÜMETİ SINIRLI HAKLARI


Hükümet tarafından kullanımı, çoğaltılması veya ifşa edilmesi, (d), ya da bendinde FAR 52.227-19 Ticaret Bilgisayar-Sınırlı Haklar maddesinin (c) (1) (ii ile (a) bentlerinde belirtilen sınırlamalara tabidir ) DFARS 252.227-7013 ve NASA FAR Ek benzer maddeler Teknik Veri ve Bilgisayar Yazılımı maddesinin Hakları.


YAYINCI

WebMaster Incorporated
1601 Civic Center Drive, Suite 102
Santa Clara, Kaliforniya, 95.050

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 01 Şubat 2016, 02:06   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ConferenceRoom Lisans Anlaşması




eline sağlık

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
anlaşması, conferenceroom, lisans


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Google'dan dev lisans anlaşması! Zen Google 0 20 Kasım 2012 19:17
Son Kullanıcı Lisans Anlaşması DaDaS CR Makaleler 0 02 Şubat 2012 18:02