IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Eylül 2014, 19:53   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Quadro tablet ile öğrenirken eğlenin




Quadro Computer; ilk ve orta öğrenim öğrencilerine öğrenirken eğlenme fırsatı yaratıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


7'den 70'e her kesimin kullanmayı tercih ettiği tabletler; her geçen gün pazarda payını arttırırken, eğitim sisteminin teknoloji ile bütünleşmesi gerçeği ile ilk ve orta öğrenim gören öğrenciler ve okul öncesi çağda bulunan küçükler için kaçınılmaz bir eğitim aracı haline gelmektedir.

Okul çağındaki küçüklerin öğrenirken eğlenmesini amaçlayan Quadro Soft Touch Tablet ürünleri, siz ebeveynlerin günlük ihtiyaçlarını karşılarken, çocuğunuzun çizim-boyama, müzik, eğlenceli ve eğitici videolar, hikaye kitapları, geliştirici oyunlar gibi pek çok alandaki uygulamalar ile öğrenme yeteneğini üst seviyeye çıkartmayı hedefler. Çocuğunuzun öğrenme yeteneğini destekleyen teknoloji öğeleri okuma-yazma, matematik olgusu ve kelime dağarcığı pekiştirilmesinde de büyük rol oynamaktadır.

Tablet kullanmada çocuklar yetişkinlerden daha hızlı

Quadro Computer üreticisi Tesla Teknoloji Genel Müdürü Serkan Gezici'nin yapmış olduğu açıklamaya göre; çocuk ve gençlerin hayal dünyalarının yetişkinlere göre daha gelişmiş olması onları daha fazla çalışma isteğine motive ettiği yönündedir. "Birçok araştırma sonucuna göre, çocukların tablet kullanmayı öğrenme yetileri yetişkinlere göre çok daha hızlı ve kolay gelişim gösteren seviyededir. Bu sebeple teknolojik seçenekler yetişkinlere göre çocuk ve gençlerde gelişime faydalı olanaklar sağlamaktadır," ifadesini kullanan Gezici, çocukların teknolojik ürünleri kullanma konusundaki doyumsuz isteklerinin ebeveynleri tarafından doğru yönlendirilmesi ve kontrol edilmesi gerekliliğine de değindi. "Eğlence için harcanan zamanın eğitime katkı sağlayan faydalı bir modele dönüştürülebilmesi için hali hazırda 50.000 üzerinde ücretsiz eğitim uygulaması bulunmaktadır," dedi.

5 Noktadan Hassas Dokunma

Tesla Teknoloji'nin tescilli markası olan Quadro tablet bilgisayarlar, masa üstü kişisel sistemler, iş istasyonları ve çok yakında satışa sunulacak olan akıllı saatler seçkin Tesla Teknoloji bayilerinden ve elektronik satış sitelerinden temin edilebilmektedir. Back to school dönemi kampanyaları 30 Eylül 2014 tarihinde son bulacak olan Quadro Soft Touch 2 Plus ürünleri göz alıcı inci beyaz rengi ve ince tasarımıyla, 5 noktadan dokunuşu yüksek hassasiyetle algılayan kapasitif dokunmatik ekrana sahiptir. Türkçe klavye, Dual Core işlemci, Android 4.4.2 Türkçe İşletim Sistemi, 8GB dahili hafıza, 32GB Micro SD Kart desteği ile yaşama hassas dokunmayı garanti eder.

Quadro Soft Touch 2 Plus Tablet Bilgisayar ve tüm Quadro ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresini ziyaret edebilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
eğlenin, ile, quadro, tablet, öğrenirken


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hem Eğlenin Hem Kilo Verin: Zumba Estela Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 02 Eylül 2013 19:01
Logitech,tablet klavye,ipad,android tablet Logitech'ten Türkçe tablet klavye! aSi Bilim Dünyasından Son Haberler 0 05 Mart 2012 15:06
Eğlenin Gitsin AngeLus IF Ekstra 0 30 Ağustos 2010 23:36
İngilizce öğrenirken eğlenin! Slipknot Bilgisayar Donanımı 0 21 Ağustos 2010 17:11