IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By AngeL

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Ocak 2015, 17:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Medcezir 58. son bölüm izlenme rekoru kırdı




Star Tv ekranlarının Medcezir 58. son bölüm izlenme rekoru kırdı. Dizinin son bölümünde bu hafta, Yaman’a şarkısı için gelen teklif nedeniyle Mira ile bir galaya katılır. Ünlü yakışıklı oyuncu İnanç Pars, Mira ile yakından ilgilenince Yaman çok kıskandı. İşte Medcezir son bölümü ve detayları...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Medcezir dün akşam 58. bölüm ile ekrana geldi. Dizide sürprizler ardı ardına geliyor. Heyecanın dorukta yaşanacağı bölümde diziye yeni katılan isim herkesi şaşırttı. İnanç Pars'ı canlandıran Çağlar Ertuğrul gündeme bomba gibi düştü. Peki dizide neler oldu? Mert’i kurtarmaya giden Yaman yaşadığı son olaydan nasıl kurtuldu? detaylar haberimizde. İşte Medcezir son bölüm ve dahası...
Hafa içinde Medcezir'in son bölüm tanıtım fragmanı en çok konuşulan konular arasındaydı. Yayınlanan 58. bölüm ise sevenlerini ekrana kilitledi. 45 saniyelik 2 yeni fragman ile herkesi heyecanlandırmıştı. Medcezir'in son bölümleri heyecanla beklenirken sosyal paylaşım ortamlarında Medcezir hayranları özlemlerini dile getirdiler... Diziye Benim İçin Üzülme, Boynu Bükükler, Kurt Seyit ve Şura ve Beyaz Karanfil dizilerinde rol alan Çağlar Ertuğrul dahil oldu. Yakışıklı oyuncu dizide İnanç Pars karakterini canlandırdı.
Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Şebnem Dönmez, Defne Kayalar, Murat Aygen ve Can Gürzap'ın rol aldığı ekranların fenomen dizisi "Medcezir" dizisinde bu hafta; Yaman can düşmanıyla karşı karşıya kaldığında aklında sadece Mert’i kurtarmak vardır. Nadir'in Yaman'la Mert'e doğrultuğu silah el değiştirdiğinde, Yaman babasının katiline karşı öfkesiyle mantığı arasında bir seçim yapar. Fakat sonunun yaklaştığını hisseden Nadir, Yaman’ı da yanında götürmek için elinden geleni yapacaktır. Son sözü patlayan silah söyledi.

Öte yandan polis Mert’i kaçıranların peşine düştü. Mert’in Mehmet’i teşhis etmesiyle Yaman polisin bir adım önüne geçer. Mira’nın kendisini takip ettiğinden habersiz Mehmet’in peşine düşen Yaman kendisini tekrar tehlikenin ortasında bulur.

Yaşanan zor günlerin ardından, Yaman’la Mira özlemini duydukları güzel anlara kavuştu.

Kıskançlıkla sonuçlanan gala gecesinin etkileri büyüyerek devam ederken, Mert ve Yaman kızlara masum bir oyun oynamaya karar verdi. Bu oyunun sonu herkes için nefes kesici olacaktır

Çağlar Ertuğrul kimdir? Medcezir'de İnanç Pars'ı canlandıracak

Çağlar Ertuğrul 5 Kasım 1987 yılında İzmir’de doğmuştur ve şuan 25 yaşındadır. Boyu 1,88 olan oyuncunun kilosu 80’dir. Kestane renk tonundaki saçları ve yemyeşil gözleriyle, genç kızların yeni odağı haline gelen Çağlar, 2005 yılında Bornova Lisesi’nden mezun oldu. 2011 yılında da Koç Üniversitesi makina mühendisliği kısmından mezun oldu. Makina mühendisliğinin yanısıra 35 buçuk isimli bir sanat evindede oyunculuk eğitimi almıştır. Mesleği oyunculuktur. Spor yapmayı seven yakışıklı oyuncu; basketbol, tenis, futbol ve voleybol ile yakından ilgileniyor. Çok iyi dereceli olarak İngilizce ve Almanca bilen Ertuğrul’un ayakkabı numarası 45 ve kıyafet bedeni ise “L.”dir.

Yakışıklı oyuncu şimdi de Medcezir dizisinde İnanç Pars karakterine hayat verecek.

“Benim İçin Üzülme” dizisinden önce Rocco sakız, Pınar krem peynir ve Turkcell gibi reklamlarda oynamış ve tiyatrolarda rol almıştır. Bu dizide de çok başarılı olacağı düşünülen genç kızların sevgilisi, yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul’a başarılar diliyoruz.

milliyet

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
58, bölüm, izlenme, kırdı, medcezir, rekoru, son


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Medcezir 58.bölüm yeni fragmanında büyük şok! AngeL Yerli Diziler 0 28 Ocak 2015 17:17
Medcezir 57. bölüm fragmanı izleyicileri şaşırttı AngeL Yerli Diziler 0 20 Ocak 2015 03:32
Medcezir 55. son bölüm izleyiciyi büyüledi! Seth Yerli Diziler 0 13 Ocak 2015 20:12
Medcezir yeni bölüm yine rekor kıracak Seth Yerli Diziler 0 20 Ekim 2014 14:13