IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Mayıs 2009, 23:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kopya Çekmek Helaldir ..




Kopya Çekmek Helal'dir ..

Helaldir kopya çekmek. Yada benzemeye çalışmak eskimemiş eskilere. Utanma ve çekinme. Bak garantisini veriyorum, helaldir dedim ya neden hala bakıyorsun bana öyle !

Râsulullah (SAV) çocuklara güler yüz gösterdi. Kopya çekip güleryüz gösterdin mi sen de çocuklarına ? Abdulkadir Geylani Ana sözü dinledi, hadi durma bir kopyada burdan çek ve sakın çıkma sözünden Annenin. Nice alimler ser verdi , sır vermedi bu yolda. Sen de kopya çek ve sakın sır verme, serine mal olsa da.


Ama hala bakıyorsun. Halbuki ne güzel olurdu dimi şimdi bir başkasının yaptığı evi çekememek ve aynısını inşa etmek tam karşısına. Hatta daha yükseğini, en büyük benim dercesine, haşa ! Yada ne güzel olurdu başkasının ilmini çalmak ben yaptımr edasıyla. Hırsızlık yapmak yada ve görmezden gelmek yıllarca verilmiş emekleri.



Kusura bakmayın bu kopya değildi kastettiğim. Kastettiğim bir kopyası olmaktı Rasulullahın ya da teslimiyetin bir örneği olmaktı Sümeyye R.A gibi. Ebubekir misali Sıddık, Ömer misali Adil , Osman gibi iffetli ve Aliyane cesur olmaktı kastettiğim. Hadi ey Müslümanlar, minarenin günde 5 defa haykırışı boşa değil. Her defasında kopyasını çek diyor sana İslamın. Bu kopya helal. Bu kopya caiz. Bu kopya Cennet'e götürecek seni, firdevslerden uçuracak Melekler gibi...



Sen merak etme, sen İslamı kopya çek. Bunun cefasını çekenler çekti. Kızgın çöllerde kayaları dost edindi bilaller. Ammar Bin Yasirlerin gözleri önünde Anaları ve Babaları katledildi.


PEKİ NEDEN BİLİYOR MUSUN ?


Neden Bilal Çölde kızgın taşlar altında ezildi ?? Neden bir sahabe savaş esnasında Rasulullah (SAV) a gelen oka başını siper etti ? Sence nedendi Selahaddin Eyyubinin derdi ? Fatih Sultan Mehmet Hânın gayreti ? Akşemseddinlerin, Hacı Bayram-ı Velilerin küfre karşı mücadelesi ? Nedendi sence yanık yanık Ezan okuyuşu Habeşinin ?

Hepsi ama hepsi sen kopya çekesin diye. Bir kopyası olasın diye İslamın. Eğer olurda bu kopyayı çekemeyecek olursan, hazırla kendini bütün bunların hesabını vermeye.


Eğer olurda birisi çekemeyecek olursa bu kopyayı , Vay haline ki, vay haline...

" Birimiz şarkta, birimiz garpta, birimiz mazide, birimiz müstakbelde, birimiz dünyada, birimiz ahirette olsak biz birbirimizle beraberiz"



Alıntıdır ..

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cekmek, helaldir, kopya


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kopya Lady İtiraf Ediyorum 16 23 Haziran 2010 21:21
Kopya .. Hasan Genel Paylaşım 4 26 Mayıs 2006 09:04