IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

16Beğeni(ler)
  • 6 Post By HerakLes
  • 3 Post By HerakLes
  • 1 Post By huri
  • 2 Post By Coder
  • 1 Post By muptelasiyim
  • 1 Post By Luine
  • 1 Post By Chelt
  • 1 Post By PySSyCaT

Yeni Makale Ekle Cevapla
 
LinkBack Makale Seçenekleri Stil
  #1  
Alt
Çevrimdışı
HerakLes
HerakLes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart Son Görülme Saati
Yazan; HerakLes 29 Kasım 2015, 15:29

Vakti zamanında bir akrabamıza kız istemeye gittik babamla. Gel zaman git zaman adamın nişanlanası tuttu,bizde mecburen gittik. biliyonuz mu hacılar benim bi sorunum var. Şöyle ki ;

lise mezuniyetinde, üniversite bitirme projesi mülakatında, üniversite bitirme projesi seminerinde, üniversite mezuniyetinde, iş görüşmelerinde ve akrabaya kız istemeye gittiğimizde aynı takım elbiseyi giydim. artık beni görenler yüzüme bakmayıp takım elbiseden tanıyor, hatta ona selam veriyodu. bitirme projesi nasıl geçti, iş görüşmeleri nasıl gidiyor diye ona bakarak konuşuyolardı.

bu durumu bilen arkadaşlarım ve ailem yeter artık bu çocuk başka bi şey giysin diye seferber olup, kız istemeye gittiğimiz adamın nişanında toplama bilgisayar yapar gibi takım elbise oluşturdular bana. ayakkabıları arkadaştan aldım. takım elbiseyi başka bi arkadaş verdi. gömlek abimin, kravat da babamındı. böyle hayal edince siyah takım elbise, sarı gömlek, mavi kravat, kahverengi ayakkabı diye düşünme. o kadar da ölmedik. uyumlu oluşturdular sağolsunlar.

daha sonra nişan sırasında misafirleri karşılıyoruz bir topluluk olarak, normalde ne olur, kadınlara iltifat edilir. ne kadar güzel olmuşsunuz. siz zaten güzeldiniz elbise sizin köpeğiniz olmuş falan denir di mi. (bunu ben uydurdum ama güzel olmadı mı lan?). ama ne oldu, hiçbir kadına bi şey diyen yok. bana gelen iltifatlara bak:

baba: kravatın da çok güzel yakışmış
abi: gömlek yakıyor esas gömlek. yok böyle bi şey.
arkadaş: takım elbise on numaraymış valla kalite fışkırıyo resmen
öbür arkadaş: ya ayakkabılara ne demeli italyan işi heralde offff.

kız tarafı mala bağladı beni izliyo öyle. kadınlar kıskandı falan acayip acayip bakmaya başladılar bana. şu hayatımda belki de toplamda 5 tane iltifat aldım 4'ü o ana denk geldi. hepsi de erkek. arada babam olmasa ne küfrederdim de babam hariç, armut hepsi. abim hariç değil. armut'un önde gideni o. pis herifler. 5.si de "çok güzel top oynuyosun" demişti bi kız lisede. çıkalım mı o zaman demiştim yok demişti. ilgisi olan konular değil demek.

lise mezuniyetiyle üniversite mezuniyetine nasıl aynı takım elbiseyle gittim onu da anlamıyom zaten insan 2 santim uzar bari hobbit gibi kaldık ya la. evlenirken de onu giyeyim bari, sonra da çocuğuma veririm sünnetinde giyer.

Bu düşüncelerle gece eve geldik. uyıcam ama kıvranıyorum midemden. Neden ? çünkü insan gibi yemedim.

tuvalete giriyorum gece 3 gibi. whatsapp'ta 85 tane arkadaşımın son görülme tarihlerine teker teker bakıp, kendi kendime onlarla ilgili aklıma gelen ne kadar dedikodu varsa yapıp çıkıyorum. günlük dedikodu ihtiyacımı böyle karşılıyorum. kimseye de tek kelime etmiyorum. kendi kendime bir odada yaşayıp gidiyorum.

örnek:

ayşe, son görülme tarihi: 09.35: işler çok yoğunsa demek ki. bu kıza yazık valla. sevgilisi falan aldattı işe verdi kendini. eskiden akşamları falan giriyodu hiç olmazsa artık kimse de yazmıyor buna herhalde. yazsa online olur çünkü.

hüseyin, son görülme tarihi: 01.32: bu lale herif sabah 6'da kalkıp avcılar'a işe gitmiyor mu. hulk musun birader sen. olum bak makina okumuş adamsın. stres falan üst düzeyde, özelde çalışıyosun. bir de nişan derdin var. anladın tabii erken ölcen, az uyuyup fazla yaşamış gibi hissetmeye çalışıyosun ama yemezler. böyle daha çabuk öleceksin bence. 20 seneye ölürsün sen. allah rahmet eylesin.

aysu, son gürülme: perşembe 13:45: aysu... aysuu... lan kesin bir şey oldu bu kıza. 4 gündür girmiyor öldü mü nedir imkanı yok. kime sorsak acaba. neyse öldüyse birkaç güne facebook'tan falan tabut resmi koyarlar herhalde onu beğenirim ben de napayım.

burcu, son görülme: son görülme? son görülme nerde lan? iphone mu aldın? ya iphone aldı ya engelledi hangisi daha kötü? aman iphone al, fakirler son görülme tarihimi göremesin diye ayar değiştir hemen. artistliğini yiyim senin. samsung kullandığın günleri ne çabuk unuttun. engelledin mi lan yoksa. neyse yakında anlarım ben onu. bu işin peşini bırakmam.

berk, son görülme 21:13: şu da whatsapp'a giriyor ya... öküz. (ilkokul arkadaş grubu içerisinde üniversite okumayıp zengin olan tek insan) adi herif. (yoksa bu kadar küfür en son 21.13'te whatsapp'a girdi diye değil, olamazdı da. öyle gıcık olursun birine, yolda karşından gelir, içinden küfredersin de yaklaşınca sırıtır naber
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
dersin ya. işte bu onun yaklaşmayan hali. dilediğince küfret. angut herif. eşşoleşek.

zeynep, son görülme: çevrimiçi: oha çevrimiçi. bu saatte. kesin aldatıyo. serkan'a söylicem seni bekle sen. kötü avrad seni.

serkan, son görülme: çevrimiçi: oha bu da çevrimiçi. bu da zeynep'i aldatıyo o zaman. ben hiç bulaşmayım yüce yaradan, kurban olduğum ikisinin de belasını vermiş.

HerakLes, son görülme: çevrimiçi: tuvaletteyim. 85 tane arkadaşa bakıp çıkıcam.

Siz düşünmeden ben söyliyim. Ben bu yazıyı niye yazdım ?

bir ortama girdiğinizde, o ortamda bulunan herhangi bir insanla konuşmasanız bile onunla ilişkiye girdiğinizi biliyor muydunuz? konuşmak değilmiş sadece yani. konuşmamak da, bakıp kafayı çevirmek de, isteyerek hiç bakmamak da, göz göze gelmemek için güneş gözlüğü takmak da, uyuyor numarası yapmak da bizden karşı tarafa iletilen bir mesajmış, ki bu da onlarla ilişkiye girdiğimizi gösteriyor. karşı tarafla ilişkiye girmemenizin tek yolu onu gerçekten fark etmemeniz. fark ettiğiniz andan itibaren burnunuzu bile karıştırsanız ilişkiden sayarım ben onu.

valla ben hocanın yalancısıyım. hayatım boyunca insana dair bir tek bu dersi aldım üniversitede. aklımdan gitmiyor bi türlü. kadın bunları ilk söyleyince çok şaşırmıştım. oturup hesap yapmıştım. günde toplam 6 kere araç değiştiriyodum okula gidip gelirken. sen düşün artık otobüste, metroda toplam kaç tane insanla ilişkiye girdiğimi. bünyem kuvvetli demek, geceleri tahin pekmez yiyodum.

WhatsApp,facebook,twitter falan yalan yani. Takmayın kafanızı. okundu,okunmadı,son görülme,online nedir bu hacı ya. kafaları kaldıralım teknolojiden yukarı.

not: "serkan'la zeynep birbirleriyle konuşuyor olmasınlar lan?" demeyin ben bunların ikisini de sevmiyorum kesin aldatıyorladır birbirlerini. tanımıyorsunuz siz bunları. o ne hindir o.
__________________
Sırf başlayıp bitirebildiğim bir hikayem olsun diye, bıktım ardımda yarım kalmış hikayeler taşımaktan. Yazmanın eziyeti öğretecek bana; Hayat sahip olduklarımızın dışında kalanlarmış meğer.
Alıntı ile Cevapla
Görüntüleme 1031 Yorumlar 9
Toplam Yorum 9

Yorumlar

Alt 30 Kasım 2015, 15:53   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Son Görülme Saati




(şu 25 mesaj hakkım dolana kadar atılan özel mesajlara burdan cevap vereceğimi söylemiş miydim? evet söylemiştim.)

peki yukardaki cümleyi neden parantez içine aldım ? çünkü benden nefret ettiğini düşündüğüm bi üyeden mesaj geldi.

aynen aktarıyorum ;

" sen saplantılı manyağın tekisin"

kendisine büyük bi itirafım olsun bu.

kesinlikle saplantılıyım. takılıp kalıyorum bir şeye. ne olduğu hiç fark etmez. her konuda böyle lan bu. ben önceleri, ki bu önceleri dediğim dün değil evvelsi gün, bilemedin 3-5 gün önce, o da mı olmadı 1 hafta olsun lan seni mi kırıcam, bu saplantılı halimi burcuma (burç, yoksa ne burcu'm var ne elif'im var. kız arkadaşım yok şu an yani. zaten halihazırda böyle bir konu da yoktu. bu konuya niye girdim bilmiyorum. salla) yorardım önceleri. burçlara falan da nerden inanmaya başladım da böyle bi insan oldum onu da anlamadım zaten. askerde her gün burçları takip ediyordum. gerçi her gün bulmaca da çözüyordum. haydar dümen bile okuyordum lan. şok gazetesi bile geçti elime ara sıra. "ar damarı çatlamış kadınların aldatma hikayeleri". çok heyecanlı oluyordu da biraz daha inandırıcılık katması lazımdı. neyse.

hayatım boyunca iki kızı sevdim. "aslında ikisini de sevmedim mi lan ben yoksa" diye çok üzülüyorum bazen. aşk değil tamamen saplantı gibi geliyor. öyle hatta. öyle mi lan? bence öyle. biriyle çok yakınlaşınca bildiğin soğudum çünkü. çok kötü işte. yalan mıydı yoksa o bütün yaşananlar? ühü...

bana ne oluyorsa te allam. sevmemişsem sevmemişim kız üzülsün. sonuçta ben sevmemişim. sevilmemiş olan o. burda benim ağlamam yersiz olur. şimdi gidip 5 sene önceki kıza "bugün düşündüm, 5 sene önce ben seni sevmiyormuşum ama üzülme. zaten şimdi de sevmiyorum gerçi. naber?" de denmez ki. şimdi de bu "saplantılıyım" konusuna saplanıp kalıcam biliyorum ben.

kıskancım, çok fazla. birden agresifleşip duruluyorum falan ya hani. dedim ben koç burcuyum, aynı zamanda inatçıyımdır ondan böyle oluyor falan diyordum. meğer saplantıymış o. ilkokul 7'ye giderken sevdiğim kız bana, sen saplantılı manyağın tekisin, aslında beni sevmiyorsun demişti de inanmamıştım. görürsem alnından, yanağından, izin verirse dudağından öpücem o kızı. ilerleticem ilişkiyi. çok seviyorum aslında abi! valla seviyorum. nerde lan o kız? bak hemen görüşmemiz lazım onla. dur mesaj atıyım.

__________________
Sırf başlayıp bitirebildiğim bir hikayem olsun diye, bıktım ardımda yarım kalmış hikayeler taşımaktan. Yazmanın eziyeti öğretecek bana; Hayat sahip olduklarımızın dışında kalanlarmış meğer.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 30 Kasım 2015, 21:05   #3
huri
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Son Görülme Saati




Çok şekersin sen ya. ☺️

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 30 Kasım 2015, 23:41   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Son Görülme Saati




Bu ne arkadaş beynim sulandı biraz okudum git sen atomu falan parçala böyle şeylerle uraşma
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Keşke dedim, ateşten, yazıdan önce insanlığı bulsaydılar
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 01 Aralık 2015, 10:31   #5
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Son Görülme Saati




aklımda deli sorular var seninle ilgili :d

__________________
Çok fedakarlık yapana kıymet verilseydi, yıllarca tarla süren öküze bıçak sürülmezdi..
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 03 Aralık 2015, 13:11   #6
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Son Görülme Saati




Gunaydin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Binot: Serkan ile Zeynep birbiriyle yazisiyor olamaz mi? :p Hemen yapistirmissin yaftayi. :p

Seni bilmem de kafan cok guzel, beynini sevdim. :p

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 05 Aralık 2015, 12:32   #7
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Son Görülme Saati




o son görülen arkadaşların arasında ben neden yokum acaba ? dikkatini çekmiyormuyum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Bin cihana değişmem
Şu öksüz Türk'lüğümü...
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 05 Aralık 2015, 12:50   #8
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Son Görülme Saati




Hoca Beyin Çok yönlü ve hızlı çalışıyor orası kesin. seni yakalamak için değil ferrari Uçak motorlu bir jet lazım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 05 Mayıs 2016, 18:27   #9
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Son Görülme Saati




SapLantiLi Hobbit..:-)

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 11 Mayıs 2016, 18:55   #10
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Son Görülme Saati




Ne yuvalar yikmistir bu son gorulme seysi ahaha
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
görülme, saati, son, whatsapp


Şu anda bu makaleyi okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Makaleler
Article Author Forum Cevaplar Son Mesaj
2015 Duvar Saati Modelleri, 2015 Dekoratif Duvar Saati Modelleri Violent Ev Dekorasyonu 3 03 Aralık 2014 22:57
Yaz Saati Biyolojik Saati Kötü Etkiliyor Liaaa Sağlık Köşesi 0 26 Mart 2012 18:13
Maç saati değişti Anatolia Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 18 Ocak 2012 12:24