IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

5Beğeni(ler)
  • 4 Post By HerakLes
  • 1 Post By xena

Yeni Makale Ekle Cevapla
 
LinkBack Makale Seçenekleri Stil
  #1  
Alt
Çevrimiçi
HerakLes
HerakLes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart Köpek
Yazan; HerakLes 09 Temmuz 2016, 19:35

10 tane köpek bana dalarken müdahale etmediğiniz için diyorum, bi köpek kadar olamadınız lan. bak ciddi söylüyorum. yarın birgün başınıza gelir, köpek taklidi yapıp onların arasına katılıp size dalmazsam adam değilim. bu kadar insafsız, bu kadar nankör bir ırksınız siz.

akşam işten geliyodum. kulağımda kulaklık müzik dinleye dinleye yürüyorum. böyle bi köpek sesleri duyuyorum yerli yersiz ama ciddiye almadım. köpektir havlar. nedir yani. arkadaş, sokaktan köşeyi bi döndüm. karşımda köpek çetesi. bildiğin çete ama. sanki beni bekliyorlarmış gibi. tam olarak karşımdalardı yani. aramızda 10 metre ya var ya yok. bi an aralarından biri konuşacak sandım. "neden bu kadar geç kaldın ? kaç saattir seni bekliyoruz HerakLes" diyecek sandım. o olmadı. ama ona yakın bişey oldu. 2-3 tanesi bana doğru havlamaya başladı.

tek suçu köşeyi dönen bi insan olarak anlam veremedim. arkama falan baktım. yok, bana havlıyorlar. etrafda fırın var, bakkal var, manav var. öbür sokaktan geçenler falan var. herkes izliyor böyle. sinir oldum 2-3 tanesinin havlamasına. sağ elimi dirsekden kaldırıp "ne var lan p.ç" dedim havlayanlara. havlayanlar sustu, diğerleri havlamaya başladı. içlerinde babası olan varsa kızdı diye düşündüm ettiğim küfür için.

şimdi köpek görünce napmak gerek. kaçmamak gerek. bunu gayet iyi biliyorum. ama o 1 tane köpek içindi lan. karşımda 10 tane var. burda yapılacak şey nedir ben bilmiyorum. kaçmasamda onlar yavaş yavaş, havlayarak üzerime geliyorlar. lafdan da anlamıyorlar ki "al cüzdandaki bütün param bu, cüzdanıda al. bak bu en sevdiğim ceketim bunlarıda al, tam dişinize göre. yalnız nüfus cüzdanını alayım yenisini çıkarttırması zor oluyor." diyeyim. geliyo hayvan. geliyor hayvanlar hatta. ulan orda 10 tane köpek birbirine kenetlenmiş üzerime geliyorlar. ben orda beklerdim ki, yanımada 9 tane insan gelsin. kora kor mücadele edelim. dalalım birbirimize. sağa bakıyorum yok. sola bakıyorum yok. yok anasını satayım kimse gelmiyor. herkes belgesel tadında izliyor olayı. kameraya çeken bile olmuştur allah bilir.

ben japon olsaydım böyle olmazdı bak. kesin gelirlerdi yardıma. hiç olmadı harakiri yapardım lan. neyse, bunlar iyice yaklaştıkdan sonra ben anladım ki akşam haberlerine meze olacam, son çare yoldan geçen birini gösterdim. "bu yaptı" dedim. yoldan geçen adam "ne yaptım lan" dedi. "ne bileyim bende bişey yapmadım ki" dedim. köpekler ona bakarken kaçmaya başladım. başladım başlamasına ama 10 tane köpekden nereye kaçıyorsun. biri yakalamasa öteki yakalar. üstün zekamı kullanıp öyle bi yerden atladım ki aşağıya, hayvanlar bi durdu düşündü, "yaw boşverin burdan atlamak gerizekalılık resmen" diyerek ayrıldılar peşimden. düşün artık nerden atladığımı. sonra insanlar geldi falan başıma "abi iyimisin, çok yüksekden atladın" diyere. lan at kafaları. iyimisin diyolar birde. 10 tane köpek karşımdayken desene bunu.

ama "bu yaptı bu!!" diye köpekleri saldırtmaya çalıştığım adamın halini görecektiniz. herif beni çete lideri sandı. altına ediyodu korkudan. "nabdım ben" diyo. lan ben ne yaptım sanki. suçum ne ki cezalandırılıyorum orda. lanet herif. eve gidiyordum lan. karnım açtı. cebimde 5 tl vardı. (bu kısım haber bültenlerindeki demogoji için)
__________________
Sırf başlayıp bitirebildiğim bir hikayem olsun diye, bıktım ardımda yarım kalmış hikayeler taşımaktan. Yazmanın eziyeti öğretecek bana; Hayat sahip olduklarımızın dışında kalanlarmış meğer.
Alıntı ile Cevapla
Görüntüleme 543 Yorumlar 1
Toplam Yorum 1

Yorumlar

Alt 12 Temmuz 2019, 20:45   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Köpek




Hayvanlara küfür ediyorsun ve susuyorlar ..ilginç
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
unutmamalıyız ki ,onlarında iç güdüsel duygu hissiyatlarının olduğunu .. kötü sözü anlamış olmalıdırlar ki susmuşlar de mi ,d

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
10, 9, demogoji, haber, insan, köpek, saldırı


Şu anda bu makaleyi okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Makale Seçenekleri
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Makaleler
Article Author Forum Cevaplar Son Mesaj
Bursa'da köpek katliamı! Tam 84 köpek... AngeL Haber Arşivi 4 25 Şubat 2015 19:25
Köpek İsimleri - En Güzel Köpek İsimleri Liaaa Evcil Köpekler 0 07 Kasım 2012 17:17
Evde köpek beslemek namaza mani olur mu? İçinde köpek olan eve melek neden girmez? YaRGuCi İslamiyet 0 19 Aralık 2011 19:12