IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Ağustos 2014, 18:10   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
AKP'de Ahmet Davutoğlu Genel Başkan Seçildi!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


AK Parti Birinci Olağanüstü Kongresi'nde seçimler sonuçlandı. Ahmet Davutoğlu, oy kullanan 1388 delegenin 1382'sinin oyunu alarak, AK PArti Genel Başkanı seçildi.

Altı oy geçersiz sayıldı. Sonucu açıklayan Divan Başkanı Haluk İpek, Ahmet Davutoğlu'nu kürsüye teşekkür konuşmasını yapmak üzere “Buyrun Sayın Genel Başkanım!” diyerek davet etti.

AK Parti Birinci Olağanüstü açılış yoklamasında 1425 delege imza vermişti.

AHMET DAVUTOĞLU TEŞEKKÜR KONUŞMASI YAPTI!
Seçim sonucunun açıklanmasının ardından Ahmet Davutoğlu kürsüye çıktı ve teşekkür konuşması yaptı.

İşte Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları;

“Hepinizi muhabbetle selamlıyorum. Zatıma gösterilen sonuç, beni ağır bir sorumluluğu üstlenmekle karşı karlıya bıraktı. Allah bu görevi yapabilme kudretininasip eylesin, mahcup etmesin. Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkürümüz bugün kongrede yaşana atmosferle ilgilidir. Türk demokrasi tarihinde iki ilki yaşamış olacağız. Böylesi bir telim teslimle hiçbir ihtilaf olmadan, farklı bir izlenim olmadan birlik beraberlik sayesinde devir teslim oldu. Siyasi rekabetler aslında bugün AK Parti’nin siyaset farkını ortaya koymuştur. Türk demokrasi tarihinde ilk kez böyle bir devir telsim yapıldı. Ayrıca yarın aynı partiden iki Cumhurbaşkanı arasında devir teslim töreni yapılacak. Biz AK Parti kadroları olarak sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. İkinci teşekkürümüz Divana. Kongremizin gerçekleşmesini sağladılar. Delegelerimize teşekkür ediyoruz, yoğun bir katılımla oylamaya gerçekleştirdiler. Yurtdışından gelen misafirlerimize de teşekkür ediyoruz. 30 Mart’ta bize büyük destek veren aziz milletimize teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız aslında konuşmasında bize hedef gösterdi. Önümüzdeki üç seçimi söyledi. İlk hedef 2015 Seçimleri. İnşallah çok güçlü bir destekle meclise gelmemiz mümkün olur. Aramızdaki birlik bunu gerçekleştireceğimizin göstergesidir. Altın ölçeğinde değerli dört yılımız olacak. Milletten sonra en büyük desteğimiz sayın Cumhurbaşkanımızın Çankaya’da ki varlığıdır. Ne Cumhurbaşkanlığı Makamı denetleme Makamıdır, ne de Başbakanlık farklı telakkilere sahip olma Makamıdır. Seçilmiş Başbakan ve seçilmiş Cumhurbaşkanı ile gerçek anlamda sıçrama dönemi yaşayacağız. Yoğun bir terlemeye rağmen dinamizmi kaybetmedik. Terleyen Cumhurbaşkanı terleyen Başbakan olacak demiştir. Bizler hep birlikte terledik. Alın terinin karışmadığı hiçbir emek helal değildir.”

İKİ BAŞKAN AK PARTİYE GEÇTİ!
AK Parti'nin kongresinde bir sürpriz yaşandı. İki ilçenin belediye Başkanı AK Parti'ye geçti. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'a rekor destek sağlayanadıyaman'ın Sincik ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Korkut ile Antalya'nın Finike İlçesi'nin MHP'li Belediye Başkanı Osman Sarıoğlu Ak Parti saflarına geçti. İki belediye Başkanının rozetini Başbakan Erdoğan taktı. Mehmet Korkut, yerel seçimleri BBP'den kazanmış ardından istifa etmişti. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Adıyaman Sincik'ten rekor oy gelmiş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan % 96 oy oranına ulaşmıştı. MHP'den AK Parti'ye geçen Finike Belediye Başkanı Osman Sarıoğlu ise beraberinde meclis üyeleri Fatih Veziroğlu, Faruk Çetinkaya ve Kemal Gökyar’ı da yeni partisine taşıdı.

MYNET

__________________

English Preparatory Department
School of Foreign Languages
Assistant English Teacher
Ankara Baskent University
2017-18

“Benim, senden öncem ve senden sonram yok, yalnızca sen varsın...”
C.A - 31.12.2010 - ∞

English Language and Literature
Faculty of Humanities and Letters
Ankara Bilkent University
2010-15
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ahmet, akpde, başkan, davutoğlu, genel, secildi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tayip Erdoğan Son Kez Genel Başkan Seçildi Violent Haber Arşivi 0 01 Ekim 2012 09:29
Kılıçdaroğlu Yeniden Genel Başkan Seçildi Rhytia Haber Arşivi 0 18 Temmuz 2012 16:06