IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Ocak 2010, 11:13   #11
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Arkadaşlar Bi bakarmısınız ?




hocam bir iki tane index hazıla diyen arkadaşlarımız var artık google bunları spam olarak alğılamakda belirli düzeyde kod eklemesi yapıldı her sayfada aynı kodları gördügü takdirde spam olarak algılıyor buda pr nin düşmesine sebep olacaktır sitenizin pr'si ne kadar yüksel olursa google'un sizin sitenize değer verdigi anlamındadır.

dmoz ve birçok kaliteli sitede sizi kendisi ekleyecektir pr3 olur ve sonra gelmez ise sorun ondan sonra yalanır sabitlenirsiniz ve orda kalırsınız.
+ olarak her saat taraması harika değer verdiği anlamına gelir.

normal olduğun gibi devam et meta'taglarına
<meta name="googlebot" content="NOODP">
<meta name="msnbot" content="NOODP">
<meta name="robots" content="index, follow" />

bunu eklersen daha güzel olacaktır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 11 Ocak 2010, 11:53   #12
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Arkadaşlar Bi bakarmısınız ?




Spy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Selam arkadaşlar,
Chatkurdu.Com siteme Sürekli konu ekliyorum vs. günde 2 kez güncelliyor artık google ne eklersem siteye 1 saat sonra güncelliyor.Hiç bir şekilde link değişimi vs yapmıyorum sadece az çıkışlı bloglara ekliyorum siteyi o kadar.Bu şekilde Güncellemesi Sıralamarda yükselmemi sağlayabilirmi bu güncellemesi ? Bunun bi anlamı olabilirmi sizce fazla anlamıyorum google dan sormak istedim sizlere.açıklama yaparsanız sevinirim arkadaşlar. teşekkür ediyorum şimdiden. Iyi Forumlar.

Sitenin guncel kalmasi senin icin pozitif olmasinin yaninda ekledigin guncel icerigin alinti olmasida duruma gore bazen negatif sonuclar dogurabilir. bloglara ekledigin linkler aslinda siten icin cok zararli fakat asiriya kacmadigin surece 1-2 taneden sorun olucagini sanmiyorum + siteni belirledigin hedefteki kelimeye kasarken bir kac degisik titledede link alimlari yapmalisin tek kelimede link degisimi yapman aramalarda kelime filtresi yemene etken olucaktir. PR artik okadar onemli bir sistem degil aramalarda alakasiz bir cok sitede icerik olmadigi halde sadece 2 aciklama yazisi olan bir suru sitenin pr degeri 5 olarak rastladim buda pr nin artik onemli bir faktor olmadigini gosteriyor. siten ne kadar guncel olursa senin icin okadar iyi olucaktir neden dersen ; sitene yaptigin her yeni sayfa siten icin +1 puandir yani sitene kendinden +1 link veriyorsun ve her yeni sayfa senin icin kendi sitene 1 link demektir sunu unutmaki ilk once kendi sitenden hedefledigin kelimelere az ve öz link cikisi yapmalisin ki sitenin amaci belli olsun. bloglara fazla eklememeni tavsiye ederm ayni kategoride olan sitelerden link almaya bak ve aldigin linklerde sabit degil degisken linkler olsun bu sekilde paralel olarak sonuc itibariyle ayni kelimeye hizmet ettigini goren google aldigin baclinklerde hangi keliemelere aliyorsan link o aramalarda seni ust siralara yavasca cikaricaktir..

Ornek : Sohbet - Chat bu iki titleden link alirsan sitene daha faydali olur neden Sohbet'in ing Anlami Chat'tir bu iki titlede aldigin her kelime aslinda tek title gibi gorunecektir fakat 2 aramada da yukselmene olanak sagliyacaktir. Sohbet - Sohbet odaları ; Sohbet kelimesi ve Sohbet odaları kelimesi iki adet link degisimi yaparsan bu iki aramada daha hizli yukselebilir iki kelimenin birbirine olan baglantisi Sohbet'tir. bunlari daha cogaltabiliriz. onemli olan nerelerden link aldigindir. bloglar fazla etkin olmamakla birlikte fazla kastigin durumda kotu sonuclara sebep olabilir buda aklinda olsun. Kolay Gelsin.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 16 Ocak 2010, 22:02   #13
Çevrimdışı
Spy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Arkadaşlar Bi bakarmısınız ?




konu hortlamış
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
bakarmisiniz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bi bakarmısınız arkadaşlar Xadd1 Eggdrop, NeoStats, BNC 3 24 Aralık 2008 19:30