IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Kasım 2011, 19:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Google+ bütün dünyada kullanıma açıldı!




Google kullanıcıların ilgilendikleri konu ve takip ettikleri kişiler ile sürekli iletişimde kalmasını sağlayacak Google+ sayfalarını bütün dünyada kullanıma açtı.

Google'dan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Hayatta pek çok farklı kişi ve konu ile bağlantıda olmak, onlardan haber almak isteriz. Bunlar arasında öncelik, ailemiz ve arkadaşlarımızdadır. Bunun yanı sıra; tuttuğumuz takım, sık gittiğimiz kafeler ve izlemeye doyamadığımız TV dizileri gibi sayısız farklı konuyla ilgilenir ve bu konularla ilgili güncel haberlere erişebilmeyi arzu ederiz.

Google+ bugüne kadar, insanları diğer insanlarla bir araya getirmeye odaklandı. Bundan sonra, sizin için önemli olan kişiler gibi, takip ettiğiniz konulardan da sürekli haber alabilmenizi istiyoruz. Bu, her başınız sıkıştığında telefonla çağırdığınız mahalle tesisatçınız da olabilir, çok sevdiğiniz büyük markalardan biri de. İşte bu sebeple Google+ Sayfaları’nı bütün dünyada kullanıma açıyoruz.

İnsanlar + Sayfalar, beraber daha da güçlü

Google+ her zaman gerçek hayattaki paylaşım biçimlerini Internet’e taşıyan bir platform olmayı hedefledi. Google+ Sayfaları da aynı amacı taşıyor. Artık, mahallenizde en sık alışveriş yaptığınız dükkandaki yetkili ile ihtiyacınız olduğunda “-----yla sohbet” özelliğini kullanarak iletişime geçebilecek ya da en sevdiğiniz müzik grubunu turneye çıktıklarında yakından takip edebileceksiniz. Google+ sayfaları, gerçek dünyada bulduğumuz her şeye Internet’te hayat veriyor. Böylece, takip etmek istediğimiz her şeyi çevrelerimize ekleyerek, bizim için en önemli olan sayfalarla (yani insanlarla) daimi bir bağ kurmamızı sağlıyor.

İş dünyası ve markalar da Google+ sayfaları sayesinde müşterileri ve takipçileri ile sürekli olarak iletişimde kalabilecek. Müşterileriniz ve takipçileriniz, sizi +1’leyerek başkalarına tavsiye edebilecekleri gibi, Google+ sayfanızı çevrelerinden birine ekleyerek sizinle sürekli iletişimde kalabilecek. Hatta “-----yla sohbet” özelliği sayesinde ekibinizdeki insanlarla yüz yüze vakit geçirebilecekler. Yapmanız gereken tek şey, paylaşımda bulunmaya başlamak. Böylece, çok kısa süre içerisinde sizinle kontak kurmak isteyecek takipçileriniz ve sadık müşterilerinizle bir araya geleceğinizden emin olabilirsiniz."

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
açıldı, bütün, dünyada, google, kullanıma


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Google+ bütün dünyada kullanıma açıldı System Arama Motorları Haberleri 0 08 Kasım 2011 14:51
Bu inci bütün dünyada 'Allah'ın incisi" olarak adlandırılıyor Ay Esrarengiz Olaylar 4 15 Ekim 2011 01:49
Bütün dünyada ilk kez Türkiye'de Slipknot Cep Telefonlar 0 08 Ağustos 2010 10:50