IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By hayLaz

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Temmuz 2013, 04:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Google, Chromecast’in içinde ne var?





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Google’ın yeni teknolojik oyuncağı Chromecast’in maharetlerini nasıl bir teknolojiye borçlu oluğunu merak ediyor musunuz? O halde bu yazıyı görmeden geçmeyin.

Google'ın yeni tanıtılan inovatif dijital oyuncağı Chromecast, çıktığı anda yoğun ilgi gördü. Bu ilginin altında uygun fiyatın ve Netflix aboneliğinin de etkisi elbette büyük. Flash bellek boyutlarında bir aksesuar olmasına karşın geleceğin teknolojilerinden biri olarak lanse edilen ürünün, bu heyecan verici yönünü nasıl bir teknolojiye borçlu olduğunu merak ediyor musunuz? 1080p çözünürlükte görüntü üretebilen cihaz, HDMI üzerinden bu görüntüyü tüm destekli cihazlara aktarabiliyor. Ayrıca içerisinde 2.4GHz WiFİ 802.11 b/g/n alıcısı yer alıyor. İhtiyaç duyulan enerjinin USB üzerinden sağlanabildiği cihaz, hem Android hem de iOS’li cihazlar ile çalışabiliyor.
Cihazın içinde AzureWave AW-NH387 Wireless modülü yer alıyor. Bu modül aynı zamanda Bluetooth ve FM radyo desteğine de sahip ancak bu özellikler cihazda kullanılmıyor. Cihazdaki işlemlerin yönetimi içinse Marvell DE3005-A1 işlemci kullanılmış. Bu işlemci Micron 2GB NAND bellek ve Micron 512MB DDR3L SDRAM ile destekleniyor.
Çok kapsamlı bir donanıma sahip olmayan ve sadece cihazların sağladığı görüntüsüyü HDMI üzerinden aktarmayı sağlayan bir köprü vazifesi gören Chromecast, uygun fiyatı ile büyük satış rakamlarına ulaşmakta pek de zorlanmayacaktır diye düşünüyoruz.


kaynak haber mynet


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
icinde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Google'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü için doodle (Güncel) Teşekkürler..''Google'' Sevda Arama Motorları Haberleri 2 24 Kasım 2012 11:28
Google'ın tableti 6 ay içinde çıkacak! Deep Bilim Dünyasından Son Haberler 0 20 Aralık 2011 17:37
Google Charlie Chaplin'i Unutmadı; 122. Doğum Gününde Google Doodlesinde (Video) Sevda Arama Motorları Haberleri 0 16 Nisan 2011 04:03