IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Haziran 2014, 20:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Google bunları "unutttu!"




Google, Android L dahil pek çok yeniliği duyurdu... Ama herkesin beklediği bunlardan hiç bahsetmedi!

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Üç saat süren Google I/O etkinliğinde Android TV, Android Auto ve Android'in ceplerimize gelecek yeni sürümü hakkında yeni bilgilere sahip olduk. Ancak Google'ın tanıtımını yapmadığı veya hiç bahsetmediği birçok şey vardı. İşte I/O'da adı geçmeyenler ve bunun muhtemel nedenleri...
Bize göre bir Google Glass
I/O, yeniden tasarlanan ve beta sürümü herkese açılmaya başlanan Google Glass'la ilgili bir tanıtım için en uygun yerlerden bir tanesiydi. Ancak iki senelik test süresinin ardından Google, gözlüğü konusunda hala sessiz.
YouTube Music
YouTube'un müzik akış hizmeti hakkında çok uzun süredir konuşuyoruz. Yakın zamanda ortaya çıkan söylentiler ise YouTube Music'in I/O'da ortaya çıkabileceği konusunda bizi umutlandırmıştı. Ancak etkinlikte hizmetin bahsi pek edilmedi. Bunun nedeni, indie sanatçılarını hizmetin dışında tutan lisans sorunları olabilir.

Android Silver, yeni donanımlar
Android Silver

Google'ın Nexus programını tarihe gömerek, onun yerine üreticilere çeşitli standartları şart koşan Android Silver'ı getireceğine dair birçok rapor ortaya çıkmıştı. Google, Silver'ı duyurmasa da, eksik parçalar bir araya geliyor gibi görünüyor. Firma, Android L'yi hemen indirmeye sunmayarak, onu Google Play Edition cihazlarıyla daha yakın bir seviyeye çekmiş oldu. Bunun yanında Android One, Android Silver'ın ortaya çıkmaya başladığının bir işareti olabilir.
Yeni donanımlar
Etkinlikte herhangi bir Nexus tablet veya telefon tanıtılmadı. I/O, genellikle en az bir Google markalı cihazın ortaya çıktığı bir etkinlik olarak biliniyordu, ancak bu gerçekleşmedi.
Yeni Android için isim
Sonbaharda hazır olacak olan yeni Android'in nasıl görüneceğini az çok biliyoruz. Bilmediğimiz ise onun isminin ne olduğu. "L" ismini daha ne kadar sarf edeceğimiz, L'nin kalıcı olup olmadığı konusunda en ufak bir bilgimiz yok.

Akıllı evler ve diğer sözü edilmeyenler
Akıllı evler

Android@Home'u sadece siz değil, Google da unutmuş gibi görünüyor. Yine de I/O'dan birkaç gün önceki Nest duyurusu, bu bölgeye dahil sayılıyor.
Project Tango
Google'ın oda tarama projesi, mevcut teknolojilerin en ilgi çekenleri arasında, ancak sahnede onunla ilgili herhangi bir şey görmedik. Tango, belki yakında mağazaları uzaktan gezmemizi sağlayacak, ancak şimdilik onun izine hiçbir yerde rastlayamıyoruz.
Modüler telefonlar
Project Ara, Google'ın merak uyandıran bir başka girişimi. I/O'da adı geçmeyen Project Ara'dan son aldığımız bilgi, parçaları ayrılıp, birleştirilebilen telefonların 2015'in başında satışa sunulacağı yönündeydi.

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bunları, google, unutttu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık