IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Nisan 2015, 12:24   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İşte Google'ın 1 Nisan şakaları!




Her 1 Nisan'da bizi şakaya boğan Google, bakın 2015'in 1 Nisanı için neler hazırladı...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Google şüphesiz her sene 1 Nisan'a damgasını vuran firmalar arasında. ABD merkezli teknoloji devinin farklı bölümleri, her 1 Nisan'da ortaya çıkardıkları şakalarla bizleri güldürmeyi başarıyor. İşte Google'ın 2015'e özel 1 Nisan şakaları.

Tersten Google


Google'ın elinde bolca boş zaman olsa gerek. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresine tıklayın ve Google'ı tersten kullanmaya başlayın.


Google Maps'te Pac-Man oynayın


Masaüstündeki ve mobildeki [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], artık yeni bir Pac-Man moduna sahip. Onu bulmak için önce Google Maps'i açın ve sonra [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Veya Pac-Man'i oynamak istediğiniz yere gidin ve sol alttaki Pac-Man'e tıklayın.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ingress içinde Pac-Man oynayın
Google'ın artırılmış gerçeklik oyunu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], artık Pac-Man işlevlerine de sahip. İpuçları için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] göz atabilirsiniz.

#ChromeSelfie ve diğerleri

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Chrome'un telefon sürümü, artık internette dolaşırken gördüklerinize verdiğiniz tepkileri selfie'leriniz yoluyla paylaşmanıza olanak tanıyor. Menüyü açın ve "Share a reaction" seçeneğine dokunarak duygularınızı arkadaşlarınızla paylaşın.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Google'ın henüz duyurusunu yaptığı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Google Translate çevirisine göre Google'ın arama kutucuğunu ortadan kaldırarak, renksiz bir monitöre adapte olmayı amaçlıyor.

Google Japonya'dan eller-serbest giriş teknolojisi

Google Japonya'nın bilgi giriş takımı, Google Translate çevirisine göre tuşsuz, ellerinizi hiç kullanmadan giriş yapmanızı çok kolaylaştıracak bir cihaz oluşturdu. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adındaki araç, kızılötesi sensörü yardımıyla ne kadar güçlü üflediğinizi ölçüyor ve ilgili harfi, cihazınıza Bluetooth yardımıyla gönderiyor.

Google Maps'ten uyarı: Avustralya, 2055'te Kuzey Yarımkürede olacak

Sydney'deki Google Maps mühendisleri, Avustralya'nın Kuzey Yarımküreye olan yoluculuğunu 2055'te tamamlayacağı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Mühendisler, ekvatorun yılda 25km hızla güneye kaydığını söylüyorlar.

Smartbox by Inbox

Geçtiğimiz haftalarda Gmail'in Inbox'uyla tanışmıştık. Şimdiyse karşımızda Inbox'un Smartbox'u var. Smartbox'u, fiziksel postayı baştan icat etmeyi amaçlayan bir girişim olarak düşünün. Yeni posta kutusu, akıllı klasörlere, filtrelere ve hatta uygulamalara sahip. Dahası Smartbox'u gittiğiniz her yere götürebiliyorsunuz.

Google Fiber'e yeni çevirmeli ağ modu

Google Fiber'e eklenen yeni çevirmeli ağ modu, "yüklenme çubuklarıyla kullanıcılara biraz duraklayıp, küçük şeylerle ilgilenme şansı tanıyor - kahve yapmak, banyo arası vermek veya köpekle oynamak gibi."

Google, "fiber tellerindeki fotonları alıkoyan" yeni işlev sayesinde Fiber hızlarını 376 kat düşürebildiğini, bu sayede "ışık tabanlı fiber optik teknolojiyi önceki kapasitesinin çok küçük bir kıvılcımına indirgediğini" söylüyor. Böylece Google, yüklenme sürelerini geri isteyen kullanıcıların dileklerini bir kez daha yerine getirmiş oluyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
1, googleın, nisan, İşte, şakaları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Otomotiv Üreticilerinin 1 Nisan Şakaları Elysian Otomobil Haberleri 0 02 Nisan 2014 14:15
1 Nisan Şakaları, 1 Nisan Şakası Önerileri Violent Komedi ve Mizah 0 07 Mart 2014 00:00
1 Nisan şakaları 2014 yeni eLLya Serbest Kürsü 0 11 Eylül 2013 11:11
Google'in yeni 1 NİSAN şakaları! cisco Arama Motorları Haberleri 1 03 Nisan 2011 16:34