IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Kasım 2014, 17:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Süt bacaklarına kurban olayım' dedi, kocası öldürdü!




Adana'da 55 yaşındaki Kazım Ağan'ı, aynı işyerinde çalışan eşi 52 yaşındaki H.Ç.'ye cinsel içerikli sözler söylediği gerekçesiyle öldürdüğü iddiasıyla yargılanan 58 yaşındaki Zeynel Abidin Ç., 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
21 Aralık 2013'te Yeni Metal Sanayi Sitesi'ndeki torna atölyesinde sorumlu olarak çalışan Kazım Ağan, kendi aracıyla işyerine giderken, burada çay ve yemek işlerine bakan H.Ç.'yi de evinden alıp götürmek için eşini telefonla aradı. Telefona bakan Zeynel Abidin Ç., çamaşır asan eşine Ağan'ın geldiğini söyledi. Zeynel Abidin Ç., eşi çıktıktan bir süre sonra masanın üzerine bıraktığı telefonun açık olduğunu fark edince dinlemeye başladı. İddiaya göre, Zeynel Abidin Ç., eşine cinsel içerikli sözler söylediğini duyduğu Ağan'ı işyerine gidip bıçaklayarak öldürdü.
'TELEFON AÇIK KALINCA DUYDUM'

Tutuklanan Zeynel Abidin Ç., ilk ifadesinde, "Onlar gittikten bir süre sonra masanın üzerine bıraktığım telefonun açık kaldığını fark ettim. Kazım eşime 'O süt gibi bacaklarına, o güzel beyaz göğüslerine kurban olayım. Yat bakayım' dediğini duydum. Eşimin de sesi geliyordu. Ancak söyledikleri anlaşılmıyordu. Yaklaşık 20 dakika dinledim. Sonra dayanamayıp kapattım. Sonra da Kazım'ı aradım. Sen namussuz, ******** adamsın. 'Sana namusunu güvenene böyle mi yapıyorsun?' dedim. 'Hadi lan' diyerek telefonu kapattı. Ardından da eşimi aradım. Eşim de inkar etti"dedi.
'PSİKOLOJİM BOZULDU'

Adana 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Kasten öldürme' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan Zeynel Abidin Ç., cinayetten sonra ruh sağlığının bozulduğunu ve tedavi görmeye başladığını ileri sürerken, "Ben tavuk bile kesemezdim. Bir insanı öldürdüm. Ölenin eşime karşı söyledikleri çok zoruma gitti. Bıçakla korkutmak istemiştim" diye konuştu. Tanık olarak dinlenen sanığın eşi H.Ç. de ölenle aralarında cinsel veya duygusal bir ilişki bulanmadığını savundu. H.Ç., ifadesinde şöyle dedi:

"Kazım, bu olaydan 3 ay önce benzer şeyler söyledi. Ben rahatsızlık duyduğumu ve işten ayrılacağımı söyledim. O da 'Bir daha söylemeyeceğim' dedi. Ancak olay günü yine söyledi. Bunu da eşim duymuş. Doğal olarak o da yanlış anladı. Oysa aramızda hiçbir şey yoktu."

Mahkeme heyeti, cinayeti tahrik altında işlediğine kanaat getirerek Zeynel Abidin Ç'yi 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.

sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bacaklarına, dedi, kocası, kurban, olayım, İt, öldürdü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Astım krizi değil, kocası öldürdü SeckiN Haber Arşivi 0 17 Eylül 2013 10:19
16 Yaşında Evlendi 18 Yaşında Kocası Öldürdü N999 Haber Arşivi 0 04 Şubat 2012 22:43
Ceylan Gözlerine Kurban Olayım Swat İslamiyet 0 27 Ocak 2012 21:35