IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

33Beğeni(ler)

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 29 Mart 2015, 07:54   #21
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 'Dostluğun Cinsiyeti Olmaz' Denir.Karşı Cinse Gerçekten Dostum' Diyebiliyor muyuz?




En iyi arkadasi "erkekler" olan hatunlara gipta etmisimdir... ben olamiyorum ama bu benim eksikligimden yeteneksizligimden kaynaklaniyor... odipal donemden gelen bir kafa karisikligi olabilir, kadin erkek iliskilerinin temelini kafamda saglam bir yere oturtamamis olabilirim, bilemiyorum ama kesinlikle ozelestirimi yapip eksikligi kendimde goruyorum... Ayrica turk toplumunda da veya Turk demeyelimde Musluman toplumlarda da buna sikca rastlanmama nedeninin benimle ayni noktalara dayandigini dusunuyorum... Cunku haremlik selamlik var... yoksa iki karsi cins cinsellik ve ask disinda da bir takim duygulari paylasabilir adi "dostluk" sa evet dost olabilir...

__________________
You will naturally be submissive to a man that you trust to lead, even if you're a alpha female!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 29 Mart 2015, 12:01   #22
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 'Dostluğun Cinsiyeti Olmaz' Denir.Karşı Cinse Gerçekten Dostum' Diyebiliyor muyuz?




yahu ne guzel konular varmis burada boyle, Julide yazinca fark ettim, gecmis sayfalari karistirmak gerekiyor demek ki bazen, bazen ama hep degil. evet, ic sesimi susturduguma gore artik konuya doneyim.

karsi cinsle olan iliskilerde, adina artik her ne diyorsak, flort, arkadaslik, evlilik, dostluk olabilir, bu kavramlardan ne anladigimiz bu iliskilerdeki en onemli ayrim bence. konumuz dostluk madem, ben de bu kavram uzerinden devam edeyim. az once bahsettigiö ayrimi algilayabilmis, her insana duygusal ya da cinsel bir anlam yuklememek gerektigini de kabul ettirebilmissek kendimize, pek tabii karsi cinsle cok guzel bir iletisim kurabilir ve dost olabiliriz, ki sinirlarimizi asmadigimiz surece de -birazdan buna da deginecegim- bu dostluktan harika sonuclar alir ve mutlu oluruz. cunku, kadin ve erkek, farkli iki dunya. dolayisiyla bu, olaylara, hayata, iliskilere ve bircok seye iki farkli bakis acisi, disaridan bir goz, ayri bir deneyim, farkli bir dusunce demek ve dolayisiyla da daha renkli bir hayat demek. simdi 'o isler oyle olmuyor iste.' diyenler olabilir, onlar da haklilar bir yerde, neticede biz boyle dusunuyoruz ama bakalim karsi taraf ne dusunuyor degil mi? neyse, isin bu kismina da kucuk bir dokunus yaptiktan sonra devam edelim, ne diyorduk? ha evet, renkli bir hayat. peki nasil? bir kere kadin ve erkek birbirinden tamamiyle ayri birer canli, bu yuzden bazi durumlarda erkek-erkek, kadin-kadin iliskilerinden farkli olarak davranmak gerekir. az once sinirlardan bahsetmistim, iste o sinirlari biliyor, yani; yerine gore hareket edebiliyor, soyleyeceginiz sozlere ve davranislariniza dikkat edebiliyorsaniz sorun yok, her sey bu cizgide ilerler ama -burasi onemli.- bu dostluktan hemcinslerinizle oldugu gibi bir iliski beklentisi icine girerseniz ya da ona karsi hislerinizde olan negatif bir degisimi hissettirirseniz, onemsemezseniz iste o zaman her sey alt-ust olabilir. tabii en basta da soyledim, illa bir duygusal bag olusmasini beklemek, bu iliskiye o pencereden bakmakta, ayni sekilde tum guzelliklerin yitirilmesine neden olabilir. peki boyle dostluklar sonradan duygusal birseylere donusemez mi? elbette donusebilir, artik orasini ben bilemem.

ayrica yasadigimiz cevrenin, toplumun kadin-erkek iliskilerine olan bakis acisi, bu tarz iliskilerin farkli algilanisi ve tabi bireylerin yetistirilme tarzlari gibi daha pek cok faktor de onemli bir rol oynuyor burada, iyisi mi oralara hic girmeyeyim. boyle dusuncelerden siyrilip, insanin kabugunu kirmasi gerektigini dusunuyorum.

kisacasi, boyle guzel bir dostluk kurmak, karsimizdaki dogru insansa cok guzel ama dengeleri korumak, seviye ve sinirlari bilmekte bir o kadar zor ve onemli. hayatinizda boyle dostlariniz varsa onlara iyi bakin, kaybetmeyin.

bu arada 'bir ton laf ettin, var mi boyle bir dostun?' diyorsaniz, hayir yok, o halde az once okudugunuz her seyi unutun! heheh, saka yapiyorum saka, pazar sakasi.

sevgiler.

__________________
everything. everyone. everywhere. ends.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 12 Temmuz 2016, 19:44   #23
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 'Dostluğun Cinsiyeti Olmaz' Denir.Karşı Cinse Gerçekten Dostum' Diyebiliyor muyuz?




Tilkiden post, kadından dost olmaz kardeşim. Kadın şeytandır, kadın felaket tellalıdır. Bu kadar çok soru soran bi varlık olur mu ya. Dır dır dır dır. İşi gücü dedikodu.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
cinse, cinsiyeti, denirkarşı, diyebiliyor, dostum, gercekten, muyuz, olmaz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erkekler İçin Karşı Cinse Yaklaşma Rehberi.. Sevda Ah Erkekler 1 29 Ocak 2011 22:20