IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Mart 2015, 12:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cinayet Çözen 5 Ev Hayvanı




1. Cockatoo Papağanı "Bird"

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Evet papağının adı gerçekten "Bird." Teksas'ta yaşayan Kevin Butler olabilecek bütün karışıkları göz önüne alarak, Larry Bird'e hayranlığı yüzünden papağanına bu adı koydu. Aralarında çok özel bir ilişki vardı. Hatta hırsızlar 2001 yılında Butler'in evine girdiği zaman Bird, Butler ile birlikte mücadele etmişti. Bu kahramanca direniş hak ettiği sonucu almadı. Butler cinayete kurban giderken, Bir de ağır derecede yaralandı. Fakat Bird'ün intikamı ağır oldu. Polis Bird'ün gagasından aldığı dokularda yaptığı DNA analizi ile soygunculardan Daniel Torres'e ulaştı. Açılan davada Torres hayat boyu hapis cezasına çarptırılırken, Bird de "kahraman" olarak selamlanacaktı.


2. Pitbull - Labrador Karışımı "Chief"

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

1996 yılında Seattle'da, 20 yaşındaki Raquel Rivera ve 22 yaşındaki Jay Johnson, köpekleri Chief ile birlikte kendi evlerinde ölü olarak bulundular. Yapılan ilk incelemede çiftin eve giren soyguncular tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Şüpheliler başkasıyla karıştırılması imkansız bir soyada sahip olan Ken Leuluaialii ile George Tuilefano'ydu. Savcılık şüphelilerin tshirtleri üzerinde köpek kanı olduğunu fark etti. Bu kandan alınan DNA'yı Chief'inkiyle karşılaştırdıkları zaman şüphelilerin Chief'i ve aileyi öldüren kişiler olduğu ortaya çıktı. Chief, yaralandıktan sonra polisler gelene kadar tam 30 saat yaşam mücadelesi vermiş, tüm çabalara rağmen kurtarılamamıştı ama iki katilin açığa çıkmasını sağlayarak intikamını alacaktı.


3. Kahraman Kediler

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

1989 yılında Lori Auker ortadan kayboldu. Ailesinin şüpheleri doğruydu. 3 haftalık araştırma sonucunda Auker'in cesedi çamur bir yolun kenarında bulundu. Birinci şüpheli, eski kocası Robert Auker'dı. Bir süre önce boşanmışlar, cinayetten önce de Robert'ın Lori'yi takip ettiği ortaya çıkmıştı. Adli tıp uzmanları Robert Auker'ın evinde yaptıkları araştırmada eşyaları üzerinde kedi tüyü olduğunu farkettiler. Yapılan analiz bu kedi tüylerinin Lori Auker'ın evinde beslediği iki kediye ait olduğunu ortaya çıkardı. Lori'nin kaybolduğu gün Robert'ın giydiği bandaj üzerinde de aynı tüylerden bulunmaktaydı. Cinayeti Robert'ın işlediği ispatlandı. Robert Auker ölüm cezasına çarptırıldı.


4. Adaletin Sesi Papağan Hira

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

2014 yılı Şubat ayında Neelam Sharma evinde ölü olarak bulundu. Cinayetin tek tanığı papağan Hira'ydı. Dul kalan kocası Vijay Sharma'nın aklına cinayetin çözümünde yardımcı olabilecek hiçbir ipucu gelmiyordu ancak yeğeni Ashutosh ne zaman eve gelse Hira'nın rahatsız olduğunu, sürekli bağırmaya başladığını fark etti. Konuyu polise bildirdikten sonra polisler soruşturmayı derinleştirdiler. Ashutosh gözaltında cinayeti işlediğini itiraf etti. Hira katili açığa çıkarmıştı.


5. İsimsiz Çekirge

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Pek ev hayvanı sayılmasa da bir çekirge 1985 yılında bir cinayetin çözülmesinde yardımcı oldu. 1985 yılında, Teksas'ta işlenen bir cinayette, maktulün üzerinde bulunan bir çekirge bacağı dışında hiçbir delil yoktu. Soruşturma derinleştikçe ortaya çıkan şüphelilerden birinin külotları arasında tek bacağı kaybolmuş bir çekirge ölüsüne rastlanıldı. Adli tıp uzmanı Lee Goff çekirge üzerinde yaptığı araştırmalar sonucunda bu çekirge ile maktulün üzerinde bulunan çekirge bacağının tam olarak birbirlerine uyduğunu ispatladı. Şüpheli, hapis cezasına çarptırılırken, Goff ve isimsiz çekirge de bir cinayeti çözen ikili olarak akıllara kazındı.

__________________

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cinayet, çözen, hayvanı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sorun çözen 5 Windows aracı! Estela Haber Arşivi 0 12 Ağustos 2013 12:53
Yer Sorununu Kendisi Çözen Dev TV xLine Bilim Dünyasından Son Haberler 0 05 Mart 2010 18:22
Bu soruları çözen üniversiteli olur ? Gravity Genel Paylaşım 0 29 Haziran 2008 17:07