IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   IRC Dünyasından Röportajlar (https://www.ircforumlari.net/irc-dunyasindan-roportajlar/)
-   -   < TRSohbet.com > Genel Sorumlu - Raiden ile Röportaj (https://www.ircforumlari.net/irc-dunyasindan-roportajlar/786629-lt-trsohbetcom-gt-genel-sorumlu-raiden-ile-roportaj.html)

CLasS 14 Şubat 2018 14:13

< TRSohbet.com > Genel Sorumlu - Raiden ile Röportaj
 
(CLasS) Merhaba Raiden

(Raiden) Merhaba CLasS.

(CLasS) Hayırlı Akşamlar, Nasılsın?

(Raiden) Teşekkürler sen nasılsın? Her şey yolundadır umarım..

(CLasS) Teşekkür ederim Sağolun. Vaktinizi alacağım biraz :)

(Raiden) Rica ederim, Elbette, IF'e her zaman vaktimiz var:)

(CLasS) Seni Tanıyabilir miyiz Raiden ? Kimdir Ne iş Yapar :)

(Raiden) Ismim Ozan, 28 yaşındayım sivaslıyım, Bilgisayar mühendisliği okudum Kıbrısta, 7 sene kadar. Biraz uzatmalı olarak üstün başarılarımdan sanırım :)
(Raiden) Sivasta yaşıyorum Un işiyle uğraşıyoruz, Aile şirketimiz.
(Raiden) Neredeyse bütün hayatım ev iş iş ev.. Ve TRSohbet üzerine kurulu diyebilirim.

(CLasS) Klasik bir yaşantınız var yani evden işe, işten eve falan, Oda Güzel Maşallah diyeLim, ALLAH bozmasın :) Bol Kazançlar diLerim, Ozan.

(Raiden) Tesekkür Ederim CLasS, Sıradışı olurdu bunun devamını dilemek :))

(CLasS) Okuduğunuz bölüm üzerinden çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla şuan ?

(Raiden) Hayır yok ticaretle ilgileniyorum, mühendislik sadece aile baskısı üzerine oldu diyebilirim.
(Raiden) Zaten pekte başarılı bir öğrenci sayılmazdım okuduğum bölüm üzerinden bir meslek hayatı düşünemiyorum.
(Raiden) Aslında bir çok konuda, hatta insanın kendisi ile olan kararları'da Ailesi-Büyükleri veriyor. Bu durum her ne kadar bizi rahatsız etse de yine de onların verdiği karar'a saygı duyarak yada hayati tecrübelerinden dolayı ve bildiklerinden dolayı ailemizi dinleyerek hepimiz bir kararlar alıyoruz, ve uyguluyoruz.

(CLasS) Kaçınılmaz gerçeklik diyelim.. :)
(CLasS) Yalnız, Başarısız bir öğrenci Olduğunuzu düşünmüyorum, Çünkü bilgisayar mühendisliği kolayca sahip olunacak bir dal değil. :)

(Raiden) Zor gerçekten zor, Vakıf üniversitesi olsa dahi gerçekten bırakmayı defalarca düşündürdü bölüm bana.

(CLasS) Anlıyorum, Reel hayatınızı az çok dinledik, ve tanımış olduk :) Sanal tanıyalım birde Raiden' i ?
(CLasS) Sizinde iRC ile, klasik bir tanışmanız mı oldu ? Yoksa farklı bir açıklama duyacak mıyım Acaba Sizden, Merak Ediyorum :)

(Raiden) Pek fazla bilindik sunuculara takılan biri değildim veya hani bilindikler üzerinden yola cıkarsak felsefe edebiyat odalarında cok sıkı bir userdım :)

(CLasS) Userlik'den TRSohbet gibi bir iRC sunucusunda genel Sorumlu Departmanı olarak yer Almanız güzel birşey :)

(Raiden) Felsefe edebiyattan konu nerelere geldi sahi :))

(CLasS) Konu iRC olunca muhabbet'in daha keyifli olacağını düşünüyorum :) ve sizin irc'deki bağlılığınızı öğrenmek adına bir soru sormak istiyorum izninle.

(Raiden) Elbette.

(CLasS) Teşekkürler, Peki Şuan iRC'in Popülerliğini devir alan, Sosyal Medya Dururken Neden hala iRC e ilgi duyuyorsunuz?

(Raiden) Geçmişte kazanılan alışkanlıklar kolay bırakılamaz diye düşünüyorum Veysel, IRC platformlarının biteceğini sanmam pek gizemini koruyor halen IRC.
(Raiden) Bilirsin işte bağımlılık bu :)

(CLasS) Bilirim :) fakat eskiler'in daha iyi olduğunu dile getireceğim. Çünkü akıllara iRC ozamanlar kazındı bizde :) şimdilerde inanın gerek iş olsun gerek zaman, fırsat vermiyor. Ve sadece ben değil genel olarak; Eski tadı alamıyoruz diye düşünüyorum ?

(Raiden) Eskiler iz bırakmıştı iyi kötü hatıralarıyla gittiler bu ortamlardan yaşananları bırakıp bir köşeye :)
(Raiden) Tarih tekerrürden ibarettir derler hem :)

(CLasS) Peki, Anladığım Kadarıyla bu Sunucuya vakit ayırmış ve emek verdiğinizi düsünerek; tRSohbet iRC sunucusundan yola çıkayım :) bu zamana kadar ne gibi çalışmalarınız oldu, ve hangi departman'da yer aldınız ? katkınız iLLaki olmuştur. Biraz bahsedermisiniz?

(Raiden) Kendi adıma gerile gerile paylaşabileceğim bir mirc scripting veya ileri derece unreal sistem coderliği aplet derleyiciliğim yok yermekte istemiyorum aslında ama olan bu :)

(CLasS) :) TRsohbet domain'ini çok uzun zaman önce duymuştum, ReaL' i Yani Murat'ı tanırım ve Başarılarından Dolayı Tebrik ediyorum. Trsohbet takipde kaldığım bir sunucu :) yıllardır gerçekten hergün daha ileriye giden ve emek verenlerin'de iRC e eskiden kalan takıntılar ve heveslerinin gerçekten hala devam ettiğinin farkındayım, bunu duymak ve görmek beni mutlu ediyor :)

(Raiden) ReaL için söylenecek çok şey var mükemmel bir insan onun tecrübeleriyle ayakta duruyoruz.
(Raiden) Trsohbet dediğin gibi takip edilen adını duyurmus kalitesiyle ön plana çıkmış bir sunucu açıkcası Türkiyede anlık mesajlaşma platformları arasında en güveniliri diyebilirim her şeyden öte saygı var.

(CLasS) Anlıyorum. Peki, Raiden: İleriye dönük bir projeniz veya şuan başlatmış olduğunuz bizlere irc kullanıcılarına duyurmak istediğiniz bir çalışmanız-planınız varmı ?

(Raiden) Etkinliklerimiz var biliyorsunuz sosyal medya üzerinde fazlasıyla tanıtıldı sürekli hediyeler veriyoruz kullanıcılarımıza kura cekimleriyle.
(Raiden) Radyo konusunda her hafta bir ünlü konuk ediyoruz ve öyle sanıyorum diğer radyolardan bizi ayıran en büyük özellikte bu olsa gerek :)
(Raiden) Gerek sistem gerekse devam eden etkinlikler kullanıcılarla buluşmaya devam edecek ve uzunca bir süre adından söz ettirecektir TRSOHBET.

(CLasS) Etkinlikler : Eğlenceli bir ortam'a çevirmek için güzel bir düşünce, kulağa hoş gelen bir çalışma denilebilir.

(Raiden) #Etkinlik isminde bir kanalımız bile var tüm userlar önünde canlı yayınlarda verilen hediyeler anlık duyurular hepsi birbirinden kıymetli diyebilirim evet gayet eglenceli.

(CLasS) Yoğunluğunuz, ve yükünüz ağır gibi, Kolaylıklar diliyorum Ozan. Gelismekte ve Gelistirmek istenilen bir iRC Sunucusunda Genel sorumluluğun her yiğidin harcı olmadığını kanıtlıyorsunuz :)

(Raiden) Her alanı takip ediyorum sosyal medya bazlı gerekse IRC yapısı ve sürekli kendini geliştirmekte olan bir ekiple beraberim ve her şeyi en ince ayrıntısına kadar inceliyorum.

(CLasS) Yolu doğru olanın yükü ağır olurmuş Raiden :) farklı farklı sunucuların nasıl ve hangi yöntemler ile büyüdüğünü az çok biliyoruz, ve tahmin edebiliyoruz.

(Raiden) Mutlaka öyledir en azından duyuyoruz bir şeyler fakat demin belirttiğim gibi, Trsohbetin dokusu çok özel katlanmış bir haritası var çizgisinden sapacak bir sunucu değiliz. :)

(CLasS) Umarım zirveye ulaşmak için çıktığınız bu yolda hedefleriniz'e ulaşır ve Genel Olarak Emeklerinizin karşılığını alırsınız.

(Raiden) Büyüklenmek veya ne bileyim beylik sözler etmek bizlere göre değil sadece doğru olanı yapıyoruz/yaptığımızı düşünüyoruz nasıl derler bilirsin işte :)
(Raiden) Öyle sanıyorum kaliteden ve ortamın sağlıklı oluşundan hiç vazgecmeyeceğiz ne bizler ne kullanıcılarımız.

(CLasS) Son bir kaç soru'm daha olacak sizden duymak istediğim, Raiden

(Raiden) Tabi.

(CLasS) iRC adına son olarak bir duyurunuz varmı kullanıcılara ? Sosyal medya'ya Ben biraz uzağım, inanın :D Şimdiki zaman da yetişkinleri hatta çocukları sayfasına kilitleyen iRC in Popülerliğini kaybettiğini düşündüren 'Sosyal medya' için söyleyecekleriniz varmı :)

(Raiden) Sosyal medyanın bir parçası olduğumuzu düşünüyorum IRC eski kullanıcılarıyla beslenir yitip gideceğini sanmam uzun soluklu konusmak isterdim bununla ilgili ama deneyimlenmesi gerektiğini hep söylerim :)

(CLasS) Pekala :) iRCForumLari.Net Kullanıcıları ve miRC tutkunlarına söyleyeceğiniz veya eklemek istediğiniz birşey varmı ?

(Raiden) IF takip ettiğimiz bir ortam gayet saygın insanlar barındırıyor ve tecrübe kokan isimler var hepsine başarılar diliyorum.

(CLasS) Bizi kırmayıp röportaj teklifimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum Sizi Tanımak Güzeldi Ozan, Gerek Reel Gerek Sanal Hayatiniz boyunca Başarılarınızın devamını Diliyorum.

(Raiden) Bilmukabele, tekrar görüşmek dileğiyle iyi geceler dilerim..

Sanem 14 Şubat 2018 19:58

Cevap: < Trsohbet.com > Genel Sorumlu - Raiden ile Röportaj
 
Guzel soylesi emegine saglik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

SLyther 14 Şubat 2018 20:00

Cevap: < Trsohbet.com > Genel Sorumlu - Raiden ile Röportaj
 
Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir söyleşi olmuş ayrıca @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ede teşekküler içten cevapları için.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Mara 14 Şubat 2018 20:04

Cevap: < Trsohbet.com > Genel Sorumlu - Raiden ile Röportaj
 
Yeni gelişmelerle duyduğumuz bir sunucu TRSohbet, başarılarınızın devamını dilerim samimi cevaplarınız için de teşekkür ederiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok hoş bir röportaj olmuş.

beston 14 Şubat 2018 20:55

Cevap: < Trsohbet.com > Genel Sorumlu - Raiden ile Röportaj
 
Neden röportajları bu kadar kısa tutuyorsunuz biraz daha içeriği zenginleştirebilirsiniz bu bölüm forumun en etkin olduğu ve en kalite yeri diye düşünüyorum..

Birde konu başlıklarına sırada ki röportajımızı xxxx şunu sahibi diye bilgi notu da eklerseniz güzel olur. Bunlar eleştiri değil sadece tamam lama diyelim farklı noktaya çekmeyin lütfen ;) ..

Raiden çok sakin bir yapıya sahip öyle bi izlenim veriyor.., trsohbet için IRC Üzerinde şuanda kalitesinden yıllardır ödün vermeyen yerlerden birisi..

Ayrıca ödül olaylarıyla da kendilerinden söz ettiren bi yer bu nokta da IF yönetiminin bu tarz etkinlik yapan sunuculara destek olması gerekir diye düşünüyorum.

Röportaj da emeği geçen her iki tarafada teşekkür ederiz.. TRSohbet herşeyin en güzelini hakediyor.

Başarılar.

Biricik 14 Şubat 2018 21:10

Cevap: < Trsohbet.com > Genel Sorumlu - Raiden ile Röportaj
 
Güzel ve Keyifli bir röportaj olmuş. Trsohbet.Com Genel Sorumlumuz olarak çok başarılı bir yönetici olmasının yanında insan olarak da çok iyidir.

kumsaL 14 Şubat 2018 21:11

Cevap: < Trsohbet.com > Genel Sorumlu - Raiden ile Röportaj
 
Gayet güzel bir söyleşi olmuş. Sunucu sorumlumuz Raiden ve CLasS'a çok teşekkür ederim. 8 seneyi aşkın trsohbet kullanıcısı ve çeşitli kademelerinde görev almış birisi olarak trsohbet'imizi ne kadar anlatsak da "Anlatılmaz, yaşanır" diyorum. Bizlere göre Trsohbet bir tutkudur...

SimHa 14 Şubat 2018 21:31

Cevap: < Trsohbet.com > Genel Sorumlu - Raiden ile Röportaj
 
@ CLasS @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğinize,yüreğinize sağlık.Güzel bir röportaj olmuş.Teşekkürler.

kumsaL 14 Şubat 2018 22:22

Cevap: < Trsohbet.com > Genel Sorumlu - Raiden ile Röportaj
 
Gayet güzel bir söyleşi olmuş. Sunucu sorumlumuz Raiden ve CLasS'a çok teşekkür ederim. 8 seneyi aşkın trsohbet kullanıcısı ve çeşitli kademelerinde görev almış birisi olarak trsohbet'imizi ne kadar anlatsak da "Anlatılmaz, yaşanır" diyorum. Sorunlara özverili çalışmalarıyla kişi ayırmaksızın insani çözümler üreterek aile ortamı yaratan sunucu sorumlumuz Raiden sayesinde trsohbet her gün daha iyiye, daha güzele doğru ilerlemektedir. Trsohbet için Raiden bir şanstır. Bizler için "Trsohbet bir tutkudur"...

Frezya 14 Şubat 2018 23:35

Cevap: < TRSohbet.com > Genel Sorumlu - Raiden ile Röportaj
 
Sunucu sorumlumuz Raiden ve CLasS'a çok teşekkür ederim. Harika bir roportaj olmuş gerçekten .


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:28.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net