IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
85Beğeni(ler)

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Mart 2018, 23:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sohbet.ORG & TRChat.Com Sunucu Sahibi TUNAHAN İle Röportaj.




IRC Tanınmış Yüzleri Röportaj Serimize Sohbet.ORG & TRChat.Com Sunucu Sahibi TUNAHAN ile devam ediyoruz.

<SimHa> Merhaba TUNAHAN Bey.

<TUNAHAN> Merhaba SimHa, hos geldin.

<SimHa> Hoş buldum. Teşekkür ederim.

<SimHa> Nasılsınız?

<TUNAHAN> Tesekkürler,umarim sen de iyisindir?

<SimHa> Sağolun ben de iyiyim.Öncelikle IRCForumlari.NET olarak bizimle röportaj yapmayı kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.

<TUNAHAN> Bende bize bu imkan ve olanagi sagladiginiz için basta IRCForumlari.Net sahibine ve yetkili görevli arkadaslara ve basta SimHa sana olmak üzere ve IF Forum içerisinde kullanici arkadaslara herkese simdiden tesekkür ederim. Böyle bir röportaj'a beni uygun gördügünüzden dolayi.

<SimHa> Rica ederim TUNAHAN Bey.

<SimHa> Artık sorularımıza başlayalım mı TUNAHAN Bey ne dersiniz?

<TUNAHAN> Olur tabi baslayabiliriz buyur SimHa.

<SimHa> Öncelikle sizi tanımayanlar icin biraz kendinizi bize tanıtır mısınız? TUNAHAN kim dir? Reel hayatında neler yapar, hobileri,fobileri var mıdır?

<TUNAHAN> Kisa ve öz bir sekil de kendimi tanitmam gerekirse;
<TUNAHAN> Adim Soyadim: Cuma Görür
<TUNAHAN> Memleket Dogma Büyüme: Batman
<TUNAHAN> Daha sonra ekmek teknemizin pesine düsmek için Vatanimizdan ayrilip gurbet ellere geldik. Suan Avusturya/Salzburg'da kalmaktayim.
<TUNAHAN> 1977 Dogumlu, olup Avusturya'da bir firmada çalismaktayim.
<TUNAHAN> Hobi,fobiler: Bos zamanlarim pek olmaz çünkü firsat buldukca gezmeyi seven bir insanim.Hayvanlari severim özellikle güvercin ve muhabbet kuslarini. Suan da kendi evimde 2 adet muhabbet kusu beslemekteyim.
<TUNAHAN> Bu sekil kisisel bir hayatim bulunmaktadir SimHa.
<TUNAHAN> Ek olarak is ortaminda kalan zamanlarimi genellikle sahibi oldugum Sohbet.ORG sunucu departmaninda görevli arkadaslarla bilgi alis verisi ve sunucu içinde çalismalar yapmaktayim. Domain/Alim satim isiyle ugrastigim için gecem ve gündüzüm birbirine karismis durumda ama keyif aldigim bir is oldugu icin bu islere devam ediyorum.

<SimHa> TUNAHAN Bey gezmeyi seviyorum dediniz.Tercihiniz nereleridir?


<TUNAHAN> Gezme olayi çalistigim Firma'nin 15 Yillik bir isçisi olarak bir çok ülkeye gidip gelme firsatim oldu. Bu ülkeler de insanlarin yasam tarzlari dilleri çünkü yeni bir dil bir insana yeni bir dünya kapisini açmis gibi oluyor. Bu yüzden farkli ülkeleri gezerim.
<TUNAHAN> Ama sunu da belirtmeden gecemeyecegim onca ülke sehir gördüm hiç bir tanesi kendi Ülkem ve sehrim gibi bana sicak gelmedi nedense
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


<SimHa> Bizim ülkemiz bir başkadır her zaman.

<TUNAHAN> Bunda hem fikiriz.

<SimHa> Peki Türkiye'ye en son ne zaman geldiniz? Ya da şöyle diyeyim sık sık geliyor musunuz?

<TUNAHAN> Türkiye'ye uzun süredir giris yapamadim.Uzun süre derken yaklasik 5 yil oldu bu süre. Ama kismet,nasip 6'nci yada 7'nci ayin baslarinda Türkiye'de olacam insallah.

<SimHa> Çok uzun bir süre olmuş.İnşallah gelirsiniz.

<TUNAHAN> Insallah burnumda tutuyor simdi den.

<SimHa> Peki TUNAHAN Bey sizin IRC ile tanışmanız nasıl oldu?

<TUNAHAN> IRC ortami aslinda alisik olmadigim bir döneme denk geldi o siralar Batman küçüktü. 1 yada en fazla 2-3 internet cafe vardi ya da yoktu. Benim oldugum mahallede hiç yoktu mesela
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bulundugum ortam ve mahalle arkadaslari arasinda o zaman internet kafeler de oyunlar oynanirdi.Ben de merak edip yanlarina oturmaya basladim.Bir arkadasim vardi bir gün chatzone ve icq gibi yabanci sunucuda mIRC Script ile chat yaptigini ve kendi kendine güldügünü el kol isareti yaptigini görmüstüm.Merak edip yanina oturdum. Benimde zamanla ilgimi çekti sonuçta teknoloji o dönemde çok ilerlemese de ta dünyanin bir yerinden diger insanlarla yazisma yapabiliyorduk.

<TUNAHAN> Bir kaç kere internet kafeye gidip gelmeyle chat'lere girmeye basladim. O dönemlerde Türk ve yabanci sunuculara girmeye basladim. Böylelikle her gün is cikisinda, aksamlari derken internet cafelerde sabahlamaya basladik.O dönemlerde eskiden ADSL hizli baglanti yoktu, birde Batman gibi bir yerdeydik.Elektrikler giderdi yada internet cafede sira beklerdik.Bos masa olsada otursak, bos masa olurdu oturur bu sefer hatlar çok yavasti cepimizdeki paramiz ne? Neyse bisi anlamadan saatimiz dolar evimize dönerdik.Çogu zaman internet cafelerde sabahladigim, evden kaçtigim günleri hatirliyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

<TUNAHAN> Bu sekil ortama alismaya basladim.

<SimHa> IRC’ın şu anki durumu, geleceği ve ne şekilde projelendirilebileceği konusunda fikirlerinizi alabilir miyim?

<TUNAHAN> 1988'li yil ve günümüze kadar baslayan ve süren IRC serüveni çogu kisiler tarafindan paylasim siteleri Facebook, Twitter, Instagram, Skype ve Whatsapp gibi site ve programlara olan ilgiden dolayi yada Google algoritmasi yüzünden eskisi gibi canli olmadigi gözle görülmektedir. Lakin ben IRC ve chat ortaminin ölü bir pazar haline gelecegine inanmiyorum. Proje olarak bende bu konuda çalisma ve domain/alim satim islerime devam etmekteyim. Sohbet.ORG ve buna bagli bir çok domain bünyesinde bulunan sunucumuza proje olarak yakin tarih de almis oldugum 16 yillik eski bir sunucu daha almis bulunmaktayim. Ama ödeme devir teslimler tamamen bitmedigi için suan bu konuda tam bilgi veremiyorum.İleride zaten sizlerle ve IF Forumlari kullanicilarina bir duyuru yapmayi düsünüyorum.

<SimHa> Sürpriz olsun diyorsunuz yani
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


<TUNAHAN> Sürprizler her zaman iyidir
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

<TUNAHAN> Sunu da söylemek istiyorum.

<SimHa> Tabi buyrun TUNAHAN Bey.

<TUNAHAN> Bir hedefiniz varsa o hedefinize ve kendinize olan güveni bir insan kayip etmemeli. Çünkü basarili olmak gerekir.
<TUNAHAN> Konfüçyüs'un dedigi bir söz vardir.
<TUNAHAN> ''Hiç kimse basari merdivenine elleri cebinde tirmanmamistir.''
<TUNAHAN> Insani büyük yapan kendi azmi ve sabridir.
<TUNAHAN> Bu azim ve sabir elbet bizi istedigimiz hedefe götürüp bir gün büyütür.

<SimHa> Kesinlikle katılıyorum.

<TUNAHAN> Bu böyle olmali her insanda.
<TUNAHAN> IRC'nin yok oldugunu söyleyen kisiler bir yandan hakli neden hakli?

<SimHa> Neden?

<TUNAHAN> Günümüzde bir çok sunucu kendi yönetiminde adam kayirma, kanka, dost vs kiz isleri yada parali kanal oper satimi. Kanal oper satimina karsi degilim, geliri kadar gideri de var bu islerin.
Ama ben disiplin ve sunucu gelisiminden dolayi asla parali oper yada admin satisina karsiyim. Nedenine gelince parali operler sunucuda huzursuzluk çikariyor.
<TUNAHAN> Emek veren ayri oluyor parali Admine tolerans ayri oluyor bundan dolayi.
<TUNAHAN> Ama ticaret isine dönen bu piyasada herkese saygim sonsuz. Ama giderler muhakkak olacaktir. Önemli olan sifirdan herseyi kendin yapman daha iyi olur onun bunun parasiyla degil.
<TUNAHAN> Belki sunucular daha iyi olur diye düsünmekteyim.

<SimHa> Bu soruya samimi bir şekilde cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

<TUNAHAN> Rica ederim.

<SimHa> Sohbet.ORG'u kısa zaman icerisinde aldınız bunun hakkında merak edenler için bizi bilgilendirebilir misiniz?

<TUNAHAN> Daha önce TRChat.NET ve TRChat.Com gibi siteler almistim, Ve bir çok farkli site açik kapali domainler. Ama yine de ana domain olarak hep iyi bir domain almak arayisi içerisindeydim.
<TUNAHAN> O zamanlar Sohbet.ORG Topragim olan bir arkadastan tüm haklari satin alinarak ana sunucu yapildi. Bunun yaninda piyasada ve özellikle yabanci firmalar da bir çok Türk sohbet & chat ile ilgili domainler vardi. Onlardanda bazilarini aldim.
<TUNAHAN> Yaklasik olarak 650 adet sohbet ve chat ile ilgili domain elimde bulunmakta. Sunucuma bagli olan kapali daha acilmamis bir çok domainim mevcut zaman buldukca siteleri açiyorum.
<TUNAHAN> Son olarak bir kaç gün önce suan islemleri bitmedigi için 16 yillik piyasada taninmis ve buna bagli 35 adet domain ve sunucunun tüm haklarini komple almis bulunmaktayim. Devir teslim sonrasi aldigim sunucu ismini paylasmayi düsüniyorum.
Karsi tarafdaki alis veris anlasmamiz böyle çünkü.
<TUNAHAN> Sohbet.ORG Sunucu ana sunucu ve zincirleme olarak bir kaç sunucu projemiz bulunmakta. Çünkü ne kadar seviyeli user kulallanici varsa +18 user de bulunmakta. Onun için suan farkli 2 sunucu daha açmis bulunmaktayim. Daha sonra hepsini hub tek cati altinda toplarim belki.
<TUNAHAN> Elimde jenerik ve keywords bir çok domain site bulunmakta kimisi kapali kimisi açik ama zaman olmadigindan pek ilgilenemedim sunucu ile ama bundan sonra hizli bir sekilde yönetim olarak agirlik verdik bu islere.
<TUNAHAN> Suan sohbet.org için özel bir firma tarafindan HTML bir tasarim kodlamasi yapilmakta. İleride biterse daha güzel bir gürünüme sahip olacak umarim. Sadece bir alan adina odaklanmakdan ziyade elinde farkli avantajlar oldugundan dolayi,birçok site için çalismalar yapilmakta suan.
<TUNAHAN> Maddi ve maneviyat yönden büyük bir giderim oldu, ama basarmak için bunu yapmam gerekli.
<TUNAHAN> Gözü aç bir insan olarak belki piyasada bilinir yada öyle bir görünüm veriyorum belki bir çok insan sever yada sevmez herkese saygim ve sevgim sonsuzdur. Ama hak yenilmedigi sürece vicdanim rahat benim. Bu durumdan dolayi
<TUNAHAN> Yeri geldi bende çok bunaldim,sıkıldım gerek maddi gerekse maneviyat yönden degil belki sadece bu yola çiktigin iste; insan oglunun bugün sana dostum dedigi bir gün de yarina arkandan seni kallesce vurmasindan dolayi. Sonuçta bizler de insaniz.
Tam pes etmek üzereyken sonra neden bu islere basladigimi düsünmeye basliyorum. Bu daha da bana güç veriyor.
<TUNAHAN> Çünkü bu hayatta hem de sanalda bir gayem var. Onun için kendimce biseyler yapmak istiyorum. Iyi yada dogru mu yapiyorum bunu da tam bilemiyorum. Ama bunlari yapabilmek için bir insanin kendine öz güveni olmasi lazim basari hededefine ulasmasi için.
<TUNAHAN> Sohbet.ORG Sunucumuz ile ilgili projelerimiz ve domain alimlarimiz devam edecektir. Biraz uzun bir açiklama oldu kusura bakmayin simdiden ama bunlari dile getirmemiz lazim ileride bu piyasaya girecek arkadaslarimiza ön bilgi yada yapacaklari çalismalar için.

<SimHa> TUNAHAN Bey sizin çalışmalarınızı merak edenler için bence gayet iyi bir açıklama oldu.

<TUNAHAN> Ben bu röportaj yapilmadan önce çok düsündüm gelen teklif karsisinda bir kaç gün yapmayayim/yapayim diye teredütlerdeydim. Yapmayayim dedim, ama seven var sevmeyen. Ben sunu belirtmek isterim bugün bu piyasadaysaniz her zaman ya iyisiniz ya da kötüsünüz.
<TUNAHAN> Neden bunu diyorum çünkü bizlerde yardimlasma yerine hep karsi kisma cephe almak var bunu chat sohbet piyasasi bilir. Birbirinin sitesiyle ugrasan kisiler.

<SimHa> Başarı her zaman kıskanılır TUNAHAN Bey.

<TUNAHAN> O yüzden bu söylesi benim için bir dogaçlama niteliginde amacim sunucu tanitimi yada reklam amaci ile degil, ama paylasilan hersey güzeldir kanimca.

<SimHa> Şu ana kadar cevaplarınız gerçekten içten ve samimi.Bunun için teşekkür ederim.

<TUNAHAN> Bende size tesekkür ederim emek verdiginiz için.

<SimHa> Günümüzde sunucu açmak çok kolay bir hal aldı. Sizce sunucu açmak için neler ön planda olmalıdır, amaç ne olmalı ve nelere dikkat
edilmelidir ?

<TUNAHAN> Öncelikle 50+100 Tl olan bir piyasada herkes sunucu açiyor. Ben domain sektöründe oldugumdan dolayi bazen çok arkadaslar geliyor sunucu acacam sunu alacam nasil iyi mi gibi. Aslinda bu ise hiç bulasmamalari konusunda uyariyorum öncelikle
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

<TUNAHAN> Diyeceksiniz ki siz neden bu isin içindesiniz. Onuda anlatayim bende dedigim gibi yüzlerce domain bulunmakta onun için bu isin devamini getirmek zorundayim ve getirecegimde.
<TUNAHAN> Sunucu açaçak arkadaslarada öncelikle çok domain yerine az öz kisa ve jenerik isimler bulmalarini rica ediyorum. Sabir edip acele etmeden siradan bir domain almadan önce.
<TUNAHAN> Bir çok yabanci Backoder firmalari bulunmakta ya da hemen al fiyatiyla piyasada hala bir çok jenerik ve keywords niteligi tasiyan domainler bulunmaktadir. Mesela ben de günlük en az 2-3 saatimi domain takiplerine harciyorum.
<TUNAHAN> Domain alimi hakkinda arastirmalarini yabanci ve TÜRK firmalardaki Api-Key ve Backoder programlarini kullanmalarini tavsiye ediyorum. Ilk düsen domaini alma kayit konusunda.
<TUNAHAN> Yabanci firmalarda açik artirmalar olmakta, birçok Türk domainleri bulunmaktadir. Sahibi oldugum mobilchat uzantili mobilchat.com domaini mesele geçenlerde açik artirmadan 69 USD bir artis ile 2800 USD kadar bir fiyata alici buldu.
<TUNAHAN> Madem bu isi hefes degilde gönülden istekli yapacak arkadaslara öncelikle bütcelerine göre bu ise girmelerini yada hiç girmemeleri konusunda yardimci oluyorum.
<TUNAHAN> Biz paylasimci bir ruha sahip degiliz aslinda ama bu konuda domain alim yada diger firmalar domain konusunda yardim isteyen arkadaslara bilgim dahilinde bu IF Platformunda seve seve yardimci olmaya hazirim.

<SimHa> TUNAHAN Bey bu bilgileriniz doğrultusunda yeni sunucu açacaklar için fikir olur,yardımcı olur inşallah.

<TUNAHAN> Umarim bu konuda insanlarimiz bosa paralarini harcama yerine faydali bir sekil de degerlendirmis olurlar.

<SimHa> TUNAHAN Bey son olarak buradan IRCForumlari.Net kullanıcılarına diyeceğiniz birşeyler varsa alalım ve röportajı bitirelim.

<TUNAHAN> Öncelikle bu röportajda emegi geçen basta SimHa sunucuma gelip bana ayirdigin zaman ve emegin için sana, sorumlusu oldugun bölüm kategorideki arkadaslarina sirasi ile ReSeT & SLyther ve diger görevli arkadaslara, degerli IRCForumu sahibi ve yetkili emegi geçen ve tüm bu söylesimizi okuyacak bütün dost ve arkadaslara tesekkür ederim. Hem real hem sanal hayatlarinda basarilar dilerim.

<SimHa> TUNAHAN Bey çok içten bir şekilde sorularıma cevap verdiğiniz için,sunucunuzda beni misafir ettiğiniz için, IRCForumlari.Net kullanıcıları adına,şahsım adına da çok çok teşekkür ederim.

<TUNAHAN> Rica ederim, çalismalarinizda basarilar dilerim.

<SimHa> Sağolun. Teşekkür ederim.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 20 Mart 2018, 23:41   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sohbet.ORG & TRChat.Com Sunucu Sahibi TUNAHAN İle Röportaj.




Güzel samimi bir röportaj olmuş, TUNAHAN Bey'e başarılar diliyorum bu samimi ve iyi niyetli yaklaşımını kaybetmemesini dilerim.

Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cım soruların ile yerinde ve güzel noktalara değinmişsin tebrik ederim.

__________________
Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 20 Mart 2018, 23:54   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sohbet.ORG & TRChat.Com Sunucu Sahibi TUNAHAN İle Röportaj.




yorum yaparken açıkcası ne yazsam diye biraz düşündüm kimsenin kırılmasını istemem ama bu röportaj çook karışık olmuş okurken sıkıldım kusura bakmayın emek var ortada ama olmadı arkadaşlar...

Tunahan ne zaman IRC E başladı tarih ne nerelerde takıldı sırf aldığı işleri anlatmış roman gibi ...

Geçmişte yapılan röportajlara biraz bakın LÜTFEN!... Sorulara bakın neler sorulmuş neler yapılmış röportajı yapan kişi, karşı tarafı her zaman YÖNLENDİRECEK .. yönlendirme olmazsa o röportaj hikaye gibi uzar şuan olduğu gibi...

Bazılarınız yaptığım yorumlardan rahatsız olabilir ama gerçeği görmenizi isterim..

Emeklerinizden dolayı ikinizede teşekkür ederim.... @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
instagram ido baş - mirocuido.com özellikle , Sohbet sitelerinde yüzünü görmediğiniz insanlara İTİBAR etmeyin..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 21 Mart 2018, 00:20   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sohbet.ORG & TRChat.Com Sunucu Sahibi TUNAHAN İle Röportaj.




Yıllardır tanırım kendisini kimseye zararı olmamıştır. İyi bir arkadaş ve güzel bir dost başarılarının devamını dilerim.

__________________
//if ($regex(Aşk Beynin Enbüyük Zaafıdır.,/^([A-Z].+\s.*a{2}(.+)\.)$/)) echo (Faruk)
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 21 Mart 2018, 00:20   #5
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sohbet.ORG & TRChat.Com Sunucu Sahibi TUNAHAN İle Röportaj.




beston Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yorum yaparken açıkcası ne yazsam diye biraz düşündüm kimsenin kırılmasını istemem ama bu röportaj çook karışık olmuş okurken sıkıldım kusura bakmayın emek var ortada ama olmadı arkadaşlar...

Tunahan ne zaman IRC E başladı tarih ne nerelerde takıldı sırf aldığı işleri anlatmış roman gibi ...

Geçmişte yapılan röportajlara biraz bakın LÜTFEN!... Sorulara bakın neler sorulmuş neler yapılmış röportajı yapan kişi, karşı tarafı her zaman YÖNLENDİRECEK .. yönlendirme olmazsa o röportaj hikaye gibi uzar şuan olduğu gibi...

Bazılarınız yaptığım yorumlardan rahatsız olabilir ama gerçeği görmenizi isterim..

Emeklerinizden dolayı ikinizede teşekkür ederim.... @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] umarım zamanla hepimizin röportajları daha kapsamlı/güzel olur. Geçmişte yapılan güzel örnek teşkil edecek röportajlar mevcut birkaçı da tarafınıza ait ben bir ara incelemiştim emekleriniz için de teşekkür ederim, lakin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımın ilk röportajıydı, zamanla gelişecek şekillenecektir tarzı elbette. Heves kırmayıp, yapıcı eleştiri de bulunduğunuz için teşekkür ederiz.

__________________
Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 21 Mart 2018, 00:32   #6
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sohbet.ORG & TRChat.Com Sunucu Sahibi TUNAHAN İle Röportaj.




Konfüçyüs'un dedigi gibi ''hoş kareler ''

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 21 Mart 2018, 04:22   #7
Xander
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sohbet.ORG & TRChat.Com Sunucu Sahibi TUNAHAN İle Röportaj.




@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bro başarilarin devamini dilerim, 650 domain demissin umarim hepsini farkli alanlarda değerlendirirsin, Son olarak aldiğin sunucuyuda biliyorum hayirli uğurlu olsun umarim senin elinde hak ettiği yerde o olur Tr'nin ilk göz ağrilarindan ve bizim ilk IRC/d takildiğimiz sunuculardan biriydi.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seninde emeğine sağlik eh olduğu kadari ile de güzel olmuş
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 21 Mart 2018, 08:24   #8
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sohbet.ORG & TRChat.Com Sunucu Sahibi TUNAHAN İle Röportaj.




@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Emeğine Sağlık, Güzel Bir Söyleşi Olmuş. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılarının devamını dilerim kardeşim.

__________________
Bu ne hatır gönül Bilmemezlik..
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 21 Mart 2018, 12:01   #9
Çevrimdışı
aFa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sohbet.ORG & TRChat.Com Sunucu Sahibi TUNAHAN İle Röportaj.




Yıllardır tanırım kendisini. İyi bir dosttur. Başarılar dilerim kardeşim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Her gelişmenin ve kurtuluşun anası Hürriyettir. Mustafa Gurur, Kemal Onur, Atatürk Şereftir!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 21 Mart 2018, 12:36   #10
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sohbet.ORG & TRChat.Com Sunucu Sahibi TUNAHAN İle Röportaj.




Emeğinize sağlık güzel bir röportaj olmuş. Başarılarınızın devamını dilerim.

__________________
- Tiktok -> @gulcincecom
- Taklitler her zaman Asıllarını yaşatır.
- Eski mazide kaldı. QueeN & Gülçin
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
röportaj


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
< Kalbim.Net > ve < Geveze.Org > Sunucu Sahibi - Eternity ile Röportaj Hasan IRC Dünyasından Röportajlar 48 30 Aralık 2021 00:07