IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Ekim 2008, 18:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bize özgü oto aksesuarları




* Bebek patiği: İlk kez otomobil sahibi olunan bir ailede, evin hanımının dikiz aynasına sağladığı müthiş katkı... (Yıl: 1981)

* İki adet zar: Kaşifi ve sebebi bir türlü anlaşılamayan buluş... Sonraki yıllarda takım renklerine göre de imal edilen dikiz aynası süsü... (Yıl: 1988)

* Müzik CD’si: En meşhur Türk dikiz aynası süsü... Tek faydası arka koltukta oturan kadınların rujunu yenileyebilme imkanı... (Yıl: 1991)

* Boncuklu “maşallah” yazısı: Cezaevindeki bir arkadaşın sabırla işlediği, içinde de ileri geri giden serçeli, mavi beyaz sanat eseri... (Yıl: 1984)

* Küçük tesbih: Şoförün trafiğe takıldığı ve canı sıkıldığı zamanlar rahatlıkla almak için vites koluna taktığı “oltu taşı” taneleri... (Yıl: 1974)

* Kuru kafa: Nasıl bir psikoloji hazırlandığı belli olmayan ve vites kolu için imal edilen elle kavranıp parmakları ağızdan içeri sokulan anatomik buluş... (Yıl: 1982)

* Koltuk kılıfı: Daha çok fanatiklerin kullandığı, dönemin yıldız futbolcusuna ait formayı şoför koltuğuna geçirme... Tabii maç günleri çıkarma... (Yıl: 1988)

* Beyaz havlu: Her an bir düğün olabilir ve aynaya bağlanabilir düşüncesiyle, sürekli ön panelde bulundurulan pembe dantelli beyaz havlu... (Yıl: 1973)

* Sarı toz bezi: “Shell”den yazılı, ağız silmekten, yağ değiştirmeye her işte kullanılan ve el freninin altında tutulan benzin kokulu bez... (Yıl: 1980)

* Kuruma paspası: Araba yıkandığında emek boşa gitmesin diye serilen ve günü, sayfası, tirajı önemli olmayan, ama genelde Banu Alkan’ın resmi denk gelen geçici paspas... (Yıl: 1975)

* Süs haritası: Büyük bir ihtimalle araba alındığında verilen ve satılana kadar hiç açılmayan torpido gözü aksesuarı... (Yıl: 1969)

* Levye (Özel amaçlı): Bu kadarını yazmak yeterli aslında... Şoför koltuğunun altında ele çabuk gelebilecek bir şekilde tutulur, yardımcıları yanındaki direksiyon kilidi ve torpidodaki tornavidadır... (Yıl: Eskilere dayanır)

* Dalmaçyalı: Arka camın vazgeçilmez aksesuarı... Benzetmek gibi olmasın; sahne yıldızlarımızdan birinin coşmuş, kafa ile vücudun irtibatı kesmiş hali... Arkadaşları; I Love You yastığı ve peçete kutusu... (Yıl: 1991)

* Mangal seti: Her an bir yeşillik alan çıkacakmış gibi hazır olma durumu için bagajda mangal, mangal kömürü, ceylan işlemeli halı bulundurma... (Yıl: 1985)


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 25 Ekim 2008, 20:50   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bize özgü oto aksesuarları




ceylan işlemeli halı aşaqısı kurtarmaz zaten xD

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
aksesuarları, bize, oto, özgü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Özgü Namal hamile mi? Seth Haber Arşivi 0 02 Kasım 2014 14:22
Bayanlara Özgü Silahlar Süslü Ah Kadınlar 3 16 Ocak 2010 16:20