IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Ekim 2009, 10:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eşinden boşanan Esra Ceyhan, Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı olmak istiyor..





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Geçtiğimiz günlerde, 17 yıllık eşi Barbaros Ceyhan'dan boşanan ünlü televizyoncu Esra Ceyhan; ayrılma isteğinin, beklemediği bir anda eski eşinden geldiğini söylüyor.
"Sudan çıkmış balığa döndüm. Önce evliliğimi kurtarmaya çalıştım. Ama zaman içerisinde de durumu içselleştirdim" diyen Ceyhan, yaşadıklarını Sabah gazetesine anlattı.
Yeni programınız 'Esra Ceyhan'la Hayat' dün başladı. Nasıl bir program yapıyorsunuz?
Program hem TRT'ye uygun, hem de Türk halkının özlediği bir format... Çok fazla magazin içermeyecek ama sanatçıların özlenen pembe yönlerini de ortaya çıkartacak. Toplumsal sorunlara da her zamankinden daha fazla değineceğiz. Türkiye'nin en önemli uzmanlarına programımızda yer vereceğiz. Bunun dışında evin içinde huzur ve mutluluğu nasıl koruyacağımızdan çocuklara karşı işlenen suçların önüne nasıl geçeceğimize kadar birçok konuya değineceğiz.
KENDİMİ EVE KAPATTIM
Önümüzdeki dönemlerde program dışında başka işlerde de sizi görecek miyiz?

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı olmayı çok istiyorum. İyi yapabileceğimi de düşünüyorum. Büyük deneyimlerim var ve bunu ülkenin yararına kullanmak istiyorum. Şu anda kendi işimi yapıyorum ama bu görevi ileride yapmak isterim.
Bir süre önce 17 yıllık eşiniz Barbaros Ceyhan'dan boşandınız. Bu süreci nasıl atlattınız?
Annem, babam, çocuğum ve ekip arkadaşlarımla atlattım. Kendimi bir süre eve kapattım. Finale gelene kadar bununla prim yapmaya çalışmadım. Bununla prim yapanlardan da iğreniyorum. Bunu kendinle çelişmek gibi görüyorum. Bu insanla 17 yıl yaşadım. Demek ki mutlu olmuşum. Onunla geçirdiğim zamanlar güzeldi ve bugünüme kadar sürdü. Bu işi iyi yönettim ve bu krizden de başarıyla çıktım.
Uzun yıllar birlikte olduğunuz kişiden ayrılma fikri sizi korkutmadı mı?
Kaşı gözü oynayan, mesleğini yaparken sırtını oraya buraya dayayan bir kadın değilim. 22 yaşıma girdiğimde evlenmiştim. Gözümü açtım, eşimi gördüm. Çok iyi vakit geçiren, iki iyi arkadaştık. Bu yüzden sudan çıkmış balığa döndüm. Bu süreçler kolay atlatılmaz. Ancak insanlar benim yaptığımı yapıp kendilerini yemeğe vermesinler. Böyle zamanlarda profesyonel yardım alsınlar. Kriz yaratıp sinirli ve gergin bir tutuma giriyorlar ve pozitif sonuçlanabilecek bir olayı da çıkmaza sokuyorlar.
Neden boşandınız?
Ciddi bir sebep yok. Herkes 'Bir kadın mı vardı?' diye soruyor ama zannetmiyorum. En azından bilgim dahilinde yok. Gerçekten ben de kendime neden olduğunu soruyorum. Eski eşimden böyle bir talep geldi, düşündük ve ardından da bu olay gerçekleşti.
MÜCADELE VERDİM
Karşı taraftan bir talep gelmeden ayrılma noktasına geldiğinizi hissetmiş miydiniz?

Bazı şeyleri hissediyorsunuz. İnsan zaman içerisinde bazı şeylerin eskisi gibi olmadığını anlıyor. Süreci doğru okumak lazım.

Çocuğunuz için bir kez daha denemek istemediniz mi?

Evliliğimizi kurtarmaya yönelik mücadele verdim. Uzun bir süreç yaşadım. Zaten önce bir yıl ayrı yaşamak, sonra boşanmak benim isteğimdi. Bunu hepimiz içselleştirelim dedim. Bundan sonrası nasıl olur diye düşündüm. Ardından da profesyonellere danıştım. İşi dallandırmadan halletmeye çalıştım. Bu durumlarda aklıselim davranmak gerekir. Ben dinlediklerimden ders almışım ki, bu işi saygıyla bitirdim. Ayrıca insanların biraya gelmeyeceğini kim garanti edebilir? O zaman nasıl o insanla yeniden biraraya geleceksiniz?

Yeniden biraraya gelme ihtimaliniz var mı?

Şu anda böyle bir şey yok. Ama iletişimimiz kopmadı. Ben kavgamı ve nefretimi uzatamıyorum. Kin tutamıyorum. Bunlar insanı içten yıpratan şeyler.
Çocuğunuzun doğumunun ardından 38 bedene düşmüştünüz. Boşanma sürecinde kilo aldınız mı?
Evet, 10 kilo aldım. Ancak ayrılığın ardından bunun beş kilosunu verdim. Ekranda olan insanın fiziğini koruması gerekiyor. Bu işimize ve halka gösterdiğimiz saygının bir parçası... Şimdi geriye kalan kiloları vermeye çalışıyorum. Yediklerime dikkat ediyorum. Çok su içmeye çalışıyorum. Yoğurda ağırlık verdim. Ara öğünler için cebimde siyah kuru üzüm, ceviz ve fındık bulunduruyorum. Spora başladım. Ölümcül rejimler yapmak, günlerce lahana çorbası içmek insanı hasta eder, intihara götürür.
Boşanma kararının ardından kilo aldığınızı söylediniz. Bu süreç stresli mi geçti?
Bu süreç insanı üzüyor. Hele çocuğunuz ufaksa ve böyle bir şeyi hiç beklemiyorsanız, çok üzülüyorsunuz. Beklediğimiz bir şey değildi sonuçta... Ama böyle şeyler olabilir. Geride bırakıp, yürüyüp gideriz.
Albüm çıkartacağınıza dair haberler çıkmıştı. Böyle bir çalışmanız var mı?
Bunlar çok ahlaksızca ve terbiyesizce yapılan haberler. Albüm çıkaracak olsam çıkarırım, kime ne? Şu anda böyle bir şey yok. Bana karşı bir düşmanlık ve çamur atmaya yönelik çalışmalar var. Ama bunlar beni büyütür. Ben her şeyi yapabilecek kapasitede bir kadınım. Yeteneğim varsa yarın öbür gün albüm de yaparım, bambaşka bir çalışma içerisinde de olabilirim. Şu anda hiç olmayan bir şey yapıyorlar. Akılları sıra beni yapmakta olduğum işten uzaklaştıracak ve birilerine yer açacaklar. Ama sizi halk bir yere koyar. Onun bunun iteklemesiyle olmaz.

Yani sizi yıpratma politikası mı uyguluyorlar?

Tabii, ama Allah korur beni... Kendime de güveniyorum. Bugüne kadar başım dik durabildiysem bunu Allah yolunda olmaya ve işimi kendi kendime yapabilmeye borçluyum.

İSTANBUL

__________________
Rüzgarda savruk, Başına buyruk ~
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aileden, bakani, bakanı, bosanan, boşanan, ceyhan, devlet, esinden, esra, eşinden, istiyor, kadin, kadın, sorumlu, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çalışma Bakanı Faruk Çelik: Sorumlu Enerji Bakanı'dır yaSmin Haber Arşivi 0 20 Mayıs 2014 16:19
Yine ‘Kedi Kadın’ olmak istiyor! Kalemzede Haber Arşivi 0 27 Haziran 2012 09:55
Bu kadın 1 ton olmak istiyor! Kalemzede Esrarengiz Olaylar 1 01 Kasım 2011 19:39
Esra Ceyhan boşandı Juventus Haber Arşivi 0 13 Haziran 2009 02:37