IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Mart 2015, 20:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tescilli güzel Senem Kuyucuoğlu Hülya Avşar ile çalışmaya başladı.




Hülya Avşar'ın programında yaptığı çarpıcı açıklamalar sonrası dikkatleri üzerine çekti. Senem Kuyucuoğlu kimdir? İşte ayrıntılar..


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Önceki akşam Yeniköy'de bir mekanda ekip arkadaşlarıyla yemek yiyen Hülya Avşar'ın mekan önüne bıraktığı aracındaki çiçekler, dikkatli gözlerden kaçmadı.

Avşar, "Hayatınızda özel birinin olmadığını biliyoruz, bu çiçekler kimden?" sorusuna "Onlar Senem'in hediyesi. Ayrıca hayatımda özel birinin olup olmadığını nereden biliyorsunuz?" yanıtını verdi.


Hülya Avşar'la yemek yiyen ekipte yer alan Senem Kuyucuoğlu sanatçının kendi adını taşıyan sohbet programında işe başladığını açıkladı: "Çok şükür hayatımda her şey yolunda. Hülya Hanım'ın yanında stil danışmanı olarak işe başladım. Kötü günler geride kaldı. Artık kamera arkasında olduğum için de çok mutluyum."

Senem Kuyucuoğlu kimdir?

Senem Kuyucuoğlu 22 Eylül 1990, İzmir, Türkiye doğumlu modellik ve güzellik Yarışmalarında derece almış Türk modeldir. Türkiye'yi birçok uluslararası yarışmada temsil eden Kuyucuoğlu, son olarak Türkiye adına 2009 Kâinat Güzellik Yarışması'na katılmıştır. Boxer dergisinin 2009 yılında okur oylarıyla belirlediği Türkiye'nin en seksi 50 kadını sıralamasında da 3. sırayı almıştır.

1990'da İzmir'de doğan Senem Kuyucuoğlu modelliğe 14 yaşında başladı. 2006 yılında, henüz 15 yaşını doldurmamışken Deniz Akkaya ile Top Model Türkiye yarışma programına katıldı ve burada ikinci oldu. 2007 yılında Best Model of Turkey yarışmasında "Türkiye'nin en iyi modeli" seçilen Kuyucuoğlu, aynı yıl düzenlenen Best Model of the World yarışmasına Türkiye adına katıldı ve burada da "Dünyanın en iyi ikinci modeli" seçildi.

Bacak boyu 123 cm olan Senem Kuyucuoğlu, modellik yarışmalarında elde ettiği derecelerin ardından kariyerine devam etti. Çeşitli defile ve organizasyonlarda yer aldı. 2009'un Mart ayında Fashion One TV'nin ekran yüzü olan Kuyucuoğlu, yine aynı kanalda Moda Polisi adlı moda programını sundu.

Nisan 2009'da katıldığı Miss Turkey 2009 yarışmasında ikinci olan Senem Kuyucuoğlu, Türkiye'yi Kâinat Güzellik Yarışması'nda (Miss Universe) temsil etme hakkını elde etti. 24 Ağustos 2009'da Bahamalar'da yapılan Kâinat Güzellik Yarışması öncesi rahatsızlanan Kuyucuoğlu, podyuma iğne olarak çıktı ve Türkiye'yi temsil etti; ancak dereceye giremedi.

14 yaşında modelliğe başlamasını hayatının dönüm noktası olarak niteleyen Senem Kuyucuoğlu, sahne dışında utangaç biri olduğunu söylemiştir. 2008 yılında verdiği bir röportajda "İlk yarışmamda erkeğe benziyorum diye beni seçmediler" diyen Kuyucuoğlu, aynı röportajda vücudunda en beğenmediği yerinin ayakları olduğunu belirtmiştir.

İşte Senem Kuyucuoğlu’nun Hülya Avşar'a yaptığı açıklamalar:

-Kendi adımı unutturmak için her şeyden uzaklaştım. Kimseyle görüşmüyorum. Ulaşılmaz olmak için. Mümkünse insanlar aramasın. Haftada bir, iki haftada bir telefon değiştiriyorum…
-Çok neşeliyimdir. Hep gülerim. İnsanlar beni dışarıdan görünce çok yırtık, çok rahat zannediyorlar ama normalde çok duygusal bir insanım. Duygusal olduğum için kendi içimde yaşıyorum bazı şeyleri. İnsanlara belli edemiyorum.
-Ben yarışmalara ‘güzel seçileyim de herkes beni konuşsun’ diye girmedim. Ailevi problemlerimiz vardı. Kaçmak için yarışmaya girdim…
-Şu an babamın annemi aldattığını düşünüce gülüyorum. ‘Babam annemi aldatmış, ne güzel yapmış’ diyorum artık o pozisyondayım. Bu olaylar başladığında 8 yaşındaydım. evde kavgalar kıyametler ve tüm bunları ben görüyordum.
-Çocukluğumdan beri psikolojim bozuktu. Uyuşturucuya arkadaş çevresi sebebiyle girdim. İleri derecede bağımlı değildim zaten. Krize girmiyordum ama olursa da içiyordum.
-Hastanede çeşit çeşit insan gördüm. Anneme ‘beni buradan götür yoksa ben kendimi öldürürüm’ dedim. İnsanların o hallerini görmek, tedaviden çok daha fazla etkiliyor.
-Keşke hiç uyuşturucu içmemiş biriyle arkadaş olsam ama yeni jenerasyon çok kötü.
-Bu bir süreç geliyor, geçiyor. Benim bu yaşadıklarımı yaşamamak için bir kez bile bulaşmasınlar.
-Annem ile babam ayrılsaydı ben çok daha iyi büyürdüm. Kesinlikle böyle düşünüyorum. Benim artık mahremim kalmadı. Ailemden bahsediliyor, cinsel tercihlerden bahsediliyor… Kimseyi konuşmuyorlar, merak edilen benim.
-Babamla 5 yıl boyunca konuşmadım, hiç görmedim. Son yaşananlardan sonra artık çok yakınız.İnsan nefes aldığı sürece hep bir çıkış yolu vardır bu hayatta.
- Uyuşturucuyu kullanmak değil, kullandıktan sonra çektiklerimi hatırlamak çok daha fazla acı veriyor. ‘Neden yaptım’ dedim, ‘Lanet olsun’ dedim ‘Yapmasaydım keşke’ dedim. Ama oldu bitti, başıma bunlar geldi.
-Ruha aşık olan bir insanım. Cinsiyetin çok fazla önemi yok. Bu kadın bu erkek deyip bir şey hissetmiyorum. Bana göre aşk çok özel bir duygu. Aşkın cinsiyeti yok diyorum.
-Bir dönem Afrika’da çağrı merkezinde indirim kartı satıyordum. Arabam vardı… Restoran restoran dolaşıp satış yapıyordum.
-O fotoğraflarla ilgili suç tamamen bende.
-Bana bunları yapan insan önceki gün mail atmış. Kanser olmuş, benden af diliyor. Allah yardımcısı olsun.
-Hayalle gerçek arasında bir evre vardır bu hayatta ben o boşluk evresindeyim.

milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
avşar, başladı, çalışmaya, gÜzel, hülya, ile, kuyucuoğlu, senem, tescilli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Senem Kuyucuoğlu'ndan özel hayatına dair samimi itiraflar AngeL Haber Arşivi 0 31 Ocak 2015 17:10
Apple Mac Os X 10.8 İçin Çalışmaya Başladı Ocean Mac OS 0 01 Kasım 2011 18:58