IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Mart 2015, 12:37   #1
Çevrimdışı
See
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Herkesin İğrendiği Adam (Köşe Başında Bekleyen Bir Anti Sosyal )




Özellikle gençlerin, yaşam hakkını tehdit eden bir grup insan vardır. Onlardan bahsetmeden konuyu şekillendirmek mümkün olmaz. Birçok insanın yolu bu magandalarla kesişir. Çoğu sorunsuz atlatılır. Ama bu magandalar yüzünden canı yanan birçok insan olduğuna bizzat şahit oldum.

Yanlış aile tutumunun bir sonucudur bu anti sosyal kişiler. Oğlu kavga eden bazı tuhaf ailelerin, garip bir yaklaşım içinde olduğunu gördüm. Oğlu, kavgada karşı tarafa korku salan, şiddet uygulayan bir yaklaşım sergilemişse sonuca seviniyor. “Benim oğlum iyi kavga ediyor” diye övünüyor. O’na şiddetin kötü olduğunu asla söylemiyor. Aileden destek alan anti sosyal tip, iyice yoldan çıkıyor.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu anti sosyal tipler, Sürekli ahlak normlarının dışında davranırlar. Aksidirler. Şiddet yanlısı davranış sergilerler. Çok basit tartışmaları anında kavgaya kadar götürebilirler. Çevrede kendi gibi insanlarla arkadaşlık ederler. Zaten onları başka kişiler sevmez. Özellikle lise yıllarında bu olumsuz özellikleri pekişir. 30’lu 40’lı yaşlara kadar olumsuz davranışlarla milleti canından bezdirirler. Sonunda ayaklarını bir ayı tuzağına kaptırırlar. Kurtulamayanlar hücreyi boylar. Yıllarca hapis yatar. Çıktıktan sonra daha da tehlikeli olurlar.

Şimdi sana bu zavallıların özelliklerinden bahsetmek istiyorum. Babalarının parası ile gidip en ucuzundan bir araba alırlar. Ekonomik durumları iyi ise iyi bir araba sahibi olabilirler. Trafik kurallarını hiçe saymak, trafikte sadece dikkat çekmek amacıyla tehlikeli hareketler yapmak onların yaşam tarzıdır. Arabalarının bir yerlerine mutlaka modifiye bir şeyler vardır. Özellikle egzozdan yüksek ses çıkarmaya bayılırlar. Egzozdan çıkan yüksek sesin, çevredeki insanların dikkatini çektiğini düşünürler. Aynı zamanda korkutma amaçlı da kullanırlar. Arabanın üzerine yazı yazmayı çok severler. Birisinin arabasında görmüştüm. Adam arabaya kocaman punto ile “Azrail” yazmıştı. Ruh sağlığının ne kadar şiddete meyilli olduğunu düşünebilirsin. Adam dünyada kendini ifade edecek bir cümle bulamamış. “Azrail” yazmıştı. Ürkütücü tabi. Hiç sevimli değil.

Modayı yakından takip ederler. Özellikle saçlarına model yaptırmaya bayılırlar. Ayakkabılarının uçları genelde sivri olur. Göğüs kılları gözükünceye kadar gömleğin düğmelerini açarlar. Herkesin, özellikle genç kızların bu özelliklerini sevdiğini zannederler. Sevdikleri renk siyahtır. Siyah gömlek giymeye bayılırlar. Yürüyüşleri kabadayı tarzındadır. İzledikleri bir dizinin etkisinde kolaylıkla kalırlar.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu kişiler küfürlü konuşmaya bayılırlar. Konuşmalarının büyük bir kısmı küfürlüdür. Zaten 8 adet kelime biliyordur yarısı da küfür olunca iticilikleri iyice artar. Kızlara karşı aşırı zaafları vardır. Özellikle öğrencilerin peşine takılırlar. Onları kandırmak için atmayacakları takla yoktur. Kız öğrencilerin bazıları maalesef bunları bir şey zanneder. Arkadaş olurlar. İlerleyen süreçte kız arkadaşlarının başına bela olurlar. Elini veren kolunu kaptırır misalinde olduğu gibi arkadaşlık süreci sıkıntılı geçer. Öğrenci bunlardan kurtulmak istediğinde işin içine şiddet ve tehdit girer. Kendini jiletleme ile başlayan süreç çoğu zaman karakolluk oluncaya kadar devam eder.

Bir gün arabamı şehrin sokaklarında park etmiştim. Yaptığım park trafik kurallarına uygundu. İşlerim bitirip arabamı almaya geldiğimde arabamın yanına bir arabanın park ettiğini gördüm. Arabanın her halinden bir magandaya ait olduğu belli oluyordu. Özellikle sert bir tepki vermemem gerektiğini düşündüm. Arabanın yanına vardım. İçeride bir bayan oturuyordu. Arabayı çekmesini istedim. Bayan gayet sakin tavırla;

– Abi beyim birazdan gelecek istersen sen biraz ileri al. Gerçi benzinimiz de yok,

dedi. Arabayı az ileri bırakınca benim çıkmam mümkün olacaktı.

– O zaman ben arabayı biraz ileri iteyim,

dedim. “olur, abi” dedi bayan. Arabanın frenini indirmek için kapısını açtığımda şoför koltuğunun hemen yanında kâğıda sarılmış uzunca bir döner bıçağı gördüm. Gereksiz bir kızgınlıkla ciddi bir sorun yaşayacağım çok açık belli oluyordu.






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



İnsan bir şeyden ya da birinden nefret etmezse, sever.

Bu zavallı kişilerden nefret etmeli ama onların bu sorununu yok saymadan tedbirli davranmalı. Toplumsal hassasiyet gösterip yanlışlarında gerekli mercilere bilgi vermeli.

İşte sana zarar görebileceğimiz bir grubun profilini çizdim. Özellikle bu tarz kişilerin internette çok fazla dolaştığını bilmeni isterim. Anti sosyal kişi, adam öldürse, en iğrenç suçları dahi işlese asla ben kötüyüm demez. Uyanık olmak zorundayız.


Kadir Akel

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
adam, anti, başında, bekleyen, bîr, herkesin, köşe, sosyal, İğrendiği


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İnternette her köşe başında polis var! Deep İnternet Dünyasından Haberler 0 29 Ocak 2012 18:03
Anti Sosyal Kişilik Nedir Lucifer Ruh Sağlığı 0 04 Ocak 2012 01:52