IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Kasım 2015, 19:02   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Güneşi bekle ve dinle.




Soğukta kalmış kumruların kanadındaki sıcaklık, mendil satan küçük çocukların yüzündeki masumiyet, karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı insanların yorgunluğu, mevcut durumunu, öğrenilmiş çaresizliğini kabullenmiş işçiler, memurlar, öğrenciler ve küsuratına yenik düşmeye, düştükçe geri dönmemeye kurgulanmış saatler ve tabiki saçlarınla geçecek olan gün, küllü rengini gösteriyor kirli binaların arasından. Zaman... Tuhaf ve görece bir kelime. 365 gün deyince gökyüzü kadar ağır geliyor. 1 yıl deyince ise hava kadar hafif. Gözüme ilk değdiğin günden bugüne kadar olan o ağır kısmı, benim aklınla kısıtlı aklım yetmiyor hesaplamaya. Saati ve dakikasına kadar biliyorum.. Ama belli ki bunu öğrenmeye yetecek cesaret, etten kendi çabalarıyla sıyrılan tırnak gibi benden ayrılmış. Alışılagelmiş nefret birikintileri eriyip suya karışan kar taneleri gibi yok olmuş. Aslına aykırı, kopyasına gereksiziz artık. Tükettiğimiz nüshalardan bir kaç parçamız kalmış gerçekliğimizde. Sayısı belirsiz, hatırlandıkça diğerini tamamlayan anılarsa bilinçaltımızda asılı duran ceketler gibi. Alıp giymiyoruz, çöpe atmıyoruz da..
-Sokak lambaları sönmeden gün doğmaz.
Belki demenin, keşke demenin, tekrar inanmanın, tekrar yanılmanın, tekrar mutlu olup tekrar üzülmenin bir anlamı var mı sence? Hiç bilmiyorum. Umut; ekip biçilebilen bir şey olsaydı, ikimizden çok tüketen insan yaşamazdı bu gezegende. Birbirimizi harcamakta, bitirmekte, hatta yok etmekte üzerimize yok. Hata yapmakta ve onları yüzümüze vurup tekrar farklı yüzsüzlükle geri gelip aynı çaresizlikle buluşmakta ise dünya markasıyız. Ama, "ama" diye bağlanmaya çalışan cümleler gibiyiz. Bir önceki anlamımızın tam tersi. Bir sonrakinin ne olacağı belirsiz.. Girdabın içine çekilen deniz gibi çekiyoruz birbirimizi.. Ama, deniz de biziz.


Ümit Rençber

__________________
Menfaatinizin Köpeği Olmuşsunuz.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bekle, dinle, güneşi, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bekle!! Ezgi Aşk ve Sevgi Köşesi 0 19 Aralık 2011 20:20
Bekle ey sevgili,bekle!sen gelince bende geleceğim.. Rüzgar Aşk ve Sevgi Köşesi 0 20 Kasım 2011 16:00
Bekle Myheart Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 18 Şubat 2011 20:40
Veda..Elimde, sükutun nabzını dinle, Dinle de gönlümü alıver gitsin! Saçlarımdan tu by_C3zA Aşk ve Sevgi Köşesi 0 28 Şubat 2010 01:21