IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

2Beğeni(ler)
  • 2 Post By Deep

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 06 Kasım 2014, 05:01   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bonzai Nedir?





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Özellikle gençlerimizin canlarını alan bu zehir ülkemizde hızla yayılmaya başlandı ve tek kullanımda dahi insanı krizlere sokabilen hatta anında öldürebilen çok ama çok kötü bir zehir ne yazıkki insanlar para uğruna gençlerimizi insanlarımızı zehirliyorlar lütfen bu konuda dikkatli olalım , kullanmayın hatta çevrenizde kullanan varsa lütfen engel olun ve lütfen 5 dakikanınız ayırın yazıyı sonuna kadar okuyun ben kullanmıyorum okumama gerek yok demeyin siz kullanmayabilirsiniz ama çevrenizde kullanan birisi varsa okuduklarınızı ona anlatırsanız belki kim bilir bir can kurtarmış olursunuz

Bonzai uyusturucu Nedir ve zararları nelerdir

Bonzai kullananlar jamaica kullananlar bonzainin zararları jamaica'nın zararları
bon (tabak), sai (ağaç) kelimelerinden oluşan bonsai kelimesi, tabak ya da taş üzerinde yetiştirilen, minyatürilize edilmiş ağaçları ifade eder. türkçeye bonzai olarak geçmiştir...

Bundan 3 4 yıl önce piyasada olmayan bu uyusturucu madde son zamanlarda ülkemizde ve dünyada hızla yayılmaktadır. Herkez buna yönelmektedir. Çok tehlikeli olan bu uyusturucu tek seferde bile ölüm riski oluşturabiliyor ve öldürüyor. Örneklerini belki görmüş ve ya duymussunuzdur. Tek bir duman bile öldürebilir ölüm riski vardır zamanın en tehlikeli uyusturucuları arasındadır. Kullanıldığı zaman terleme ağız kuruluğu Bad trip Yani ölüm tribide denir buna ölüm tribine girildiği zaman ölüm riski % 99 dur bir anda korku dunyadan baska bir yere gidiş halisülayon görme öldüğünü ve yahut ölüceğini düsünme düşüncesi kullanan gençleri kalp krizi geçirip o anda ölümüne neden olabiliyor..


Eğer canınızı seviyorsanız bir kere dahi olsa içmenizi tavsiye etmem. Mutluluk yerine mutsuzluk tedirginlik uyusukluk veren bir maddedir. Hiç uğruna böyle şeylere bulaşmaya gerek yok! En çok ölüm getiren maddelerin arasında yer alan bonzai adlı ölüm tuzağını son kez ismini duyun ve unutun hayatınızda bu ismi duymamış olun ve unutun gitsin....
jamaica gold + jamaica Süpram + Jamaica VIP + jamaica exterme vs Nedir?
Jamica sınıflarına ayrılır yukarıdaki başlıktaki gibi isimleri vardır kalitesine etkisine göre bu isimler değişmektedir. Eskiden yasal olan bu maddeler yakın bir zamanda ülkemizde uyusturucu sınıfına girmiş bulunmaktadır. Cezalarıda çok ama çok ağırdır. aslında buda bir bonzai çeşitir sadece geldiği ülke yetiştirildiği ülke jamican olduğu için ismi bu şekil olma ihtimali yüksektir.

Bu maddede bonzai kadar tehlikeli hatta ve hatta ondan daha tehlikelidir. Aynı şekilde nefes daralması ani kan basıncı yükselmesi ates basması ne oluyor bana bura nere nerdeyim öldümmü ölücemmi korkuları içinde korkutarak kalp krizi geçirip öldüren bir maddedir..

Tek dumanda bile ölüm riski % 99 olan bünyeye göre ve ya kullanıcıya göre bu değisir sonuçta anlık ölümlere neden olan bir maddedir.

Uzun süre kullanımında ne gibi belirtiler oluyor diyeceğim ama bu maddeyi 2 sene kullanan hiç görmedim. 5 6 kez kullanımdan sonra vücutta çıkan belirtiler sunlardır: Jamaica ve bonzai için Geçerli , Vucutta kocaman kocaman sivilceler deri hastalıkları saç dökülmesi hafıza kaybı ve delilik gibi..

Yani ölmeseniz bile kesinlikle bir yerden zarar göreceksiniz - En Önemlisi canınız gitmese bile sağlığınız gidecek..
Bonzai ve Ölüm Tribi
Bonzai, denilince akla en çok gelen ölüm tribidir kuşkusuz nedir bu ölüm tiribi, onu öncelikle açıklayalım.

Ölüm tribi, aslında bir bakıma o anlık panik atak geçirmektir öleceğini sanmak yoğun korkular geçirmek ansızın gelen düşüp bayılcakmış gibi olan, her an kalp krizi geçirip öleceğini düşünmek bir daha hayatına devam edememek bonzai çok içtiğini sanarak keske içmeseydim neden böyle yaptım demeki aşırı bir karıncalanma, karıncalanma bonsai'nin çeşitine göre değişir zehiri farklı olan ilk başta hafif karıncalanmayla başlar bu karıncalanma korkular arttıkça psikolojik olarak tartar ve vücudun her tarafını sarar ve dahada hızlanır felç olacakmış gibi bir his olusur git gide bu artar sonucunda işin içinden çıkılmaz hale getirir insanı artık yavaş yavaş olan panik hızlanır ve beyninizi korku yüzünden kontrol edemicek hale geldiğinizde umudu kendinizen kestiğinizde kalp atışları hızlanır bu şeferde kalp krizi geçirip öleceğinizi düşünürsünüz kalp ritimleri bozulur korkularına yenilen kimse kalp krizinden ya o an ölür ya bayılır yada belli bir zamana kadar o şekilde beyninin bir çok hücresini harcar ve inanılmaz derecede beyninde hasarlar oluşur tek kullanımda bir şey olmaz diye bir olay yok en basitinden insanın o yaşadığı korku kişinin ömür boyu üstünde taşıyacağı panik atak hastalığına yakalanma şansı oldukça yüksek.

Ölüm tribinden nasıl çıkılır?


Bu psikolojik yanılgı adını verdiğimiz korku olayından çıkmak insanın kendi beynine has bir olay, herkes farklı şekillerde kendini teselli eder ya kurtulur yada sonucu kötü olaylarla karşılaşır. Aslında birazda buna yakalanmamın yada sonucu kötü olmamsının tek sebebi biraz cesur olmak o anda tribe kapılıp korkmamak her ne kadar tasvip etmesemde içilmesini içildiyse korkuları atıp kafasını yaşamayı sürdürmek diyelimki bu tiribe çok yüksek derecede yakalandınız, o anda yanınızda aynı madde'den bir arkadaşınızla içmiş olsanız ve bunu ona söyleseniz yada anlasa o durumunuzu aynı etkileri kendiside kesinlikle yaşayacaktır dedim ya % 70 den fazlası psikolojik sizin durumunuzu gören kişi ister istemez aynı psikolojik korkulara girecektir ama ne olursa olsun bu etkinin en az 15 dk en fazla 1 saat sonra azalacağını ve geçeceğini düşünerek kendinizi yada beyninizi ikna edebilirsiniz ve de etmelisiniz başka bir alternatifiniz yok her şey beyinde bitiyor. Bir çok kişinin biz yıllardan beri içiyoruz ve bir şey olmuyor diyen kişilerde var elbette ama bunların sayısı % 5 yada 10 fazla değil her olayda olduğu gibi istisnalar bu durumda da var onlara bir şey olmadı diye kimseye bir şey olmayacak diye bir kanı yok dikkat ederseniz % 95 civarında hepsi ölüm tribi ve korku triblerinden ne hallere geliyorlar çoğunluk normal olması gereken etkileri yaşıyor. Bu olaydan çıkmanın başka bir yolu aslında psikolojiyi iyi yapan o anda soğuk yada normal şu ile kafanızı yakayın vücudunuzu ıslatın gerekirse soğuk duş alın çok etkisi olacaktır. eğer oturuyorsanız yürüyürün yada evdeyseniz dısarı temiz havaya çıkın ortamda bazen onun kafası hızlı olduğundan sabit durmak bu tribe sokabilir mekan değişin yanınızda çok konuşan kişi varsa ondan uzaklaşın yada susturun bi süre kendi kendinize bu durumu yenmeye çalısın ve göreceksiniz ki yavaş yavaş kurtuluyorsunuz bu olaydan aslında bonzai'nin bir çok çeşiti var orjinal olanların kafası içildikten 10 dk sonra yavaş yavaş yükselise geçer diğerleri ilk dumanda beyne vurur ve ona göre kendinizi ayarlarsınız ama bazıları vardır ki bir kaç duman alırsınız ve onu kötü sanarsınız ve daha çok asılırsınız sonra 10 yada 15 dk sonra dank diye beyne bir girişi olur o an zaten ben ne yaptım keske son dumanı çekmeseydim veya bu kadar asılmasaydım dedittricek derecedeki bonsai yada jamaica çeşitine denk geldiyseniz bunların kafası minimum 3 saat maximum 6 saat kişiye göre değişir bu diğerlerinde cok aşırı yoğun kafa aniden başlar cok kısa sürer ama ama minimum 10 dk ama sizlere o anki yoğunluk bir ay gibi gelebilir belki ölüm tiribini o anda 2 yada 3 dakika yaşıyorsunuz ama size çok uzun zaman gibi gelebiliyor fakat o 2 3 dakikalık zaman dilimi insanın hayatına bile mal olabiliyor. Hiç değmez değilmi hayatınızı o iki, üç dakikanın çalmasına yalan etmesine izin vermeyin.

Bonzai etkisi


Bonzai yada jamaica etkileri her uyuşturucu maddede olduğu gibi genel olarak aynıdır ama farklı etkilerede sahip olabilir. Bazıları vardır içer içmez etkisini gösterir dank diye kafaya vurur bazıları 5 yada 20 dakika içerisinde aniden yükselme gösterir bu tür olanların kafası çok uzun sürmektedir şu sıralardaki maddelerin kafası 15 ile 45 dakika arası sürmektedir bunun nedeni maddenin içindeki kimyasalların değişikliği yada orjinal olmaması sonuçta her şeyin sahtesi olduğu gibi bununda sahtesi yapılmakta ve kat kat daha zararlı olduğunu düşünmekteyim her ne kadar az çok içinde hangi maddeler olduğunu bilsekte tam olarak içinde neler var bunu bilemiyoruz ancak yapan kişi yada kişiler bilebilir. Bonzai tek kullanımda bile ciddi derecede hasarlar ve zararlar verebilir kullanan kişiler bonzai yi bu kadar kötülememize kızabilirler ama onlarda bilmiyor zararını ciddi anlamda bilseler içmezler zaten keyif veren bir madde bile değil bu zehir ben tarım ilacı böcek ilacı olarak adlandırıyorum ve zaten öyle de...

Bonzai Kanda Çıkar mı?


Bonzai denilen madde kan tahrillerinde çıkar elbette bu maddenin içinde çok kimyasal karışımları olduğu için kanınızda eroin de çıkar kokainde vb gibi binbir türlü madde çıkabilir çünkü bonzai jamaica veya salvia bunların kimyalarında türlü türlü karışımlar olduğundan bir çok kimyasal bileşen çıkabilir sonucunda kana karışan bir maddedir. Kandan çıkma vücuttan tamamen çıkma olayına geline tam olara bu bilinmez ama 1 ila 3 ay arasında vücuttan çıkma ihtimali vardır.

Bonzai ilk Nerede Hangi Ülke kullandı?


Bonzai maddesi ilk önce türkiyede kullanılmadı ülkemize gelmesi biraz geç oldu ( keşke gelmeseydi de şuan onun hakkında da yazmıyor olsaydık ) ilk olarak 2002 yılında Almanya ve ispanya, hemen sonrasında Rusya ve Avustralya ülkelerinde denk gelinmişti. Ve yavaş yavaş çok hızlı şekilde bir çok ülkede adı duyulur olmuş insanlar diğer uyuşturucu maddeleri bir kenara bırakıp bonzai, jamaica adlı zehiri denemeye başlamışlardır. Uyuşturucu kullanıcılarının aslında maddeye başlamasının en büyük sebebi kesin ve net diyorum ki merak, bazı insanlar vardır meraklıdır her şeyi denemek görmek yaşamak ister uyuşturucu da aslında insanların en büyük merakıdır çünkü o ortamdaki insanlar uyuşturucu maddeyi ve etkilerini öyle bir anlatırki örnek verecek olursak deli gibi sevdiği bir kız olsa bile öyle anlatamıcak derecede anlatır. Tabiri caizse üstüne şiirler destanlar şarkılar yapılacak tarzda. O kişi maddeyi ve etkisini bildiğinden o durumu kendi çapında farklılık ve sahte bir cennet olarak algılıyor kafasında ani değişimler saçmalıklar beynin uyuşması ve sadece mutlu olduğunu hissetmek aslında uyuşturu bir hayal dir, her kes farklı yaşar etkisini ama genel olarak etkiler bir çok kişide aynıdır. Bundan dolayı insanlar ortamlarda bulunarak en büyük hatalarını yapıyorlar kullanmasalar bile, çünkü madde ortamının insanın tek bildiği maddedir muhabbetleri de hep madde üzerine olur kişi ne kadar sağlam olursa olsun o ortama adımı attıktan sonra işler değişebiliyor "merak" dedim ya "aşk" "sevgili" "destan" "şarkı" "şiir" bu sözlerim yukarıda geçti düşünün o ortamdaki kullanmayan kişide çok büyük merak uyanıyor çünkü sözünü yukarıda ettim neredeyse yaşadıkları kafanın üstüne şarkılar türküler yazılacak : ) ama bonzai de durum hepsinden farklı aslında bonzai uyuşturucuda değil sadece zehir dir. ne uyarıcı ne uyuşturucu ne sakinleştirici tek kelime ile yüksek etkili bir zehiridir.

Bonzai'nin içinde ki maddeler nelerdir?


Evet en önemli bölüm aslında en çok merak etmeniz gereken bölüm burası! Bonzainin içindeki bilinen maddeleri sıralayacağım bakalım içinde neler neler varmış; Bonzai kokainden daha çok ağır bir maddedir, bu zamana kadar bonzai'nin içindeki maddelerin sadece ve sadece 4/1'i tespit edilebilmiş olmakla beraber binlerce daha bilinmeyen maddelerin olduğu söyleniyor. jwh-018 ve hu-210 adında maddelerin yapılan araştırmalar ve deneylerde bütün gerçekliği ile ortaya çıkıyor. kalp atışlarında şiddetli hızlanma, kalp krizi hissi, paranoya, aşırı terleme ve endişe/kaygı düzeyinde ciddi artışa neden olduğu saptandı. maddelerden ilki esrarla aynı etkiyi gösteriyor, ikincisi ise etkiyi beş kat arttırıyor. Şu zamanda her çeşit bonzai, jamaica var artık kimileri kendileri yapıyor ve piyasaya sürüyor satıyor ve onlarda bunlar kadar tehlikeli olabiliyor çünkü içinde neler olduğunu kestiremiyorsunuz zaten içindeki 3 4 maddeyi bilmenin ve uzak durmak için gerekli ve yeterli olduğu kanaatindeyim..

Bonzai Neden İçmemelisiniz?


İlk önce aileni düşün içme! ikinci olarak öbür dünyayı düşün içme ( düşün o şekilde öldün o tirple kalp krizinden gittin sonsuza kadar o korku ile azap çektiğini ) üçüncü olarak vücudunu düşün çok kısa bir zaman içinde seni senden alır vücudun işlevlerini kısa bir zaman sonra yapmamaya başlar böbreklerin iflas eder dişlerin dökülür başlangıcında tek kullanımda bile büyük büyük sivilceler çıkarır. en önemlisi ölmesen bile sağlığın gider ve sen hiç olursun. dördüncü olarak. Beyni bitirir sürekli o tirblerle geçirdiğin günlerin sonunda kısa bir zaman sonra ya akıl hastası olursun yada acıncak hale düşersin buradaki en önemli şey ölmekten sonra beynin ölmesi zaten o da bir nevi ölmek beyin gittimmi her şey gider seni sen yapan beynin azçık beyininiz var ise onuda üç kuruşluk zehirle yok etmeyin.

Bonzai Öldürür..



Genel olarak halk dilinde bonzai ve bunun gibi madde jamaica içen kişiler 2 sene içinde ölür denilir diyelim en iyi ihtimal 5 senede öldürür değer mi? Öldükten sonra pişman olursunuz orası apaçık bir gerçek ama pişmanlıktan önce pişman olup yeni bir sayfa açarak dumansız bir hayata merhaba demenin zamanı geldi, ölüm tribi yaşayan kişiler o anki durumu anlatabilirler ama tam olarak o trip anlatılmaz aslında o an psikolojik olarak ölmüştür o kişi ama sadece genede bir umut vardır ve o umut insanı hayata bağlar ve tripten kurtulunmasına neden olur o an tövbe eder bir daha yapmayacağım der ama bazıları bu korku olayından sonra bırakırken etkisi geçmeye başladığı zaman o anki korkulu kafa azaldığı için bazı kişiler için ise muhteşem bir olay haline gelir ve belli bir zaman sonra nasıl olsa ben zirvenin en üstüne çıktım ve kendimi kontrol ederek içerim ve aşırı zirve olmadan o kafayı yakalarım hesabı ile tekrardan içmeyi deneyebilir yani diğer taraf korkudan komple bırakırken diğer tarafta korktuğu halde o kafanın gizemine kapılıp bağlı kalabilir. bırakan taraf için iyi bir olay diğer taraf için kötü ve sonu ölümle bitecek ciddi bir olaydır bonzai esrar dan 100 kat daha etkili tehlikeli derler 100 kat çok azdır 500 kat diyebiliriz ayrıca esrar ile kıyaslanmaması lazım esrar ile bonzai arasında ki fark kars ile istanbul arasındaki fark kadardır tabiri caizse bir nevi bonzai etkisi ilk baslarda esrar etkisi sonrasında o etki katlanarak cogalır artık esrar etkisinden çok değişik yerlere gelmiştir ben esrarı savunmuyorum iyi gösteriyormuş gibi algılamayın sakın bonzai kimine göre bağımlılık yapmıyor kimine göre yapıyor deniliyor bana göre insan içmek istemediği zaman içmez vücut istediğini sanmıyorum bağımlılık demek ERoiN deki gibi alınmayınca etrafa saldırmak ve o maddeyi o anda içmek ve vücut'un isteğini yerine getirmek şeklinde olur bu anlattığım fiziksel bağımlılık bu tür bağımlılı olduğunu duymadım görmedim bilenler varsa yorumlarda belirtebilirler. Bir diğer bağımlılık ise psikolojik bağımlılık her ne kadar vücut istemese bile beyin istiyor örnek vermek gerekirse sigaradan verebilirim sigarada bir çok türlü bağımlılk var hepsi var biz psikolojik bağımlılığını ele alalım; bonzai de bu şekildedir beyin ister fakat extacy kokain ve alkol gibi istendiğini sanmıyorum bunu içen sürekli içen kişiler varsa bilgilendirirse sevinirim. Yani işin özü şudur; Bırakmak sizin elinizde ne olursa olsun hangi madde olursa olsun beyninize ve nefsinizle savaşın biliyorum bu çok büyük savaş olacak ama istedikten sonra herkes bunu başarabilir ve başardıkça eskisine göre yeni halinizi analiz edin eski haldeki haliniz mi yoksa yeni haliniz de mi daha mutlusunuz.

Bonzai Sizofreni Akıl Hastası Yapar!


Bonzai hangi maddelerden yapıldığı tam olarak bilinmiyor ama yukarıdaki yazımda bilinen bir kaç maddesini yazmıştım. Bir kaç dumanda ölüm tribine sokan anlatmaya çalıştığımız bu madde o anki korku endişe ve öldüğünü sanmak veya delirdiğini hissetmek sonsuza kadar bu şekilde kalacağını düşünmenin ve en önemlisi o anda halüsinasyon göstermesi örnek olarak etafına baktığında nerdeyim ben diye farklı yerleri görmek korkusunun daha cok artmasına ve o anlık beyinde büyük oluşan büyük hasar, karşısında ki insanı değişik yaratıklar gibi görmek canavar veya çok kücük yahutta bir bina kadar gözünde büyüdüğünü görmek vs gibi bu halüsinasyonlar kişiden kişiye değişir bu o anlık delirmektir ve çok ciddi hasarlar meydana getirdiğinden zamanla akıl hastalıklarına en basit olarak panik atak sonrasında sizofreni olmasına neden olabilecek kadar tehlikeli sonucunda bonzainin zararlarını anlatmakla bitiremeyiz ama en ama ölüm 3 sene içinde gerçekleşebilir ondan öncesinde zaten akıl hastası olmanız bile ölmekten bence daha kötü bir durum olduğuda bir gerçektir.

Bonzai Bağımlılık Tedavisi


İlk önce kişinin bırakmayı istemesi, bu tür ortamlardan uzaklaşması ve kullanan arkadaşlarını uyarıp içtiği takdirde onlardan uzaklaşması gerekirse bulamayacağı yerlerde olması ve aramaması kısa bir zamanda öleceğini düşünmesi hep bir sonraki sefere bırakacağım dememesi o anda bırakması kendini kandırmadan zararlarını iyi analiz edip her aklına geldiğinde kötü sonuçlarını düşünerek bir adım geri atması. Tedavinin ikinci aşaması, vücudun maddeden temizlendiği detoksifikasyon dönemidir. Vücuttan arındırma evresinde maddenin birden bırakma zamanında meydana gelen yoksunluk belirtilerine göre ilaç ile tedavi ile bu belirtileri ortadan kaldırmaktır. Gerçekten bırakmak istiyorsanız uyuşturucu tedavisi yapılan sağlık kuruluşlarına en kısa zamanda müracaat ediniz.

Ölüme Götüren Ölüm Tribi

Adı üstünde ölüm tribi o anda öleceğini sanmak yada delirdiğini sanmak, yada öldüğünü, fark etmez ölüm tribinin genel hayal dünyası budur ölüm tribine yakalanmamak için yapmak gereken içmemek ama illa içicem derseniz kontrollü içmek birden asılmamak ama işte bunu ayarlıyamaszın genelde kafası geç gelenler ölüm tribine sokar kafa gelmiyecek sanıp birde asılmak, sonucu trip kötü trip adamına göre değişir ama genelde ölüm tribine girilir o an ölecekmiş gibi kalp atışlarının hızlanması yani kalp krizi geçirecekmiş hissi, aslında bu tripler panik ataktır panik atak belirtisi ve etkisi aslında olmayan olayı9 beyniniz varmış gibi size lanse ettiriyor korkunun ve o durumun verdiği keder ölüme bile götürebilir bunu yaşamamak için esrar da dahil hiç bir şey içmeyin sadece bonzai yada jamaica değil esrar'ın iyisi olursa ve yüklenirseniz oda ölüm tribine sokabilir uzak durmak lazım akıllı olmak lazım o an gelince tövbe bile edersiniz bir daha içmemek için ama o an aslında son pismanlık fayda etmezin töbesidir ama öyle yada böyle atlatırsnız asıl durum bundan sonra bir daha içmemek üzere o anda tövbe edip yemin etmedin mi? ettin o zaman bir daha içme... sözünde dur...!! Şimdi asıl meseleye gelelim bu olaydan çıkmamanın bir çok yolu var oturuyorsan kalk gez oda yetmezse soguk havaya çık beynini o durumdan arındırmaya bak unut yani oda olmadı git yüzünü yıka soğuk suyla oda olmazsa saçını başını yıka oda etki etmediyse soğuk duş al oda etki etmezse eder eminim bunların çoğu psikolojik olarak insan rahatlar kendini geçmesine bırakır aslında durum o kadar vahim değil ama bu maddelerin etkisi insanları korkaklaştırdığından sanki çok önemli bir durum bir şey olcakmış izlenimi verir ve korkarak korkular artar ve sonucunda tavan yaparak ölüm tiribinin adını alır, kimi kurtulur yoksa kalp krizinden adamı götürür genç yaşta soğuk su iyi gelebilir eğer bu durumdaysanız olmazsa çıkın soğuk havada gezin kendinizi başka şeylere verin en önemlisi biraz sonra geçecek umudunu tutun içinizde zaten biraz sonra geçecek aslında bir şey yok sadece yukarda dedim ya korktuka etki çoğalıyor aslında etkisi normal uyuşturucu psikolojiktir o yüzden AYIK olun...

Çok geç olmadan Uzak durun....!

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 21 Kasım 2014, 04:42   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bonzai Nedir?




bonZLArdaiz kankssa .s

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
bonzai, nedir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil Konuyu değerlendir
Konuyu değerlendir:

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bonzai kabusu bitmiyor Seth Haber Arşivi 0 20 Ekim 2014 11:56
Yine bonzai faciası: 2 ölü Seth Haber Arşivi 0 06 Eylül 2014 11:04
Bonzai 'Jale' oldu Seth Haber Arşivi 0 20 Ağustos 2014 11:02
Bonzai’nin son kurbanı İzmir’den Seth Haber Arşivi 0 04 Ağustos 2014 00:21
Bonzai Yetiştiriciliği Liaaa Bahçe Bakımı ve Çiçekler 1 08 Şubat 2012 17:16