IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 15 Mart 2017, 14:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
oyun




Sıkça Sorulan Sorular

*zenginolalimciftlik.com nedir?

- her şeyden önce bir oyun sitesidir. Ancak BonusCiftlik’i diğer oyun sitelerinden ayıran özelliği gelirinin %80’inini üyelerine dağıtmasıdır.



*zenginolalimciftlik.com ücretli mi ?

-kayıt olmak tamamen ücretsizdir. Ancak daha çok kazanmak istiyorsan sistem üzerinden satılan oyun kredilerini satın alabilirsin. Oyuna başlarken site sana 4000 kredi ve 3 Ödeme Puanı veriyor. 3 Ödeme Puanını ister saklayabilirsin, istersen bozdurup 1000 kredi daha kazanabilirsin. Böylelikle başlangıçta 5000 kredin olmuş olur.



*Oyun kredisini almak için ne yapmak gerek ?

-Kredi Satın Al Sayfamız üzerinden sitemiz için e-pin satın alabilirsin. Aldığın e-pinleri site üzerinden bozdurarak kredi kazanırsın. Bu kredilerinle çiftliğine yatırım yaparsın. Ne kadar çok yatırım yaparsan o kadar çok kazanırsın.



*zenginolalimciftlik.com’dan nasıl kazanç elde ederim?

- kazanç elde etmenin bir çok yolu vardır. En yaygın ve en kazançlı olanı hayvanların ürettiği süt ve yumurtaları satmaktır. Ayrıca sitenin tanıtımını yaparak, arkadaşlarını oyuna davet ederek, referanslarının satışlarından komisyon alarak ve site içinde ticaret yaparak para kazanırsın.



*zenginolalimciftlik.com’dan ne kadar para kazanabilirim ?

-Bu tamamen senin gayretine ve stratejine bağlıdır. Siteye ne kadar çok giriş yapar ve hayvanlarının üretimini takip edersen o kadar çok para kazanırsın.(Günde toplam 10 TL kazanabilirsin)



*Ödemelerimi nasıl ve ne zaman alırım ?

-Üye panelinde bulunan Para Çek bölümüne gelerek ödeme talebinde bulunabilirsin. Ödeme alabilmek için Ticaret Puanının en az 10 TL olması gerekir. Talep edilen ödemeler her pazartesi mesai bitimine kadar yapılır.



*Ticaret Puanı (Ödeme Puanı) toplamak nasıl oluyor ? Bir üye en fazla ne kadar ticaret puanı alabilir ?

-Ticaret Puanı (Ödeme Puanı) toplamanın birçok yolu vardır. Ticaret bölümünden 1000 kredi karşılığında 1 Ticaret Puanı (Ödeme Puanı) alabilirsin. Satın aldığın hayvanlardan, referanslarının siteye katılmasından, site tanıtımını yapacak etkinliklerden Ticaret Puanı (Ödeme Puanı) kazanabilirsin. Bir üye günde en fazla 5 TL’lik ticaret puanı satın alabilir. Böyle olmasının sebebi siteye eklenen ticaret puanı stoğundan daha fazla kişinin yararlanmasını sağlamaktır.



*zenginolalimciftlik.com üyelerine dağıttığı parayı nasıl ve nereden kazanıyor ?

-Sitemizin iki farklı kazanç yolu vardır. Birincisi üyelerine sattığı oyun kredileri bir diğeri ise sitedeki reklam alanlarından. Günlük kazancın %80’i ertesi gün Ticaret puanı olarak üyelerin alması için siteye eklenir. Örneğin zenginolalimciftlik.com Pazartesi günü 50 TL reklam geliri 50 TL kredi satışlarından kazanmışsa. Sitenin toplam geliri o gün için 100 TL’dir. Bu paranın 80 TL’si üyelere dağıtılmak üzere ertesi gün belli aralıklarla oyuna eklenir.



*zenginolalimciftlik.com'da Hile ve İllegal Program Önlemi Varmıdır ?

-İllegal Programlar İçin Çeşitli Önlemlerimiz Vardır. Örneğin Depoda Biriken Ürünlerin Satışı 1 Gün İçinde Ortalama Satış Oranının Üzerinde Satış Yaparsanız 1 Günlük Engel Yersiniz. Gece 00.00'Dan Sonra Engeliniz Kalkar.

Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
zengin olalim çiftlik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil Konuyu değerlendir
Konuyu değerlendir:

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bağımsız Bir Oyun Şirketi, Kız Çocuklarını Oyun Yapmaya Teşvik Ediyor RaMSeS Oyun Dünyasından Son Haberler 0 28 Nisan 2014 01:17