IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Aralık 2014, 19:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
The Flintstones: Bring Back Bedrock




Taş Devri'nin kahramanları artık mobil telefonlarımızda ve tabletlerimizde. Çizgi filmini bilen herkese nostaljik anlar yaşatıcak oyunu sizler için inceledik.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yapımcısı Ludia olan "The Flintstones: Bring Back Bedrock" oyununda amacımız isminden de anlaşılacağı gibi meteor yağmurundan yıkılan Bedrock kasabasını eski haline geri getirmek. Bu esnada Çakmaktaş ailesi ve komşuları Moloztaş ailesinin üyeleri ile bize verilen görevleri yapıyoruz.

Oyun sadece inşa etmek üzerine değil. Karakterlerin sosyal yaşantılarınıda belirlediğimiz için biraz daha strateji ve hayat simülasyonu tadında.

Oyuna güzel bir animasyondan sonra Fred Çakmaktaş ile başlıyoruz. Fred'in evini inşa etmesi sonrasında Wilma da bize katılıyor. Görevleri yerine getirip bölüm geçtikçe ailenin diğer fertleri ve komşuları Barney ile Betty'de ortaya çıkmaya başlıyor. Evcil hayvanları Hoppy ve Dino'yu da unutmamak lazım.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Karakterlerinizin üzerine tıkladığınızda sosyal ilişkilerinde yapabilecekleri, ev içinde yapabilecekleri ve şehirde yapabilecekleri ile ilgili 3 ana kategori ortaya çıkıyor. Tüm bu ana başlıkların altında yapabileceklerinizi; siz ister size verilen görevler doğrultusunda yaparak seviye atlıyorsunuz, isterseniz istiridye ve yabba-dabba-doo puanı kazanmak için keyfe keder karakterinizi yönlendiriyorsunuz.

Yabba-dabba-doo'nun Fred'in favori lafı olduğunu hepimiz biliyoruz. Peki yabba-dabba-doo puanı nedir?
Yabba-dabba-doo puanı kısaca seviye atlamanızı sağlıyacak olan tecrübe puanıdır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Oyunda toplamanız gereken şey sadece tecrübe puanından ibaret değil. Aynı zamanda istiridye ve taş biriktirmeniz gerekiyor. Bunların haricinde bir de altın var. İstiridyeleri evimize alacağımız eşyalarda, şehirde yapacağımız ufak değişikliklerde kullanıyoruz. Taşları ise daha çok inşa işlerinde, evinizi yeniden yapılandırırken, şehirdeki büyük binaları dikerken kullanıyoruz. Altın ise malum; oyunda ilerlemeyi hızlandırmak, kolayca seviye atlamak için kullanabilecek, uygulama içi satın alımla arttırabilicek bir öğe.

Oyunun ana ekranında, sol alt köşede alışveriş yapabileceğiniz yer mevcut. Tıpkı hayat simülasyonu tarzındaki oyunlarda olduğu kadar geniş içeriğe sahip bu dükkandan; salon, mutfak yatak odası, tuvalet, çocuk odası, hobby alanınız için eşyalar, bahçeniz için bitkiler satın alabilir, evinizi istediğiniz gibi dekore edebilirsiniz. Oyunda Gizmosaur adı verilen günlük hayatımızı kolaylaştıran (burnuyla musluk görevi gören fil, kanatlarıyla vantilatör görevi gören kuş gibi) hayvanlar mevcut bunlarıda yine bu bölümde bulabilirsiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Şehir menüsünde ise alışveriş yapmak istediğinizde Bedrock kasabasını yeniden inşa edebilirsiniz. Bütün öğeler oyun başında açık değil, siz seviye ve bölüm atladıkça yavaş yavaş açılıyor. Şehirde inşa ettiğiniz her binanın size istiridye getirisinde bulunacağını söylemeyi unutmayalım.

Oyunda ziyaret edebileceğiniz Bedrock'ta yaşayan arkadaşlarınız var bunun haricinde hesabınızı bağlarsanız, Facebook üzerinden oyunu oynayan diğer arkadaşlarınızında evlerini görebiliyorsunuz. Oyun; 400 animasyon, 100'ü aşkın Gizmosaur, 350'den fazla satın alınabilecek öğe, 50 birbirinden farklı bina içeriyor. Üstelik tüm bunlara rağmen Android cihazlarda 40MB, iOS cihazlarda ise 21MB kadar yer kaplıyor. Oyunla alakalı eleştirilebilecek tek şey Türkçe dil desteğinin olmayışı. Eminim bu sorunda indirme sayısı arttıkça çözülecektir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


"The Flintstones: Bring Back Bedrock" çizgi filmdeki karakterlerin orjinal yapısını bozmadan yapılmış güzel bir oyun olmuş. Oyun ingilizce olduğu için çok tanıdık gelmesede oyunda çizgi filmde kullanılan sesler kullanılmış. Arka planda çalan müzikler ve bölüm aralarındaki animasyonlar ile "The Flintstones: Bring Back Bedrock" bize nostaljiyi sonuna kadar yaşatıyor...

Oyunun Ludia firması tarafından paylaşılan videosunu izleyebilirsiniz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Oyunu Android cihazlarınıza [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

iOS cihazlarınıza [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Oyun şu an için maalesef Windows Phone'da yok...

"The Flintstones™: Bring Back Bedrock" hakkında görüşleriniz neler?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
back, bedrock, bring, flintstones


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Apocalyptica - Bring Them To Light Blood Yabancı Şarkı Sözleri 0 07 Ekim 2014 17:06
Evanescence - Bring Me To Life Luthien Yabancı Şarkı Sözleri 1 09 Ağustos 2014 11:05