IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Moda Trendleri (https://www.ircforumlari.net/moda-trendleri/)
-   -   Triumph 2012-2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu (https://www.ircforumlari.net/moda-trendleri/507068-triumph-2012-2013-sonbahar-kis-koleksiyonu.html)

Liaaa 12 Ekim 2012 10:58

Triumph 2012-2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Her kadının içinde tanrıça olduğuna inanan Triumph, kumaşlardaki yenilik ve işçilikteki farklı yapılanma ile özgürlüğü sunarken; Sensation serisinin yumuşak dokusu ve tende bıraktığı pürüzsüzlük ile kendine güvenen bir tanrıça yaratmak istiyor. Shape Sensation serisi dökümlü kesimlerle harika ve doğal bir siluet yaratırken gece kıyafetlerinin vazgeçilmez bir parçası haline dönüşüyor. Kıvrımları daha çekici gösteren, ihtiyaca göre maksimize ve minimize eden kesimler ve kumaşlar kullanıldı. Geniş ürün yelpazesi, iz bırakmayan dikişleri, pürüzsüz kumaşı ve konforlu yapısıyla günün her saati rahatlıkla kullanılabilecek bir seridir.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Siyah, vanilya ve nü renklerin hakim olduğu koleksiyon sezonun moda renkleri ile canlanıyor. Shape Sensation tüm vücut tiplerine uygun bir tarz. Sütyen, külot, body, askılı elbiseler, vücudu saran elbiseler ve bir ilk olarak ince etekler, dışarıda giyilebilen kıvrımlı giysiler ve uzun bacaklı tek parça iç giyiminden oluşmaktadır. Dahası koleksiyonun, konforu ve pratikliği önce çıkaran mükemmel görüntü ve biçimle birleştiren bazı özel parçaları mevcut.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:53.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net