IRCForumlari.Net - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  RenkFM En Renkli Radyo

  IRCForumlari.Net - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası Eğitim Ödev ve Tezler

 


Forum tutkunlarının tek adresi  İf Reklam Ver

Hadi hemen sohbete başla, geyik.net  kral sohbetci

Şekershell İnternet Hizmetleri  chat.gen.tr


Ödev ve Tezler Tez yazıyorsunuz yada ödeviniz var. Bu bölümdeki bilgilerden faydalanabilir, diğer kullanıcılardan sıkıntınız doğrultusunda yardım isteyebilirsiniz


Yeni Konu   Cevap Yaz

 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Nisan 2012, 02:57   #1

Liaaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 09 Ocak 2012
Mesajlar: 11.591
Konuları: 8500
WEB Sitesi: .
IRC Sunucusu: Yok .
Facebook:
Twitter:
İlgi Alanı: Yok
Aldığı Beğeni: 6676
Verdiği Beğeni: 5426
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
IF Puanı: 0
2.Sınıf Çarpma Problemleri


-- Sponsor Baglantı --

1- Cebimdeki misketlerin 3 katı kadar da evde misketlerim var.Cebimde 12 tane misket olduğuna göre misketlerimin toplam sayısı kaç tanedir?

Cevap:36

2- Bizim apartman 3 katlıdır.Her katta 3 daire vardır.Her dairede de 4 kişi yaşamaktadır.Apartmanımızda yaşayanların sayısı kaçtır?

Cevap:36

4- Sınıfımızda ki 20 sıranın 14 tanesinde 2’şer kişi geriye kalanında da 3’er kişi oturmaktadır.Sınıfımızdaki öğrenci sayısı kaçtır?

Cevap:46

5- Bir kümeste 17 tane tavuk ve 5 tane tavşan vardır.Bu kümesteki hayvanların toplam ayak sayıları kaç tanedir?

Cevap:54

6- Beyza her gün 3,ablası da 4 kitap okumaktadır.İki kardeşin bir haftada okuduğu kitap sayısı kaç olur?

Cevap: 49

7- 15 ‘in 3 katına 7 eklersem hangi sayıyı elde ederim?

Cevap:52

8- 24’ün 3 katı ile 12’nin 3 katı arasındaki fark kaçtır?

Cevap:36

9- Akşam gelen misafirler için her bir tabağa 3’er meyve koyduk.Gelen misafirler 7 kişi olduğuna göre kaç adet meyve ikram ettik?Hesaplayınız.

Cevap:21

10- Pazardan kilosu 3 YTL’den 2 kg patates ve kilosu 5YTL’den 4 kg elma aldık.Toplam harcadığımız para kaç YTL’dir?

Cevap: 26

alıntı


__________________
Buğuludur kıyısından yaşamayı seyrettiğim pencerem .




Kadınlar unutmaz, bir kenara yazar .

Çevrimdışı
   
  Alıntı

IRCForumlari.NET Reklamlar

Yeni Konu   Cevap Yaz

Etiketler
carpma

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık





cinsel sohbet sohbet odaları redoxon vitamin c
LinkBack
LinkBack URL LinkBack URL
About LinkBacks About LinkBacks