IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Aralık 2011, 10:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Divine edges




Divine Edges tamaman ücretsiz MMORPG oyunudur. Oyuncular istedikleri zaman istedikleri sınıfı seçerek savaşabilirler. Yaratıklarlarla savaşmak, ganimetleri toplamak, nefes kesen PVP sisteminde yeni heyecanlar yaşamak istiyorsan Divine Edge tam sana göre.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Tanrı bu şehri tek bir balta ile inşa etti. Ardından bu balta ‘’Divine Edges’’ adında 9 farklı silaha ayrıldı. İnsanlar bu silahların herbirinin sahibine müthiş bir güç kazandıracağına inanıyor.Hatta eğer birisi bu 9 silaha da sahip olursa, tanrının gücüne sahip olacak. Kralı Merkezde Güneş kılıcına sahip oldu, düşmanlarını yenmek için onun gücünü kullandı ve şimdi de tüm şehri yönetiyor.Şehrin imparatoru olduktan sonra kayıp Divine Edge’leri bulmak için bir ferman yayınladı.Ona yardım edenler ünvan ve bir çok şeyin sahibi olacaktır..





Divine Edges Sınıflar



KILIÇ

Onlar tam bir avcıdır.Aldıkları hasarları umursamaksızın her zaman ön safta yer alırlar.Küçük bir şans yakaladıklarında çok kısa bir sürede çok büyük zararlar verebilirler.Fakat ağır hasar yeteneklerinin bekleme süreleri diğerlerinden daha uzundur.En sevdikleri savaşlar, ölüm kalım savaşlarıdır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



BALTA & ÇEKİÇ

Onlar takım arkadaşlarını korumak için kendini feda eden kahramanlardır.Verilen zararların bir çoğunu kendileri alır.Balta & Çekiç yüksek fiziksel ve büyü defansının yanı sıra yüksek HP’si ile düşmanlarını kendine çeker ve onların saldırılarını keser.




MIZRAK

Mızrakçılar su elementinin ustalarıdır.Düşmanlarına büyük alan hasarı verirler.Güçlü yetenekleri, düşmanlarının onlardan kaçmasını nerdeyse imkansız kılar.






YAY

Düşmanlarıyla oynamakta üzerlerine yoktur.Eğer birileri onu takip ederse, ölüm onlar için kaçınılmazdır.Yetenekleriyle düşmanlarına uzaktan zarar verebilir ve bu sayede saldırı alanından uzak durup olabildiğince az hasar alabilirler.Düşmanlarına ölümcül zararlar vermek için çok sinsi davranırlar.




PENÇE

Eğer onlarla bire bir savaşacaksanız kendinizi ölmüş bilin.Büyü yeteneği olanlara karşı çok gelişmiş yeteneklere sahiptir, Pençeler.O kadar hızlıdırlar ki, düşmanlarının yanına hemen gidip savaşın gidişatını aniden değiştirebilirler.




YELPAZE

Aniden bir rüzgar çıkar ve düşmanlar kendilerini çaresiz halde bulurlar.Gözleri görmez olur, silahları ellerinden kayıp gider ya da çok zor yürürler.İşte bunların hepsinin nedeni Yelpazedir.Yelpazeler büyük hasar vermenin yanı sıra düşmanların yeteneklerini kesen özelliklere de sahiptir.Kurdukları tuzaklarla düşmanlar neredeyse yanlarına bile yaklaşamazlar.


ASA

Asalar düşmanlarına kısa sürede büyük zararlar verebilirler.Büyü güçlerini arttırmak için sürekli özel yeteneklerini kullanırlar ve karşıdakini bir kaç saniyede yok edebilirler.






BÜYÜLÜ ENSTRÜMANLAR

Yaraları hemen iyileştirir ve laneti ortadan kaldırırlar.Bunun yanında ilizyon yetenekleri vardır.Bu yetenek sayesinde düşmanlarının kafasını karıştırırlar ve onların etkili bir biçimde saldırı yapamamalarına neden olurlar.




HARP

Düşmanlarının sinirlerini uyarmak için müzik çalarlar ve onlara bu yöntemle işkence ederler.Ayrıca güzel müziklerle takım arkadaşlarının morallerini yüksek seviyede tutarlar.Uzun mesafeli büyülerle düşmanlarını sürekli zarar verir ve onları yetenek kullanmadan maruz bırakırlar.Harp, takım arkadaşlarını destekleyecek bir çok BUFF’a sahiptir.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
divine, edges


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık