IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Ekim 2014, 17:14   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yerli otomobil için önemli açıklama




Yerli otomobil için önemli açıklama

Yerli otomobil için yeni fırsatBilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Frankfurt’ta katıldığı Türk-Alman İnovasyon Zirvesi’nde, Türkiye’de yerli otomobille ilgili ciddi bir çalışma yürütüldüğünü dile getirerek önemli açıklamalarda bulundu.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’ta katıldığı Türk-Alman İnovasyon Zirvesi’nde örgütlü toplumun önemini, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’ın sistemini Sergen’in üzerine kurması ile açıklayarak, “Eğer o hafta Sergen’in atı kaybettiyse, Beşiktaş darmadağın oluyordu” dedi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’nın Frankfurt şehrinde düzenlenen Türk-Alman İnovasyon Zirvesi’ne katıldı. Frankfurt [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Otel’de düzenlenen zirvenin açılış programının ardından, Wetzlar şehrinde bulunan Yıldız CNC Teknik Makine Fabrikası’nı ziyaret eden Işık, akşam saatlerinde de Frankfurt Hali’nde düzenlenen akşam yemeğinde Türkiye kökenli iş adamlarıyla bir araya geldi.

"İÇTEN YANMALI [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]I KAÇTI"
Türkiye’de yerli [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]le ilgili ciddi bir çalışma yürütüldüğünü dile getiren Bakan Işık, “İçten yanmalı motor teknolojisiyle ilgili olarak rekabet etme şansımız olduğunu düşünmüyoruz. Bu alanda üretim adetleri o kadar arttı ki, yetişmemiz mümkün değil. Alman şirketlerinin ürettiği otomobil sayısı 11 milyonu geçiyor. Ancak burada karşımıza elektrikli [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi yeni bir fırsat çıktı. Bu teknolojiye uyum sağlamada bir geçiş süreci var. Elektrikli araçlarda Türkiye’nin inşallah bir markası olacak” dedi.

"TÜRKİYE’NİN BÜYÜK AVANTAJLARI VAR"
Türkiye’nin elektrikli otomobilde pek çok avantajı olduğunu kaydeden Fikri Işık, “Elektrikli arabada, birincisi Türkiye’nin üretemediği motora gerek yok, küçük bir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] motoru yetiyor. İkincisi, diferansiyele ve şanzımana gerek yok; bu ikisi tamamen dijital. Diğer tüm aksamlar da zaten Türkiye’de üretiliyor. Bu model ile şehir içinde ayda 50-60 liraya akünüzü şarj ederek yolculuk yapabilirsiniz. Şehirler arası yolculuklarda da en tasarruflu içten yanmalı motora sahip otomobilin yarı maliyetine gidebilirsiniz. Bu otomobil Türkiye’de tutar. İnşallah bunu hayata geçireceğiz. 2020 diye hedefledik. 2020’den önce bir Türk otomobil markası yollarda olacak” şeklinde konuştu.

"SERGEN’İN ATI BEŞİKTAŞ’I ETKİLİYORDU"
Örgütlü toplumun önemini, Beşiktaş’ın sistemini Sergen’in üzerine kurması ile açıklayan Bakan Işık, “Sergen çok büyük bir futbolcu ama [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’da bir takımda oynayamadı. Sergen yıldız futbolcu. Beşiktaş bütün oyununu Sergen’in üzerine kuruyor. Ama eğer o hafta Sergen’in atı kaybettiyse, Beşiktaş darmadağın. Sergen’in atı kazandıysa, Beşiktaş da atla beraber şaha kalkıyor. Avrupalı ne yapıyor? Önce sistemi kuruyor. Bu sisteme en iyi uyan oyuncu kim? Sergen’se Sergen’i alıyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’yse onu alıyor, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’sa onu alıyor. Böyle bir anlayış var. Türkiye’nin ‘ben’i ‘biz’in arkasında bırakmak zorunluluğu var. Örgütlenmeyi neden başaramıyoruz? Herkes, ‘Ben olayım’ diyor. ‘Hep benim olmama gerek yok. Bir başkası olsun; ben destek olayım’ dediğimiz anda örgütlü hale geleceğiz” dedi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
acıklama, icin, otomobil, yerli, önemli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Blatter'den KKTC için önemli açıklama AngeL Spor Haberleri 0 22 Kasım 2013 22:45
İstanbul için önemli açıklama Aze Haber Arşivi 0 28 Temmuz 2012 16:25
Yerli otomobil için düğmeye basıldı PassioN Haber Arşivi 1 16 Ocak 2012 23:20
Yerli helikopter ve otomobil için tarih verdi godmin Haber Arşivi 0 23 Kasım 2011 21:30