IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Haziran 2010, 15:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Lenovo hız tutkusu!'





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Lenovo ve Intel'in, Augmented Reality teknolojisi ile geliştirildikleri oyun, kullanıcının tamamen fiziksel hareketleri ile kontrol ediliyor. İlk kez Facebook gibi bir sosyal paylaşım sitesinde uygulanacak bu oyun, klasik bilgisayar oyunlarından sıkılanlara müthiş bir heyecan sunacak.

Klasik oyunlardan sıkılan, hızın yanı sıra strateji üretmekte de kendine güvenen oyunseverler [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinde farklı bir oyun deneyimi yaşayacaklar. Oyundaki kullanılan Augmented Reality Teknolojisi, gerçek dünya ile dijital verilerin, çoğu zaman kamera ile çekilen bir görüntünün üzerinde birleştirilmesiyle elde edilen bir teknoloji.

Gerçek dünyanın, bilgisayarlardan gelen bilgilerle ve görüntülerle zenginleştirilmesi, daha faydalı ve işlevsel hale getirilmesi konseptini kapsayan teknoloji ile geliştirilen oyunda kullanıcı, yarışırken klavye ya da mouse gibi klasik araçları kullanmıyor; araç kontrollerini kendi fiziksel, gerçek hareketleri ile yapıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Oyunda yarışı en kısa sürede ve en az hasar puanı ile bitiren yarışçılar en yüksek skoru elde ediyor. Otomobil normal şartlarda standart hızında ilerliyor. Yarışan diğer otomobillere çarpmak, pist üzerindeki yağ birikintilerinden geçmek, otomobili pist dışarısına çıkarmak aracı yavaşlatıyor ve negatif hasar puanı toplamasına neden oluyor. Ayrıca pistteki Intel® Turbo Boost imgelerini toplamak da ekstra bir hız avantajı sağlıyor.

Yarışmaya başlamak için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sitesine girdikten sonra sayfadaki marker çıktısını almak gerekiyor. Sonrasında ise yapmanız gereken tek şey marker'ı kemaraya göstererek direksiyonu kullanmak ve yarışa başlamak. Lenovo Hız Tutkusu 20 Haziran'da başlayarak 20 Ağustos'a kadar devam edecek. Yarışma sonunda en yüksek skoru elde eden 5 kişi, Intel® Core™ i7 işlemci ile güçlendirilmiş Lenovo IdeaPad Y560 kazanacak.

Portatif sinema ve oyun keyfi...
Lenovo IdeaPad® Y560 sizi eşsiz film dünyasına davet ediyor. Intel® Core™ i7 ile güçlendirilmiş Y560, Intel® Turbo Boost Teknolojisiyle iş yükünüze göre hızınızı otomatik olarak artırır. Y560, OneKey® Theatre II teknolojisinin yanısıra, JBL® tasarımlı hoparlörleri ile güçlendirilen Dolby® Home Theatre™ teknolojisini beraberinde getiriyor. Yumuşak dokunuşlu Slide-Nav özelliği ile masaüstündeki kısayollara hükmedebilir ve eşsiz bir film ve oyun keyfi sürebilirsiniz.
Kaynak : Chip.

__________________
Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti.

Kahraman Tazeoğlu
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hız, lenovo, tutkusu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Lenovo'nun Windows Phone'u SeckiN Cep Telefonlar 0 23 Mayıs 2014 10:05
Lenovo ABD'de Apple'ı Geçti! SeckiN Bilim Dünyasından Son Haberler 0 22 Mayıs 2014 11:35
Lenovo Y Serisi’nde Heyecan Kaldığı Yerden Devam Ediyor! “Lenovo IdeaPad Y550p” YapraK Bilim Dünyasından Son Haberler 0 16 Mart 2010 23:31
Lenovo'dan farklı bir PC Kralice Bilgisayar Donanımı 0 05 Temmuz 2008 15:51