IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Samsung'dan ücretsiz oyun! (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/341713-samsungdan-ucretsiz-oyun.html)

Slipknot 30 Haziran 2010 15:16

Samsung'dan ücretsiz oyun!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Samsung Electronics, 'advergame'lerine bir yenisini daha ekledi. Yeni 2010 Intel® Core™ i5 İşlemcili Samsung R580 dizüstü bilgisayarın tanıtıldığı, Türkiye'nin ilk Online Board oyunu 'Mükemmeller Kulübü', kullanıcılarını hayali bir dünyaya davet ediyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden Facebook'a yönlenen oyunda ve kulüpte her şey mükemmel. Bu mükemmel kulüp, Mendel genetik laboratuvarından, Shakespeare sahnesine, golf sahasından, stadyuma kadar pek çok yapıyı barındırıyor. Zar ve kartlarla oynanan oyunun amacı ise kulüp içerisindeki aktivitelere katılıp puan toplayarak, saygınlığı artırmak. Her şeyin mükemmel olduğu bu dünyada, yeni 2010 Intel® Core™ i5 İşlemcili Samsung R580, Mükemmeller Kulübü'nün resmi dizüstü bilgisayarı olarak konumlandırılmış.

Tam yedi ay boyunca Facebook'ta açık kalacak olan Mükemmeller Kulübü, saygınlığını artıran ve en çok Kulüp Puanı toplayan üyelerini her ay Samsung R580 dizüstü bilgisayar, Samsung N150 Netbook, Samsung White LED XL2370 Monitor ve 500 GB Samsung Harici Hard Disc ile ödüllendirecek.
Kaynak : Chip.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:52.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net