IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   "Star Wars kadar meşhuruz!" (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/345712-quotstar-wars-kadar-meshuruzquot.html)

Slipknot 26 Temmuz 2010 16:27

"Star Wars kadar meşhuruz!"
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Dünyadaki en büyük oyun yayın devlerinden bir tanesi olan Activision'un yeni CEO'su Eric Hirshberg, IGN'ye verdiği son röportajda sektörün iki büyük Franchise'ı olan Call of Duty ve Guitar Hero hakkında konuştu.

Konuşmasında Call of Duty furyasının, film sektörünün en büyüklerinden olan Star Wars kadar önemli olduğuna değinecek kadar da ilerye gitti.

Hirshberg; "Call of Duty serisi resmen doğanın bir gücüdür. Günümüz jenarasyonuna da en az geçmişte Star Wars'ın kendi jenarasyonuna olduğu kadar yakın. Bence bu seri çok özel ve dünyadaki herhangi bir müzikal ya da film bazlı seri, Call of Duty'le başa çıkamaz." dedi.

Guitar Hero içinse; "Bu tür oyunların hepsi bir anda türedi ve popülerlikleri inanılmaz bir şekilde arttı. Benim bu serinin en sevdiğim yönüyse yenilikçi oluşu. Yaptıkları işlerde hiçbir zaman yok olmayacak bir süreklilik var." diyerek bir yandan da Eylül ayında piyasaya çıkması beklenen; Guitar Hero: Warriors of Rock'a da birkaç göndermede bulundu.
Kaynak : Chip.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:20.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net