IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Star Wars'ı böyle izlemediniz (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/348964-star-warsi-boyle-izlemediniz.html)

Slipknot 17 Ağustos 2010 19:05

Star Wars'ı böyle izlemediniz
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Star Wars efsanesi bundan sonra Blu-Ray formatında yoluna devam edecek! Yeni Blu-Ray formatındaki 6 filmin de dükkanlara 2011 sonbaharında ulaşacak.

Bu açıklamayı yapan George Lucas pişmanlığını dile getirdi. Lucas'ın pişmanlığı bu filmlerin daha erken piyasaya çıkmamış olması. "Keşke filmlerin bu yıl çıkacağını söyleyebilseydim... Ama gelecek yıl çıkacak" dedi.

Lucas'ın anlattıklarına göre bu kutulu Blu-Ray set gelmiş geçmiş en yüksek ses ve görüntü kalitesine sahip Star Wars olacak ve oldukça kapsamlı ekstralar ve özellikler içerecek.

Konuşma yapan George Lucas'ın filmden silinmiş bir sahneyi anlatırken, sahneye birden Mark Hamill'in çıkıp düşüncelerini anlatması ise seyircileri daha da heyecanlandırdı.

Bunlar arasında Luke Skywalker'ın Jabba the Hut'ın sarayına girmeden önce ışın kılıcını monte etme sahnesi de dahil. Bu sahne orijinal filme hiç konulmamış ama ekstralar arasında artık izleyicilere sunuluyor.
Kaynak : Chip.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:21.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net