IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Game in my Campus başlıyor! (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/349880-game-my-campus-basliyor.html)

Slipknot 22 Ağustos 2010 17:08

Game in my Campus başlıyor!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Geleneksel üniversite etkinliklerinden "in my campus" serisi, oyun temasıyla bu kez Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'nde, "Game in My Campus, Autumn '10" adı altında gerçekleşecek. Oyun dünyasının teknoloji lideri donanım markalarını bir araya getirerek üniversite öğrencileriyle buluşturmayı amaçlayan etkinlikte öğrenciler, Colin McRae: DiRT 2 ve Pro Evolution Soccer 2010 gibi popüler oyunların turnuvalarına katılacaklar ve dereceye girenlere çeşitli hediyeler verilecek.

LEVEL ve CHIP dergilerinin basın sponsorluğundaki etkinlik, üniversitenin spor salonunda iki gün boyunca tüm öğrencilere açık olacak. Game in My Campus, teknoloji lideri markaların oyun yeteneklerini eğlenceli bir ortamda üniversite öğrencileriyle buluşturmaya devam edecek. Ekim'in üç haftası gerçekleşecek olan Game in My Campus, Autumn '10 etkinliğine tüm üniversite öğrencileri davetlidir.
Kaynak : Chip.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:14.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net