IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   PSN Türkiye'ye geliyor! (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/354945-psn-turkiyeye-geliyor.html)

Slipknot 15 Eylül 2010 01:12

PSN Türkiye'ye geliyor!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sony, Türkiye'deki PlayStation tutkunlarının heyecanla beklediği PlayStation® Network (PSN) ile ilgili müjdeli haberi verdi. Bu habere göre, PlayStation'ın tüm internet servislerinin toplandığı çok önemli ve büyük bir ağ olan PSN, Eylül ayı itibariyle Türkiye'de hizmete sunuluyor.

Bu Network'ün en önemli unsurunu ise oyunseverlere önemli avantaj ve kolaylıklar sunacak olan PS Store oluşturuyor. PS Store Türkiye'den uygun fiyatlarla mini oyunlar, oyunların indirilebilir içerikleri, kişiselleştirilebilir içerikleri, oyunların betaları ve multiplayer demoların yanı sıra ücretsiz oyun demoları da indirilebilecek.

PS Store ile Türkiye'den oyunlara ulaşmak çok kolay olacak
Oyunseverler, birçok içeriğe online olarak hızlı bir şekilde ulaşırken, bu başlangıç, gelecek dönemlerde yeni servislerin sunulması için de son derece ciddi bir altyapı oluşturacak. PSN Türkiye'nin içerikleri arasında, mini oyunlar, oyunların indirilebilir içerikleri, kişiselleştirilebilir içerikleri ve ücretsiz indirilebilen oyun demoları yer alacak.

Tüm bu oyun ve içeriklere erişip, dilediğini kolayca satın alabilmenin yanı sıra PSN kullanıcıları, PS Store ile ilintili olan PSP Go, Buzz, Singstar gibi oyunları da Türkiye pazarında rahatlıkla bulup, satın alabilecek. Eylül ayı itibariyle aralarında Colin McRae: Dirt 2, Uncharted 2'nin de olduğu efsanevi PS3 Platinium oyunları peşin alımlarda 49 TL'den, yeni PS Move oyunları 99 TL, ekonomik grup PSP oyunları PSP Essentials'ı 19,90 TL'den satışta olacak. PS'nin, oyun tutkunlarına en büyük sürprizi ise Türkçe oyunlar olacak.
Kaynak : Chip.

Coder 15 Eylül 2010 01:17

Cevap: PSN Türkiye'ye geliyor!
 
1oo yaşındada oLsam psden vazgecmem :D sevindim bu habere :)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:34.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net