IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   AMD, Steam'i işgal etti! (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/355941-amd-steami-isgal-etti.html)

Slipknot 21 Eylül 2010 20:32

AMD, Steam'i işgal etti!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Herhalde Steam kullanmayan oyuncu kalmamıştır. Steam öyle büyük bir iş başardı ki bütün oyun severleri o ya da bu şekilde bir bayrak altında toplayabildi. Şimdi sıra bu cevheri kullanmaya geldi.

AMD geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Valve ile bir anlaşma yaptıklarını ve bundan sonra çıkacak olan ATI Catalyst grafik sürücülerini Steam üzerinden kullanıcılara sunacaklarını belirtti. Yani bir Steam kullanıcısıysanız, yeni güncellemeler otomatik olarak önünüzde belirecek.

Valve'nin iş geliştirme müdür Jason Holtman; "Valve olarak, AMD ile birlikte böyle bir projede yer almaktan çok mutluyuz. Gerçekleştirdiğimiz bu yeni projeyse uzun araştırmalar sonucunda ortaya çıktı. PC oyuncularının en çok istedikleri işlemlerden bir tanesinin herhangi bir sürücü güncellemesinin otomatik olarak yapılmasıdır. Bu güncellemeler arasındaysa ekran kartları ilk sırada yer alıyor." dedi.

Steam ilk defa kendi üzerinden sürücü dağıtımı işine giriyor. Eğer bu proje başarılı olursa, diğer firma ve geliştiriciler de Steam ile birlikte çalışmaya can atacaklardır. Ne de olsa Steam oyunculara ulaşmanın en hızlı yolu.
Kaynak : Chip.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:26.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net