IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Fallout Online iyi gidiyormuş (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/381122-fallout-online-iyi-gidiyormus.html)

For Answers 05 Şubat 2011 13:48

Fallout Online iyi gidiyormuş
 
Geçtiğimiz günlerde Interplay ile Bethesda arasındaki telif hakları savaşı tekrardan Fallout Online'ı gündeme taşımıştı. Bunun üzerine oyun camiasında Fallout'un MMO'sunun yapılıp yapılmayacağı tartışıldı.

Bildiğiniz gibi Interplay MMO'nun yapım haklarını ellerinde bulundurduğunu iddia ederken son iki oyunun sahibi Bethesda ise değil MMO, oyunun bütün haklarının kendisinde olduğunu söylüyordu.

Neyin kimde olduğuna dair kesin bir bilgi olmasa da veya oyun ile ilgili net bir haber ve görüntü olmasa da oyunun yapıldığına dair haberler gelmeye başladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Interplay başkanı Eric Caen "Şu anda oyun üzerinde çalışan 90 kişi bulunuyor. Ocak 2009'da bile dünya üzerinde hareket edebiliyordunuz" diyor.

Fallout online'ın 2012'de planlanan bir beta testi mevcut ve Interplay de oyunu aynı yılın ikinci yarısında çıkartmayı planlıyor.

"Bir MMO normal bir oyundan çok daha derin olmalıdır. Yaptığımız basit bir shooter oyunu değil. Evet ateş ediyorsunuz ancak bu olay oyunun çok küçük bir kısmı. Oyunun kendisi dünyayı yeniden yapılandırmakla alakalı. Oyunumuzun benzersiz yanı ise bütün iletişim sistemlerini dahil etme çabamız.

Misal bu World of Warcraft'ın büyük bir problemi, çünkü modern iletişim aletleri fantastik bir dünyada olabilecek birşey değil. Bir Troll'den SMS aldığınızı düşünsenize. Ancak post apokaliptik bir dünyada bunlar gerçekten muhteşem görünecek" diyen Caen Bethesda'nın seriye yaptıkları için de "Belli noktalarda Bethesda'yı tebrik ediyoruz ancak bence oyundaki birçok espriyi kaçırmışlar ve oyunun fanları da bize katılıyor. Fallout 3 biraz fazla ciddiydi ki biz kesinlikle böyle birşey yapmayacağız. Bizim Fallout MMO'muz inanılmaz derecede eğlenceli olacak" diyor.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:29.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net