IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Battlefield 3'den Kesinleşmiş Bilgiler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/381142-battlefield-3den-kesinlesmis-bilgiler.html)

For Answers 05 Şubat 2011 14:08

Battlefield 3'den Kesinleşmiş Bilgiler
 
Bu sabah ilk videosuyla karşılaştığımız Battlefield 3'den kesinleşmiş bilgiler, Resmi Battlefield Blogu üzerinden yayınlandı.

EA Store üzerinden ön siparişe açılan Battlefield 3, serinin ana oyunları açısından bir önceki oyunu Battlefield 2'nin hikaye açısından devamı olacak. Battlefield serisinin sevilen multiplayer özelliklerinin yanı sıra Battlefield 3, senaryo modunun co-op oynanışını da içerecek. Son oyun Bad Company 2'de DICE, co-op modunu bir DLC olarak yayınlamış ve bu DLC PC için çıkmamıştı.


Tek kişilik özelliklerin yanı sıra Battlefield 3'de, jetler ve prone(yere yatma) özelliği geri dönecek. Ayrıca oyunun PC versiyonu çoklu oyuncu modunda 64 kişiye kadar destek verecek. Oyun hakkında ilk detaylı bilgiler GDC ve Game Informer'ın Mart sayısında yayınlanacak.


Son olarak DICE, Electronic Arts oyunlarında klasikleşmiş olan ve ek özellikler içeren Limited Edition paketinin, Battlefield 3'te de bulunacağını açıkladı. Paketin ekstra özellikleri ise, GDC'de duyurulacak.

Battlefield 3'ün betası, Ekim ayına kadar olan zaman içerisinde yapılacak. Betaya ise ilk olarak, Medal of Honor'ın Limited Edition paketini satın alanlar katılabilecek.

Bölüm Sonu Canavarı


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:08.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net